Partyflock
 
Nieuws · februari 2016
Nazomeren Festival 2016
maandag 29 februari 2016
Na ongetwijfeld weer een fantastische festival zomer zal Nazomeren Festival voor de vierde keer het festival seizoen van Groningen afsluiten op zaterdag 10 september. Locatie is festivalterrein Roodehaan, gelegen aan de oostkant van de stad Groningen.
Op vrijdagavond 15 april zal de tweede editie van Psychique plaats vinden. Het psytrance concept uit de stal van Grotesque heeft tijdens de eerste editie een sfeervolle indruk achter gelaten. Ondanks het niet superdruk was waren de aanwezige bezoekers wel heel enthousiast en dankbaar dat het concept is neergezet.. Voor de tweede editie proberen ze beter in te spelen op de wensen van de liefhebbers van goa en psytrance. Ze gaan zorgen voor een psychedelic decor wat beter aansluit bij de muziek. Ook deze editie zal wederom in de Central Studios Utrecht plaats gaat vinden.
In samenwerking met Dresscode.nl gaat Partyflock iedere maand op zoek naar de leukste feesten met een bijzondere dresscode. In maart staan er weer een hoop opvallende evenementen op de agenda. Ons advies: leg je lederhosen, zwemkleding en ordinairste outfit alvast klaar!
SLAM! organiseert ook dit jaar het grootste Oranje outdoor dance event van Nederland op Koningsdag. Voor het vierde jaar op rij strijkt SLAM! op 27 april neer naast het AFAS Stadion in Alkmaar. Tussen 11:30 en 21:30 uur draaien de bekendste Nederlandse dj's de hits van morgen. De kaartverkoop voor SLAM! Koningsdag gaat op vrijdag 11 maart van start, de line-up wordt binnenkort bekendgemaakt.
Aankomende vrijdag 26 februari 2016 is de eigen clubavond van Made in June 'Early Rebel' in Club NYX Amsterdam.
Zaterdag 11 juni strijkt Drift Festival neer op haar vertrouwde stek voor de zesde voorjaarseditie. Dit keer zijn er vijf podia, gevuld met toonaangevende house en techno artiesten uit binnen- en buitenland. Daarbij komt de nadruk te liggen op het sterke gemeenschapsgevoel waar Drift om bekend staat.
Rico South, de resident DJ van het beroemde Starbeach in het Griekse Chersonissos, maakt op zaterdag 27 februari zijn opwachting in Goes. Van 13 tot 15 uur geeft Rico South de bezoekers van Bax-shop enkele tips & tricks over hoe je als dj een zaal op zijn kop zet. Deze demonstratie over hoe je effectief een dj-set opbouwt en hoe je succesvol dance-muziek produceert is gratis toegankelijk voor iedereen.
Voor het eerst komt de Red Bull Culture Clash naar Nederland. Het indoor evenement slaat op 26 mei 2016 de tenten op in Ahoy. In Rotterdam nemen vier teams het tegen elkaar op met als inzet de titel van Culture Clash Champion 2016. Onder meer Typhoon, Mr. Polska en Paul Elstak treden aan.
Ter ere van haar vijfde verjaardag organiseert Unleashed op 21 mei een Mega Fetish Dance Event in The BOX Amsterdam - uitgebreider dan ooit! Verwacht op dit uitzonderlijke jubileum een ervaring gevuld met fetish, muziek, shows, fashion en play. Wereldwijd nodigen ze alle Unleashed fans uit om onderdeel uit te maken van deze unieke ervaring! De eerste aangekondigde show van het event is Fantastic Rubber; het beroemde award-winnende latex merk uit Berlijn! Met dit debuut buiten de Duitse grenzen delen ze hun prachtige handgemaakte creaties, gespecialiseerd in catsuits, korsetten en accessoires.
Al maanden is gespeculeerd over de opstelling waarmee de teams gaan komen voor de zondag van Intents Festival. Bijna honderd atleten maken zich op om te gaan strijden in maar liefst acht arena's.
Hier is het moment waar jullie allemaal op hebben gewacht. De ultieme line-up om de jaren 1990 tot 1996 eens goed te herleven. Nu mag het weer eens, dus regel linea recta een oppas voor de kids en smeer die rollator, want dit feest op vrijdag 13 mei 2016 belooft een gezellig feest te worden.
TIKTAK tikt vijfjarig jubileum aan
dinsdag 23 februari 2016
Nederland's grootste eclectische evenement TIKTAK tikt zaterdag 12 maart haar vijfjarige jubileum aan. Wat ooit begon als de zondagavond in AIR is inmiddels uitgegroeid tot een serie uitverkochte New Year's Eve's feesten in de Heineken Music Hall, een festival en een buitenlands avontuur in Curaçao. Na vijf jaar confetti, champagne showers en een hemelsbreed spectrum aan artiesten gaat TIKTAK terug naar de plek waar haar roots ontpopte: AIR Amsterdam.
De zomer lijkt nog ver weg, maar langzaam maar zeker kruipt de temperatuur omhoog en komt Zomerkriebels dichterbij! Op deze editie kun je verdeeld over vier verschillende stages genieten van evenveel verschillende stijlen. Zo wordt de Zomerkriebels mainstage aangevoerd door één van de publiekslievelingen van Kriebels, Quintino, met daarnaast de Duitse held Tujamo, die met zijn nummers wereldwijd de hitlijsten bestormt.
Nieuwe releases
maandag 22 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Organisator Matrixx presenteert vol trots de volledige line-up van Emporium Brasil dat op zaterdag 28 mei 2016 plaatsvindt op recreatiegebied De Berendonck in Wijchen. Dit jaar nemen 140 nationale- en internationale helden plaats achter de decks met als absolute headliners Dj Snake, KSHMR en Martin Solveig. De overige headliners zijn o.a. Dyro, Bioweapon, Radical Redemption, Partyraiser, Noisecontrollers & Bass Modulators, Wildstylez, Felix da Housecat, Marcel Woods, FeestDJRuud en Frequencerz.
Op zaterdag 9 juli vindt de zesde editie plaats van het langstdurende eendaags festival van Nederland: 18hrs Festival! Van 12:00 uur 's middags tot 06:00 uur 's ochtends losgaan bij vijf verschillende podia op de Balkenhaven, gelegen aan de oevers van het Noordzeekanaal, op fietsafstand van Amsterdam. Iedereen kent dat gevoel wel om 23:00 uur aan het einde van een festival. Wat nu? 18hrs Festival geeft sinds 2011 antwoord op die vraag, want 18hrs gaat dan gewoon nog lekker de hele nacht door.
GelreDome wil een paar keer per jaar met evenementen langer doorgaan dan tot 23:00 uur, de huidige eindtijd. Directeur Hèrald van de Bunt ziet ruimte voor 2 à 3 danceconcerten per jaar. Die zouden dan de tijd moeten krijgen tot circa middernacht
Spinnin' Records sluit zijn eerste platendeal met een Chinese artiest. Algemeen bekend in zijn thuisland, is DJ Carta een van de grote beloften in de steeds groter wordende dance scene. Zijn eerste releases staan gepland voor april en juni met voorafgaand optredens tijdens de Spinnin' Sessions Asia tour in maart.
Early will survive
vrijdag 19 februari 2016
Early will survive heeft zijn sporen achter gelaten en dat proeft naar meer...Een nieuwe ronde, nieuwe kansen... Zijn jullie klaar voor part 2? Early Hardcore Events wel godverdomme! Dat dak moet eraf! Op 28 mei 2016 gaan ze er weer keihard tegenaan! Ditmaal met een totaal nieuwe line-up gevuld met échte early liefhebbers, een latere eindtijd om het spektakel nog gruwelijker te maken en nog veel meer moois.
Details financiën SFX bekend
vrijdag 19 februari 2016
Onlangs vroeg SFX een 'Chapter 11' faillissement aan en onderdeel van dat proces is openheid van zaken over de financiële positie van het veelbesproken bedrijf. Het gaat vooral in de Verenigde staten belabberd. Evenementen daar leverden zo'n $140 miljoen op in 2014 en 2015, maar er werd verlies in de boeken genoteerd. $5 Miljoen in 2014 en in 2015 was dat opgelopen tot $13,2 miljoen.
Nieuwe releases
woensdag 17 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Sonny Wharton, Wolfpack & Warp Brothers, Abel Ramos & Albert Neve, Alpha².
Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, The Common Linnets, Typhoon, De De Jeugd van Tegenwoordig, Ronnie Flex, DubVision, Sick Individuals, Douwe Bob, FeestDJRuud, Lucas Hamming en DI-RECT zijn enkele van de 25 eerste namen voor Indian Summer 2016. Toverwoord op de 16e editie van het festival is 'beleving': de beste foodtrucks, een gezellige festivalmarkt en open air Dance Stage vormen dit jaar het hart van een feestelijk aangekleed terrein.
Dancefeestorganisator Duncan Stutterheim heeft de Gouden Harp toegekend gekregen wegens zijn bijdrage aan de groei van de Nederlandse dancescene. Dat maakte de organisatie Buma/Stemra maandagavond bekend.
Stutterheim is de oprichter van het entertainmentbedrijf ID&T dat grote dancefeesten organiseert. 'Duncan en ID&T hebben bewezen dat je groot kunt denken én je fantasieën waar kunt maken', aldus de jury.
Nieuwe releases
maandag 15 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Far East Movement, Gino Christiano X Francesco Yates, Arin Tone & John Christian.
Vanwege de grote belangstelling is de capaciteit van het terrein in Rotterdam Ahoy Buiten iets vergroot, waardoor er vanaf nu nog een gelimiteerd aantal kaarten te koop zijn via www.theflyingdutch.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A30644. De steden Amsterdam en Eindhoven zijn helemaal uitverkocht.
SLAM! reikt aanstaande donderdag 18 februari de eerste vakprijzen voor de Nederlandse dance-industrie uit. Professionals uit de dance scene zijn door SLAM! gevraagd naar hun favorieten in de vier categorieën: 'Beste DJ', 'Beste Producer', 'SLAM! Talent Of The Year' en 'Beste Track'. De allereerste SLAM! Dutch Dance Awards worden op donderdag 18 februari om 19:00 uur uitgereikt in het programma 'Bij Igmar'.
Nieuwe releases
vrijdag 12 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Toffler Festival line-up announced
vrijdag 12 februari 2016
De line-up van Toffler Festival 2016 is bekend! Headliners als Adam Beyer, Chris Liebing, DJ Rush, Joris Voorn, MK, Sam Paganini en Tale Of Us zijn er dit jaar bij om het festival wederom tot een groot muzikaal succes te maken.
Plan Nederland ambassadrices Hanneke de Haas en Mariko de Groot uit Amsterdam en Zwijndrecht organiseren aanstaande 20 februari 2016 in Cruise Terminal Rotterdam de actie C4G Dance Event. Hanneke de Haas en Mariko de Groot fietsen in maart 2016 300 kilometer door Vietnam voor het goede doel Plan Nederland. De deelneemsters aan Cycle4Girls zamelen van tevoren minimaal 3000 euro in voor projecten van Plan om meisjes in Vietnam een betere toekomst te geven.
Luxor Night Live brengt het clubgevoel terug naar de Arnhemse binnenstad én daarbuiten. Eind 2015 gelanceerd, pakken ze nu door met de lancering van twee nieuwe clubconcepten op 26 en 27 maart plus een techno avond op 9 april.
Nieuwe releases
woensdag 10 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Laidback Luke & Good Times Ahead ft Aruna, NX1, Yolanda be cool & DCUP.
Het staat in de sterren geschreven: Amsterdam Open Air is al vijf jaar op rij het stralende middelpunt van de Amsterdamse zomer. In het weekend van 4 & 5 juni strijkt het festival daarom voor de zesde keer neer in het prachtige Gaasperpark. De pronkstukken van het Amsterdamse nachtleven staan dat weekend op één lijn en versmelten in een muzikaal, culinair en cultureel avontuur.
Het is al weer een tijd geleden dat er in Den Haag een goed hardtechno feest werd gegeven. Op zaterdag 12 maart kunnen liefhebbers zich gaan vermaken in de PIP in Den Haag. BR Hard Techno komt samen met Connected met een hele dikke line-up in twee area's.
Nieuwe releases
dinsdag 9 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Sol Brothers & Kathy Brown, Katrin & DJ Cross ft. Max'C, Felix Kröcher, Chus & Ceballos, Miguel Bastida, Pascal Benjamin.
Wil jij indruk maken op je lief, verras hem of haar dan met een ticket van jullie favoriete feest en beleef samen de spanning van het stoutste festival wat Nederland rijk is.
De music video van 'Heading Up High', Armin van Buurens hitsingle met rockband Kensington, is vandaag wereldwijd gelanceerd en 24 uur lang exclusief te zien op MTV. In de music video is een kleine rol weggelegd voor niemand minder dan naaste collega Hardwell.
De Amerikaans regerend wereldkampioen Floyd Mayweather jr. staat in de spotlight tijdens het event Be Famous presents The Money Team Victory Tour. Op zaterdag 13 februari zal hij samen met zijn crew The Money Team en de organisatoren van Be Famous Events een onvergetelijke avond neerzetten voor zijn trouwe fans in Nederland bij de nieuwe top locatie The BOX in Amsterdam.
Na vele gezellige uitverkochte edities gaat Be Famous nu op tour! Met al snel de eerste stop op zaterdag 13 februari in de Winkel van Sinkel te Utrecht! Be Famous zorgt om de maand voor een celebrity-waardig, bomvolle De Loft XL in Hengelo en gaat nu de rest van het land in.
De Early bird tickets voor Festival Mundial 2016 zijn vanaf nu te koop. Op 25 en 26 juni 2016 verandert de Spoorzone 013 in Tilburg weer in een werelds feest met artiesten uit alle windstreken. Op de 10 podia zijn zowel grote namen als grote talenten te zien. En Festival Mundial is natuurlijk meer dan alleen muziek. Er is een food line-up om je vingers bij af te likken, een Urban Farm area waar je je groene handen uit de mouwen kunt steken en natuurlijk is er veel aandacht voor dans en theater.
Jamie XX, Ásgeir, Christine and the Queens, Band of Horses, Dinosaur Jr., Bob Moses, Wolf Parade en Low zijn enkele van de 32 nieuwe namen die Best Kept Secret aan de line-up toevoegt. Weekendtickets voor het festival zijn al te koop. Komende zaterdag 6 februari gaan om 11:00 uur ook dagkaarten in de verkoop.
Nieuwe releases
woensdag 3 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: OWSLA 'Worldwide Broadcast' compilation, Danny Howard, Dovim, Kevin Arnemann, Ambient Noise Level & Malua.
De eerste Armada Talent Experience in 2016 is zonder meer succesvol gebleken. Na eerdere edities in Nederland (2014) en Miami (2015) woonden ditmaal maar liefst zeventig Nederlandse talenten het evenement bij, met masterclasses van Armin van Buuren en Eelke Kleijn en de populaire demo-drop.
Kletskoek is back! Zaterdag 19 maart 2016 gaat Kletskoek van 13:00 tot 23:00 uur bij Beachclub Sunrise op zoek naar 'The American Dream'. Na twee zomerse hostings op Lakedance en een ijskoude editie op Winter Park Festival, is het weer tijd voor een echt Kletskoekfeestje. Met deze instelling én natuurlijk een meer dan fijne line-up, bestaande uit onder andere Kaiserdisco en Michel de Hey, zorgt Kletskoek voor Amerikaanse taferelen bij Beachclub Sunrise in Best.
De reizigers van tram 10 in Amsterdam werden maandag verrast door Armin van Buuren. De wereldberoemde dj was daar aan het werk als conducteur en gaf de passagiers gratis kaarten voor zijn concert in de Ziggo Dome. De tramreizigers reageerden euforisch. 'Wauw! Dit had ik echt niet verwacht.'
Nieuwe releases
maandag 1 februari 2016
De mailbox bevat regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij! Vandaag: Bolier & Mingue, Made in June, R3HAB & BURNS, Dyro & Loopers.
City of Dance, het 2de beste dancefestival van Nederland in de Festivalchart 2015, geeft festivalgangers een weekend vol muziek, kunst en creativiteit op een nieuwe en veel grotere locatie. Er zal meer tijd en ruimte zijn om te genieten van het gigantisch aanbod aan uiteenlopende muziekstijlen, shows, straattheater acts en andere activiteiten. Om de beleving compleet te maken, kunnen bezoekers ook overnachten op een camping naast het festivalterrein. City of Dance zal alles uit de kast trekken om op 15, 16 en 17 juli deze bijzondere stap te vieren.
De organisatie van de Edison Pop-prijzen heeft het merendeel van de genomineerden bekendgemaakt. Zo zijn Armin van Buuren, Fatima Yamaha en Yellow Claw genomineerd in de categorie Dance, terwijl Fresku, Sef en New Wave kans maken op een Edison in de categorie Hiphop.
In navolging van the Rolling Stones, K3, Enya en Gordon, trekt de 'rocksterren-familie' van Pleinvrees in de maand februari langs 8 poppodia door heel Nederland. De langverwachte en veel besproken 'Super8 Tour' staat immers voor jullie deur. Omdat ze geen genoeg van zichzelf kunnen krijgen zijn, naast Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Nijmegen en Utrecht, nu ook Leiden, Zwolle en Eindhoven toegevoegd aan het roemruchte Tour-schema.
Afrojack, Armin van Buuren, Firebeatz, Hardwell, Martin Garrix, Nicky Romero, Oliver Heldens, Showtek, Tiësto en W&W. Dit zijn de 10 DJ's die op zaterdag 4 juni met helikopters over Nederland vliegen voor de tweede editie van het grootste open air dance festival van Nederland: The Flying Dutch. Een uniek moment gepresenteerd door ING; nog nooit eerder hebben deze DJ's samen op één festival opgetreden in Nederland.
29 februari 2016
Nazomeren Festival 2016
Psychique · Psytrance in full effect part 2
26 februari 2016
Lederhosen, bikini's en woonwagenkloffies
SLAM! viert dit jaar weer Koningsdag in Alkmaar
25 februari 2016
Made In June met clubconcept Early Rebel vrijdag in NYX
Zesde editie van Drift festival met Donato Dozzy, Peter van Hoesen, Barnt en Prosumer
Starbeach-resident Rico South geeft tips & tricks in Bax-Shop Goes
24 februari 2016
Redbull Culture Clash in mei naar Rotterdam Ahoy
Unleashed viert vijfjarig bestaan uitbundig
23 februari 2016
Opstelling (line-up) zondag van Intents Festival 2016 · It's all in the Game!
Luilak Rave presenteert Het Gezelligste Oldschoolfeest
TIKTAK tikt vijfjarig jubileum aan
Zomerkriebels Festival maakt eerst namen bekend
22 februari 2016
Nieuwe releases
Emporium Brasil presenteert volledige line-up 2016
18 HRS Festival 2016 maakt de complete line-up bekend
20 februari 2016
GelreDome wil langer open voor meer dancefeesten
Spinnin' Records tekent eerste Chinese DJ
19 februari 2016
Early will survive
Details financiën SFX bekend
17 februari 2016
Nieuwe releases
Guus Meeuwis, Bløf, Wildstylez, Typhoon & De Jeugd op Indian Summer 2016
16 februari 2016
Duncan Stutterheim krijgt Gouden Harp
15 februari 2016
Nieuwe releases
Extra kaarten The Flying Dutch Rotterdam in de verkoop
SLAM! reikt eerste Nederlandse dance vakprijzen uit
12 februari 2016
Nieuwe releases
Toffler Festival line-up announced
Plan Nederland ambassadrices Hanneke de Haas en Mariko de Groot organiseren C4G Dance Event
11 februari 2016
Luxor Night Live haalt zwaargewichten naar Arnhem
10 februari 2016
Nieuwe releases
Amsterdam Open AIR 2016 · A Collaboration of Friends
Eindelijk weer eens hardtechno in Den Haag
9 februari 2016
Nieuwe releases
B.I.T.C.H festival 11 juni VIP online nu al uitverkocht en trailer klaar
8 februari 2016
Armin van Buuren en Kensington premièren 'Heading Up High' music video wereldwijd op MTV
Floyd Mayweather naar The BOX tijdens TMT Party
6 februari 2016
Be Famous met Valentine's Edition naar Winkel van Sinkel
5 februari 2016
Early bird tickets Festival Mundial vanaf nu te koop
4 februari 2016
Ruim dertig nieuwe namen voor Best Kept Secret 2016
3 februari 2016
Nieuwe releases
Eerste editie van Armada Talent Experience succes
Kletskoek 2016: living the American dream
2 februari 2016
Armin van Buuren bestuurt eenmalig de 'Embrace tram'
1 februari 2016
Nieuwe releases
City of Dance wordt weekend festival met camping op een nieuw locatie
Armin van Buuren, Fatima Yamaha en Yellow Claw genomineerd voor Edison Pop Prijs
De 'rocksterren-familie' van Pleinvrees trekt langs 8 poppodia door Nederland
Tweede editie van The Flying Dutch op 4 juni