Partyflock
 
Nieuws · september 2015
CUT_, bestaande uit producer Sebastiaan Detilh en zangeres Belle Doron, werd bekend toen de cover van Stromae's 'Papaoutai' viral ging. Het electronisch muziekduo uit Amsterdam staat op 8 januari in de Talent Stage van Bibelot.
DJ Awards uitgereikt op Ibiza
woensdag 30 september 2015
Bijna elke maand valt er wel ergens een prijzenregen. Terwijl we allemaal in opgewonden afwachting zijn van de DJ MAG top 100 van 2015, werden in Pacha Ibiza gisteravond weer de DJ Awards uitgereikt. Sinds 1998, toen op initiatief van Jose Pascual, worden deze prijzen uitgereikt tijdens de 'closing week' op het Spaanse eiland. Winnen kan op basis van stemmen die door publiek worden uitgebracht. Maar er zijn ook categorieën waarin een speciaal, uit de industrie afkomstige professionals bestaand, panel de winnaars bepaalt.
Op zaterdag 12 december organiseert PT Events de winter editie van het Grotesque Indoor Festival in de Central Studios in Utrecht. Met het spektakel wat je van Grotesque gewend bent en een superieure line-up belooft het ook in Utrecht een grandioze editie te worden. Het festival heeft middels twee unieke 24uurs acties het grootste deel van de tickets verkocht en zal met nog drie maanden te gaan op zeker uitverkocht zijn!
Tijdens hét internationale dance evenement kan je dé toppers uit de scene van dichtbij beleven in de intieme Escape Club. Zo hosten tijdens het Amsterdam Dance Event o.a. Sander van Doorn, Sunnery James & Ryan Marciano, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez hun eigen avond aan het Rembrandtplein.
Oktober staat in het teken van feestjes met een thema. Zo worden de eerste Halloween feesten in oktober georganiseerd. Ook is het typisch Duitse bierfeest Oktoberfest nu ook in Nederland doorgebroken. Amber Schutte is deze maand weer diep in de Partyflock agenda gedoken en heeft de leukste feesten met een dresscode op een rijtje gezet, te beginnen met drie grote Oktoberfesten in Nederland.
In 1 van de mooiste underground locaties van Breda wordt zaterdag 3 oktober voor de 6e keer Toko Techno gehouden.
Tomorrowland opent op 3 oktober een concept store in de Kammenstraat: de Tomorrowland Boutique. De winkel wordt voorgesteld als een geavanceerde concept store voor jong en oud met adembenemend decor, uitgebreide modecollectie en coole hebbedingen.
In Trance We Trust ADE
vrijdag 25 september 2015
Not long after the first official In Trance We Trust night at Avalon in Hollywood the famous Dutch Trance brand now announces it's debut at Amsterdam Dance Event 2015. The event will be held at one of Amsterdam's most characteristic venues, Westerunie, on Wednesday October 14th.
Way to Valhalla Festival
vrijdag 25 september 2015
Na drie magische en uitverkochte edities strijkt het meest miraculeuze nachtcircus van Nederland opnieuw neer in Amsterdam. Op zaterdag 19 december breekt Valhalla in de Amsterdam RAI opnieuw alle regels van het denkbare.
Na een onvergetelijk festival in De Kuip gaat Mysterious op zaterdag 3 oktober 2015 verder in de Maassilo Rotterdam met als thema Stellar aka het sterrenstelsel: dus bereid je maar voor, want de Maassilo zul je op die bewuste zaterdagnacht niet terug herkennen.
Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk al tien (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal deze mijlpaal in de dance scene uiteraard op grootste wijze vieren met een ware '10 Year Anniversary Tour' door heel Nederland.
Full Moon & Nachtboetiek presents: White Moon wordt de Grand Opening van onze feesten in The Box! The Box is volledig verbouwd en ingericht als sjieke superclub, klaar voor de mooiste feesten (voorheen bekend als The Sand). Vanaf 28 november komen de spectaculaire feesten weer naar Amsterdam in The Box!
De programmering voor MuteSounds is bekend. Artiesten zoals Akwasi, Diggy Dex, CUT_ Palmera Roots en DJ Hypnotune zorgen op de Grote Markt in Den Haag voor een groot spektakel. MuteSounds prikkelt de zintuigen van doven, slechthorenden én horenden. MuteSounds is een gratis festival en vindt plaats op 9, 10 en 11 oktober 2015.
House top 1000 rewind op fresh FM
dinsdag 22 september 2015
Op zondag 4 oktober zendt Fresh FM van 00.00 - 18.00 uur een greep uit de House Top 1000 van 2015 uit. Precies een half jaar geleden, tijdens het Paasweekend, werden de duizend populairste houseplaten aller tijden gedraaid tijdens een 83 uur durende radio marathon. Zondag 4 oktober kun je enkele van de vele hoogtepunten van dit succesvolle radio-evenement horen
Nog nagenietend van Pleasure Island maken we ons alweer op voor een spannende B.I.T.C.H. editie aanstaande zaterdag. De ultieme kans voor diegene die er graag al eens bij wilden zijn maar steeds te laat waren met kaarten, het feest wat vele harten doet smelten. Het feest waar alles wat er gebeurt een groot mysterie blijft. en waar je fantasie werkelijkheid kan worden.
Het concept Oldschool Gangsters trekt zo'n beetje door heel Europa maar zijn er altijd weer trots op om in "home base" Rotterdam onze muziek te laten horen!

Sempre Famiglia is ons motto en daar staan we als OG's dan ook zeker achter.
Op 12 december 2015 staat het Klokgebouw in Eindhoven in het teken van Project Hardcore 2015! b2s brengt op deze monumentale locatie gevestigde namen en nieuwe talenten samen, om je te voorzien van een compromisloos stevige portie beuk geweld.
Incubate Radio op Incubate Festival
zaterdag 19 september 2015
7 dagen muziek op internet stream In het hart van Tilburg, op het Heuvelplein, heeft Incubate festival een radio station gebouwd waar in de periode van 14 t/m 20 September muziek uitgezonden wordt.
Wat was het een enorm gekkenhuis de afgelopen zomer! In 5 weken tijd maar liefst 4 evenementen van 7th Heaven, met twee Summer Night Editions, natuurlijk de Outdoor/Open Air editie en de afterparty daarna in Club zelf. Wat een geweldige opkomst en wat een heerlijke sfeer op al die feesten bij Club Rodenburg. De organisatoren van deze 7th Heaven feesten willen dan ook iedereen hartelijk danken voor gezellige en plezierige avonden. Nu weer vol gas naar 26 september, want dan is het weer tijd voor de volgende Saturday Night edition van 7th Heaven! Jij komt toch ook weer?
Speciaal voor deze avond laten we niemand minder dan Unresolved overvliegen vanuit Italië
voor een knallende set. Raw Factory zal afgesloten worden door 2 legendes binnen de hardcore scene, namelijk Dj The Bountyhunter en Gizmo.
Een aantal weken geleden werd bekend dat Pleasure Lounge organisator Edwin Stokkink een ernstige vorm van kanker heeft. Omdat Edwin op dit moment hard aan het strijden is om zichzelf te genezen hebben zijn vrienden en achterban van Pleasure Lounge hun krachten gebundeld om voor Edwin, Wilma en zijn dochters Isa en Laura een onvergetelijke avond te organiseren.
Uitgaan op de zondagavond in de hoofdstad is weer hot dankzij de nieuwe wekelijkse club-avond Not Going Home. Het idee achter Not Going Home is simpel, genieten van lekkere Hiphop en R&B in een intieme setting in hartje Amsterdam. De Amsterdamse boutique-club Nova bij het Leidseplein is sinds juli het decor voor deze leuke avond die garant staat voor toekomstige herinneringen die de weg naar huis doen vergeten.
Laatste informatie Sunset Festival
donderdag 17 september 2015
Zaterdag is het dan eindelijk zover en alle weermodellen kondigen een mooi nazomerweekend aan. Met meer dan 100 artiesten op 9 stages is Sunset Festival dè afsluiter van het festivalseizoen. Hier alle belangrijke info op een rij.
Over een maand staat Amsterdam geheel in het teken van een van 's werelds grootste elektronische muziek festivals: Amsterdam Dance Event. KLEAR mag niet ontbreken en heeft dit jaar een Bondax & Friends special op het programma staan, in De Balie, met onder meer Bondax, Darius en Karma Kid.
Liefde voor elektronische live muziek in al haar facetten krijgt een plek in de vooravonden tijdens Amsterdam Dance Event (ADE) in Sugar Factory. In de club nabij Leidseplein staan tussen 14 en 18 oktober een presentatie van Arturia synthesizers, vooruitstrevend theater tijdens Modalities en samenwerkingen met Comport Records, Various Artists en Houndstooth. Van live-electronica geluiden in tech-house, experimental tot hip hop en meer. Verder wordt iedere nacht en tijdens drie afterparty's ADE in volle teugen gevierd.
Tien maal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk 10 (!) jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels weet en gewend is, dit natuurlijk kolossaal aanpakken en vieren met een gehele '10 Year Anniversary Tour' door Nederland en natuurlijk mag de Winkel van Sinkel in Utrecht hier niet ontbreken: zaterdag 31 oktober is een feit!
Amsterdam is half oktober weer vijf dagen lang het kloppende hart van de planeet als heel de wereld afreist naar de hoofdstad voor het Amsterdam Dance Event. Meer dan 2200 artiesten draaien het dak van meer dan 450 locaties eraf. Er is één plekje waar het hart net iets harder klopt en dat is de Sugar Factory waar Systematic Recordings neerstrijkt. Na zeven uitverkochte edities is het Duitse label terug met het beste uit eigen stal.
Vanaf 11 september krijgen mensen over de hele wereld de kans om een trance classic om te toveren in hun eigen 'Classical Trancelation'. Armada Music roept haar fans op om een akoestische cover van een trance hit te maken en de video-opname hiervan in te sturen. Fans en artiesten krijgen zo de mogelijkheid om een wereldwijd publiek voor zich te winnen.
Soixante 13 year anniversary
vrijdag 11 september 2015
Er is er één jarig hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is "het meest
gerenommeerde eclectische event van Nederland, Dubai, Ibiza & Suriname". Yes!*Soixante neuf viert haar 13 jarig bestaan en we komen hard! Groningen zijn jullie er klaar voor om op vrijdag 25 september de b-day editie van Soixante neuf te komen vieren in club Komomo te Groningen?
Op 9 oktober is het weer tijd voor een nieuwe editie van Drumcage, deze word wederom georganiseerd door Tryfecta Events in samen werking met Subsonic.
Wie heeft dat niet, verlangen naar mooie momenten uit het verleden? Het gevoel van vroeger herbeleven voor slechts €24,95?! 19 Deptember is het zover: Lost Memories outdoor 2015. Het Atik Stadion (voormalig RBC stadion) in Roosendaal is het decor van de allereerste outdoor editie van dit classics festijn. En, niet onbelangrijk: door het wisselvallige weer van afgelopen dagen/weken heeft de organisatie besloten om bij slecht weer te zorgen voor een overkapping.
Op zaterdag 24 oktober zal Nachtboetiek in Central Studios in het midden van het land voor iedereen makkelijk bereikbaar een nieuw Full Moon feest organiseren: New Moon! Deze locatie past perfect bij de uitstraling van Full Moon. Full Moon presents New Moon zal een mega spektakel worden zoals jullie gewend zijn, waarbij zij in één zaal een totaal nieuwe sound en sfeer gaan neerzetten. Benieuwd naar de sound? Vandaag worden de eerste DJ's bekend gemaakt!
Dansor, Zagar & Ayden Vice live on stage tijdens de Comport x Hotchpotch presents ADE electronica special op 15 oktober in Sugar Factory
Nieuwe Buurtsuper opent in Dordrecht
woensdag 9 september 2015
Vanaf 25 september kan er elke vrijdag gewinkeld worden in de
Buurtsuper. Dit keer in de aanbieding: kilo's plezier en liters
sentiment. Het aanbod: lang houdbaar, A-Merken en vers
geperste plaatjes. Gedraaid door The Royal Plastic Entertainers.
Finalisten Vinylized 2015 bekend
woensdag 9 september 2015
Veertien kopstukken uit de dance bogen zich afgelopen weken over de 100 inzendingen van Vinylized. Aan hen de taak om de vijf finalisten van Vinylized 2015 te selecteren. De jury was zeer tevreden over het niveau van de inzendingen, maar dat maakte de selectie er niet makkelijker op. Vijf inzendingen staken echter met kop en schouders boven de rest uit....
ADE Beats, de nieuwe jaarlijkse conferentie voor hiphop, bass en beats, heeft de keynote-sprekers aangekondigd voor de eerste editie tijdens Amsterdam Dance Event op vrijdag 16 oktober in de Melkweg in Amsterdam. Zo maken onder anderen Mr. Vegas, Kenny 'Dope' Gonzalez, Steve Lobel, DJ Moortje, Rob Stone, Matt Black (Ninja Tune) en Chuckie hun opwachting.
Wat gebeurt er als je Jägermeister met een vleugje Yellow Claw mixt? Juist: een limited edition Jägermeister fles, designed by Yellow Claw members Nils, Bizzey en Jim zelf! Dit is de eerste keer dat het likeurmerk in Nederland een custom-made fles uitbrengt. De fles komt met een speciale zwart rubberen sleeve, die ervoor zorgt dat de fles perfect 'partyproof' is en menig avond kan doorstaan.
Lost Frequencies, één van de hotste dj's van het moment, zal tijdens Amsterdam Dance Event 2015 achter de draaitafels bij Armada Deep te vinden zijn. De Belgische hitmachine (bekend van zijn wereldwijde hitsingles 'Are You With Me' en 'Reality') maakt deel uit van een indrukwekkende line-up, met ANOTR, Möwe, Pretty Pink, CALVO, Boy Kiss Girl en Deepend. Armada Deep vindt plaats op donderdag 15 oktober, exclusief in de Heineken Experience.
Underground elektronische muziek maakt, met avonden als Downward Spiral, Hacking The Machine en STORM al jaren deel uit van de Baroeg programmering. Dit jaar heeft het gratis Baroeg Open Air voor de derde keer een apart podium voor deze stijlen! Aan het einde van de middag wordt de 'Talent Stage' omgetoverd tot de 'Electronic Stage'.
Op zaterdag 12 september van 15 uur tot middernacht organiseren jongeren uit Scheveningen op F.A.S.T. Surfdorp het evenement Project S. voor alle jongeren uit Scheveningen. Het is een compleet nieuw evenement voor en door Scheveningse jongeren.
Vrijdag 11 september 2015 vindt alweer de negende editie van 'Leo's' plaats. Voor de vierde achtereenvolgende keer in de meest exclusieve club van Rotterdam, Villa Thalia. De line-up doet niet onder voor de perfecte service. Zo zal Le Mar, de resident DJ van Leo's uiteraard aanwezig zijn, samen met Vinny James, die ook geen vreemde is van Leo's. Deze vaste krachten zullen bijgestaan worden door de gevestigde namen; DJ ROOG en Billy the Kit.
Steeds meer platenwinkels verdwijnen uit het straatbeeld maar de behoefte onder liefhebbers voor vinyl platen en cd's blijft. Vinylplaten zijn tegenwoordig ook weer ongekend populair onder jongeren mede dankzij veel artiesten die hun songs op vinyl uitbrengen. Alle muziekliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een nieuwe editie van deze beurs, waar gespecialiseerde standhouders uit heel Europa elpees, singles, maxisingles en cd's aanbieden naast allerlei muziekmemorabilia. De beurs vindt plaats in het Elicium, het nieuwste gebouw van de RAI.
Kort & Bondig
vrijdag 4 september 2015
Lees hier de kleine, korte nieuwsberichten die niet 'het nieuws' haalden. Kort nieuws, snippets, aankondigingen van releases, roddel & achterklap......we verzamelen het voor je! Deze week nieuws over Atmozfears & Devin Wild, Artefakt, Deepbass & Reggy van Oers & Donnie.
Let's trash this place once more
vrijdag 4 september 2015
Disco Trash is back op 19 september in Fox Stadskanaal en is klaar om haar status als 'Black Light Heaven' waar te maken! Aangezien de nodige top dj's weer klaar staan om deze avond nog spectaculairder te maken dan de vorige, kunnen ze garanderen dat het dat het dak er weer af gaat!
Michel de Hey naar Veenendaal
donderdag 3 september 2015
Op vrijdag 9 oktober draait Michel de Hey, één van Nederlands bekendste techno-dj', in Veenendaal. Organisatie Monitor is verantwoordelijk voor deze unieke boeking.
Tijdens de eerste editie van SFEER kwamen honderden danceliefhebbers vanuit heel het land samen om er één groot feest van te maken. Een avond met verschillende muziekstijlen in één zaal, resulteerde in een bomvolle dansvloer vanaf het begin tot aan de laatste minuut. Direct na het event stroomde Facebook vol met enthousiaste reacties en heel veel verzoeken om een volgende editie zo snel mogelijk te plannen. Op zaterdag 10 oktober organiseert SFEER de tweede editie van dit unieke concept.
Afgelopen zaterdag organiseerde de Groningse club Subsonic het technofeest Morgen.Am. Dit bleek, geheel onverwachts, het laatste feest te zijn in de populaire club.
Veel nieuws deze maand! Zo is de ADE line-up bekend, wordt de Escape deLux zaal op dit moment grondig verbouwd en draait resident DJ Frederik Abas tien jaar bij Escape op zaterdag 12 september. En ook deze maand staan de beste artiesten klaar om je van donderdag tot en met zondag te verwennen met de beste house, EDM en bigroom beats!
30 september 2015
Audiovisueel genieten met electromuziek van CUT_
DJ Awards uitgereikt op Ibiza
29 september 2015
Grotesque Indoor Festival 2015 'Winter Editie'
Escape presenteert Sander van Doorn, Sunnery en Ryan, Laidback Luke, Martin Solveig en Roger Sanchez tijdens ADE
26 september 2015
De leukste feesten in oktober 2015 met een dresscode
Zaterdag 3 oktober Toko Techno in de Boulevard in Breda
25 september 2015
Tomorrowland Boutique: winkel in het teken van festival
In Trance We Trust ADE
Way to Valhalla Festival
24 september 2015
Mysterious 'Stellar' @ Maassilo Rotterdam
23 september 2015
Tien maal hoera voor Latin Lovers in Air Amsterdam
Full Moon – White Moon terug in de mooiste superclub van Amsterdam: THE BOX!
MuteSounds festival op Grote Markt Den Haag wordt groot spektakel
22 september 2015
House top 1000 rewind op fresh FM
B.I.T.C.H party aanstaande zaterdag 26 september Maak je klaar voor een geweldig feest
21 september 2015
Oldschool Gangsters - 3 Oktober - Timetable
Project Hardcore 2015 in het Klokgebouw Eindhoven
19 september 2015
Incubate Radio op Incubate Festival
18 september 2015
Na 4 events in 5 weken nu weer vol gas op weg naar de volgende 7th Heaven op 26 september!
Club Supreme in Arnhem zijn deuren openen voor Raw Factory
17 september 2015
Pleasure Lounge Infinity Love & Friends Forever Edition
Not Going Home viert elke zondag feest in Nova Amsterdam
Laatste informatie Sunset Festival
KLEAR presenteert Bondax & Friends tijdens ADE 2015
16 september 2015
Live acts in de vooravonden in Sugarfactory tijdens ADE
14 september 2015
Latin Lovers viert ook 10 jarig bestaan in de Winkel van Sinkel te Utrecht
Systematic Recordings terug op het oude technonest
12 september 2015
Armada Music roept fans op om klassieke trance hits te coveren
11 september 2015
Soixante 13 year anniversary
Een nieuwe editie van Drumcage, op een nieuwe locatie!
10 september 2015
Haal herinneringen op tijdens Lost Memories Festival
9 september 2015
Nachtboetiek & Full Moon presenteren de eerste DJ's voor New Moon @ Central Studios 24 oktober!
Hongaarse live electronica op Amsterdam Dance Event
Nieuwe Buurtsuper opent in Dordrecht
Finalisten Vinylized 2015 bekend
8 september 2015
ADE Beats maakt hoofdgasten eerste editie bekend
Jägermeister en Yellow Claw lanceren limited edition fles
Lost Frequencies hoofdact op Armada Deep evenement tijdens ADE 2015
Black Sun Empire headliner op Electronic stage Baroeg open air
7 september 2015
Project S. op F.A.S.T. voor alle Scheveningse jongeren
5 september 2015
Luxe, comfort en elegantie tijdens Leo's Champagne Edition
Recordplanet Record & CD Fair: RAI weer vol met vinyl en muziek
4 september 2015
Kort & Bondig
Let's trash this place once more
3 september 2015
Michel de Hey naar Veenendaal
SFEER maakt line-up bekend voor zaterdag 10 oktober
2 september 2015
Danceclub Subsonic onverwachts gesloten
1 september 2015
Escape presenteert Amsterdam Dance Event line-up