Partyflock
 
­ Nederland

Update, nieuwtjes, en gewoon meer omtrent Only Hardcore

gepubliceerd door , op
Update, nieuwtjes, en gewoon meer omtrent Only Hardcore
19 november 2007
FeestOnly Hardcore · D-Noize B-Day Edition
Datumzaterdag 24 november 2007
WinactieOnly Hardcore actiegesloten
LocatieDrafbaan Stadspark Site
De locatie is inmiddels al aardig onder handen genomen en de eerste soundcheck is gedaan. De locatie stond al vroegtijdig stevig te trillen op zijn grondvesten. De opmerking NO Sound Limit is zeker op zijn plaats, want het gaat echt goed (zuiver) hard!!! De voorbereidingen zijn dus al in volle gang en het ziet er allemaal erg goed uit.

Nieuw=Zien
Omdat de locatie niet te vergelijken is met de eerdere feesten op deze locatie, is er besloten om dit vooraf al (gedeeltelijk) te gaan delen met de partypeople. Er wordt/is tijdens de opbouw gefilmd en ook worden foto´s genomen om te laten zien wat er zich allemaal gaat afspelen op 24 november. Deze reportage zal van begin tot eind in de laatste week van het feest te zien zijn. Dit is te zien in een speciaal forum op partyflock zodat er een klein beeld geschept wordt van locatie en decoratie geschept wordt en wat jullie te wachten staat. Hou het dus goed in de gaten!!!

Enz.
Er zal de 24e een standje aanwezig zijn met diverse artikelen. Zo zijn er, lolly’s, kauwgom, brillen, andere gadgets, maar ook is er verschillende (Hardcore) kleding te koop. Daarnaast is de snackbar voor de echt hongerige mensen onder ons geopend zodat er met een volle maag weer stevig door geknald kan worden.

Show
Naast de licht/lasershow is er nog meer. Door het grote raam van area 1 waar op de drafbaan en de Apenrots wordt uitgekeken zal ook een ander te zien zijn. Vergeet dus niet af en toe een blik naar buiten te werpen want hier gaat het een en ander gebeuren. Ook zijn er danseressen aanwezig die de sfeer tot een nog hoger niveau zullen brengen.

Radiocommercial met beeld
Via Thunderdome radio, Masters of Hardcore radio zijn de eerste kaarten al verloot. Luister komende week ook weer om kaarten te winnen voor Only Hardcore. Voor deze editie is een radio commercial gemaakt die op verschillende radiostations is te horen. Omdat geluid alleen zo saai is, is hier wat beelden onder gezet.

11 opmerkingen

 
Vet filmpje b) 8-)
wel al veel over gehoord.. helaas wel erg ver weg :9

aso suc6!
word terreur van de bovenste plank (Y) :bier:
 
Werkzaam bij Rage-Online
the menace en mercenary (y)
twijfel twijfel :/ veel te veel feesten en te weinig geld om alles mee te maken..
Artiest {SHOWLIST artist 29366, 19985, 23871}
Knalleeeeeeeee :bier:
Mercenary!:cheer::woep:
Veel plezier gasten!
laatste aanpassing

De begin opbouw van het podium