Partyflock
 

Finale Diesel-U-Music

anoniem gepubliceerd op
Diesel-U-Music & Chemistry present
The Final of the Diesel-U-Music 2003 Benelux Award “DANCE” @ Chemistry

Zaterdag 24 mei organiseert Believers in opdracht van Diesel de finale van de 1e editie van de internationale talentscout Diesel-U-Music. Dit Dieselfeest zal plaats vinden in samenwerking met de Chemistry in de Escape Venue aan Rembrandtplein 11-15 te Amsterdam, and will rock the crowd!

Voor deze speciale avond is DJ Falcon, (He is one half of together. Falcon and Thomas Bangalter entered the club charts with “So much love to give”), naar de Chemistry gehaald om samen met MarYsol een waanzinnige set ten gehore te brengen. De finale zal worden ondersteund door de visuals van Vision Impossible.

De finalisten zijn: Tony Flexx, DJ [dj=1879]{Artiest met ID 1879 bestaat niet!} & DJ Phonopunk.

Diesel-U-Music is een internationaal project van Diesel om voor nieuw, Unsigned, Underground talent een platform te creëren. Partners van Diesel-U-Music zijn onafhankelijke underground platenlabels, producers, agentschappen en toonaangevende magazines. De Winnaar zal door het partnernetwerk van Diesel-U-Music worden begeleid in zijn of haar muziekcarrière. De finalisten zullen tijdens deze spetterende avond uitmaken wie zich de winnaar van de Diesel-U-Music 2003 Benelux Award “DANCE” mag noemen!

Kaarten zijn vanaf heden exclusief in de voorverkoop te verkrijgen bij de Diesel Flagship Store, gevestigd aan de Heilige Weg 11 – 17 te Amsterdam en kosten €14,- per stuk.