Partyflock
 

Hardcore invasion
Mindustries hosts

anoniem gepubliceerd op
Hardcore invasion
30 november 2007
Zaterdag 19 januari 2008 staat er iets moois te gebeuren in Zoetermeer, dan zal namelijk de 5e editie gepland staan van Hardcore invasion. Ook dit wordt weer een heel speciale editie. Waarom vraag je je waarschijnlijk af? Nou voornamelijk om 2 redenen. Ten eerste omdat deze editie geheel in het teken staat van Mindustries . Dit duo dat in de loop der jaren al diverse feesten zoals; enzyme incubation, hardcore4life, decibel, nature one en thunderdome op hun c.v. hebben staan, verdienen het daarom om nu eens zelf in de spotlights gezet te worden. De line up, die is samengesteld door de heren zelf, is er eentje waar de echte liefhebbers zeker voor warm zullen lopen. De artiesten op dit feest zijn er aan gelegen hun meest duistere en harde kant te laten zien wat kan zorgen voor zeer verrassende sets. Wie deze dj’s zijn zie je hieronder vermeld:

Line up: Mindustrial Invasion

Endymion
Hamunaptra
Mindustries
Nexes
Nosferatu
Lyrix
Sei2ure
Synapse
The Outside Agency
Collision
D-Effective
Detonator
Mindfuck
Legion
mc: M-Shane

Wat je zoal kan verwachten deze avond is dat elke dj zijn eigen ding gaat doen, waardoor men ook het beste uit zichzelf kan halen. Geen verplichtingen naar de dj’s toe dus. Oude tracks zullen voorbij komen, maar ook zeker de allernieuwste tracks zullen ten gehore worden gebracht. Nieuwe tracks die deze dj’s absoluut de moeite waard vinden om jullie met de voetjes van de vloer te krijgen.

Endymion en Nosferatu, de medeoprichters van Enzyme records hebben op elk noemenswaardig feest al hun eigen invulling mogen doen en ook op deze avond zullen ze vriend en vijand weer doen bevredigen met knalwerk. Hamunaptra heeft met z’n laatste album ook al aangetoond de veelzijdigheid zeker niet te misstaan. Met een 'Creme d'Hammie' smeert de Enzyme kok bij elke track z'n eigen glans over de muziek welke is terug te verwachten in zijn set. Nexes, met de recente release op Bionic bewijst ie z'n talent in verschillende stijlen muziek. Dit is een artiest die z'n grenzen steeds blijft opzoeken en zal dat deze avond ook zeker weer doen. The Outside Agency blijven iedereen verbazen met vernieuwende tracks. Deze gasten bewijzen keer op keer bovenaan de ladder te staan met hun sets en dat zal deze avond ook niet anders zijn. Lyrix zal zorgen voor de duistere kanten die hardcore vroeger met zich meebracht en maakt daarmee de variatie nog breder. Collision en Legion, hebben een platencollectie waar je u tegen zegt! Onbekende knallers aangevuld met vergeten glorie gaan zorgen voor ultiem luisterplezier Er wordt vooral ook uitgekeken naar het optreden van Synapse & Seizure die deze avond voor een speciale live-act gaan zorgen. Deze act hebben ze nu al aan menig hardcore liefhebber kunnen laten horen en blijkt keer op keer een succes. De upcoming talents D-Effective, Detonator en Mindfuck vullen de line up aan. Deze heren van de stevige hardcore zal je dan ook vaak de zwetende ontblote bovenlijven aantreffen vanwege de energieke sets.

De andere reden is dat niet alleen de line up, maar ook de locatie die is uitgezocht voor deze editie van hardcore invasion spectaculair te noemen is. Tuyllpark in Zoetermeer (bij de oude garde bekend van de Sweetlake feesten), onder de rook van het SilverDome, zal namelijk het decor zijn van Hardcore Invasion. In deze locatie is in ruim 7 jaar geen hardcore feest meer gehouden en kan er van een primeur gesproken worden. Voor deze locatie geld geen geluidslimiet, dus er kan gerekend worden op een maximale volumestand! Verder is er een chill-out en twee grote bereikbare barren, om nog sneller geholpen te worden. Partycentrum van Tuyllpark is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Dit alles wordt u aangeboden door Mindustries, de gastheren van deze avond. Deus ex Machina wordt door vele dj's nog grijs gedraait en deze 'Mindustrial' fanatics zijn nog lang niet uitgeproduceerd. Ze zijn dan ook blij dat ze bij dit feest hun eigen input veelvuldig kunnen laten gelden en zullen ervoor zorgen dat dit een gedenkwaardig feest gaat worden! Voor een avondje kwaliteit moet je dan ook deze avond in t Zoetermeer zijn.

Tickets
Tickets zijn nu te verkrijgen via www.ticketservice.nl, de reguliere verkooppunten van de Free Record shops en bij Midtown Den Haag. Tickets kosten € 17,50 (ex fee). Voor meer actuele info kijkt u op www.hardcore-invasion.nl

Win kaarten
Er worden 5 x 2 vrijkaarten verloot. Wil jij kansmaken op vrijkaarten, schrijf je dan nu in op de site: www.z-events.nl en motiveer waarom jij deze kaarten verdient.

Don’t mis this Mindustrial invasion!

19 opmerkingen

Ik heb maar even een motivatie bericht gestuurd waarom ik deze kaarten gewoon moet winnen :P
 
Werkzaam bij Partyflock
moet maar he ;)
Aanwezig!!
ja :p ik ben hierzo ook sowieso aanwezig!!!!!
Artiest {SHOWLIST artist 40738, 60156}
cker weten aanwezig!! godverdomme wat un tyfus geile line-up :D :kwijl:
Artiest {SHOWLIST artist 67840, 37982}
Uitspraak van Pindaklaatst op vrijdag 30 november 2007 om 17:25:
Ik heb maar even een motivatie bericht gestuurd waarom ik deze kaarten gewoon moet winnen

Wrom winne :D ..ik vind 't geld zEKER de moeite waard
 
Vettuh sh1t mangZ :D Jammer dat het zo'n teringeind reizen is :/
Artiest {SHOWLIST artist 1068, 115740}
Ken de locatie niet, maar krijg een beetje Incubation gevoel hierbij...and that's a good thing! :P
Artiest {SHOWLIST artist 82170, 40745, 13003}
Erg dikke line up :respect:

Zeker aanwezig!!!
 
dik :+
Uitspraak van Cremator op zaterdag 1 december 2007 om 21:13:
Incubation gevoel

hoop alleen niet dat het erg gaat sneeuwen die dag :P
Artiest {SHOWLIST artist 44413, 40218}
Een bult herrie die avond!

HEERLIJK!
ja wordt dikke party alleen de locatie is fucking klein:S gaat vast niet passen.....
Uitspraak van afroditi op donderdag 6 december 2007 om 20:45:
de locatie is fucking klein gaat vast niet passen.....

die locatie heeft een capaciteit van 1500 man
tis maar wat je klein noemt ;)
 
Partycentrum van Tuyllpark is goed te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid direct voor de deur.

Ja super hoor eerst vanaf Den Haag cs station een half uur in de randSTOPrail en daarna nog gezellig 20 minuten lopen.

Owja en op de terugweg nog even 2 uur wachten voordat de eerste randstoprail weer terug gaat. Echt super hoor ov daar. :respect: