Partyflock
 

Zaterdag 3 oktober Toko Techno in de Boulevard in Breda

gepubliceerd door , op
Toko Techno
18 maart 2015
In 1 van de mooiste underground locaties van Breda wordt zaterdag 3 oktober voor de 6e keer Toko Techno gehouden.

Toko Techno komt 2 keer per jaar naar Breda en iedere editie lijkt zich zelf te overtreffen. De reden waarom deze avond zo succesvol is ligt volgens de organisatie aan de geweldige opbouw van de avond wat line-up betreft.

'Als je een goede techno avond weg wil zetten is het belangrijk dat er een goede lijn is in de programmering van de avond en dat alle dj's ook elkaar goed aanvoelen. Wij kiezen zorgvuldig onze artiesten en gaan daarom ook niet altijd voor de 'grote namen'. Er lopen in ons land voldoende 'pareltjes' rond die enorm goed het vak dj kennen', aldus de organisatie.

De editie van 3 oktober wordt begonnen met dj Steyno. Een dj die al heel lang mee draait in de scene en eigenlijk al vele podia heeft betreden. Laatst stond Steyno zelfs nog op het Lost Memories festival in Roosendaal 'classics' te draaien, maar techno kan hij ook als geen ander.

Rik Watts is in Nederland ook een steeds bekendere dj & producer aan het worden. Rik is resident in de befaamde Magistrat club in Den Haag en brengt een eigentijdse stijl van techno met zich mee naar Breda.

Blanda is de vaste dj van Toko Techno en zal zijn unieke 'sound' weer laten horen in De Boulevard. Blanda draaide de laatste maanden grote gigs met grote namen zoals o.a. Dave Clarke, Steve Rachmad, Secret Cinema, Christian Smith.

Kontra Kollectief komt uit Arnhem als dj duo. Beide heren stonden dit jaar nog op o.a. Roch the Warehouse in Factory 010 en draaien als residents op Kontra. Een duo met een lekkere stevige techno smaak en altijd energiek als ze draaien.

De avond zal ook visueel worden bijgestaan door Epic Visuals die nog een aantal speciale verrassingen hebben voor deze avond.

Er zijn online kaarten te koop voor € 9,25 per stuk via deze link. Als er nog kaarten beschikbaar zijn dan kosten deze aan de deur € 12,- per stuk.