Partyflock
 
­ Nederland

Namasté
Mirror of Life

gepubliceerd door , op
Namasté
5 februari 2008
FeestNamasté · Mirror of Life
Datumvrijdag 29 februari 2008
LocatieMirror Centre
Namasté nodigt vrienden, geliefen en familie uit in het Huis van de Spiegels – het Amsterdamse Mirror Centre – waar een nieuwe wijze van bewustwording geïntroduceerd wordt. Een pas ondekte oase waar de visie van Namasté geprojecteerd wordt en de bezoekers aangezet worden tot reflectie. Een plaats waar geest en bewustzijn centraal staan, terwijl het lichaam een fysieke onthaasting ervaart.

Het Mirror Centre is een spiritueel centrum in Amsterdam ter bevordering van de balans tussen lichaam en geest; Een plek om jezelf te zijn en jezelf te ervaren. Het Mirror Centre geeft bewustwording een meer werelds en hedendaags imago door ruimte te bieden aan sport, dans, meditatie, muziek, uitgaan, mensen ontmoeten, eten of gewoon een drankje drinken. De ideale locatie dus om kennis te maken met andere culturen, je te ontspannen en op een weldadige manier de overtollige energieën van je af te dansen.

Op vrijdag 29 februari opent Namasté om 18.30u de deuren van het Mirror Centre voor iedereen die wil genieten van een waanzinnig lekker en gezond diner. Treedt alvast binnen in het Ambiënt Café, waar het mystieke Clan of SPeace genootschap - vertegenwoordigd door Ambient Pierre (Clan of SPeace, NL), Ions (Lionstyle / Clan of SPeace, NL) en Izmar (Clan of SPeace, NL) - een dimensioneel ontvangst verzorgt met dromerige Chill Out, Dub, Triphop, World Music en Ambidelic geluiden.

Om 19.00u gaan vervolgens ook de deuren van de wereldkeuken van Namasté open, waar je onder het genot van de de sfeervolle en gepassioneerde Chaishop live-jam van Jurgen van Harskamp (soundscapes, The Chaishop, NL), Midu Akhrif (percussion, The Chaishop, MA/NL), Davide Swarup (hang, The Chaishop, IT), Lucas Stam (cello, The Chaishop, NL) en Avi Adir (flutes, guitar, vocals, The Chaishop, IL) tot 23.00u kunt genieten van een drie-gangen diner van Aziatisch en Mediteraan geïnspireerde gerechten.

Dit volledig vegetarische en biologische diner wordt geserveerd met iedere gang bestaande uit drie heerlijke gerechten. Reserveren kan tot uiterlijk 26 februari via cthebarbarian@gmail.com.

Om 21.00u gaan dan de deuren open naar de overige zalen, waar naar hartelust het leven gevierd kan worden. In de Kelder wordt gedanst en getranced op heldere Psytrance stralen die afkaatsen op schitterende zeeën van Progressive en Full-On Trance. Hier voel je je overtollige bagage bijna letterlijk van je af vallen als Bart (Namasté, NL), Nilis (Empathy, NL) en Deva Tameesh (Namasté, NL) je lichaam hun opzwepende ritmes en klanken laat absorberen en de nacht tot een climax brengen.

In de Spiegelzaal wordt vanaf 21.00u culturele wereldmuziek in de breedste zin des woord weerkaatst op een eclectische beat, verzorgd door Kareem Raïhani NL, PolyEsta (Ruigoord / Cosmic Combination, NL) en Ishtar (Radio 6, IR). Zij brengen je in een feestelijke extase met een melodische mix van muzikale geluiden uit alle uithoeken van de wereld, beïnvloed door evenveel wereldse culturen.

7 opmerkingen

Bart, Nilis en Tameesh dat is lang geleden.
Misschien even kijken.
Zonde dat zo'n mooi persbericht en zo'n tof concept hier zo weinig aandacht krijgen. gaat dit te diep voor de gemiddelde PFer? (retorische vraag ws :( ).

Ik was hier graag naartoe gegaan, ware het niet dat ik die avond zelf moet werken. :(
 
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 6 februari 2008 om 17:50:
Zonde dat zo'n mooi persbericht en zo'n tof concept hier zo weinig aandacht krijgen. gaat dit te diep voor de gemiddelde PFer? (retorische vraag ws ).

Ik had eigenlijk niet anders verwacht :lol:
Zelf zeker aanwezig, eindelijk weer eens iets bijzonders onder de zon b)
Uitspraak van Wackiejacky op woensdag 6 februari 2008 om 17:50:
Ik was hier graag naartoe gegaan, ware het niet dat ik die avond zelf moet werken

Hey hey, je had er afgelopen weekend bij moeten zijn op het secret location feest...
Was namelijk supervet en had je eindelijk eens je goa dansje met mij kunnen uitvoeren aangezien het alweer bijna een jaar geleden is dat we elkaar zagen...

zie hier wat je gemist hebt: http://www.thehospages.com/pictures/2008-parties/2008-02-09-secretgathering/
laatste aanpassing
thanks :)