Partyflock
 

Ron Carroll, een echte Fame=dj

gepubliceerd door , op
Zaterdag 23 februari is een speciale avond voor Fame=dj's. Niet alleen vindt het feest deze avond in de Waerdse Tempel te Heerhugowaard én in Zalinaz te Etten-Leur plaats, Óók verwelkomt Fame=dj's de internationale held Ron Carroll. Hij draait namelijk op allebei de feesten en daar is Fame=dj's heel erg trots op! Deze Amerikaanse dj, zanger, schrijver én producer staat op dit moment hoog in de hitlijsten met zijn nummer "Walking down the street", ook wel bekend als "The Nike song". Hij doet de naam van het feest zeker eer aan, want hij toert op dit moment de hele wereld over!

Het is de eerste keer in 2008 dat Fame=dj's Heerhugowaard en Etten-Leur aandoet, dus wordt alles op alles gezet om flink te knallen! Met Ron Carroll als headliner moet dit absoluut gaan lukken. Deze house-held uit Chicago maakte internationaal naam door samen te werken met namen als Frankie Knuckles, Bob Sinclair en onze broers van eigen bodem, ROOG & Greg van Hardsoul. Voor hen song hij ook de plaat "Back together" in, die wereldwijd een ongelooflijke respons kreeg.

Natuurlijk doet Mr. Carroll het op deze twee feesten niet in zijn eentje. Andere echte fame=dj's die de zaal vol energie pompen zijn: Chuckie, Sunnery James & Ryan Marciano, Ricky Rivaro, Jeremaine S, Jaziah Carita la Niña, R3HAB, Bobby Burns, Paul Veth, Walter Fierce, Cliff Jones, MC Andy Sherman & MC Roga.

Woon je in het noorden, dan kies je voor de Waerdse Tempel. Woon je in het zuiden, dan kies je voor Zalinaz. Woon je in het midden, dan wordt het kop of munt. Hoe dan ook, het belooft een geweldige Fame=night te worden!!

Kaarten voor Fame=dj's in de Waerdse Tempel kosten € 15,- (ex. fee) in de vvk en zijn verkrijgbaar bij Free Record Shop, de grotere postkantoren, VVV en GWK's. Check www.fameisdjs.nl voor meer informatie.

Fame= dj's - We save humankind from bad music

3 opmerkingen

hokking nauwe sreez wizza naikies on uhhh
Uitspraak van Dhr. Rauwe op donderdag 7 februari 2008 om 23:47:
hokking nauwe sreez wizza naikies on uhhh

En nu in het Nederlands? :frusty:

*zucht* :no: