Partyflock
 

Heroes of Techno weer hard in december
ook bussen rijden weer

gepubliceerd door , op
Heroes of Techno weer hard in december
30 november 2007
FeestHeroes of Techno · Another hard edition
Datumzaterdag 8 december 2007
WinactieHeroes of Techno actiegesloten
LocatieP60 Site
December is altijd de maand waar de harde techno centraal staat bij Heroes of Techno. Afgelopen keren waren onder andere Marco Remus, Sven Wittekind & Robert Natus, PETDuo en Frank Kvitta van de partij. Maar zaterdag 8 december is de line up van Heroes nog nooit zo heftig geweest op hardtechno gebied!

Debutant op Heroes of Techno is raddraaier en entertainer pur sang Felix Kröcher. De gekke Duitser heeft al talloze producties op zijn naam en sloot knallend de harde tent af op het Awakenings festival afgelopen zomer. Nu eindelijk eens te bewonderen in een club! Zijn supervolle agenda is het bewijs dat zijn roem steeds groeiende is en immens populair aan het worden is wereldwijd. Deze energieke, springende gek kan als geen ander een sfeer creëren waar het begrip “ feest” centraal staat!

De meeste hardtechno fans kunnen zich de legendarische wereldset van PETDuo nog herinneren van 2005. Het Braziliaans duo begon vrij vroeg, maar knalde al gelijk het dak eraf. Deze set is ook nog terug te vinden op www.3voor12.nl om alvast in de vibe te komen. 2007 is het jaar dat ze samen al 10 jaar draaien en om die reden hun label Cause Records begonnen zijn. Speciaal voor dit jubileum presenteren ze voor het eerst een unieke live set en op het verzoek van PETDuo te bewonderen op Heroes of Techno.

Frank Kvitta is langzamerhand een icoon in de hardtechnoscene. Samen met zijn vriendin heeft hij vorig jaar zijn agency No Bullshit opgezet. Na enkele beruchte sets in het verleden waaronder die van Heroes of Techno vorig jaar kon het ook niet anders dan een snelle terugkeer van deze meester.

Amsterdammer Mister Underground Liberation Ritzi Lee is ook aanwezig met zijn geliefde 909! Met 6 releases op zijn naam is hij de moeite waard om lekker vroeg te komen! Amstelveens megatalent Jouk Deville zal de avond openen!

Voor de echte diehards & liefhebbers is het aan te raden om tot het einde te blijven, want het laatste half uur zal er een speciale banging set knallen uit de speakers van een van de artiesten. You don’t want to miss this!

Timetable:
22.00-23.30 Jouk Deville
23.30-01.00 Ritzi Lee
01.00-02.30 Felix Kröcher
02.30-03.30 PETDuo LIVE
03.30-05.00 Frank Kvitta
05.00-05.30 Special set!

Openbaar Vervoer!
P60 had de laatste tijd te kampen met een gebrek aan bussen (zeg maar geen) richting Amsterdam Centraal in de vroege (of late) uurtjes, maar gelukkig is dit probleem verholpen door eindelijk nieuwe busdiensten van GVB en Connexxion. Vanaf 9 december 00.01 rijden er nachtbussen om het half uur tot 06.00 bussen van en naar Amsterdam Centraal Station. Dit betekent geen gedoe meer met taxi’s of verre looptochten naar bussen. Direct naast P60 ligt het busstation. Tijden worden ook duidelijk aangegeven worden in P60 of check www.9292ov.nl.

Volgende Heroes of Techno is pas volgend jaar op 2 februari! Een unieke 2 uur durende b2b liveset van Oscar Mulero & Christian Wünsch! Samen met Nederlandse helden Bas Mooy & Jeroen Liebregts, Anton Pieëte en Charlton is de line up alweer compleet.

Kaarten voor 8 december gaan hard, maar nog wel verkrijgbaar bij Ticketbox. Meer informatie te vinden op www.heroesoftechno.nl en www.p60.nl.

33 opmerkingen

Dikke lijn omhoog Kröcher en Kvitta = (y)
WAAR IS DE ENTREE PRIJS??. OF KIJK IK NIET GOED :d

VETTE LINE UP (Y)
Openbaar Vervoer!
P60 had de laatste tijd te kampen met een gebrek aan bussen (zeg maar geen) richting Amsterdam Centraal in de vroege (of late) uurtjes, maar gelukkig is dit probleem verholpen door eindelijk nieuwe busdiensten van GVB en Connexxion. Vanaf 9 december 00.01 rijden er nachtbussen om het half uur tot 06.00 bussen van en naar Amsterdam Centraal Station.

Gewoon zuidtangent naar Schiphol:)
Artiest M10
Vette Line up! Eindelijk weer eens lekker knallen daar in P60!
Ben r zekers bij en ben benieuwd wie gaan afsluiten!? Hoorde gerucht Pet duo :cheer:
laatste aanpassing
Ritzi :woep:

Rest is ook wel vet o:)
Uitspraak van UP-SKILLZ op vrijdag 30 november 2007 om 15:21:
WAAR IS DE ENTREE PRIJS??.

Voorverkoop: € 16 ,50
Deurverkoop: € 20 ,-
Heel mssn aanwezig!

05.00-05.30 Special set!

Misstress?
Volgende Heroes of Techno is pas volgend jaar op 2 februari! Een unieke 2 uur durende b2b liveset van Oscar Mulero & Christian Wünsch! Samen met Nederlandse helden Bas Mooy & Jeroen Liebregts, Anton Pieëte en Charlton is de line up alweer compleet.

KIJK ! dat is nou eens goed nieuws !! B)
 
Werkzaam bij Nexus Generation
Artiest JDC
jammer dat pet duo live gaat , mar word echt wel een knal avond :)
Amsterdammer Mister Underground Liberation Ritzi Lee is ook aanwezig met zijn geliefde 909! Met 6 releases op zijn naam is hij de moeite waard om lekker vroeg te komen!

Netjes Ritzi Lee hij neemd dus zijn 909 mee begrijp ik hier uit??

2 februari Bas Mooy & Jeroen Liebregts, Anton Pieëte en
Charlton mooie line up!!!
laatste aanpassing
Zou willen dat ik hier bij kon zijn.. :(
Kaartje in de Pocket :D
word weer legendarisch !! en erg hard... :D:D:D:D
WTF... OSCAR MULERO 2 februari!!!! die had pas een supeSUPERset neergezet bij heroes of techno (toen dave Clarke 3hrs set neerzetten daarvoor) tering.. daar MOET ik bij zijn!! :D:D:woeii
2feb kan niet tippen aan deze line up. deze avond dat zit wel snor
Ben benieuwd!
Volgende Heroes of Techno is pas volgend jaar op 2 februari! Een unieke 2 uur durende b2b liveset van Oscar Mulero & Christian Wünsch! Samen met Nederlandse helden Bas Mooy & Jeroen Liebregts, Anton Pieëte en Charlton is de line up alweer compleet.

Wuuhaa! Phat!! :respect:

Uitspraak van Jooztvdberg op vrijdag 30 november 2007 om 22:19:
WTF... OSCAR MULERO 2 februari!!!! die had pas een supeSUPERset neergezet bij heroes of techno (toen dave Clarke 3hrs set neerzetten daarvoor) tering.. daar MOET ik bij zijn!! :woeii

Dat was superbe ja! :D
Zin in!!!!!!!!!!!!!!!
 
Zekers weer aanwezig!!!
Kaartjes zijn binnen
Artiest Nomar
22.00-23.30 Jouk Deville (y)

Tijdens de vorige editie was Jouk ook al zo goed bezig.........dat wordt dus van het begin tot het eind genieten in P60 !!!
altijd goed ja jouk :) als die vriendin van kvitta gaat afsluiten nou.. ik weet t niet hoor. op die bdaybash van kvitta bakte ze er BEHOORLIJK weinig van...
GODS!!! ziet er super uit
ik wil gaaaaaaaaan :'(
Ticket in tha pocket!
Felix mijn held :respect: draait wel erg vroeg :o
Die speciale set maakt mij wel erg nieuwsgierig????
Beter dat het busvervoer naar Amsterdam beter geregeld is
dat weerhield mij toch altijd om naar P60 te gaan.
laatste aanpassing
Uitspraak van Jooztvdberg op zondag 2 december 2007 om 13:13:
als die vriendin van kvitta gaat afsluiten nou.. ik weet t niet hoor. op die bdaybash van kvitta bakte ze er BEHOORLIJK weinig van...

Toen had ze volgens mij ook pas een paar keer geoefend, alleen daarvoor. Nu zijn we alweer ruim een jaar verder..
Uitspraak van Framboos op dinsdag 4 december 2007 om 19:50:
Nu zijn we alweer ruim een jaar verder..

yep
en dj zijn is niet haar ding. Is gewoon leuk om die twee te zien draaien
Uitspraak van Frinzy op maandag 3 december 2007 om 16:15:
Felix mijn held draait wel erg vroeg

terecht, hij draait doorgaans minder hard dan de bikkels na hem
Damn zie dit feestje te laat :S