Partyflock
 

Twisted cultures
Special edition

gepubliceerd door , op
Twisted cultures
14 januari 2008
James Ruskin was vorig jaar ook al te gast bij Twisted cultures in de Winkel van Sinkel, maar omdat een nieuw jaar aangebroken is en James Ruskin de gehele Winkel van Sinkel plat kreeg samen met collega DJ's, The British Murder Boys, staat hij er nu weer. Op verscheidene fora werden deze heren betiteld als The British Wonder Boys en terecht natuurlijk. Maar vooral James Ruskin werd op handen gedragen, terwijl de zaal schreeuwde, floot, stampte en genoot van elke overgang, van elke plaat en van elke reactie van de DJ.

Billy Nasty is natuurlijk al jaren een held in eigen land, maar ook in Nederland. Lang is hij al niet in Utrecht geweest en mede daarom is Billy Nasty de andere gast van de avond. Billy Nasty staat garant voor een heerlijk avondje rocken met heerlijke klassiekers, hits en underground platen. Een prima combinatie dus met de donkere sound van James Ruskin. Maar ook James zelf zal zich van andere kanten laten zien, zoals hij deed in oktober 2007.

Twisted cultures residents Greg Sno & Liam C. zijn ook weer van de partij in de main area. Heerlijke amsterdamse funky techno van de bovenste plank, een gulden middenweg tussen minimal, techhouse en techno, muziek die je raakt. Daarnaast zijn de heren lekker gek en grappig, dus dat alleen al is de moeite waard op deze avond.

Na deze introductie van DJ's willen we ook nog even duidelijk maken waar Cultures voor staat. Elke keer wordt een cultuur, subcultuur of maatschappij belicht door middel van entertainment of aankleding. Maar ook voor een mix in muziekcultuur, een mix van mensen, een mix van culturen. Het evenement is voor iedereen bedoelt, waarbij saamhorigheid, gezelligheid en vrolijkheid de ingrediënten zijn om samen te genieten van wat de artiesten neerzetten.

Het is nu nog een beetje geheim waar het thema dit keer aan gelinkt zal worden, maar wilde de organisatie de line up jullie niet langer onthouden. Dus pak je agenda, blader door naar zaterdag 23 februari en knal Cultures, James Ruskin en Billy Nasty met grote letters op het papier. Deze avond mag men gewoon niet missen!

Wees op tijd, hou de website www.twisted-3some.nl in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op gratis kaartjes voor het evenement. Natuurlijk kun je ook meedingen naar gastenlijstplekken via de verschillende media.

2 opmerkingen

Ruskin! \o/

was vorige x in de Winkel vet feesje! :yes: