Partyflock
 

Rotzooii gaat los vanaf een nieuwe vaste ultra dikke locatie

gepubliceerd door , op
Rotzooii gaat los vanaf een nieuwe vaste ultra dikke locatie
21 november 2007
De laatste Rotzooii op de m.s Stubnitz was een zeer geslaagde editie wij willen jullie dan ook allen bedanken voor deze gezelligheid. Dit doen we d.m.v een speciale “one change only” actie voor de trouwe Rotzooii ganger en dit is iets wat je niet wilt missen. Rotzooii geeft namelijk een week lang 2 kaartjes voor de prijs van 1 weg bij Outland records op de Zeedijk in Amsterdam deze actie loopt tot 26 november dus wees er snel bij!

Rotzooii is inmiddels gevestigd in vele harten van de Amsterdamse underground scène alleen heeft het zich nooit helemaal kunnen aarden op de perfecte locatie waar concept helemaal tot zijn recht zou komen. Door de jaren heen heeft Rotzooii vele locaties uitgeprobeerd en met de combinatie van het publiek waren allen een succes met die echte Rotzooii vibe. Maar we vinden dat het tijd is om het publiek een vaste locatie te geven een die jullie oogjes een oortjes doen gaan klapperen.

De door gewinterde feestgangers zal het niet geheel ontgaan zijn dat het Westergasterrein een gehele metamorfose heeft gekregen. Alles is verbouwd en het gebouw tegen over de Westergasfabriek heeft de naam Rotzooii op zijn voor gevel staan. Bij het eerste aanzicht sloeg de vonk meteen over dit is de ideale locatie! En 8 december is het zover dan komt Rotzooii met zijn eerste editie en zal vanaf dan om de drie maanden terug keren naar zijn nieuwe o zo fijne locatie.

Rotzooii is trots op zijn publiek want jullie zijn immers de gene die Rotzooii maken tot wat het is. (En voor de gene die het nog niet wisten een en al gekkigheid met de vetste underground minimal house klanken) Een combinatie van pure liefde dus! Dit is wat we voor jullie in petto hebben en reken maar dat deze eerste editie gaat knallen dus mis het niet!

Davide Squillace Italië Minisketch, Ovum
Deze man ook bekend als Eriko Tanabe komt rechtstreeks uit de underground scène van Napels. Na een hoop vette releases op zijn eigen label Minisketch en na zijn klappertje op het label Ovum van Josh Wink mag hij zich een van de betere producers uit Italië noemen. Hij gunt ons op deze speciale Rotzooii editie ons een kijkje in zijn Italiaanse platen koffer. Wees voorbereid op een afsluiter met de vetste Italiaanse minimal/techno beats.

Mikael Stravostrand Zweden
Wij presenteren aan jullie voor het eerst in Amsterdam de funkybeatmaster uit Zweden. Deze man staat bekend om zijn unieke interpretatie van minimalclub techno. Zijn tracks in samenwerking met Big Bully zoals “Please my pain” doen het goed in de Amsterdamse underground scène. Wij zijn dan ook blij om hem te mogen verwelkomen met een live set van anderhalf uur waarbij de voetjes van de vloer gaan en de handjes in de lucht.

Amsterdam 661
Boris Werner, Kabale und Liebe, Julien Chaptal, David Labeij, Lauhaus en Gert van Veen hebben onder de naam van Amsterdam 661 een uniek muzikaal monsterverbond gesloten. Tijdens een anderhalf uur durende digitale jam laten ze zien wat de meerwaarde is van een stel gesynchroniseerde laptops en een mixer. Wees voorbereid op een funky jam met een en al gekkigheid waarvan je niet dacht dat het mogelijk was.

Daniel Sanchez
Het zal jullie allen niet ontgaan zijn dat deze bad boy uit de Amsterdamse underground scene een van de grootste hits van deze zomer op zijn naam heeft staan. “Mumbling yeah” werd binnen no time door alle minimal/techno grootheden van deze wereld gedraaid van Richie Hawtin, Ricardo Villalobos en Loco Dice tot Adam Beyer, Marco Carola, Mathias Kaden en Luciano. Met zijn eigen unieke vocals geeft hij een extra funky groove aan sommige van zijn tracks. Op deze avond heeft hij een speciale dj set voorbereid die jullie doet gaan swingen tot jullie erbij neer vallen.

12 opmerkingen

Werkzaam bij Flexcitement
Artiest {SHOWLIST artist 65881, 42701, 33818, 23740, 48315, 31524}
ziet er goed uit! (Y)
duidelijk die underground scene
tja erg hard dit!
here we go :)
erg veel zin in ,vette locatie :cheer:
 
Kijk, dat zijn de betere berichten!!
 
Benieuwd naar de amsterdam possé!
 
Uitspraak van Yanis op woensdag 21 november 2007 om 11:41:
duidelijk die underground scene

sorry hoor, maar wat is hier aan underground?
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 november 2007 om 23:12:
Uitspraak van Yanis op woensdag 21 november 2007 om 11:41:
duidelijk die underground scene

sorry hoor, maar wat is hier aan underground?

Inderdaad! het is het nieuwe mainstream and it freakin ROCKS!
dikkkkkkkkkkk.....!!!!
ROTZOOI,is het zeker,binen de dance industrie,beun hazen