Partyflock
 
Nieuws · februari 2024
Het house- en clubclassics feest Summer of Love keert op 25 mei 2024 terug met een Springbreak Festival. Het is dan dubbel feest, want de organisatie slaat de handen ineen met Lexion Events van de iconische voormalig club in Westzaan. Meer dan twintig housepioniers uit de jaren 90 zetten het Amsterdamse Thuishaven terrein die zaterdag op zijn kop.
Charlotte de Witte, Sefa, Oliver Heldens, Franky Rizardo, Adam Beyer, Brennan Heart, Yellow Claw en vele anderen zullen het podium betreden tijdens het iconische dance festival.
Charlotte de Witte, Sefa, Oliver Heldens, Franky Rizardo, Adam Beyer, Brennan Heart, Yellow Claw en vele anderen zullen het podium betreden tijdens het iconische dance festival.
Vanmorgen is de uitspraak van de rechter bekendgemaakt in de rechtszaak die drie buren van poppodium Paradiso hadden aangespannen tegen de gemeente Amsterdam. Hierin eisten zij strengere handhaving, met als gevolg sluiting van Paradiso na 23:00 uur. De rechter heeft het beroep van de buren gedeeltelijk gegrond verklaard; de geluidsmetingen die door de gemeente zijn gedaan zijn onnauwkeurig geweest en moeten opnieuw.
Amsterdam Open Air presenteert op 1 & 2 juni 2024 een nieuwe editie van het populaire stadsfestival. Het festival heeft zich altijd gespiegeld aan wat er leeft binnen het nachtleven en creatieve initiatieven van de stad. Met negen podia, die elk een eigen sound vertegenwoordigen, is er ook dit jaar voor iedere bezoeker wat wils.
Een overweldigende main stage, stromende mensenmassa's en harde TikTok-techno? Niet op ZeeZout Festival.
Joost Theo Sylvio Youssef Abdel Galil Dowib, ofwel: Josylvio. Hij groeide op als een brutale jongen in 't Gooi, maar is uitgegroeid tot een man met een visie als één van Nederlands' grootste artiesten en platenbazen. Op jonge leeftijd beschikte Joost al over een groeiende passie voor muziek die in zijn tienerjaren steeds sterker tot uiting kwam.
De kaartverkoop voor 90's On The Beach 2024 is van start gegaan. Op vrijdag 12 juli keert het festival terug naar de Cattenbroekerplas in Woerden.
Klomppop heeft een flinke portie namen toegevoegd aan het affiche voor de editie van 2024. En er zit een aantal grote namen tussen. John Coffey is geboekt als headliner voor de vrijdag, Merol en My Baby zijn blikvangers op zaterdag, naast de al eerder bekendgemaakte Dio en Roxy Dekker.
Moonglow
maandag 26 februari 2024
Bij Moonglow maak je een ontdekkingstocht door diverse genres van Afrikaanse muziek, met speciale aandacht voor Amapiano, Afrotech, Afrohouse en Afrobeats. Deze muziekstijlen vertegenwoordigen niet alleen verschillende muzikale trends, maar vormen ook een levendige weergave van de culturele en muzikale diversiteit van het Afrikaanse continent.
Op 5, 6 en 7 april vindt voor de vijfde maal het Hop On Hop Off Festival plaats. Vanwege het grote succes en de positieve reacties van zowel bezoekers als deelnemers op de voorgaande edities, vindt dit festival wederom plaats op de Kunstijsbaan in Breda. Speciaalbier is hot. Wees gerust, het meeste wordt gewoon koud geserveerd.
Organisatoren van festivals moeten tijdig de stikstofuitstoot van hun evenement laten doorrekenen, om te voorkomen dat de provincie er een streep doorheen zet. Zeker nu onder de nieuwe Omgevingswet de stikstofuitstoot niet langer automatisch onderdeel is van de aanvraag van de vergunning die voor evenementen moet worden aangevraagd.
Milkshake Festival, op vrijdag 26, zaterdag 27 en zondag 28 juli 2024 op het Westergasterrein in Amsterdam, staat dit jaar uitgebreid stil bij Erwin Olaf. De op 20 september 2023 overleden topfotograaf was sinds de oprichting in 2012, betrokken bij Milkshake Festival.
Freshtival onthult volledige line up
woensdag 14 februari 2024
Het grootste dance-en popfestival van Oost-Nederland heeft zojuist de volledige line up bekend gemaakt. Ruim 150 artiesten uit allerlei genres en van over de hele wereld geven het programma kleur tijdens het Pinksterweekend op 17, 18 en 19 mei.
Heineken Balaton Sound voegt bijna 30 nieuwe namen toe aan het affiche. Onder meer Amelie Lens, Adam Beyer, Stephan Bodzin (live), Vintage Culture, Maceo Plex, Reinier Zonneveld (live), Sara Landry, MEDUZA en Mind Against zijn toegevoegd aan de line-up.
Record & CD Fair Rotterdam
woensdag 14 februari 2024
Met meer dan 130 kramen biedt de platenbeurs in Rotterdam Ahoy deze keer de grootste keus dankzij een record aantal deelnemers uit geheel Europa. Zij brengen op zaterdag 2 maart alle stijlen muziek naar Ahoy. Denk hierbij aan nieuwe en oude releases, popmuziek, discohits uit de jaren '70, vroege househits uit de jaren '80 en hiphop klassiekers uit de jaren '90.
Evenementenorganisator ID&T en de grootste bierbrouwerij ter wereld AB InBev hebben een meerjarig strategisch partnership gesloten. De samenwerking heeft betrekking op vrijwel alle evenementenmerken van de ID&T Groep
Op 1 maart transformeren kunstinstelling Brutus en Bitter in Rotterdam eenmalig tot de ultieme ontmoetingsplek voor het onverwachte: Red Bull Unforeseen. Op de befaamde Keileweg komt het Rotterdamse nachtleven samen om precies dat te brengen wat je niet verwacht.
Hardwell maakt Pinsterzondag 19 mei zijn opwachting op 7th Sunday Festival op het festivalterrein De Roost in Erp/Veghel. De jubileumeditie van het festival, waar dit jaar voor de tweede keer een zevenjarige cyclus wordt voltooid, heeft daarmee een nieuwe grote headliner aan de line up toegevoegd.
Parels van de Stad
donderdag 1 februari 2024
Na alle schittering en zonneschijn van vorig jaar, keert Parels van de Stad deze zomer op 14 en 15 september terug naar de Riekerhaven in Amsterdam.
Het Moment brengt op 20 juli WIN
donderdag 1 februari 2024
Hiphopfestival Het Moment keert terug naar het kloppende hart van Brabant; de Spoorzone in Tilburg. Het rauwe terrein dient op 20 juli 2024 wederom als het epicentrum voor de Nederlandstalige hiphop. Grote hitkanonnen, opkomend talent en alles wat ertussen zit: de crème de la crème van de Lage Landen zal zich op die dag verzamelen voor een keur aan liveshows en dj-sets.
29 februari 2024
Summer of Love Springbreak Festival brengt ode aan iconische club Lexion
27 februari 2024
Mysteryland onthult veelbelovende line - up en spectaculair programma voor 2024 editie
Mysteryland onthult veelbelovende line-up en spectaculair programma voor 2024 editie
Uitspraak rechtszaak buren Paradiso vs gemeente Amsterdam; beroep gedeeltelijk gegrond verklaard
26 februari 2024
Amsterdam Open Air is terug met de ultieme festival playground en dropt de volledige line up
ZeeZout Festival maakt volledig programma 2024 bekend
Josylvio presenteert grootste show ooit in Afas Live
Terug naar toen met Mentel theo, K-otic & @ unlimited tijdens 90's on the beach
John Coffey, Merol en My Baby toegevoegd aan line-up Klomppop
Moonglow
Breda heeft al 5 jaar het grootste overdekte speciaalbier- en foodtruckfestival van de Benelux
16 februari 2024
Festivalorganisatoren nu zelf verantwoordelijk voor stikstofvergunning
14 februari 2024
Milkshake Festival brengt ode aan Erwin Olaf
Freshtival onthult volledige line up
Amelie Lens, Q-dance, Maceo Plex, Reinier Zonneveld en meer nieuwe namen voor Heineken Balaton Sound
Record & CD Fair Rotterdam
ID&T Groep en AB InBev sluiten meerjarig strategisch partnership
12 februari 2024
Red Bull Unforeseen opent tijdelijke club met 8 hosts en 8 stage
2 februari 2024
Hardwell naar jubileumeditie 7th Sunday Festival in Erp
1 februari 2024
Parels van de Stad
Het Moment brengt op 20 juli · WIN