Partyflock
 

Menno de Jong introduceert de Intuition Podcast

gepubliceerd door , op
Menno de Jong introduceert de Intuition Podcast
14 december 2007
Menno de Jong, de veelbelovende Eindhovense trance-DJ, heeft deze maand zijn nieuwe Intuition Podcast geïntroduceerd. Deze Podcast zal de door XFM en Fresh FM uitgezonden populaire Intuition Radio Show gaan vervangen. Intuition heeft altijd een prominente positie ingenomen als het gaat om nieuwe ontwikkelingen in muziek en media. De ‘podcasting’ hype is voor Intuition een onmiskenbare aanleiding om op deze veelbelovende nieuwe trend in te springen.

Op de vraag wat de motivatie van Menno achter deze grote verandering is volgt zijn uitleg: “Het was een moeilijke beslissing omdat de Intuition Radio Show uitermate positief ontvangen werd, maar hoe langer ik er over nadacht hoe logischer de stap naar een Podcast voor mij was. Het hele concept van ‘podcasting’ sprak mij steeds meer aan omdat je ontzettend veel met de inhoud kan doen en daarmee met meer regelmaat veel meer mensen kunt bereiken”. Hiermee slaat hij de spijker op de kop, de opties zijn eindeloos: naar de podcast luisteren waar en wanneer je maar wilt, de tracklists bekijken op iTunes of op de iPod, en ondertussen het toegevoegde fotomateriaal van Intuition evenementen en optredens van Menno bekijken.

De gratis maandelijkse podcast heeft trance in alle mogelijke varianten op het programma staan. Een lange treinreis, een saaie studieopdracht of dagelijks terugkerend klusje is zo voorbij wanneer je de Intuition podcasts beluistert. De programma inhoud wisselt tussen studio sets, live opgenomen gigs en guestmixes van gerenomeerde DJs.
Terwijl de december kick-off van de Podcast een no-nonsense studio set is met een aantal exclusieve tracks alsmede diverse top tunes van dit moment zal de januari-editie Menno’s favoriete tracks laten horen in de traditionele Intuition Yearmix 2007.

Wil je Menno liever live horen en zien draaien? Dat kan dan op zaterdag 22 december tijdens het Intuition Winter Event in de Panama, Amsterdam!

Hoe kun je elke maand de Intuition Podcast beluisteren?

1. Ga naar www.mennodejong.com
2. Heb je iTunes al geinstalleerd op je PC, klik dan op de iTunes banner (onder Podcast Feeds, rechts in het scherm).
3. Wil je liever een ander programma gebruiken? Lees dan gewoon even de Podcast FAQ op de website!

16 opmerkingen

 
ok jammer
Werkzaam bij I-Vents
Artiest {SHOWLIST artist 118631, 88239, 58739, 73184}
Intuition is altijd super!
Maakt mij niet uit hoe waar of wanneer het uitgezonden wordt ik luister wel :D
mij maakt dat wel degelijk uit.
het krijgt nu nog aandacht. maar ik denk dat het in de toekomst dat minder krijgt. op deze manier raakt het sneller in de vergetenheid denk ik. maargoed. we zullen zien. dit setje is in iedergeval wel lkkr:D
Artiest {SHOWLIST artist 61301, 66862}
wat een babyface die kerel, maar goed dat ie trance draaid komt ik em iig nooit tegen :D
 
Uitspraak van 'derek op dinsdag 18 december 2007 om 11:11:
wat een babyface die kerel, maar goed dat ie trance draaid komt ik em iig nooit tegen :D

Hij bereikt iig iets..

prima podcast idd, mooi voor op de iPod.
ideaal!
on demand, gewoon lekker zelf bepalen wanneer je luistert, t rolt automatisch binnen :D
hep ik i pod niet voor nodig,alemaal zelf stapen onder nemen,niet op handen gedrachen,niet in de wate gelegd,niks door belasting gesteund,van un beetje spaar centen,
 
Lekker setje! :)
 
:loser:
 
Artiest Maddox
Uitspraak van dj tony producer op dinsdag 18 december 2007 om 21:35:
hep ik i pod niet voor nodig,alemaal zelf stapen onder nemen,niet op handen gedrachen,niet in de wate gelegd,niks door belasting gesteund,van un beetje spaar centen,

Haha, het is bijna poezie.
 
MDJ :respect:
 
aa robin doe jir ek ;)