Partyflock
 

Marco V special at Twisted Cultures

gepubliceerd door , op
Marco V special at Twisted Cultures
23 november 2007
De drukste en duurste maand van het jaar staat voor de deur en de mensen maken zich nu al druk wat te doen in deze maand. Sinterklaas, kerst, oud & nieuw, familiebezoekjes, borrels, pakketjes, kerstkaarten en verplichte nummertjes. Naast alle jaarlijks terugkerende momenten organiseren vriend en vijand evenementen aan de lopende band op oud & nieuw, kerst en alle andere avonden in de maand december. De keus wordt dit jaar extra moeilijk gemaakt door een bijzonder optreden van Marco V in de Winkel van Sinkel in Utrecht op de maandelijks terugkerende Twisted Cultures avonden. Samen met collega DJs en producers LeRon & YvesEaux zal de Nederlandse top artiest zorgen voor een onvergetelijke avond.

Marco V zal op zaterdag 29 december maar liefst een set van drie uur neerzetten waarin hij het publiek zal meenemen op een bijzondere tour door de elektronische muziekwereld. Veel Nederlanders proppen mensen graag bedoeld of onbedoeld in hokjes, hetgeen ook vaak gebeurt met Marco V. Trance, techtrance en een tikkie techno zijn kenmerkend voor hem in Nederland, maar op het wereldtoneel doet de man toch echt veel meer. Marco V mag ook erg graag een progressive of techhouse plaatje maken en zelfs opzetten, maar ook houseplaten gaat hij niet graag uit de weg. Die combinatie van house, progressive, techhouse, trance, techtrance en techno is juist het bijzondere van Marco V en daarom juist zo belangrijk dat er partijen in Nederland zijn die hem dat podium bieden wat hij verdient. De opname in de bekende DJ Mag top 100 is namelijk ook gebaseerd op dit brede kunnen en wordt hij in wereldwijd juist geroemd om zijn brede spectrum en mogelijkheid om in te spelen op het publiek, de locatie, de sfeer en het tijdstip van de avond.

Het dynamische duo LeRon & YvesEaux zijn wereldwijd gerespecteerde top artiesten die ondersteund worden door andere toppers als James Zabiela, Roger Sanchez, Danny Tenaglia, Paul Oakenfold, Sander Kleinenberg, Tiësto, Anthony Papa, Hernán Cattáneo en natuurlijk ook Marco V. Daarom is gekozen voor dit duo die op een bijzondere manier hun steentje bijdragen aan de muziekwereld. Per jaar verschijnen vele producties van hen in de internationale markt en scoren zij steevast hoog op de underground club charts.

Maar dit is niet het enige nieuws, want Twisted 3Some sluit met dit evenement haar jaar af op een bijzondere manier op een bijzondere avond. Er is niet gekozen voor een oud & nieuw avond, maar voor 29 december. Volgens vele een risicovolle avond, maar volgens de organisatie de ideale avond. Het is immers een zaterdag, loon is niet zo lang geleden gestort, studiefinanciering is binnen, de dertiende maand staat ook op de bankrekening, het is een mooie club in een mooie stad, het is een topfeestje, maar vooral het feit dat het juist niet op oud & nieuw is, is een pre. De organisatie blijft die avond namelijk ook liever onder vrienden en kennissen, thuis, in een club, op een feest, in een vakantiehuisje, waar dan ook, maar niet vastgelegd. Dus waarom niet twee dagen ervoor lekker losgaan in de Winkel van Sinkel en op de avond zelf gewoon lekker thuis met vrienden indrinken en gek doen. Want op Oud & Nieuw vermaakt men zich altijd wel, want er is overal en nergens iets te doen.

Maar er is nog meer nieuws naast het vermelden van deze bijzondere avond. Twisted Cultures zal voor de laatste maal genoemd worden als zodanig. In het nieuwe jaar heeft Twisted 3Some ervoor gekozen om de naam Twisted Cultures te veranderen in Cultures, zodat men de avond niet gaat verwarren met de andere events van Twisted 3Some of met de avonden van een ander niet nader te noemen partij die in Amsterdam gesitueerd is.

Maar voor het zover is, dus eerst een mooie jaarafsluiter in een van de mooiste clubs van Nederland met Marco V, LeRon & YvesEaux, Mr. Pink en vele anderen, waaronder jullie!

10 opmerkingen

Misschien ga ik ook wel heen. ;-)
Uitspraak van Quick op zaterdag 24 november 2007 om 14:30:
Misschien ga ik ook wel heen.

zou niet best zijn! :o
moet ik bij zijn !!
Marco V @ de Winkel van Sinkel is altijd 'n super party :bounce:
Artiest Pessa
Me verjaardag vieren met marco,kan toch niet beter!!!! :bounce:
Ik d8 dat Nick Warren de 29ste zou komen maar helaas :(
Hey Pessa, ja verjaardag vieren met Marco is zeker top (heb ik ook gedaan in september in Nijmegen). Ik ga hier zeker heen....O&N zien we nog wel tegen die tijd...
Uitspraak van ReyZaMa op zaterdag 24 november 2007 om 22:00:
Ik d8 dat Nick Warren de 29ste zou komen maar helaas

nee maar hij komt wel zeer binnenkort.
Tickets zijn al te koop op www.easyticket.nl en vanaf maandag 26 november ook op www.beep.nl
 
Uitspraak van digidude op zaterdag 24 november 2007 om 15:06:
moet ik bij zijn !!
Marco V @ de Winkel van Sinkel is altijd 'n super party

zou een leuke reunie zijn van onze kennismaking bij marco in de Winkel 2,5 jaar geleden :D

:flower: