Partyflock
 

Sound Distractorz brengt eerste officiële track uit

anoniem gepubliceerd op
Sound Distractorz brengt eerste officiële track uit
29 mei 2019
De 23-jarige Niels Janssen, artiestennaam Sound Distractorz, brengt vandaag, 29 mei, zijn eerste officiële track uit, genaamd 'Behold'. De DJ uit Tolkamer (Gelderland) is al vele jaren bezig met draaien en produceren en heeft zijn ervaring gebruikt om zijn kersverse energieke hardstyle-track te creëren.

Sound Distractorz heeft in het verleden al meer dan 25 onofficiële tracks/remixes gecreëerd en meerdere keren gedraaid op lokale feesten en evenementen. Daarnaast heeft hij in groepsverband onder de naam S.W.A.T. Elite Hard Unit verschillende tracks geproduceerd en gedraaid in clubs en op evenementen door heel Nederland, waaronder Club Broadway in Erp en op Planet Raw in de Bibelot in Dordrecht. Tijdens de eerste editie van laatstgenoemd evenement was hij met S.W.A.T. verantwoordelijk voor het anthem. De DJ en producer uit Tolkamer is op dit moment bezig met nog een derde project, waar in de loop van 2019 meer bekend over zal worden!



Waar de sound van S.W.A.T. is gericht op raw hardstyle, omschrijft Sound Distractorz zijn eigen sound als 'Just Hardstyle'. Hiermee doelt hij op het feit dat hij zowel 'normale' als raw hardstyle produceert en draait. Door dj's als Headhunterz, Wildstylez en Noisecontrollers is hij geïnspireerd geraakt om hardstyle te gaan produceren. De sound van deze voorbeelden, samen met zijn eigen combinatie van 'normale' en raw hardstyle, is terug te horen in zijn nieuwe track 'Behold': oldskool-invloeden, een euforische melodie en een ruwe kick.