Partyflock
 

Addicted 2 Bazz XL en Potje Hous'n bundelen hun krachten

anoniem gepubliceerd op
Addicted 2 Bazz XL en Potje Hous'n bundelen hun krachten
13 januari 2008
FeestAddicted 2 bazz XL · vs. Potje Hous'n
Datumzaterdag 26 januari 2008
LocatieEmpire New York
FeestPotje hous'n · De Nieuwe Garde
Datumvrijdag 28 maart 2008
LocatieLunàtic
Op zaterdag 26 januari aanstaande gaan Disco Empire New York en V.C.N. hun krachten bundelen om de ultieme hardstyle avond in vervulling te laten gaan. Een hardstyle avond die zich kenmerkt door de hoogstaande dj sets die de bezoekers de hele avond in extase zullen brengen. Velen kennen de lokatie al van de hardstyle avonden Addicted 2 Bazz, een maandelijks hoogtepunt met optredens van o.a. Lady Dana, Headhunterz, Pavo, Luna, Daniele Mondello, Zany, Noisecontrollers, Showtek, Technoboy en ga zo maar door, bijna elke top dj is er al geweest. De kracht van het enige 100 % hardstyle evenement van Twente, Potje Hous'n, is dat het voornamelijk de nieuwe garde dj's in de line up zet. Dj's die in de hardstyle scene al hun plek verdiend hebben en ook binnenkort door zullen stoten tot de absolute top in deze scene. Sommige dj's doen het goed door hun uitmuntende producties en anderen staan op elk feest, door hun doen een laten achter de "wheels of steel".

In de grote zaal, Club 2000, bovenin New york zal het spektakel plaatsvinden. Een zaal waar het nieuwste op het gebied van LED verlichting hangt, waar 3 dikke lasers hangen en waar dik 1000 man uit hun dak kunnen gaan op dikke hardstyle beats. In de kleine zaal ernaast is er deze keer ook een speciale avond voor de liefhebbers van de ouwe shit van vroeger, Club Xtra zal deze avond gevuld worden met heerlijke oldschoolbeats. Dit zaaltje is onder de vaste bezoekers van New York geliefd door zijn heerlijke harde geluidssysteem en de beukende dj sets van de residents van dit zaaltje. Deze avond zal dan ook aan elkaar gedraaid worden door dé oldschool en Early Rave specialist van Twente, in de timetable zie je wie er bedoeld word....

De line up bied een mooie opbouw wat betreft de hardstyle, het gaat van heerlijke ouwe hardstyle naar de beukende sound van nu. De aftrap word gegeven door de vaste dj van New York, Neh'kron, deze dj heeft al jaren zijn vaste plek in de hoofdzaal van deze disco en daardoor dus ook alle ouwe klappers van weleer in zijn tas zitten. Ook schuwt hij het niet om er af en toe een lekker hardtrance plaat door heen te gooien. Na deze resident zullen Da Pauli en Genius het roer over nemen om een uur lang de lekkerste Hard-jump en hardstyle met elkaar te mixen. Beide mannen staan regelmatig op de grotere feesten en weten dus heel goed hoe ze het publiek in extase moeten brengen, een uur lang beuken dus. Josh & Wesz zijn vooral bekend om hun talloze top producties zoals Natte Asbak, Rock It en I Got You. De laatste tijd laten deze twee jongens zien dat ze ook achter de decks hun mannetjes staan en laten elke set weer de hele zaal uit zijn dak gaan.

De Alpha2 (Alpha²) staan bijna elk feest van Q-dance in de line up, dit hebben ze verdiend in de loop der jaren door hun afwisselende sets die gevuld zijn met de lekkerste hardstyle. Elke set weten ze het allemaal weer net even wat anders te brengen zodat niemand zich verveelt en alleen maar uit zijn dak kan gaan. Last but not least staat Vecino in de line up, de persoon achter het concept Potje Hous'n. Hij zal geheel op eigen manier de avond gaan afsluiten, afsluiten zoals alleen hij dat kan. Het laatste uurtje zal er dan ook alleen maar retedikke hardstyle op maximaal tempo uit de speakers gaan knallen, nog even alle restjes energie eruit knallen zodat iedereen voldaan met kapotte benen naar huis gaat.

Line up en timetable:

Club 2000 - 100 % hardstyle
00.00 - 00.30 Neh'kron
00.30 - 01.30 Da Pauli vs. Genius
01.30 - 02.30 Vecino
02.30 - 04.00 Alpha²
04.00 - 05.00 Josh & Wesz
MC: Syco

Club Xtra - oldschool
00.00 - 04.00 Planet X (4 uur SOLO set !!)

Volgende Potje hous'n weer in Lunàtic te Enschede
Het volgende Potje hous'n zal weer plaatsvinden in de vertrouwde lokatie aan de Oude Markt in Enschede. Op dit Potje zal de " nieuwe garde " hardstyle dj's zijn opwachting gaan maken om de bezoekers te gaan verwennen met de nieuwe hardstyle sounds van nu. De volgende dj's zullen op deze avond hun beste set gaan neerzetten, B-Front, Jones, Vecino, Pulse, 2-Sidez, Robbie Magura, Duustere DNS, Freeze, Wesnight en Neo-C. Uiteraard zal deze editie weer worden gehost door de vaste host van Potje hous'n, Mc Syco.

Zet via deze twee links beide feesten in je agenda:

Addicted 2 Bazz XL vrs. Potje Hous'n 26-01-2008 - New york Hengelo

Potje Hous'n 28-03-2008 Lunátic enschede

15 opmerkingen

Werkzaam bij V.C.N.
Artiest {SHOWLIST artist 41643, 10552}
New york gaat op zijn kop over twee weekjes.

Zin aan!!
 
gaat lunatic dan weer open?
Artiest {SHOWLIST artist 20168, 40505}
:banana: (y)
:bounce:
Ben erbij(H)
 
Ik ook...'half'
Uitspraak van verwijderd op zondag 13 januari 2008 om 17:41:
gaat lunatic dan weer open?

die draait alweer hoor.een week na de sluiting was hij alweer los.
Last but not least staat Vecino in de line up, de persoon achter het concept Potje Hous'n. Hij zal geheel op eigen manier de avond gaan afsluiten, afsluiten zoals alleen hij dat kan

Club 2000 - 100 % hardstyle
00.00 - 00.30 Neh'kron
00.30 - 01.30 Da Pauli vs. Genius
01.30 - 02.30 Vecino
02.30 - 04.00 Alpha² (Alpha Twins)
04.00 - 05.00 Josh & Wesz

hier klopt iets niet :P
Uitspraak van Ricardo Español op zondag 13 januari 2008 om 21:43:
hier klopt iets niet

klopt, kreeg vanavond een bericht van het bookingsburo van J&W,ze konden vanwege een andere booking niet eerder aanwezig zijn..
laatste aanpassing
 
Uitspraak van VecinoNL op zondag 13 januari 2008 om 22:40:
Uitspraak van ricardo_español op zondag 13 januari 2008 om 21:43:
hier klopt iets niet

klopt, kreeg vanavond een bericht van het bookingsburo van J&W,ze konden vanwege een andere booking niet eerder aanwezig zijn

Dan missen we je iig niet!
00.00 - 04.00 Planet X (4 uur SOLO set !!)


ssoooohooowww!!

die kerel staat altijd de zaterdagavond te draaien in t kleine hardcorezaaltje 8)
En dat maakt t makkelijk ofzo?

4 uur solo, wederom dikke respect. :respect:
Artiest Neo-C
Uitspraak van Ellen~~ op maandag 14 januari 2008 om 21:43:
die kerel staat altijd de zaterdagavond te draaien in t kleine hardcorezaaltje

maar niet de hele avond alleen maar oldschool en early..


Uitspraak van Recklezz op dinsdag 15 januari 2008 om 11:37:
4 uur solo, wederom dikke respect.

juist ja (y)
Potje Hous'n 28-03-2008 Lunátic enschede

ik dacht dat lunatic gesloopt werd? ze ware tog failiet?

zeker aanwezig:)
Waarom denkt iedereen dat Luna failliet was..?
Was helemaal niet zo!