Partyflock
 
Nieuws · juli 2016
Op zaterdag 17 september kun je jouw 'pre-najaarsdip' alvast te lijf gaan in The BOX. In deze laatste week van de zomer vindt hier een nieuwe editie van Obsessionz plaats; het beste middel om dat sexy zomergevoel nog even vast te houden.
De Summer Night Edition van afgelopen zaterdag was weer een zeer geslaagd en gezellig feest bij 7th Heaven. Ondanks vakanties, festivals en het mooie zomerweer wist iedereen toch weer de weg naar Beesd te vinden. En dan nu op naar een mooie augustus maand met niet één, maar liefst twee dikke feesten van 7th Heaven in en zelfs naast Club Rodenburg! Eerst volgende week, zaterdag 6 augustus, de tweede editie van de Outdoor/Open Air Edition: 15 uur lang feesten, vanaf 14:00 uur buiten bij de Outdoor/Open Air en vanaf 23:30 uur ook meteen ernaast bij Club Rodenburg binnen op de afterparty! Iedereen is zo enthousiast over de Outdoor/Open Air dat je bijna zou vergeten dat de maand augustus ook op de 27e feestelijk wordt afgesloten met een heerlijke indoor Summer Night Edition!
Partyflock gaat maandelijks op zoek naar de leukste feesten met een speciale dresscode. Dit gebeurt in samenwerking met Dresscode.nl. Ook in de zomermaand augustus komen er weer een hoop feesten aan die veel spektakel beloven. Het wordt een lekkere maand met verhitte feesten dus wij adviseren je om je luchtige kleding alvast uit de kast te trekken!
Deze zomer zal Unleashed weer terugkeren naar een van ieders favoriete nightclub locaties: in Panama wordt het weer schaamteloos genieten van unieke en stomende, zomerse fetish-ervaringen. Met vernieuwende internationale performances en een sterke DJ line-up verspreid over twee dansvloeren zal alleen de beste progressive, techno, electro, hard house, en industrial langskomen – join the celebration, what's your fetish?!
Robert Sillerman, oprichter van SFX, wacht mogelijk vervolging door het bedrijf waarvan hij tot voor kort CEO was. Het nieuwe management van het bedrijf overweegt aangifte tegen Sillerman wegens schending van vertrouwen. Documenten die zijn ingeleverd bij de rechtbank in de VS maken melding van dat SFX Sillerman wil dwingen tot het betalen van een schadevergoeding wegens 'het schenden van de fiduciaire plicht', oftewel de plicht van bestuurders om de belangen van het bedrijf boven persoonlijke belangen te plaatsen.
In november zal Expo Twente in Enschede, weer volledig in het teken staan van Superbash en UNITY. Vandaag maakte de organisatie de line-ups van de events bekend. En de early bird verkoop is gestart.
ADE krijgt festivalcamping
donderdag 28 juli 2016
De zogeheten ADE SLEEP/OVER, een tijdelijke campingplaats op het industriële festivalterrein van de NDSM in Amsterdam Noord, te lanceren. Deze plek aan de oevers van het IJ biedt niet alleen een slaapplek in verschillende prijsklassen voor ADE-bezoekers, maar ook een uitgebreid programma met muziek, artist talks, kunst en optredens. De stadscamping biedt plaats aan vierhonderd kampeerders, de kaartverkoop voor de camping start op 4 augustus.
De muziekdienst SoundCloud overweegt zichzelf te verkopen voor een bedrag van 1 miljard dollar. Onlangs investeerde Twitter nog in de dienst.
Vorig jaar werd Pleasure Island gewaardeerd met een geweldig cijfer. 'Een sfeer die je niet vaak meer tegenkomt' was een van de vele opmerkingen achteraf. Het feest zat ook vol met echte, leuke feestgangers die maar voor één ding komen: feesten! Nu de tijd nadert en de mensen zich langzaam gaan opmaken voor het feest kan de organisatie jullie alleen maar blijer maken met de verschillende area's en de beste dj's. Nu is area nummer vijf aan de beurt!
MTV maakte vandaag alle nominaties bekend voor de MTV Video Music Awards. Afrojack is met de video van 'SummerThing!' genomineerd in de categorie Best Electronic Video.
Beyoncé is de grootste kanshebber met elf nominaties.
Releases & Aankondigingen
dinsdag 26 juli 2016
Justin Prime en We Are Loud werkten samen aan 'Drowning', Martin Garrix' nieuwe single heet 'In The Name Of Love', Inpetto doet het met Lauren Mason, Revealed brengt remixbundel met grootste hits Moby uit,
Ace Agency kondigt de terugkeer van het showcase event Kings of Ace aan. Ace Agency bestaat dit jaar tien jaar en viert dit groots bij Beachclub Bloomingdale. Op zondag 28 augustus keert Kings of Ace terug naar het strand en ondanks dat een uitverkochte RAI tijdens ADE en poolparty's in Miami moeilijk te toppen zijn, gaat Ace Agency je verwachtingen overtreffen tijdens dit strandevenement.
Regio Utrecht staat zaterdag 30 juli compleet in het teken van Ultrasonic Festival aan de Maarsseveense Plassen. Omringd door bomen, strand, speeltuinen en fonteinen kan je zaterdag weer maximaal los op de meest explosieve EDM, swingende latin, stampende hardstyle, diepe techno en dikke urban beats. Vijf vette stages, met meer dan 60 artiesten. In dit speelparadijs aan de magische Maarsseveense Plassen beleef je het ultieme zomergevoel, terwijl je op je slippers in het zand geniet van lichtshows en visuals met als knallende finale een vuurwerkshow.
De Spaanse dj Maceo Plex gaat een poging doen om het wereldrecord 'meeste dj sets in 24 uur' te breken. De poging zal vandaag gaan plaatsvinden op het eiland Ibiza en de artiest zal op tien locaties op het partyeiland gaan optreden in een tijdspanne van 24 uur. Het is niet alleen een wereldrecordpoging, maar is onderdeel van een groter kunstproject dat het 'Mosaic Project' wordt genoemd.
Releases & Aankondigingen
maandag 25 juli 2016
Nicky Romero brengt zijn nieuwe single 'Ready 2 Rumble' uit, Armin van Buuren komt met eigen versie van Speedy J's 'Pull Over', The Thrillseekers komt met een debuutalbum en zijn eerste single is nu uit en Atomnation brengt de compilatie 'Untold' uit.
Metz On The Beach gaat opnieuw voor pure kwaliteit! In augustus op zondag de 21e trekken ze de zomer nog even door naar een keihard hoogtepunt met een speciale 'Summer Closing' en 'The Real House Event' host dan weer zoals vertrouwd een legendarische strand editie in Strandclub View te Rockanje met een geweldig programma: Benny Rodrigues, Ferreck Dawn, Chris Rox, Jasper Clash, Illfort Grantz, Richard Penning en MC Haits!
Electronic Family, een van de grotere trancefestivals van Europa, breidt uit. Het evenement duurt vanaf volgend jaar niet één dag maar een heel weekend en verplaatst van Amsterdam naar Den Bosch.
De afgelopen jaren was Ensuite, hét paradepaardje van La Fête 040, voornamelijk in de nacht actief. Toch begon het na een aantal eigen stages op o.a. Extrema Outdoor en Foodstock te kriebelen en dus trekken ze op 20 augustus de stoute slippers aan: Ensuite gaat naar buiten en presenteert: The Hidden Garden!
DGTL kondigt ADE programma aan
vrijdag 22 juli 2016
DGTL heeft zijn indrukwekkende ADE programma voor 2016 bekendgemaakt. Tijdens drie opeenvolgende nachten biedt DGTL met toonaangevende hosts Mosaic, Paradise en Kompakt een speciaal programma. Verwacht de grootste artiesten uit de stal van de partners. In totaal zullen meer dan 30 artiesten optreden in de vertrouwde indoor thuisbasis van DGTL: de Scheepsbouwloods op de NDSM-Docklands.
538 is vanaf aanstaande vrijdag tot en met zondag als enige Nederlandse zender aanwezig op hét dancefestival van de wereld: Tomorrowland. Wessel van Diepen en Dennis Ruyer ontvangen onder anderen Tiësto, Martin Garrix, David Guetta, Afrojack, Galantis, en Axwell Λ Ingrosso in de speciale radiostudio op locatie.
Arjen Lubach heeft in het diepste geheim achter de draaitafels gestaan. De presentator is een van de twee leden van The Galaxy, werd donderdag onthuld in een video van het duo.
Bloomingdale XXL Grand Closing
donderdag 21 juli 2016
Aan alles komt een einde. En helaas ook aan de zomer van 2016. Een zomer (almost) vol met zon, mooie en nieuwe herinneringen en natuurlijk het vijftienjarig bestaan van Bloomingdale Beach! Maar niet getreurd, want op 25 september gaan nog één keer (en voor de laatste keer) de deuren om 17.00 open voor de seizoensafsluiter van het jaar: Bloomingdale XXL Grand Closing 2016!
A flight to Temptation
woensdag 20 juli 2016
Temptation Airlines neemt je mee naar een geweldig en waanzinnig feest op een unieke locatie, namelijk Hangar Wings op Rotterdam Airport. Een heerlijk feest waar je jezelf waant tussen de piloten, stewardessen en toeristen met bestemming Temptation!
Vroeger was alles beter, stap daarom in de muzikale tijdmachine voor de 'trip down memorylane' vanaf de Hollandse costa bij Bloemendaal aan Zee. Omcirkel zaterdag 17 september met een dikke marker in je agenda en blok deze datum voor de Beachbop reünie.
Nog een paar nachtjes slapen en dan is het weer tijd voor een weekend Tomorrowland! De zon lijkt in ieder geval weer goed aanwezig te zijn, dus ondanks wat gemor over de line-up belooft het gewoon een fantastische editie te worden. Vandaag zijn de timetable en het floorplan gepubliceerd!
Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, MUST in het Kurhaus is het mooiste feest van het land. Op zaterdag 24 september luidt MUST de zomer uit in het monumentale badhuis aan de Scheveningse promenade. Dresscode: as you are en dan de allermooiste versie. Als de laatste muziekklanken wegsterven uit de Kurzaal, laat je je meevoeren naar dromenland in het hotel. Om vervolgens te ontwaken met het geruis van de zee op de achtergrond.
In 2015 nam het aantal festivals met 4,5% toe naar 837 festivals. Parallel aan de festivalgroei, nam ook het bezoekaantal toe met bijna 3%. In 2015 bezocht een record aantal mensen de Nederlandse festivals (ruim 23 miljoen bezoeken). Bovenstaande feiten zijn afkomstig uit de branchecijfers kunst- en cultuurfestivals over 2015 die onderzoeksbureau Glossary Link Respons deze week heeft opgesteld voor de Vereniging van EvenementenMakers (VVEM) en Vereniging Nederlandse Poppodia en -Festivals (VNPF).
De line-up van Eindhovens leukste festivalafsluiter is rond. Met artiesten als The Partysquad, Dyna en Vato Gonzalez is het echte partygevoel gegarandeerd. En omdat niet alleen Dance en House, maar ook Eclectic en Urban geprogrammeerd staan, is er voldoende variatie en keus. Het festival vindt plaats op zaterdag 17 september op Strandbad De IJzeren Man in Eindhoven.
Releases & Aankondigingen
vrijdag 15 juli 2016
De videoclip van Tiësto's 'Summer Nights' (ft John Legend) is er! Julian Jordan lanceert zijn nieuwe single: 'A Thousand Miles' (f Ruby Prophet), Armin van Buuren brengt zijn versie van dance klassieker 'The Ultimate Seduction' uit en daarnaast nog een 'featuring':
Yellow Claw feat. Yade Lauren - 'Invitation'. Ook Lady Bee heeft een nieuwe track uit.
Zaterdag 27 augustus, van 15:00 tot 01:00 uur, strijkt Sneakerz in de Stad weer neer op het Stadhuisplein in Eindhoven! Na een meesterlijke editie in 2015, is het eind augustus de Hoogste Tijd om een gezonde hoeveelheid energie naar hartje Eindhoven te halen om de stad compleet op zijn kop te zetten. Jay Hardway, Paul Elstak en Moksi zijn slechts een kleine greep uit het volledige programma en zorgen samen met 7 andere DJ's en acts voor een vette 2016 editie. De line-up is bekend, het zonnetje is gereserveerd… Sneakerz in de Stad is aan!
Als je ooit bij een groot evenement bent geweest, weet je hoe verschrikkelijk mobiel bereik kan zijn. Het Amerikaanse bedrijf AT&T denkt dat het misschien een oplossing heeft.
Muziekplatform Subbacultcha en Melkweg slaan voor de tweede keer de handen in elkaar om de bruisende Nederlandse underground muziekscene te belichten. De L.A.N. Party (Local Area Network) vindt plaats op vrijdag 23 december in de Melkweg, met o.a. Idiott Smith, Iguana Death Cult en Jameszoo (DJ set) op het programma. Kaartverkoop start donderdag 14 juli om 10:00 uur, via Ticketmaster.
Met Luminosity nog in het achterhoofd is het strand van Nederland alweer klaar voor een nieuw, spectaculair trance-festival. Voor het eerst brengt Markus Schulz zijn geliefde Coldharbour Night naar Europa voor een eerste Europees outdoor beach festival.
Calvin Harris verklaarde tijdens een recent interview dat hij nooit muziek had gemaakt met Swift, maar dat blijkt een leugen. Al weken speculeren de superfanatieke fans van Swift erop los dat ze haar stem zouden horen op de achtergrond van 'This is what you came for'. En dat blijkt dus te kloppen. Harris verklaarde dat Swift de hit heeft geschreven onder het pseudoniem Nils Sjöberg. Allemaal leuk een aardig en Harris is eerst nog complimenteus naar zijn ex. Daarna laat hij toch een iets verbitterde kant zien. Kennelijk was het niet de bedoeling dat uit zou komen dat de ex-geliefden het nummer samen maakten.
De namen van Suikerbeat, het Breda Barst podium met de lekkerste house en deephouse, zijn bekend. Kris Kross Amsterdam, Carlos Valdes, Siroj, Fab x Paans, DJ EZD, Wantigga, David Ghetto, Daisy, Bill Sikes, Eb & Vloed, Swingdeep, De Badmeesters en Moody Mehran draaien op het dancepodium.
'Ik ben een Amsterdammer en ik ben voor festivals'... Middels deze petitie wil Stichting N8BM A'DAM ervoor zorgen dat de stem van de Amsterdamse festivalbezoeker gehoord wordt bij de ontwikkeling van de nieuwe evenementennota.
Traditiegetrouw vind dit festival plaats tijdens Roze Maandag in Tilburg. Roze Maandag is het grootste gay evenement in Nederland waar jaarlijks zo'n 300.000 feestgangers op af komen. Overal in Tilburg zijn deze dag gratis evenementen georganiseerd en ook een feest van Draaimolen mag dus niet ontbreken. Holy Pink onderscheidt zich van de andere evenementen door zich puur te richten op kwalitatieve house en techno. Wederom zal de prachtige Muzentuin zich lenen als decor, hier kunnen ruim 4.000 man zich opmaken voor een geweldig festival met een dikke line-up.
BLSSD @ the Mansion
dinsdag 12 juli 2016
De prachtige, statige, ruim honderd jaar oude 'mansion' Villa Maasdonk te Nuland met zijn imposante waterpartij zal ook in 2016 weer haar deuren openen voor het mooiste en leukste partypubliek van Nederland. Voor degene die er in 2015 niet bij waren: jullie hebben een vet event gemist. Maar niet getreurd, want op veler verzoek gaan ze terug naar 'The Mansion'.
Controverse rond het Canadese duo DVBBS wegens gebeurtenissen afgelopen zaterdagavond na hun set op de Hongaarse Balaton Sound festival. Twee meisjes werden Backstage uitgenodigd om met de groep te chillen na hun set. Later die avond werden ze bewusteloos gevonden. De moeder van één van de meisjes heeft zeer snel de politie ingelicht en hoewel DVBBS al op weg naar het vliegveld waren, kon de politie hen (en twee andere mannen) nog meenemen op verdenking van drugsbezit.
Releases & Aankondigingen
maandag 11 juli 2016
Steve Aoki brengt eind juli zijn album '4OKI EP' uit en de eerste single (met Autoerotique) is gereleased, Third Party en Sem Vox brengen 'Never Let You Go' uit, Dannic biedt nieuwe track gratis aan, je luistert ook een nieuwe track van Galactic Marvl: 'Save Me'. Ook nieuwelingen JNXD hebben een nieuwe release voor je.
Het hoogzomerseizoen in jongeren-vakantieoorden als Albufeira, Mallorca, Lloret de Mar, Blanes, Chersonissos en Sunny Beach staat op het punt van beginnen en vele feesten van Under The Sun liggen in het verschiet. Om de zomer ook goed af te kunnen sluiten wordt er een zomerreünie georganiseerd in STRND te Breda.
Zaterdag 30 juli staat de nieuwe editie van TranceBeatsch in Beachclub Fuel gepland. Een intiemer feestje uit de stal van PT Events met een aantrekkelijke, internationale line-up! De vorige editie in Bloemendaal was weer erg gezellig en met mooi weer is het natuurlijk altijd goed vertoeven aan het strand. De weersvoorspellingen voor zaterdag zijn positief; 21graden, weercijfer 7 en droog dus: wie doet je wat!
THC is het dat vooral tripperig is. Dit kun je aan den lijve ondervinden op 9 juli tijdens The Hard Core – Reincarnated. In Club 8, Amsterdam laat Enjoy Events jullie de oude vetste en hardste Thunderdome tijden herleven. De organisatie heeft maar liefst acht artiesten uit binnen- en buitenland gehaald om hun gabbertracks door je lichaam heen te laten beuken. Als klap op de vuurpijl geven Kaycie en Faniac je hun wel bekende Ouwe stijl sound. Kom je ook mee stuiteren?!
Amsterdam Dance Event (ADE) presenteert in samenwerking met Melkweg, Paradiso en Sugar Factory een tweedaags showcasefestival waar bezoekers en professionals de spannendste nieuwe elektronische live-acts kunnen ontdekken. De eerste editie van ADE Live vindt plaats op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober met o.a. RÜFÜS, Suuns, Jessy Lanza en CUT_.
Na Erick Morillo, Armin van Buuren en Lost Frequencies is Andrew Rayel de vierde headliner van 'Armada Invites', Armada Musics unieke livestreamevent. De Moldavische dj en producer wordt bijgestaan door David Gravell, Mark Sixma en Rodg en brengt het publiek van 'Armada Invites' een ongekend spektakel op woensdag 20 juli, van 21.00 tot 22.00.
Er komt een einde aan de reeks festivals die de afgelopen jaren in het vakantiepark De Eemhof op de rand van Flevoland plaatsvonden. Het park trekt zich terug en er kunnen geen festivals meer georganiseerd worden.
Zaterdag 30 juli verandert recreatiegebied De Krabbeplas in Vlaardingen in een stukje op hemel op aarde. Die dag vindt de tweede editie van Heaven Outdoor plaats; een zomers dancefestival in de openlucht waarbij iedereen zich hemels kan vermaken.
Bedrock labeleigenaar John Digweed komt zaterdag 27 augustus zijn kunsten vertonen in de tunnel! Hij wordt gezien als één van de meest ervaren DJ's in de scène en onderscheidt zichzelf al jaren met zijn unieke progressieve geluid.
Na een fantastische editie vorig jaar brengt Menno de Jong zijn In Trance We Trust terug naar Nederland om daarmee het grootste trance-event van het Amsterdam Dance Event te vormen.
Op woensdag 19 oktober zullen drie enorme podia op drie iconische locaties van de Nederlandse hoofdstad, Transformatorhuis, WesterUnie en WesterLiefde, gehost worden door In Trance We Trust en speciale gasten Grotesque en Mental Asylum.ITWT trekt iedere editie bezoekers uit tientallen landen naar Nederland toe om samen een onvergetelijke nacht te beleven.
31 juli 2016
Obsessionz sluit de zomer af in The Box
30 juli 2016
Twee hele mooie 7th Heaven feesten in augustus met eerst: 7th Heaven Outdoor op 6 augustus!
Luchtige sixties-topjes, shorts en accessoires
29 juli 2016
Unleashed · When fetish hits the dancefloor
28 juli 2016
SFX overweegt aangifte tegen voormalige ceo Robert Sillerman
Line-up release Superbash en UNITY
ADE krijgt festivalcamping
'SoundCloud in de verkoop voor 1 miljard dollar'
27 juli 2016
Na HardClassics, House of Tech, Main, Decade 1990/2000 nu Timelock Freestyle area Pleasure Island bekend
Afrojack genomineerd voor MTV Video Music Award
26 juli 2016
Releases & Aankondigingen
Ace Agency viert tienjarig bestaan aan het strand met Kings of Ace
Final info & timetable Ultrasonic Festival 2016
Maceo Plex valt wereldrecord 'meeste dj sets in 24 uur' aan
25 juli 2016
Releases & Aankondigingen
24 juli 2016
Metz Summer Closing in Rockanje met Benny Rodrigues
Electronic Family wordt meerdaags en gaat wereldwijd
23 juli 2016
Ensuite gaat naar buiten en presenteert The Hidden Garden
22 juli 2016
DGTL kondigt ADE programma aan
Radio 538 hele weekend live vanaf Tomorrowland
21 juli 2016
Arjen Lubach blijkt dj van The Galaxy
Bloomingdale XXL Grand Closing
20 juli 2016
A flight to Temptation
19 juli 2016
Beachbop Bloemendaal aan zee terug van weggeweest
Timetable en Floorplan Tomorrowland online
Sprookjes worden werkelijkheid bij MUST in het Kurhaus
18 juli 2016
Festivalsector trekt recordaantal bezoeken in 2015
Volledige line-up Festival Dance Nature
15 juli 2016
Releases & Aankondigingen
Gratis event Sneakerz in de Stad maakt line-up bekend
AT&T: zet drones in om mobiel bereik concerten en festivals te verbeteren
Ontdek de underground-talenten van de Nederlandse muziekscene op L.A.N. Party
14 juli 2016
Markus Schulz en Beachclub Vroeger presenteren Coldharbour outdoor beach festival
Komkommertijd: Taylor Swift schreef Calvin Harris hit onder Zweedse naam
Kris Kross Amsterdam, Carlos Valdes, SIROJ en meer op het Suikerbeat podium van Breda Barst
13 juli 2016
Petitie om inspraak festivalliefhebbers nieuwe evenementennota Amsterdam
12 juli 2016
Draaimolen organiseert voor de vierde keer gratis Holy Pink festival
BLSSD @ the Mansion
DVBBS gearresteerd wegens drugsbezit
11 juli 2016
Releases & Aankondigingen
Under the Sun organiseert zomerreünie bij Strand Binnen Breda
9 juli 2016
TranceBeatsch · MidSummer Beachparty
8 juli 2016
Twee doden op eerste dag Schots festival T in the Park
THC: a blast from the past voor Thunderdomers, gabbers en oude stijl liefhebbers
7 juli 2016
Eerste artiesten ADE Live bekend
Andrew Rayel voert grootse line-up aan bij vierde livestream event 'Armada Invites'
6 juli 2016
Bungalup, Where The Wild Things Are en Nachtiville mogen niet meer in De Eemhof
Heaven Outdoor: 'Iedereen de hele dag een glimlach'
4 juli 2016
John Digweed eind augustus in Toffler
2 juli 2016
In Trance We Trust ADE Festival