Partyflock
 
Nieuws 2023
Oranjebloesem Festival 2024
vrijdag 8 december 2023
Oranjebloesem maakt op 27 april 2024 een glorieuze terugkeer naar het iconische Olympisch Stadion in Amsterdam, waar het een vorstelijk techno-evenement zal organiseren. De verwachtingen zijn hooggespannen, met de hoop om maar liefst 30.000 enthousiaste bezoekers uit alle hoeken van het land te begroeten op deze grootschalige viering van de nationale feestdag
Fans van het Amsterdam Dance Event (ADE) konden gisteren genieten van een twee uur durende livestream opgenomen vanaf een unieke locatie op Schiphol. De populaire Nederlandse DJ's Ferry Corsten en Joris Voorn gaven een exclusief optreden in een oude toren op de D-pier met een 360-graden zicht over de luchthaven.
Nu de herfst hier is, maakt het NYMA-terrein in Nijmegen zich op voor de elfde jaargang van Herfstdrift Festival. De organisatie maakte vandaag de line-up van de editie van 25 november bekend. De kaartverkoop van het festival is gestart.
Het ADE Golf Tournament is terug voor de langverwachte tweede editie, op vrijdag 20 oktober op The International, een van de beste golfbanen in Nederland. ADE Golf vindt plaats tijdens het Amsterdam Dance Event waarvoor (dance) music professionals uit de hele wereld naar Amsterdam afreizen. Voortbouwend op het succes van het eerste evenement nodigen organisatoren Marc Wesseling en Eric Keijer artiesten, boekingsagenten, promotors en liefhebbers uit de wereld van muziek, entertainment en media uit voor een dag van ontspanning, netwerken en een vriendschappelijke competitie. Organisaties die willen deelnemen, kunnen zich inschrijven ade-golf.com.
Zware bassen met GIVE IT DUB
dinsdag 12 september 2023
GIVE IT DUB verplettert al meer dan een decennium lang alle zalen en festivals met de beste dubstep en aanverwante bass-stijlen. Iconisch in thuisstad Nijmegen, maar inmiddels ook berucht door heel het land. Vorige editie in 013 kwamen onder andere EVA808, J:Kenzo en Drone voor serieuze zaken naar de Next.
Sfeer in & Outdoor
woensdag 6 september 2023
De zomer draait volop door daarom hebben we besloten om ook naar buiten te gaan. Sfeer Indoor, het toonaangevende evenement dat op 23 september wordt gehouden in DS Event centrer Culemborg, heeft groots nieuws te delen!
Op 16 en 17 september staat er een langverwacht evenement op de elektronische muziekkalender: Forest 808. Dit festival, gewijd aan elektronische dansmuziek zoals house en techno, maakt na enkele jaren van afwezigheid zijn comeback. De organisatie blikt terug op de vorige succesvolle edities in 2016 en 2017, die plaatsvonden te midden van de weelderige bossen van Hechtel.
DJ- en digital creator duo Vessbroz, bestaande uit de broers Armia en Arsham Pour, kunnen de eerste Iraanse DJ's worden in de huidige DJ Mag Top 100. Op dit moment is het tweetal druk bezig met het binnenhalen van stemmen. Mocht Vessbroz een plek behalen in de lijst, is dit niet alleen een grote mijlpaal voor de DJ's zelf maar ook voor Iran.
De Record & CD Fair Hoorn zal dit jaar plaats vinden tijdens de Superkoopzondag in het historische stadshart van Hoorn. Tijdens de Superkoopzondag zijn verreweg de meeste winkels geopend.
De line-up van daytime techno & house event De Unie op zaterdag 16 december in 013 Poppodium is vrijwel volledig bekendgemaakt. Er volgt nog één internationale topartiest!
Zomerse techno avond bij Azorra
dinsdag 8 augustus 2023
Met zomerse temperaturen in aantocht aankomend weekend, wordt het weer tijd om uit te kijken naar een dagje strand én strandfeesten. Techno collectief EAST strijkt aanstaande vrijdag voor het eerst neer in Scheveningen, aan het Zwarte Pad bij Azorra Beachclub (voormalig Whoosah) en neemt daarbij Haagse held Remy Unger mee.
The Original Warehouse rave
vrijdag 21 juli 2023
Na 3 jaar zijn we weer terug om gezamelijk weer een ouderwets House Classics feest te geven! The Beginning & Taped gaan terug naar waar het allemaal begon voor "The Original Warehouse Rave"
The Searchers, New Ams Film Company en Prime Video lanceren vandaag de teaser trailer van de speelfilm Hardcore Never Dies. In de eerste speelfilm over de gabber-muziekscene word je meegenomen naar de ravende jaren '90 met Australian trainingspakken, bomberjacks en hakken op Nike Air Max.
Zag je wat ze deden bij TIKTAK? 💥 Het is officieel bekend! SFB, Strictly Family Business is dé headliner van het TIKTAK Festival in Rotterdam op zaterdag 16 september.
Met nog zo'n twee maanden te gaan is de line-up van Voodoo Village 2023 bijna compleet en wordt ook de laatste hand gelegd aan de invulling van het terrein, dat voor het tweede jaar op rij zal worden uitgebreid en dat zes stages zal huisvesten. Daarnaast pakt Voodoo Village naar goede gewoonte ook weer culinair uit, met topchefs Mallory Gabsi en Paul Delrez die voor enkele honderden festivalgangers een sharing menu zullen bereiden in het Voodoo Village restaurant.
De festivalorganisatie verwelkomde dit weekend 20.000 bezoekers, verspreid over twee evenementen in het Amsterdamse Flevopark en twee evenementen bij Lofi Amsterdam met onder anderen optredens van from Peggy Gou, ANOTR en Moodymann
Waar Stereo Sunday vorig jaar als eerste festival in de regio pionierde met het recyclesysteem, gaat het festival dit jaar een stap verder. Hiervoor zijn 50.000 hardcups ingekocht in samenwerking met CupBrothers. Bij binnenkomst ontvangt iedere bezoeker een recycle token waarmee men bij de bar een hardcup beker ontvangt.
Leuke Pride feesten in 2023
donderdag 22 juni 2023
Amsterdam Pride is een van de grootste evenementen ter wereld voor de LHBT-gemeenschap. Gedurende een heel weekend kun je genieten van geweldige feesten met duizenden mensen en natuurlijk de beroemde parade die door de historische grachten van Amsterdam vaart. Gay Pride is een van de drukste weekenden van het jaar in Amsterdam, en je kunt een pride vlag kopen om je steun te betuigen. Laten we eens kijken naar de belangrijkste feesten en evenementen voor homo's en lesbiennes. Als je meer wilt weten over de Pride feesten, lees dan verder!
Heerhugowaard Live, het populaire jaarlijkse muziekfestival, zal dit jaar plaatsvinden op 23 en 24 september en zal enkele van de grootste namen in de Nederlandse muziekindustrie samenbrengen voor een spectaculair weekend.
Nee, je leest nu geen persbericht waarin de Amsterdamse Wallen in het zonnetje worden gezet en dit is ook geen aankondiging van een andersoortig fetish vertier. Alhoewel de spanning langzamerhand wel oploopt en de ontlading na een jaar wachten het wel weer waard zal zijn: over een paar weken staat voor de doorgewinterde partyganger namelijk een gegarandeerd hoogtepunt van de zomer te wachten! Gooi de boter in de pan, want Ouwe Stijl komt er an!
Poppodium 013 in Tilburg staat maandag 2 oktober 2023 in het teken van de uitreiking van Buma NL Awards. Het is daarmee voor het eerst plaats van handeling van de conferentie en het festival voor de Nederlandstalige muziek. Met de verhuizing van Utrecht naar Tilburg krijgt Buma NL ook een inhoudelijke opfrisbeurt: meer dan ooit staan de tekstschrijvers en componisten van het volkse repertoire in de spotlights. Bovendien wordt de Buma NL Awards-show in ere hersteld.
Reguliere tickets voor Milkshake Festival (28, 29 en 30 juli in het Westerpark in Amsterdam) zijn uitverkocht, maar er zijn nog enkele tickets op een bijzondere manier te verkrijgen. Op zaterdag 24 juni tussen 11.00 en 15.00 uur zijn de deuren van D.O.L.HOUSE op het Westergasterrein geopend. Bezoekers wordt gevraagd op dat moment houdbaar voedsel te doneren. Iedereen die dit doet, maakt kans op een gratis ticket voor de vrijdag, zaterdag of zondag of een van de laatste betaaltickets.
Het bekende DJ-duo Afro Bros organiseert het La Vida Loca Festival op 5 augustus in Papendal bij Arnhem. Het festival belooft een spectaculaire ervaring voor 7.500 bezoekers te worden, met optredens van bekende artiesten, waaronder Ronnie Flex, Katnuf, Boekoesam en natuurlijk de Afro Bros zelf.
Dance D-Vision Festival is verheugd om aan te kondigen dat ze dit jaar een gloednieuwe camping zal lanceren op een unieke locatie. Het festival, dat bekend staat om haar geweldige muziek en unieke sfeer, brengt nu een nieuwe dimensie naar het kampeeraspect van het evenement.
Vele jaren geleden werden de zaadjes van het ultieme hardcore gevoel geplant. Toen de regen uit de hemel neerdaalde, dreef het hen diep de grond in om leven te ontkiemen in de wortels van "The Ultimate Hardcore Feeling ".
Zondag 30 juli komt Sugababes in originele bezetting naar Milkshake Festival. Mutya Buena, Keisha Buchanan en Siobhan Donaghy hebben hun komst naar het inmiddels 12-jarige festival toegezegd. De Britse girlband mag zich met recht één van de meest succesvolle formaties van de 21e eeuw noemen en heeft bijvoorbeeld zes nummer 1-singles achter haar naam staan. Bij het festival in Glastonbury bleek hun onverminderde populariteit: de organisatie zag zich genoodzaakt de area te sluiten, vanwege de (te) grote toestroom van bezoekers.
De volledige line-up voor het Papi Chulo Beachfest in Zoetermeer is bekend. Headliners Bizzey, Bryan MG, Frenna, Idaly, Ir Sais en Jinho 9 maken op zaterdag 20 mei hun opwachting in het SilverDome.
Globus Hystericus, Kartje Kilo en IJsco Ali. Het zijn slechts drie van de vele theaterartiesten die optreden op de Klomppop zondag. Naast het theater en muziek van onder meer Dubbel D en Daredevils is er op de slotdag met een Dino Experience Liveshow, een meet and greet met dinobaby's en The Plays to Be veel te doen voor kinderen en jongeren. Het is dus met recht een familiedag.
Op donderdag 2 november en zaterdag 4 november doet Joost AFAS Live en Lotto Arena aan voor de grootste shows van zijn carrière tot nu toe.
Line-up Lakedance 20 mei bekend
woensdag 29 maart 2023
Lakedance, het grootste zomerse festival van het Zuiden, heeft vandaag de langverwachte line-up voor de eerste editie van 2023 bekendgemaakt. Het festival vindt plaats op zaterdag 20 mei 2023 aan het prachtige strand van Aquabest.
Na jaren van stilte maakt het iconische duo Lange Frans & Baas B een EENMALIGE comeback show. Dat gebeurt zaterdag 17 juni op het grootste verkleedfestival van de wereld: Kamping Kitsch Club Holland op Landsard in Eindhoven.
FOUX festival
donderdag 23 maart 2023
Er is een groeiende trend waarbij steeds meer mensen de voorkeur geven aan kleine, gezellige, persoonlijke en intieme festivals in plaats van massale en commerciële evenementen.
Memento is een nieuw weekendfestival dat van 27 t/m 31 juli 2023 bij Klooster Graefenthal plaatsvindt. Het klooster in het Duitse Goch is net over de grens bij Nijmegen en is daarom voor Nederlandse festivalgangers goed te bereiken. Muzikaal presenteert het festival een mix van live acts en nationale- en internationale DJ's. O.a. Applescal, Doppelgang, Elmer (live), Franca, Lövestad (live), Marek Hemmann (live), Michael Mayer, Nicky Elisabeth, Rose Ringed, Seth Schwarz en VNTM pronken op het affiche.
Grotesque Indoor Festival 2023
maandag 27 februari 2023
Het leukste indoor festival van Nederland keert terug op het oude nest. Daar waar het in 2009 begon voor Grotesque, de tiende verdieping van de Rotterdamse Maassilo. Op zaterdag 2 december, deze keer dus in het eerste weekend van december.
Een kostuum kiezen voor een feestje
vrijdag 24 februari 2023
Naarmate je ouder wordt, lijken verkleedpartijen minder vaak voor te komen, maar dat betekent niet dat je er niet een beetje moeite voor kunt doen als er toch een feestje is!
's Werelds grootste hardere stijlen festival, Defqon.1, biedt ruimte aan meer dan 350 artiesten, vier dagen aan verbluffende slotshows inclusief heel veel pyrotechniek, een goed gevuld entertainmentprogramma met workouts, een luchtbed rave, Sunday Funday, POWER HOUR en nog veel meer
Terwijl grijze wolken heersen over de Belgische hemel, wordt het wachten op een warme zomer vol muziek steeds verleidelijker. Paradise City Festival, gevestigd in een prachtige kasteeltuin aan het water nabij Brussel, staat bekend om haar professionele organisatie, indrukwekkende podia en eersteklas licht- en geluidsproducties.
Voodoo Village
woensdag 15 februari 2023
Voodoo Village, het evenement voor liefhebbers van muziek, kunst en cultuur, kondigt met trots de lancering aan van de editie van 2023, die zal plaatsvinden op zaterdag 9 en zondag 10 september 2023. Samen met de aankondiging van de festivaldata en eerste namen onthult het festival ook een nieuwe website, branding en logo, allemaal in lijn met het thema "Uniting Souls".
Festival Strand maakt line-up bekend
maandag 13 februari 2023
Op vrijdagavond trapt het festival traditiegetrouw af met de leukste 90's & 00's artiesten en op zaterdag zie je de beste pop en rock artiesten bij de Haarrijnse Plas in Utrecht. Onder andere Lucas & Steve, DI-RECT, RONDÉ, T-Spoon, Paul Elstak, Nakatomi, The Dirty Daddies, Edwin Evers Band en Jaap Reesema zijn op 25 & 26 augustus te zien.
Met carnaval op de stoep is er natuurlijk niks leukers dan genieten van een knaller van een feestje! Op vrijdag 17 februari komen we met Prins Poke naar Poppodium 013 om de slingers op te hangen, en Kruikenstad op de kop te zetten tijdens Poke's Beestenboel.
By the Creek heeft de eerste namen bekend gemaakt voor de 2023 editie. Op 1 en 2 juli aanstaande treden onder meer Benny Rodrigues, DJ Mell G, Jonna Fraser (live), Nico Moreno en Somniac One op. By the Creek is overweldigd door het enthousiasme tijdens de exclusieve pre-sale en verwacht dat de animo voor de reguliere tickets ook groot zal zijn.
Festivalorganisator Papi Chulo organiseert op zaterdag 20 mei Papi Chulo Beachfest, een groot tropisch festival op het strand van Scheveningen, met onder andere een optreden van Bizzey. Wat is er mooier dan een strandfestival met de zonsondergang en je voetjes in het zand?
Harmony of Hardcore pakt dit jaar groots uit voor één van de grootste hardcore festivals ter wereld. Zojuist heeft de organisatie meer dan 150 acts van de 15 verschillende area's onthuld, inclusief nieuwe upgrades: "Our biggest line-up ever!"
Het elektronisch muziekfestival Extrema Outdoor heeft naar goede gewoonte de line-up in één keer aangekondigd. Het festivalseizoen wordt ingeluid in Houthalen-Helchteren met ca. 170 artiesten verspreid over 7 Districten. Gevestigde én frisse namen zoals Peggy Gou, Reinier Zonneveld, Boris Brejcha, Armand Van Helden, Amelie Lens, Joyhauser, Kerri Chandler, Job Jobse, John Digweed & Sasha en nog veel meer zakken van 26 tot en met 28 mei af naar het recreatiedomein De Plas in Houthalen-Helchteren. In totaal sieren meer dan 170 artiesten de affiche.
Creamfields South 2023
donderdag 19 januari 2023
The inaugural edition of Creamfields South saw the festival make its mark in 2022, but now the bar is set to be firmly raised for 2023. Since 2016 the legendary Arc stage has been highly lauded as one of the largest outdoor stages in the world. At over 100 metres wide, 15 metres tall, the Arc is a monolithic and imposing curved structure. It's played host to some of the world's hottest electronic acts and now it's set to make the journey to Hylands Park, Chelmsford to make its debut at Creamfields South on May Bank Holiday 2023.
To celebrate the 10-year anniversary, BigCityBeats WORLD CLUB DOME announces a diverse line-up, ranging from techno to hardstyle, hip-hop and pop. BigCityBeats WORLD CLUB DOME's Atlantis Edition, taking place on June 9th, 10th, and 11th is set to match all musical tastes as they include the finest acts from clubs' most popular genres.
Belgium's Ahl Iver has become synonymous with the Lenske name since founder Amelie Lens singled out one of his demo submissions back in 2019. Since then, the young DJ/producer has dropped two EPs on Lenske whilst holding down a busy international touring schedule including regular appearances at Amelie's revered Exhale party series. 'Paradox' contains four dance-floor orientated cuts with the typical Ahl Iver sound that's steadily become a Lenske staple.
Carl Cox, in collaboration with Secret Project Festival, has announced an exclusive live event in Amsterdam. Secret Project presents Carl Cox Hybrid Live will take place on August 19th 2023 at the Hembrugterrein and will see Carl Cox performing his HYBRID live set as well as support acts DIØN, DJ Rush, DYEN, TRYM and several others. The festival will mark the legendary performer's only appearance on the Dutch festival scene during the summer of 2023.
Bluetiek-In Reunion welcomes 2023
maandag 9 januari 2023
In december hebben we het jaar afgesloten met weer een super gezellige Bluetiek-In Reunion. Dit dankzij jullie! het beste publiek ever! Eigenlijk was de planning pas in maart weer de volgende editie te doen, maar door de vele emails en telefoontjes gaan we het jaar dan ook maar knallend openen met een speciale "welcome 2023" editie.
Trilogy
vrijdag 6 januari 2023
De iconische venue Paradiso Amsterdam staat aanstaande zaterdag 7 januari in het teken van Trilogy, het concept van Essence of Trance. Dat Paradiso zelden Trance programmeert maakt deze avond extra bijzonder en verklaart waarom de tickets zo gretig aftrek nemen. Drie fantastische headliners geven jou een 100% Trance garantie dus waar wacht je nog op?
8 december 2023
Oranjebloesem Festival 2024
20 oktober 2023
Ferry Corsten en Joris Voorn geven exclusief ADE-optreden op Schiphol
30 september 2023
Herfstdrift Festival maakt line-up 2023 bekend
13 september 2023
Tweede editie ADE Golf belooft een spektakel met gerenommeerde DJ's en entertainment
12 september 2023
Zware bassen met GIVE IT DUB
6 september 2023
Sfeer in & Outdoor
1 september 2023
Forest 808 maakt comeback met internationale line up.
21 augustus 2023
Vessbroz Iraanse vluchtelingen op weg naar DJ Mag Top 100
16 augustus 2023
Platen & CD Beurs Hoorn tijdens Superkoopzondag
Daytime house & techno event De Unie in 013 poppodium maakt line up bekend
8 augustus 2023
Zomerse techno avond bij Azorra
21 juli 2023
The Original Warehouse rave
Eerste beelden gabberfilm Hardcore Never Dies gelanceerd
6 juli 2023
TIKTAK Festival kondigt SFB aan als Special Headliner
5 juli 2023
Zes podia holistische ervaringen en sterrenchefs tegen 160 BPM
30 juni 2023
No Art lanceert tweede kledingcollectie en blikt terug op succesvol festivalweekend
26 juni 2023
Stereo Sunday loopt opnieuw voorop in duurzaamheid en begint aan haar succesvolste editie ooit
22 juni 2023
Leuke Pride feesten in 2023
17 juni 2023
Kris Kross Amsterdam, Edwin Evers Band en Hans Klok op Heerhugowaard Live 2023.
13 juni 2023
Een botergeile zomernacht in Paradiso
6 juni 2023
Frisse herstart uitreiking Buma NL Awards
2 juni 2023
Doneer boodschappen verdien een Milkshake-ticket
1 juni 2023
DJ-duo Afro Bros organiseert La Vida Loca Festival op 5 augustus
30 mei 2023
Dance D-Vision Festival kondigt nieuwe campinglocatie aan in Zottegem
26 mei 2023
Harmony of Hardcore 2023 gemixt door Mad Dog
19 mei 2023
Nog kaarten voor vrijdagse openindsavond beschikbaar
2 mei 2023
Papi Chulo Beachfest verplaatst naar SilverDome Zoetermeer
14 april 2023
Veel theater activiteiten én muziek op laatste dag Klomppop
11 april 2023
Joost brengt de joost klein droom groot show naar Afas Live en Lotto
29 maart 2023
Line-up Lakedance 20 mei bekend
28 maart 2023
Eenmalige show Lange Frans & Baas B op Kamping Kitsch Club Holland
23 maart 2023
FOUX festival
28 februari 2023
Nieuwkomer Memento start kaartverkoop en maakt eerste namen bekend
27 februari 2023
Grotesque Indoor Festival 2023
24 februari 2023
Een kostuum kiezen voor een feestje
Defqon.1 Weekend Festival onthult grootste line-up ooit voor 2023 editie
22 februari 2023
Ontdek de baanbrekende live acts op Paradise City Festival
15 februari 2023
Voodoo Village
13 februari 2023
Festival Strand maakt line-up bekend
6 februari 2023
We trappen carnaval af met Poke's Beestenboel
30 januari 2023
By The Creek maakt eerste namen bekend en start reguliere kaartverkoop
27 januari 2023
Groot nieuw tropisch festival in Scheveningen op 20 mei met onder andere Bizzey
26 januari 2023
Hamony of Hardcore presenteert met trots de grootste line-up tot nu toe
23 januari 2023
Extrema lost line-up twaalfde editie
19 januari 2023
Creamfields South 2023
BigCityBeats World Club Dome celebrates its 10-year anniversary
13 januari 2023
Ahl Iver drops a new EP on resident label Lenske, containing 4 slamming techno tracks
Carl Cox and Secret Project Festival announce exclusive live event in Amsterdam
9 januari 2023
Bluetiek-In Reunion welcomes 2023
6 januari 2023
Trilogy