Partyflock
 
Flockers!
8 maart 2007

zondag 25 februari 2007 om 19:44

Heey!!

FF men verslag over Flockers,

Ik kan totaal niet hebben dat mensen er zo negatief over doen, dus dat ff als eerste, ik weet ook wel dat sommige dingen beter hadden gekund, maar als je het na je zin hebt gehad is het toch goed?? En had je dat niet, had je maar weg moeten gaan :)

Naja ik heb het super tof gehad, eerst in de trein met Michelle op naar Nicolien in Nijmegen, aangezien michelle lekker chaotische is duurde het wat langer dan gepland :) maar we waren er dan eindelijk om 10 uur :)

FF bij Nicolien gezeten, hun indrinken met de wijn, en ik met mijn jus-tje ;)..

Hoorde we dat Rob helaas niet mee ging, jammer jongen, hopelijk ga je wel mee naar In Qontrol want anders moet ik alleen..

Maar iig kwamen daar aan om 12 uur, hebben we 3 kwartier in de rij gestaan om binnen te komen.. (okee minpuntje maar niet om moeilijk over te doen na afloop)..

Gelukkig waren we precies op tijd voor Showtek!! Hun heersen!! Ben blij dat ik dat niet heb gemist..

Naja na Showtek hadden we een kwartier om ff bij te tanken en naar de andere zaal te gaan, want daar kwam Don Diablo, lekkere muziek om ff een uurtje op uit je bol te gaan!!

Michelle wilde ook benny nog ff zien, dus zijn we nog ff langer blijven hangen.. Al vond ik persoonlijk Don beter.. Zijn na een half uurtje ff gaan uitrusten op de tribune, waar je trouwens beter kunt gaan dansen dan in de zaal zelf :)

Aangezien we een beetje aan het inkakken waren zijn we maar de laatste 2 uur naar de 1e zaal gegaan.. Waar we allemaal vette spijt van hebben gehad, want op het laatst was het net allemaal iets TE!! Niet ons ding dus.. maja nicolien had het ff na der zin ;).. Mich en ik konden toch niet stil zitten dus dan maar gewoon mee stampen met de rest :P

En toen was het potverdikkeme :P alweer 7 uur!!!
Dus op naar huis!!!

Toch wilde ik voor vanacht nog ff een paar mensen bedanken, hehe.. Als eerste MR. Issy!! niet gedacht dat jij zon gabber was!! :)
Joost ook want steeds als ik naar boven keek, kreeg ik weer een vette energy boost omdat jij zo lekker uit je naad aant gaan was!! hopelijk ga ik je nog zien op In Qontrol!!
En offcourse al die anderen met wie ik lekker heb staan stampen en swingen :P!!

Michelle jij nog verschrikkelijk bedankt voor je lekkere zangkunst in de trein.. Jammer dat die man engels was maar anders had het vast geholpen :D

Oftewel mijn nachtje Flockers was geslaagd!!
Op naar volgende week zaterdag dan gaan we men verjaardag vieren bij Index en ook daar gaan we dan lekker stampen want Deepack zal er zijn!!
We gaan het dus gewoon lekker over doen dames!!

(K)(K)(K) aan jullie!!!