Partyflock
 

Obsessionz sluit de zomer af in The Box

gepubliceerd door , op
Op zaterdag 17 september kun je jouw 'pre-najaarsdip' alvast te lijf gaan in The BOX. In deze laatste week van de zomer vindt hier een nieuwe editie van Obsessionz plaats; het beste middel om dat sexy zomergevoel nog even vast te houden.
Na twee strandedities in Beachclubs Bloomingdale en Bliss keert Obsessionz terug naar The BOX om je de lekkerste sound van dit moment te brengen. Wat dacht je van de muzikale genieën DJ Dyna & DJ Irwan; gegarandeerd dat je niet stil zult blijven staan. Maar ook 'Mr. Latin Village himself' D-Rashid en 'most-wanted dj' Sam Blans weten hoe ze die voetjes van de vloer moeten krijgen! Naast hen nog vele andere dj's die een dans-garantie bieden!

Naast de beste dj's van dit moment, zullen de meiden van Diamond Entertainment zorgen voor oogstrelende shows en opzwepende moves. Dresscode is niet verplicht maar probeer eens als Mr.Sexy of Mrs.Glam te verschijnen. Je zult ongetwijfeld de hoofden doen omdraaien en wie weet nodigt de organisatie je uit op haar VIP-deck!

Tickets
De voorverkoop van Obsessionz is reeds gestart; tickets zijn nu verkrijgbaar vanaf slechts €7,50 oplopend tot € 17,50 via www.obsessionz.events. Wees hier dus snel bij! Daarnaast zijn de eerste 50 VIP-tickets voor €25 verkrijgbaar. Hierbij ontvang je naast een glas bubbles, aparte VIP-entree en toegang tot het VIP-balkon. Nieuw op Obsessionz is het VIP-Unlimited ticket, wat inhoud dat je de hele avond op de VIP gratis onbeperkt drinken kunt bestellen. Dit ticket kost € 75. Alle vip-tickets zijn verkrijgbaar op www.the-box.events

VIP-tafels
Houd je van luxe en comfort? Reserveer dan een VIP-tafel waarbij Table-service, een of meerdere flessen en een eigen tafel op het VIP-balkon zijn inbegrepen. Vip-tafels starten vanaf € 350,- Mail naar vip@the-box.events of of bel naar 0648762103.