Partyflock
 

Park Avenue – Rocks the City

gepubliceerd door , op
Park Avenue – Rocks the City
15 november 2007
FeestPark Avenue · Rocks the City!
Datumzaterdag 1 december 2007
LocatieHet Park Site
Het heeft even moeten duren voor de liefhebbers van Park Avenue, maar het wachten wordt beloond! Zaterdag 1 december staat er een absolute top editie, waarin het thema Rocks the City volledig tot zijn recht komt. De superstar dj’s die achter de knoppen staan deze avond, gaan Het Park rocken tot gaatje. Zo draaien in de zaal o.a. Billy the Klit en Brothers Funken nemen Hitmeister D en Melly Mel de foyer onder hun hoede.

10e editie
Inmiddels maakt Hoorn zich op voor alweer de 10e editie van dit zeer succesvolle concept. De laatste Park Avenue dateert nog uit april, toen ROOG de zaal helemaal op zijn kop zette. De combinatie van een prachtige locatie, top dj’s en een geweldig publiek, maakt dat de Park Avenue edities altijd bomvol staan en er elke keer weer fantastische sfeer ontstaat. Natuurlijk biedt de organisatie het publiek altijd wat extra’s om de avond nog net iets specialer te maken. Een mini make-over, de beste cocktailshakers, live-artiesten, dansacts en ander entertainment zorgen voor onvergetelijke momenten!

Park Avenue – Dirty and Sexy! 03-12-2005
{ongeldige bron voor embed: http://video.google.com/videoplay?docid=8219063529553758386&q=park+avenue&total=2988&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=7}

Music freak
Maaaaarrrr…natuurlijk draait alles in eerste instantie om de muziek. Met Billy the Klit haalt Park Avenue een absolute music freak in huis, die alle uithoeken van house verkent in zijn sets. Als geen ander mixt hij razendsnel de hottest tracks in elkaar en weet hij het publiek telkens weer te verrassen. Zijn eigenwijze sound is niet onopgemerkt gebleven, want Billy is ondertussen overal een graag geziene gast. Regelmatig siert hij de flyer van feesten als Nope is Dope, Ex Pornstar en Franchise en 1 december maakt Park Avenue dan ook eindelijk kennis met deze rising star! Naast Billy staan op het podium Brothers Funk, die eerder dit jaar te gast waren op het spectaculaire Sunrise festival in Polen. Speciaal voor deze editie worden ze bijgestaan door guitar hero Richy die voor een live-show zorgt waar Slash jaloers op mag zijn. Voor Justincase is het deze avond een thuiswedstrijd en aan hem de eer om de zaal te openen.

Eclectic House
Hitmeister D is uitgedaagd om de foyer voor een tweede maal in een gekkenhuis te veranderen. Vorig jaar juni was hij al eens te gast en wist toen het publiek compleet uit hun dak te laten gaan. Verwacht een ruige mix van house, hiphop, disco en classics en een Hitmeister die entertaint van de eerste tot de laatste beat. Als afsluiter in de foyer staat Melly Mel die het tempo nog een tandje opschroeft. Al jaren draait deze eclectic rocker de meest uiteenlopende stijlen en deze big boy is dan ook niet in een hokje te plaatsen. Aan het ladies duo Salty Peanuts is het de eer de eerste platen op de draaitafels te gooien en de plaatselijke temperatuur een paar graden te doen stijgen!

Lucien Foort @ Park Avenue – Sets You On Fire! 18-02-2006
{ongeldige bron voor embed: http://video.google.com/videoplay?docid=4266751632011966201&q=park+avenue+lucien+foort&total=1&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0}

Houze Junkyz
Speciale acts 1 december komen uit de mouw van de Houze Junkyz. Dit trio geeft een hele nieuwe draai aan entertainment op de housefeesten en het is dan ook niet voor niets dat zij de hoofdrol spelen in dj Marcella’s clip “Who’s your nanny?”. Eerder al in Hoorn waren ze te bewonderen op het Outdoor Stereo festival en nu gaan ze Park Avenue freaken!

Kaarten voor Park Avenue kosten € 17,50 en zijn verkrijgbaar bij Het Park en Kelly New Basic in Hoorn. Toegang is vanaf 18 jaar en legitimatie is verplicht. Voor meer info check www.parkavenue.nl

3 opmerkingen

Nog even wat mensen meekrijgen en dan ben ik aanwezig! :cheer:
 
Artiest Sensara
The Brothers Funk :respect:
 
Artiest Devastate
Uitspraak van verwijderd op maandag 19 november 2007 om 15:28:
The Brothers Funk :respect:

Wie zijn dat??