Partyflock
 

Starbeach-resident Rico South geeft tips & tricks in Bax-Shop Goes

gepubliceerd door , op
Starbeach-resident Rico South geeft tips & tricks in Bax-Shop Goes
25 februari 2016
ArtiestRico South Site
Rico South, de resident DJ van het beroemde Starbeach in het Griekse Chersonissos, maakt op zaterdag 27 februari zijn opwachting in Goes. Van 13 tot 15 uur geeft Rico South de bezoekers van Bax-shop enkele tips & tricks over hoe je als dj een zaal op zijn kop zet. Deze demonstratie over hoe je effectief een dj-set opbouwt en hoe je succesvol dance-muziek produceert is gratis toegankelijk voor iedereen.

Feestgangers naar 'Cherso' die ooit bij Starbeach zijn geweest, kunnen zich ongetwijfeld de sfeer herinneren die Rico South binnen no time weet op te bouwen. Hij voelt zijn publiek uitzonderlijk goed aan en weet snel een feelgood-ambiance te creëren. Rico South maakt daarbij gebruik van verschillende muziekstijlen. Van reggae tot hardstyle en R'n'B tot house, hij kiest zijn tracks met precisie, met als doel het publiek te behagen. Ofwel: het creëren van dat 'wow'-effect.

Daarnaast is Rico South zijn eigen tracks en remixes gaan produceren. Dit resulteerde onlangs in steun van de Amerikaanse dj/producer en Grammy-winnaar Diplo. Rico South draaide onder meer met Real El Canario, Sidney Samson, The Partysquad, DJ Jean, 100% Isis, The Flexican en DJ Irwan.

De demo van Rico South op 27 februari bij Bax-shop.nl aan de Olympiastraat 4 in Goes wordt een inspirerende en leerzame les over dj-ing en producing. Hoe begin je, welke trucs kun je gebruiken, hoe bouw je een set op en hoe produceer je dance-muziek op de juiste manier. Natuurlijk staat hij klaar om alle vragen rond dit onderwerp te beantwoorden. De demo start stipt om 13:00 uur en je kunt je inschrijven op bax-shop.nl.

Bax-shop organiseert regelmatig optredens en workshops van muzikanten, die vrij toegankelijk zijn voor iedereen. 'We willen graag meer betekenen voor onze bezoekers,' zegt Linda Blommaert van Bax-shop. 'Dat doen we door kennis te delen en tegelijk een podium te bieden aan dj's en muzikanten die elkaar wat willen bijbrengen. Bax-shop wil daar graag als spil in fungeren.'

Bax-shop voorziet muzikanten en DJ's in binnen- en buitenland van professionele apparatuur. Bax-shop, dat onlangs zijn 12,5 jarig bestaan vierde, staat in de top tien van snelst groeiende bedrijven van Nederland. Met 350 werknemers en zo'n 70 vacatures is de muziekwinkel voor Zeeland een belangrijke werkgever geworden. Naast webshops in Nederland, Engeland, België, Frankrijk en Duitsland volgen binnenkort ook webshops in Zweden, Italië en Spanje. Naast winkels in Goes, Antwerpen openen binnenkort ook showrooms in de Randstad. Meer over de evenementen die Bax-shop organiseert, vind je op www.bax-shop.nl/events.