Partyflock
 

B.E.A.T.T. maximal edition
Knallen op techno op de zaterdagavond

gepubliceerd door , op
Op de eerste zaterdag van december vindt er weer een knallende editie plaats van de succesvolle en zeer gezellige techno avond B.E.A.T.T. Afterparty. Deze avond heeft al vele malen garant gestaan voor het beste op het gebied van techno, altijd gebracht door een voor het noorden unieke samenstelling van artiesten plus een internationale live-act. Ook 1 december zal dit zeker niet anders zijn met een line up waar de liefhebbers van harde Techno hun vingers bij af kunnen likken!

Deze editie van B.E.A.T.T. Afterparty zal in tegenstelling tot eerdere berichtgeving enkel en alleen plaats gaan vinden in de Gloppe, de vertrouwde thuisbasis van The Concern. Door de tegenvallende response in Theater Romein heeft The Concern besloten de kwaliteit van het concept te waarborgen en zodoende met de zogenaamde pre party in Theater Romein te stoppen. Om dit te compenseren zal de komende B.E.A.T.T. Afterparty een uur eerder starten en zal de avond in zijn totaliteit niets tekort gaan komen met 200% inzet van The Concern op het gebied van geluid, licht en decoratie!

Opnieuw zal het knallen geblazen worden in de Friese hoofdstad. Na een succesvolle kick-off van het Industrial/Schranz concept ‘Loaded’ pakt The Concern met B.E.A.T.T. Afterparty weer eens uit met een flinke dosis Hardtechno en Schranz. Met een vertegenwoordiging van artiesten waar je gerust ‘U’ tegen mag zeggen. Wat te denken van de uit Engeland afkomstige Rowland The Bastard? Dampende beats van Akkachar? Een snoeiharde live set van de Poolse Diachrona? Of toch gewoon vertrouwd, Leeuwarders trots, Wietze Young?!

Vanaf klokslag 23:00 uur zal Wietze Young deze zaterdag het thuispubliek opwarmen met zijn heerlijke platenkeuze. Daar waar het buiten ongetwijfeld guur en koud zal zijn, zal Wietze Young de temperatuur op deze avond in een vroeg stadium laten stijgen. Vervolgens zal Akkachar, van Polarise, de decks van hem overnemen. Akkachar draait sinds een aantal jaren frequent met de grote dj’s der aarde mee op feesten als The Chaos Theory en in de welbekende Poema in Utrecht. Met zijn dampende duistere beats de ideale eerste gastdj voor deze nieuwe editie van B.E.A.T.T. Afterparty. Vast ingrediënt op B.E.A.T.T. Afterparty zijn de vette live acts van de meest uiteenlopende artiesten. Deze keer is het de beurt aan niemand minder dan Diachrona om live op het podium van de Gloppe het publiek los te laten gaan op zijn diepe donkere bassen. Ook zal hij ongetwijfeld zijn nieuwste producties langs laten komen.

Vol trots presenteert The Concern opnieuw de ultieme slagroom op de cake. Na eerdere optredens van de meedogenloze harde Duiste helden als Kriek en Flush is het deze keer de beurt aan een portie Engelse rollende Hardtechno en Acid in Leeuwarden! Het is niemand minder dan de Engelse held Rowland The Bastard die de Gloppe op en neer zal laten beven. Met een waanzinnige c.v. is Rowland The Bastard al jarenlang een begrip te noemen. Ook produceerde hij voor labels als Pounding Grooves, Fresh Grind, RAW en zijn eigen labels Bionic Orange en Infected. Rowland The Bastard is absoluut ‘one to watch’, met een niet te kopiëren draaistijl die bol zal staan van de meest opzienbare mixtechnieken. Met trots presenteert The Concern dus op zaterdag 1 december deze Rowland The Bastard!

Zoals gezegd, vanaf 23:00 uur zullen de deuren van de Gloppe geopend zijn en ben je er voor slechts 6 euro weer bij. De laatste plaat zal gelegd worden rond 05:00 uur. Kom dus ook, vooral nu het eindelijk weer een zaterdagavond betreft! Kijk voor meer informatie op www.the-concern.nl, en meld je aan voor de mailinglist. Tot zaterdag 1 december!

8 opmerkingen

Rowland the Bastard :respect:
(edit ;))
laatste aanpassing
 
dat is niet dezelfde persoon hoor Patrick ;)
(L) hardtechno

in feb. kom ik zeker een keer langs ;)
 
Artiest {SHOWLIST artist 1644, 25566}
Leuk, maar ik mis iets. Chaos Theory heeft het wel maar die mist weer iets anders.

AKA

Sorce
Spark
Mike Drama

etc etc
Artiest Hanz
Uitspraak van verwijderd op woensdag 21 november 2007 om 13:37:
Leuk, maar ik mis iets. Chaos Theory heeft het wel maar die mist weer iets anders.

AKA

Sorce
Spark
Mike Drama

etc etc

Vaag...

Dit vraagt om meer uitleg :)
laatste aanpassing
is vanavond al!