Partyflock
 
Nieuws · mei 2019
AMF kondigt eerste namen aan
vrijdag 31 mei 2019
Het festival AMF heeft de eerste fase van de line-up bekendgemaakt. De namen liegen er niet om. De wereldberoemde dj's Alesso, Armin van Buuren, Jonas Blue en Tiësto maken hun opwachting in de Johan Cruijff ArenA op 19 oktober 2019. Hiermee belooft AMF nu al legendarisch te worden.
Als het aan vereniging Clean Air Nederland ligt worden alle festivals in Nederland rookvrij. De Vereniging wil dat gemeenten alleen nog vergunningen verstrekken aan festivals waar niet gerookt mag worden. Dat meldt BNR.
De line-up voor het nieuwe, intieme festival eilân is compleet. Met 27 nieuwe namen waaronder; Mano Le Tough, Hælos, I-F, Carista, Flavien Berger, Theon Cross en Matteo Myderwyk is het hoofdprogramma compleet. Eerder dit jaar werden o.a. Maribou State, Motor City Drum Ensemble, Jungle by Night, Colin Benders, Apparat en Mr Scruff al bekendgemaakt. De eerste editie van eilân vindt van 12 tot en met 15 september plaats op Terschelling.
Het festival van het jaar is toch echt op 31 augustus <>! Crazy Wonderland festival is niet zomaar een festival het is een totaalbeleving. Het feest bij uitstek als je houdt van goede muziek, het allerbeste entertainment, interactie met het publiek, leuke festiviteiten, kraampjes en dat gemixt met heel veel mooie leuke mensen.
Na maandenlang teasen vanuit Noisecontrollers wordt het lange wachten van de fans beloond: op 31 mei komt hardstyle-dj Bas Oskam a.k.a. Noisecontrollers met zijn nieuwe en langverwachte track: Headlights. Een euforische plaat die het festivalseizoen 2019 goed aftrapt. Met teksten van The Companions, ingezongen door singer/songwriter Babet, is de 196ste productie van Noisecontrollers de ultieme hardstyle-plaat voor een zinderende zomer. De reacties van de fans op de teaser beloven alvast veel goeds: 'Dit is hoe het geluid van een legende klinkt!' en 'Wat een masterpiece!' zijn immers niet mis te verstaan.
De 23-jarige Niels Janssen, artiestennaam Sound Distractorz, brengt vandaag, 29 mei, zijn eerste officiële track uit, genaamd 'Behold'. De DJ uit Tolkamer (Gelderland) is al vele jaren bezig met draaien en produceren en heeft zijn ervaring gebruikt om zijn kersverse energieke hardstyle-track te creëren. De track is beschikbaar op Spotify en Soundcloud
Eerder deze week werd al aangekondigd dat Rey Tranquilo is getekend bij Top Notch. 'Green On Me' is daarvan het eerste wapenfeit. De 20-jarige, veelzijdige artiest won vorig jaar De Grote Prijs van Nederland en stond al op festivals als WOO HAH! en SMIB TNO Fest. Ook was hij het gezicht van de laatste Zalando campagne. Momenteel is hij op TV te zien als jurylid in het RTL-programma All Together Now. De single 'Green On Me' is via Spotify te beluisteren. De bijbehorende video is geschoten in Miami en is via YouTube te bekijken.
De organisatie van Breda Barst maakt vandaag bekend dat Goose 🇧🇪, Rondé, Indian Askin, TAPE TOY, The Pilgrims en Ten Times A Million op 14 en 15 september te zien zijn in het Valkenberg park. Daarmee is het programma van het hoofdpodium compleet. Eerder deze maand veroverden de talenten van Johnny Jester en Damé al een plekje op dit podium tijdens de Breda Barst Kick-Off.
Nederlandse hiphop in full effect, dat is de nieuwste samenwerking tussen DJ/producer Delivio Reavon en Nederlandse rappers LA$$A, Mr.Ontspannen, Chivv & Henkie T. Samen presenteren zij 'Hans Betaalt De Schade', een warmbloedige tune met lekker hobbelende baslijn en rauwe, grommende vocalen. Een sure shot voor elke dansvloer, kijk uit voor deze viezerik.
Zaterdag 29 juni strijkt KARMA Outdoor voor de 5e keer neer in Eindhoven en staat inmiddels bekend als "Het mooiste Hardcore/Oldschool Classics event van het jaar" Houseliefhebbers van het eerste uur, uit binnen en buitenland, komen elk jaar naar KARMA om samen met leeftijdsgenoten ouderwets weer uit hun dak te gaan in de buitenlucht!
Grote festivals hebben de tarieven van weekendtickets de afgelopen 10 jaar flink verhoogd. Dit blijkt uit onderzoek van beslist.nl naar de festivaltrends waarbij onder andere de prijzen van tickets zijn vergeleken met de ticketprijzen van dezelfde festivals uit 2009. Bij Pinkpop is het verschil het grootst, daar is een kaartje maar liefst 64% duurder dan 10 jaar terug.
Energiek is het woord dat het beste de Nederlandse DJ, producer en ondernemersgeest, Sam Feldt, omschrijft. Na zijn carrière te hebben opgebouwd op zijn uitgesproken feel good geluid heeft Sam nu zijn zinnen gezet op de toekomst en werkt hij aan zijn eigen platformen voor een meer sociale en duurzame dancemuziek industrie en heeft hij daarnaast het bedrijf Fangage, opgericht dat zich inzet voor de relatie tussen fans en artiesten.
Met een palet aan 21e-eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Voor de eerste keer in de geschiedenis organiseert Awakenings maar liefst tien shows gedurende het Amsterdam Dance Event (ADE) in oktober. De volledige line-up is zojuist aangekondigd. De Gashouder is al meer dan twintig jaar de thuisbasis voor Awakenings. Dit jaar is er een nieuwe locatie toegevoegd; de Warehouse Elementenstraat.
Aanstaande zaterdag is het dan eindelijk zover, Hardshock Festival! De organisatie heeft er super zin in, de locatie ligt er prachtig bij, het weer ziet er FANTASTISCH goed uit! Lees hieronder alle praktische informatie die jij als bezoeker moet weten!
Op zaterdag 14 december, van 18.00 tot 23,00 uur, staat Gelredome in Arnhem in het teken van een jubileum: 25 Year Rainbow in the Sky. Dat kondigde Paul Elstak zojuist aan in de Verrückte Halbe Stunde van 538. Het stadionconcert belooft zijn grootste show ooit te worden. Daarmee brengt hij een ode aan zijn succes en zet hij een kroon op zijn carrière.
Op zaterdag 25 mei 2019 vond de derde editie van Central Park plaats. Organisator Festifairs introduceerde deze editie 2 nieuwe (overdekte) podia en verwelkomden maar liefst 20.000 bezoekers die kwamen voor bands als de Kaiser Chiefs, DI-RECT en BLØF.
The Grapevyne
vrijdag 24 mei 2019
Het is weer tijd voor Grapevyne in Bird. 6 juli is het weer zover om alle 90's & 00's R&B en Hiphop tracks uit de kast te halen. Back to the oldschool!
Na een geslaagde eerste editie in 2018 keert Veldtrip Festival terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle. Op zaterdag 6 juli 2019 gaan alle handen de lucht in onder de vetste beats van verschillende nationale en internationale artiesten. Het leukste begin van je zomervakantie!
Het grootste, ordinairste verkleedfeest van de wereld komt voor de tweede keer naar Eindhoven. Op zaterdag 15 juni, van 12.00 tot 00.00 uur, wordt Landsard in Eindhoven het domein van de Kamping Kitsch Club Holland. Frans Duijts, Kim Holland, Mr. Polska, Famke Louise, Jody Bernal, Zanger Rinus ft. Romana en vele anderen hebben hun komst naar Eindhoven bevestigd.
The legendary club in Brussels just finished their massive 25 year anniversary rave at Palais/Paleis 12. Now they are ready to reveal the full line-up and stage hosts for their boutique outdoor festival at Parc des Etangs/Vijverspark on June 30.
Een brede line-up met onder meer Omar Souleyman, The Mauskovic Dance Band, Vive la Fête, Tom Trago en een dj-set van Palmbomen II. Maar ook zestien verschillende Tribes, stuk voor stuk unieke areas op het festival met een eigen thema. Het programma van de vierde editie van Mandala Festival is breder dan ooit met muziek, kunst, theater en meer uit alle windstreken.
Grotesque Indoor Festival #400
donderdag 23 mei 2019
Met een palet aan 21e -eeuws capaciteiten kleurt het Grotesque Indoor Festival de maashaven van Rotterdam tot een Woodstock-achtig paleis. Nederlands beste indoor festival van 2017 en 2018 brengt met haar 400ste radioshow weer een kleurrijk thema binnen de muren van de Maassilo: Flower Power Revival! De eerste namen zijn bevestigd en komen vandaag naar buiten.
Vacatures Partyflock & Appic!
woensdag 22 mei 2019
Voor onze snel groeiende organisatie Appic en Partyflock (2xpr BV) zijn we op zoek naar een aantal enthousiaste nieuwe mensen om ons team te versterken.

Er staan momenteel drie vacatures open.
Laat je verrassen op zondag 9 juni door Fiësta Coconut met de latino Pinksterparty XXXL. Verschillende latin DJ Kings, een speciale zang-act en een unieke workshop Kizomba, verdeeld over 2 zalen. En natuurlijk Johnny 500. Pak je Pinksterparty kans, en maak kans op een meet & greet met Johnny 500.
Chicos y Chicas! Zaterdag 13 juli 2019 is Afas livevoor 1 nacht een coco island! Oogjes dicht, handjes in de lucht en bailar de wereld in van Coco! fiesta. Vergeet voor één nacht al je zorgen en swing, zwaai en draai, mi amor!
'Moment', de nieuwe single van Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Tabitha, is nu al een groot succes. Sinds de release afgelopen vrijdag is het nummer al meer dan een half miljoen keer gestreamd via Spotify en staat de bijbehorende videoclip al op meer dan 412k YouTube views. De track viel ook goed bij radio. 'Moment' werd direct Alarmschijf bij Qmusic en de Radio 538 Dance Smash.
Het is niet de eerste keer dat Kris Kross Amsterdam samenwerkt met Tabitha. Hun monsterhit 'Hij Is Van Mij', waarop ook Maan en Bizzey te horen zijn, is al bijna een half jaar de hitlijsten niet uit te slaan. Op de nieuwe single, 'Moment', hebben ze ook Kraantje Pappie ingeschakeld.
Vanaf zaterdag 31 augustus is Den Haag een mooi festival rijker. De La Haye Festival is een evenement in de nazomer, met een verfrissende programmering met de focus op zonnige en groovy House, Disco en Urban.
TIKTAK × ADE Special
donderdag 16 mei 2019
Op vrijdag 18 oktober komt TIKTAK terug met een Amsterdam Dance Event Special in de RAI Amsterdam. Na het grote uitverkochte succes van vorig jaar pakken we dit jaar weer groots uit met een next-level line-up!
G-Town = The Party
donderdag 16 mei 2019
Na een grandioos feest ter ere van het 25 jarig bestaan in 2018 gooit G-Town Madness er nog een dikke party tegenaan. Op zaterdag 18 mei 2019 zal Huize Maas te Groningen wederom uit elkaar knallen met de dikste Early, Hardcore, Millennium en Oldschool!
Nazomeren Festival geeft dit jaar alweer haar 7e editie! Dit jaar belooft het weer een groot succes te worden in Groningen. Op 14 september zal festivalterrein Roodehaan in Groningen weer gevuld worden met alleen maar gezellige mensen en acts van nationaal en internationaal topniveau!
Suppression Beach Invasion
woensdag 15 mei 2019
On Saturday the 25th of May Suppression will return to invade the beach of Bloemendaal aan Zee featuring the best atmosphere, the hottest talents and 4 unique showcases divided over two areas. Deetox will present her brand new comeback album "Revival", Unresolved will showcase the best work of his RSVLD records label and the Gearbox hotshots Thyron and Ncrypta will showcase their brand spanking new albums "My Way" and "Blackout".
Fans kunnen vanaf nu stemmen op hun favoriete remix én tickets winnen om de top drie Dj-talenten te zien draaien op Tomorrowland!
Verscholen tussen de bomen van het Hulsbeek vind je tijdens het Fields of Joy Festival 'de Boomhut'. De gekste area van het festival en misschien zelfs wel de area met het grootste feestje! Op 6 juli 2019 zijn er optredens van o.a. Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors.
Zaterdag 1 juni is Full Moon Festival in Velsen-Zuid (Spaarnwoude). De hele dag kan je genieten van goede muziek in verschillende stijlen in 4 areas, lekker slenteren langs de leuke gadgetkraampjes, een lekker hapje eten bij de verschillende foodstands, afspreken met je vrienden en chillen tussen het groen of aan het water. This is Full Moon Festival Full Moon Festival zal worden ingericht met een gezellige sprookjesachtige & hippielook. Je zal wanen in een sprookjeswonderland waar je verrast zal worden door gekke en mooie (stelten)acts.
De volumeknop van de tweede editie van hardcorefestival Phoenix zaterdag in Nuland, moet lager dan een jaar eerder in Oss.
20 jaar SoHo in Amsterdam
vrijdag 10 mei 2019
Twintig jaar geleden, toen Amsterdam zich aan het voorbereiden was voor het begin van het nieuwe Millennium, ging er in de Regulierdwarsstraat een club open voor de fijnproever van lekker uitgaan.
Het Achterhoekse open-air dansfeest Dancing in the Street kent een verrassende line-up. Op 22 juni staan onder andere Maan, DJ Jean en X-Orchestra op het podium in de sfeervolle binnenstad van Groenlo. Daarnaast zijn in de line-up-presentatie afgelopen weekend ook Sweaty Disco en Ray Montreal aan het programma toegevoegd.
In het gebouw waar ooit de legendarische Belgische club Cherry Moon geschiedenis schreef, opent in september een multifunctionele eventlocatie, genaamd Radar. Met een capaciteit van 1850 personen is de zaal geschikt voor grote bedrijfsfeesten en privé-events.
De bands die tijdens het gratis toegankelijke popfestival Breda Barst in De Spaanse Kraag spelen zijn bekend. STAKE 🇧🇪, For I Am King, dirk. 🇧🇪, Slow Crush (UK/BE), To Adelaide, I Against I, Onmens 🇧🇪, Peuk 🇧🇪 en Soul Grip 🇧🇪 breken op 14 en 15 september de tent af.
Wij van dOb Hearing Protection houden wel van een feestje. Genieten van de muziek en van elkaar, dat zouden wij het hele jaar wel willen. Het bezoeken van festivals en andere muziekevenementen brengt helaas ook risico's met zich mee. Je loopt sneller gehoorschade op dan je denkt! Door het dragen van de dOb Black series ga je verstandig om met dat risico.
Het faliekant mislukte feest Fyre Festival krijgt mogelijk een tweede editie. Althans, als het ligt aan Billy McFarland, de man achter het festival. De zakenman zit momenteel voor zes jaar achter slot en grendel, maar dat weerhoudt hem er niet van om zijn plannen over een vervolg uit te spreken.
Op zaterdag 8 juni vindt voor het eerst de clubnacht GAY80's plaats in de grote zaal van Paradiso. Een nacht met de beste bekende maar ook minder bekende roze danshits van gay-iconen zoals George Michael, Bronski Beat, Pet Shop Boys, Frankie Goes to Hollywood en Madonna.
Nieuwe Nor Nacht, het dance-platform van de Nieuwe Nor, presenteert aanstaande zaterdag een extra lange dansnacht. Liefhebbers van techno-muziek mogen voor het eerst tot 06.00 uur 's nachts dansen in het centrum van Heerlen.
Op 3 augustus meren de beste artiesten aan in Rotterdam voor een gloednieuwe
editie van Crazy Sexy Cool. Het festival typeert zich door de uitbundige thema's en bijbehorend
entertainment. Dit jaar staat in het teken van Treasure Island. Naast de beste (live) acts worden
bezoekers ondergedompeld in een avontuurlijke wereld vol zeemeerminnen, palmbomen en
piratenschepen.
Festivals en hun bezoekers moeten meer gaan bijdragen aan de schatkist van de stad. De coalitiepartijen willen jaarlijks 4 miljoen euro extra aan belasting ophalen. Dat is besloten tijdens onderhandelingen over de voorjaarsnota, zo bevestigen diverse bronnen.
Op donderdag 13 juni komt Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child met een show in Paradiso Amsterdam. Garrix zal zijn show geheel belangeloos doen, en alle opbrengsten van de avond gaan naar War Child. Dit maakte hij vanochtend bekend in de ochtendshow van Qmusic.
De Grand Opening in maart was een enorm succes, muziek van top niveau, de hoge
opkomst en het gezellige en gevarieerde publiek zorgde voor een fantastische start
van het seizoen.
Draaimolen kondigt de zevende editie van Holy Pink festival aan en maakt meteen de ijzersterke line-up bekend!
31 mei 2019
AMF kondigt eerste namen aan
Alle Nederlandse festivals moeten rookvrij worden
eilân maakt programma compleet
Crazy Wonderland festival kaarten gaan keihard. De eerste namen bekend voor de main-stage
29 mei 2019
Noisecontrollers trapt zomer 2019 af met 'Headlights'
Sound Distractorz brengt eerste officiële track uit
Rey Tranquilo brengt 'Green On Me' uit
Goose, Rondé, Indian Askin en meer toegevoegd aan programma Breda Barst
Nederlands dream team Delivio Reavon x LA$$A x Mr.Ontspannen dropt nieuwe single 'Hans Betaalt De Schade' (feat Chivv & Henkie T)
KARMA komt wederom met een BAZEN-line-up
Festivaltickets in tien jaar meer dan 50% duurder
Sam Feldt biedt fans de mogelijk mede-eigenaar te worden van zijn bedrijf Fangage via crowdfunding campagne
Eerste namen Grotesque Indoor Fesitval bekend
28 mei 2019
Awakenings schockeert ADE 10 shows
27 mei 2019
Laatste informatie omtrent Hardshock Festival
Paul Elstak viert jubileum: 25 Year Rainbow in the sky
20.000 bezoekers derde editie Central Park
24 mei 2019
The Grapevyne
Veldtrip Festival keert terug naar de Wijthmenerplas in Zwolle
23 mei 2019
Ordinairste festival van de wereld voor tweede keer in Nederland
Fuse releases full line-up for their Sunday afternoon festival Crossroads 2019
Mandala Festival presenteert brede line-up en kleurrijk programma
Grotesque Indoor Festival #400
22 mei 2019
Vacatures Partyflock & Appic!
Fiësta Coconut presents Pinksterparty XXXL with Johnny 500
21 mei 2019
COCO! FIESTA met Ronnie Flex (en nog 35 andere artiesten) in de Afas Live Amsterdam
Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Tabitha scoren met nieuwe single 'Moment'
17 mei 2019
Kris Kross Amsterdam, Kraantje Pappie en Tabitha samen te horen op 'Moment'
Gloednieuw Festival In Den Haag Gericht Op Lokale Samenwerking en Cultuur met een internationale uitstraling
16 mei 2019
TIKTAK × ADE Special
G-Town = The Party
15 mei 2019
Nazomeren Festival presenteert line-up
Suppression Beach Invasion
Breng je stem uit op The sound of Tomorrow met Pepsi Max en Tomorrowland
14 mei 2019
Mr. Polska, Bonnie St. Claire en Rapper Sjors op Fields of Joy festival
13 mei 2019
Full Moon Festival nieuwe website, line up en nieuwe trailer
10 mei 2019
Hardcorefestival Phoenix moet in Nuland zachter
20 jaar SoHo in Amsterdam
Maan en DJ Jean naar Dancing in the Street
9 mei 2019
Nieuwe eventhal 'Radar' opent de deuren in Lokeren vanaf september
8 mei 2019
STAKE, For I Am King, dirk., Slow Crush en meer in De Spaanse Kraag op Breda Barst
Partyflock en dOb Hearing protection samen tegen gehoorschade
Organisator wil tweede editie van geflopt Fyre Festival
Dansnacht GAY80's viert 'gay icons' uit de jaren '80 in Paradiso
7 mei 2019
Voor het eerst tot 06:00 uur 's nachts dansen in Heerlen Centrum
6 mei 2019
Crazy Sexy Cool maakt line-up bekend
4 mei 2019
Festivalbezoekers gaan belasting betalen voor kaartje
3 mei 2019
Martin Garrix opnieuw in actie voor War Child in Paradiso Amsterdam
Sunsetterz is terug met een nieuwe zomerse editie op 8 juni!
2 mei 2019
De zevende editie van Holy Pink festival tijdens Roze Maandag