Partyflock
 
Nieuws · april 2017
De gages van artiesten worden steeds hoger. Na twaalf jaar afwezigheid trad Tiësto weer in Twente op. Joost Dijkgraaf meldde eerder al zijn geschatte gage en laat in een vervolgartikelen daar zijn licht nog eens over schijnen.
Iedere maand maakt Partyflock in samenwerking met Dresscode.nl een overzicht van de leukste feesten met een bijzondere of gekke dresscode. Mei is de maand dat het festivalseizoen echt op gang komt, maar nog steeds de leukste indoor feesten worden georganiseerd. Bekijk hier de leukste feesten van mei 2017:
De organisatie van Heaven Outdoor Festival keert ook dit jaar weer terug naar de Surfplas in Vlaardingen en toveren zij dit recreatiegebied om tot een stukje 'hemel op aarde'. Op zaterdag 22 juli vindt hier vanaf 14:00 uur de derde editie van Heaven Outdoor plaats.
Royal Dutch maakt zich op voor het grootste oranjefeest in hartje Eindhoven. Op Koningsnacht (woensdag 26 april) én Koningsdag (donderdag 27 april) wordt het Stadhuisplein in Eindhoven volledig overgenomen door het nieuwe Koningsnacht & -dag evenement Royal Dutch.
Armin van Buuren maakte zojuist in De Coen en Sander Show op Radio 538 bekend dat hij aanstaande donderdag optreedt tijdens 538Koningsdag.
Ben jij klaar om de sterren uit de hemel te knallen deze zomer? Zet je alvast schrap want op 11, 12 en 13 augustus wordt één van de mooiste festivallocaties in België omgetoverd tot een heus "ravers paradise" voor de 10 jarige jubileumeditie van The Qontinent: "Decade of Dedication"!
Nederlands dj-duo Mr. Belt & Wezol heeft een gloednieuwe dance-versie gemaakt van disco classic 'Good Times'. De plaat wordt inmiddels gesupport door talloze dj's, waaronder Martin Garrix, Tiësto, Sam Feldt, Quintino en Jay Hardway.
Vandaag is de officiële kick-off van Appelsap season met de launch van de campagne ONE LOVE. Dit jaar staat Appelsap's Universal Family centraal.
Naar aanleiding van het 40 jarig bestaan in 2016 besloot de Reuselse discotheek El Sombrero vorig jaar haar eigen festival te organiseren.
SLAM! Koningsdag uitverkocht
maandag 24 april 2017
Alle 30.000 kaarten voor SLAM! Koningsdag zijn uitverkocht. SLAM! viert Koningsdag samen met bekende Nederlandse dj's als Fedde Le Grand, Kris Kross Amsterdam, Lucas & Steve, Nicky Romero, Oliver Heldens en W&W en hiphopacts als Kraantje Pappie en Lil' Kleine.
Met naast Dijkwachter en Brein achter deze avond Jaydee (Robin Albers) weer een nieuw gezicht in de Lounge en niet zomaar eentje: Alexander Koning komt hier voor het eerst draaien en de naam zegt al genoeg!
Dit jaar presenteert Poppodium Iduna voor de 7e keer een nieuwe editie van het gratis toegankelijke dancefestival Dencity.
New releases from Brooks, Matroda, Tom Swoon, Stadiumx and more
Cloud 9 Music is samen met de stichters van het Eindhovense studiocomplex 'De Muziekfabriek' de muziekuitgeverij 040 Music Publishing begonnen.
Ter ere van het vijfjarig jubileum wordt tijdens Kingsland Festival, dat op Koningsdag plaatsvindt in maar liefst vijf steden, het Wilhelmus gezongen.
Op 20 april werden in Amsterdam de SpinAwards uitgereikt, Hardwell nam de prijs voor 'Digital Celebrity' mee naar huis, die dit jaar voor het eerst werd uitgereikt.
De line-up van Dance Valley 2017 is bekend! Dance Valley vindt deze zomer op 12 augustus voor de 23e keer plaats in het iconische Velsen Valley te Spaarnwoude.
Op vrijdag 21 juli is de derde editie van Inversion! Dit keer in samenwerking met het allergrootste drum and bass festival ter wereld: Let It Roll.
Na het hosten van de screening van Noorse documentaire Northern Disco Lights vorige week, lanceert event community A Love Supreme vandaag een serie kookvideos waarin DJs elkaars favoriete gerecht koken.
Unleashed Amsterdam
donderdag 20 april 2017
Nog maar een paar weken te gaan voordat UNLEASHED wederom los barst in het hart van Amsterdam. Vier het extra lange bevrijdingsweekend sexy en stijlvol in de Westerliefde, kinky en vol met energie in de Westerunie, stout en speels in de dungeon, en sociaal en gezellig in het lounge café.
Op 3 mei verschijnt het nieuwe album van Funkerman, 'Another Version of Me'.
Net als de vele bezoekers zijn ook BKJN Events en Partyraiser vandaag
verrast met het slechte nieuws dat CRAFT festival is afgelast.
Are you ready to RISE?
woensdag 19 april 2017
Nederland staat bekend om zijn feestelijke cultuur, overvloed aan windmolens en natuurlijk de hardere stijlen. Maar als deze beweging zo wijdverbreid is, hoe komt het dan dat er een gebrek aan haar aanwezigheid in de partij hoofdstad van het land?!
FC Walvisch is dé geluidsstudio in Amsterdam waar (inter)nationale artiesten en producers waaronder Pharrell Williams, Lady Gaga, Snoop Dogg, The Script, David Guetta en ook Martin Garrix muziek hebben opgenomen en geproduceerd.
B-Front, Warface vs Killshot, Crypsis vs Act of Rage, Sub Sonik (live), Regain vs D-Sturb vs Insidiouz, Deetox (live) en nog veel meer artiesten staan dit jaar op Dedicated om het festival op zijn grondvesten te laten trillen
Have a nice day festival
dinsdag 18 april 2017
Have A Nice Day Festival zal op zaterdag 1 Juli 2017 voor het laatst in Eibergen gehouden worden. Nog één keer zal het geliefde Festival neerstrijken in het mooie pittoreske dorp Eibergen.
Dour Festival heeft sinds het begin een hart voor vaderlandse artiesten, en in 2017 wordt daar onder geen beding van afgeweken.
Dirtcaps is niet te stoppen. Slechts twee weken na het uitbrengen van hun eerste mixcompilatie ('DIME PIECES') is het Nederlandse dj- en producerduo met een nieuwe single op de proppen gekomen.
SDE
zaterdag 15 april 2017
Tijdens Koningsnacht op woensdagavond 26 april gaat het tweede Schiedam Dance Event plaatsvinden in Zaal Beatrix aan de Lange Kerkstraat in Schiedam.
Ouwe Stijl is Botergeil
vrijdag 14 april 2017
Zaterdag 17 juni is het weer tijd voor een nieuwe 10 uren durende serenade aan de 909's en Juno's van weleer op Ouwe Stijl is Botergeil waarbij de organisatie wederom gezorgd heeft voor een niet alledaagse lineup.
Atlas Electronic brengt showcases naar Casablanca, Marrakech, Rotterdam en Bristol in een speciale tour die volgende maand begint.
Vibrations #2
donderdag 13 april 2017
Vibrations komt terug met een tweede editie. Op vrijdag 30 juni zal in P60 Vibrations #2 plaatsvinden.
Pablo discobar presents Dan Shake
donderdag 13 april 2017
De mannen van Club Loud zetten 21 april in TivoliVredenburg alweer hun zevende clubavond neer met Utrechts gezelligste dansavond Pablo Discobar.
Hoe klinken velgen? Of leren stoelbekleding? En een beat gemaakt met een ronkende 4 cilinder motor? Mazda daagde artiest Beardyman 🇬🇧 uit om een track met een Mazda te maken. Bekijk de video hier.
Het radiostation SLAM! en Dancetour gaan samenwerken onder de naam SLAM! Presents Dancetour.
Op 9 verschillende locaties door heel Nederland land komen de twee merken met festivals voor duizenden danceliefhebbers.
GOGO en Totally Summer zijn op zoek naar aanstormend DJ talent dat deze zomer de kans krijgt op te treden voor ruim 2.500 jongeren op Totally Summer in Barcelona.
Op donderdag 13 april viert Give Soul haar verjaardag met een internationale line-up in de voor hun vertrouwde Maassilo.
Op maandagavond 10 april heeft Milkshake Festival een award gewonnen op de Gouden Kabouters, namelijk 'Partij van de Gezelligheid'.
Extrema Outdoor België heeft net haar festival voor 2017 voorgesteld. Als thema van de 7de editie trekt de festivalorganisator de kaart van een duurzaam en groen festival. Hiermee wil zij sensibiliseren en activeren van jongeren in de strijd tegen klimaatverandering en global warming.
B.I.T.C.H online kaarten zijn al maanden uitverkocht. Wat veel mensen niet weten is dat er in de fetish voorverkoop winkels nog wel liggen.
Mazzo is back terug in Radion
dinsdag 11 april 2017
Bekend met namen als Manic Monday, Lucid Interval, Per's Paradise, Choice, The Gathering en/of Sex, Love & Motion? Dan heb je ooit een tijd in Mazzo rondgehangen.
Lakedance haalt W&W naar Eindhoven! De line up voor Lakedance is compleet! Zaterdag 20 mei is het weer tijd voor de eerste Lakedance editie van 2017 en zal Aquabest veranderen in de ultieme bestemming voor de echte festival lovers.
Zaterdag 3 juni is er weer een mooie editie van Full Moon Festival – New Moon @ The Lake! 4 Geweldige areas met alleen topdj's zullen er draaien die gehost worden door bekende organisaties zoals Xtra Large, Goodgreef 🇬🇧, Full Moon & Goodgreef Xtra Hard 🇬🇧!
De geruchten gingen al langer, maar nu is het definitief. Muziekstreamingdienst Spotify zal nieuwe albums van Universal Music eerst aanbieden aan Spotify Premium-gebruikers.
Na een gezellig, sfeervol, verfrissend en dus zeer succesvolle eerste editie kon een vervolg van LandaGucha Festival niet uitblijven en zal het vanaf vanavond 19:00 uur mogelijk zijn om tickets te bemachtigen voor de nieuwe edite.
Op zondag 4 juni eerst pinkster dag zal de Amsterdamse Trance pionier RAM weer een zeven uur durende showcase verzorgen in Beachclub Fuel. RAM zal de traditie in 2017 voortzetten in Bloemendaal aan Zee.
Tiktak beach
woensdag 5 april 2017
Op zondag 21 mei komt #TIKTAK terug naar Beachclub Bloomingdale met ChildsPlay, Freddy Moreira, The Partysquad en meer!
On Saturday August 26th, Armada Music will host the Trancetonia stage at Germany's very own New Horizons festival.
Sunrise Festival – "Escape into Happiness" Sinds 2013 vindt tijdens het laatste weekend van juni het Sunrise Festival plaats in Gierle.
15 years of DOTF
maandag 3 april 2017
15 jaar DOTF radio, going out with a bang! De tijd vliegt soms sneller dan ons lief is, terugkijkend vanaf een zolderstudio in Spijkenisse waar de muffe lucht van nachten lang radio maken nog hangt en waaraan het gros van Oldschool draaiend Nederland minimaal één bezoek heeft gebracht, is het tijd voor de laatste show van Defenders of the Faith.
29 april 2017
Was Tiësto in Twente twee ton waard?
De leukste feestjes met een dresscode in mei
25 april 2017
Heaven Outdoor Festival presenteert volledige line-up
Royal dutch Eindhoven is klaar voor koningsnacht & dag
Armin van Buuren maakt line-up 538Koningsdag compleet
24 april 2017
The Qontinent - Line-Up, Website & Tickets
Nederlands dj-duo brengt Chic's disco classic tot leven
Appelsap gaat internationaal met ONE LOVE campagne
Discotheek El Sombrero organiseert tweede editie "elsom open air"
SLAM! Koningsdag uitverkocht
Dijkbreuk in muziek in de RLGC44 zaterdag 6 mei
22 april 2017
Poppodium Iduna presents Dencity 2017
New releases from Brooks, Matroda, Tom Swoon, Stadiumx and more
De Muziekfabriek start nieuwe muziekuitgeverij 040 Music Publishing samen met Cloud 9 Music
21 april 2017
Recordpoging volkslied zingen tijdens Kingsland festival
Hardwell uitgeroepen tot meest innovatieve artiest bij SpinAwards
Housy MainStage, meer dan 100 acts verdeeld over 9 podia
Niks minder dan de hardste drum and bass bij Inversion
20 april 2017
DJs Woody en David Cornelissen samen in hilarische kookshow
Unleashed Amsterdam
Funkerman maakt muzikale ontdekkingsreis op nieuw album 'Another Version of Me'
19 april 2017
Van Craft naar BKJN vs Partyraiser
Are you ready to RISE?
Martin Garrix neemt de studio van FC Walvisch over en lanceert STMPD recording studios
18 april 2017
Line-up Dedicated outdoor 2017 bekend
Have a nice day festival
Dour Festival heeft een groot hart voor de Belgische scene
16 april 2017
Dirtcaps geeft 3FM de premiere van nieuwe track
15 april 2017
SDE
14 april 2017
Ouwe Stijl is Botergeil
Vier steden, drie landen, twee weken, een festival
13 april 2017
Vibrations #2
Pablo discobar presents Dan Shake
12 april 2017
Mazda en Beardyman maken unieke track met auto
SLAM! en Dancetour organiseren 9 gratis festivals
Gogo en Totally Summer starten Talentenjacht naar nieuw DJ talent
Give Soul 5 Year Anniversary in de Maassilo
Milkshake wint de gezelligste prijs van de Gouden Kabouter Awards
11 april 2017
Extrema Outdoor Belgium maakt thema bekend
Organisatie B.I.T.C.H maakt jullie blij
Mazzo is back terug in Radion
7 april 2017
Lakedance presenteert volledige line up
6 april 2017
Zaterdag 3 juni Full Moon festival
Spotify sluit exclusieve deal met Universal Music Group
andaGucha Festival 2017 start kaartverkoop
5 april 2017
Strictly RAM 2017 - Beachclub FUEL
Tiktak beach
Armada music hosts trancetonia stage at New Horizons festival
4 april 2017
Sunrise Festival verwacht sterke groei met 5e editie
3 april 2017
15 years of DOTF