Partyflock
 
Nieuws · maart 2015
De donkere dagen zijn bijna voorbij, de vogeltjes beginnen weer te fluiten en het vetste indoor festival van Nederland verplaatst zich van binnen naar buiten! Zet 12 april in je agenda, want dan is het weer tijd voor Obsessionz na de uitverkochte Christmas Edition in Amsterdam Studio's opent deze lente Beachclub Vroeger haar deuren voor Obsessionz. Met twee area's kun je dubbel genieten gevarieerde muziek en van de keiharde line-up.
SP start Meldpunt Kaart te Duur
maandag 30 maart 2015
SP-Kamerlid Jasper van Dijk heeft vrijdag het meldpunt Kaart te Duur geopend. Vaak moeten mensen een veel te hoog bedrag betalen voor hun toegangskaart voor culturele- en sportevenementen. Van Dijk vraagt iedereen, die onnodig veel betaalt, te mailen naar <kaartteduur@sp.nl>
Aanstaande zaterdag ga je terug naar de oorsprong van de hardstyle tot en met 2009 tijdens b2s presents Remember in 013. Bereid je voor op een avond vol met oude Knallers die zo belangrijk zijn geweest – en nog steeds zijn – voor de Hardstyle scene. De artiesten van toen, die nu nog steeds succesvol zijn, nemen je mee op een trip down memory lane waarbij het een feest der herkenning zal zijn voor jou en je vrienden. Voordat je aanstaande zaterdag naar Tilburg afreist, zijn er nog wel een aantal belangrijke praktische zaken die je vooraf dient te weten. Je leest ze in dit bericht.
Het festivalseizoen staat weer voor de deur, de Hoogste Tijd om je agenda erbij te pakken! Op 5 september organiseert EYE4Dance alweer de 6e editie van Dream Village festival plaats, al jaren dé afsluiter van jouw festivalseizoen. Ook dit jaar gaan we goed voor je zorgen met onder andere een dikke line-up, mooie decoratie, goede sfeer en 2 extra podia.
Tijdens alweer de negende editie van het S'OranjeFestival wordt komende Koningsdag een vorstelijk aanbod geserveerd op twee podia. De koningen van de dansvloer zullen aanwezig zijn op Plein1940 in hartje Rotterdam. Internationaal welbekende namen als Yellow Claw, ROOG & Erick E (b2b), Dyna, Shermanology en The Flexican ft. MC Sef komen namelijk op staatsbezoek!
Vrijdag 3 april staan de Duitse Broers Dario en Marco Zenker alias de Zenker Brothers in de tunnel om een daverende set te weg te gaan geven. De heren zijn ondermeer bekend vanwege hun eigen record label Ilian Tape. Onder dit label brachten de heren afgelopen jaar hun debuutalbum 'Immersion' uit.
Op Pinksterzondag 24 mei 2015, viert 7th Sunday Festival, na de succesvolle editie afgelopen jaar, dit jaar zijn zevenjarig jubileum. Op festivalterrein De Roost in Erp bij Veghel, zal een waar festivalparadijs ontstaan. De bezoekers zullen verwelkomt worden met een adembenemende Mainstage, nieuwe verrassingen op het festivalterrein met leuke niet ontdekte plekjes en een line-up die in de breedte de liefhebbers zal doen verheugen, met onder andere headliner Steve Angello.
Zaterdag 9 mei zal vanaf het strand van Bloemendaal Freestyle Maniacs showcase - Beatz of pleasure de grote opening hardere stijlen voor het zomer/strandseizoen plaatsvinden. De leden van de Freestyle Maniacs hebben voor deze editie weer een aantal collega's uitgenodigd en gaan er voor zorgen dat het zand tussen je teenslippers weggebeukt wordt en de temperatuur tot het kookpunt stijgt. Onder anderen the The Darkraver, Bass-D, Pavo, Panic, Waverider en vele andere komen langs en zullen er voor zorgen dat er een tsunami aan dikke beats Bloemendaal doet overspoelen.
De rocksensatie Kensington, singer-songwriter Miss Montreal, de Haagse rockers van DI-RECT, popband Handsome Poets] en dj's Fedde le Grand en Hardwell zijn allemaal op maandag 27 april aanwezig tijdens 538Koningsdag, het grootste Oranjefeest van Nederland. Ook dit jaar zal 538Koningsdag weer van 12:00 uur - 22:00 uur plaatsvinden op het Chasséveld in Breda.
Hardwell wint vijf IDMA's
vrijdag 27 maart 2015
Hardwell is uitgeroepen tot beste dj ter wereld tijdens de Winter Music Conference in Miami. Robbert van de Corput, zoals zijn echte naam luidt, ontving vijf prijzen.
De geruchten gingen al een tijdje rond, maar nu is het dan toch echt definitief. Noteer zaterdag 4 april 2015 met grote uitroeptekens in je agenda, want Funkadelic komt na veler verzoek eenmalig terug naar de stad waar het succes allemaal is begonnen.
Tijdens DGTL op 4 en 5 april aanstaande te NDSM-Werf Amsterdam, introduceert het festival de DGTL Powerwharf. Een duurzame proeftuin waar de eerste stappen richting 100% groene festivalstroom worden gezet. Een van die stappen is het Greenchoice Electric Hotel. Daar kunnen mensen hun mobieltjes makkelijk en veilig laten 'logeren' en opladen met 100% groene stroom.
Dancefestival Extrema Outdoor heeft met onder meer 2ManyDJs, Madeon, Boys Noize, Nic Fanciulli, Jamie Jones, Flosstradamus, Oliver Heldens en Andrea Oliva een divers programma gepresenteerd. Het complete affiche voor de twintigste editie is vandaag bekendgemaakt. Extrema Outdoor vindt plaats op zaterdag 11 juli aan het recreatiestrand Aquabest bij Eindhoven.
Je hebt het vast al voorbij zien komen; Beat the Bridge geeft een scooter weg! Wil jij kans maken op deze vette scooter? Zorg dan dat je jouw BTB ticket vóór 1 april gekocht hebt via beatthebridge.nl/tickets. Als je al een ticket gekocht hebt, maak jij natuurlijk ook kans om te winnen. Ze verloten namelijk deze exclusieve BTB scooter onder alle mensen die vóór 1 april hun BTB ticket hebben gekocht.
Op eerste paasdag, zondag 5 april 2015 gaan de deuren van Theater de De Kattendans open voor het nieuwe concept Harder Faster Louder! Dus als jij niet vies bent van een heerlijk beuk feest mag je deze zeker niet missen!
Op veler verzoek van haar trouwe bezoekers heeft de organisatie de ouderwetse All You Can Drink VIP weer in het leven geroepen. Je kunt voor 100 euro lekker ouderwets op oorlogspad op een volledig verzorgd VIPdeck. Met enige trots kan de organisatie ook melden dat de 'Godfather of Hardcore' Paul Elstak is toegevoegd aan het Main Stage en het Haagse early hardstyle wonder Thilo de Freestyle area komt versterken!
Verknipt zijn we natuurlijk allemaal een beetje, daarom nodigt Verknipt Festival je uit om mee op avontuur te gaan op 4 juli. Zoals jullie gewend zijn, is Verknipt altijd een tikje anders dan de rest en er is daarom ook weer een knotsgekke line-up samengesteld met een mix van oude bekenden, aanstormend talent en internationale headliners.
24 April vindt de officiële pre-party van Vrijland Festival – Vrijland Voorspel – plaats in de loods van Amsterdam Roest. Door de verkoop van de panden aan kinderwagenfabrikant Bugaboo, kan Amsterdam Roest er vanaf komende zomer geen activiteiten meer organiseren. Vrijland Voorspel zal daarmee het op één na laatste feest en het allerlaatste dance georiënteerde feest in 'hal 3' zijn.
3 April, die stond al wel in je agenda toch? Mooi. Het was links en rechts even zoeken en schuiven maar de legpuzzel is compleet. De DOTF Reunion 2015 gaat wederom kei .. maar dan ook echt keihard knallen! Aan DJ's alsmede oldschool sounds geen tekort en dus is het tijd voor een laatste update.
Saturday March 28 is dominated by Urban! Secret Saturday with Girls Love DJs, Abstract, Toni Rodrigues & more! Are you ready for the secrets of Club Monte Carlo?
Free Festival - The Original komt met een dikkere programmering. In plaats van de drie stages die je gewend bent, zullen er nu vijf stages geprogrammeerd worden op het Atlantisstrand. Een grote eclectische open air stage (Release), een massive big room house/EDM tent (Fabulous), een dikke techhouse/techno tent (Dimension), een gezellige back-to-the-ninetees area (Daghap) en een powerhouse shelter. Allemaal volwaardig geprogrammeerd met nieuwe frisse namen en vertrouwde oudgedienden.
Op zaterdag 27 juni kun je je weer onder dompelen in een magische droomwereld aan het strand van Recreatiegebied Rhederlaag. Dan viert Dreamfields haar eerste lustrum sinds de eerste editie in 2011. Voor de vijfde editie zijn opnieuw de beste house en hardstyle artiesten verzameld. Check hier de complete line-up!
Onlangs maakte Indian Summer de line-up voor 2015 compleet met 31 bevestigingen: Bassjackers, Brennan Heart, Sidney Samson en Ran-D zijn de grootste nieuwe dancenamen, BarbaPapa host de 80's/90's-tent. Daarnaast geeft het festival in Langedijk de populairste dj's en feesten uit Noord-Holland een eigen podium naast Anouk, Racoon, Kensington, Dotan, Jett Rebel, Milky Chance en ruim 40 andere artiesten.
Paleis Soestdijk is zaterdag 30 mei het unieke decor van Off The Record, het royaalste dancefestival in Nederland. In de tuinen van het paleis zullen verschillende stages zijn, gevuld met topartiesten uit binnen- én buitenland.
Headliner Entertainment, het artiesten en muziek platform van SFX Entertainment Europa, gaat zijn activiteiten uitbreiden. Het bedrijf is nu de strategische paraplu van vier unieke boekingsbureaus en de onlangs gelanceerde divisie Headliner Music.
De strandjutters van Bloemendaal hebben in het mulle duinzand de eerste krokusjes ontdekt. Het zonnetje is er bij gaan schijnen en het paviljoen van Beachclub Fuel staat weer klaar voor een schitterend zomerseizoen. Het moge duidelijk zijn, Bloemendaal is klaar voor The Grand Opening. Zondag eerste Paasdag presenteert Fuel in samenwerking met To The Point Management 'The Classics of Trance' Opwarmen? Nee, meteen de beuk erin!
Na de uitverkochte Grand Opening van Bloomingdale Beach kan Beachclub BLISS niet achter blijven. Op 26 april zal de officiële opening van het seizoen in Scheveningen worden afgetrapt bij BLISS tijdens Koningsnacht!
Een opschoonactie van 'page likes' door Facebook heeft ervoor gezorgd dat een groot aantal dj's een forse hoeveelheid 'fans' is verloren. Dat blijkt uit een analyse van DDMCA en Rankingz.
Timetable Paaspop online
woensdag 18 maart 2015
Het Grote Puzzelen kan vanaf nu weer volop beginnen, want de timetable van Paaspop staat online! Het rijk gevulde programma bevat maar liefst 175 (inter)nationale acts, verdeeld over veertien uitbundig gedecoreerde area's. Zoals hoofdpodium Apollo waar klinkende namen als The Kooks, Anouk, Deus, Typhoon en Kensington optreden - tot de nieuwe danstempel The Desperados Warehouse.
Vanaf 5 mei 2015 heeft Utrecht er een festival bij, want dit jaar slaan Elevation Events, Kleiner dan drie en Vers Vermaak de handen ineen om de eerste editie van Vrij Spel Festival te organiseren op het parkeerterrein van Vredenburg Leidsche Rijn. Het muzikale programma is een verrijking voor Utrecht die dag; zo staan onder andere Mano le Tough en George Fitzgerald geprogrammeerd op Vrij Spel Festival.
Tussen 20:00 en 07:00u in de grote hallen van het Klokgebouw: Kaytranada, Karenn (live), The Gaslamp Killer, Boddika, Clark (live), Actress, Factory Floor (live), Objekt, 2562 & Heleen Blanken (live A/V), Pinch & Mumdance, Vessels (live), ZES & Dead Skull (live A/V), Cold Void & Plus Instruments, DJ DJ+, Cursed P + Eric Valentine. Koop je tickets in de voorverkoop en spaar €5!
Vrijdag 27 maart tot en met zondag 5 april viert het Amsterdamse cultuurpodium Sugar Factory haar tienjarig bestaan! Enkele highlights: Kabale und Liebe b2b met Anton Pieëte, Bok Bok, Spartaque, Rancido, Sevdaliza, twee speciale edities van Wicked Jazzsounds, een indrukwekkende audiovisuele liveshow van 2562 & Heleen Blanken, multidisciplinaire theatervoorstelling Get Connected, de VJ Academy workshop en exposities van Sjem Bakkus en Leendert Mulder. De tiendaagse jubileumprogrammering (van zowel de vooravonden als clubnachten) vormt een weerspiegeling van Sugar Factory's verleden, heden en toekomst.
Zaterdag 18 april strijkt Techno Noir wederom neer in de Amsterdamse Panama. Na een succesvolle eerste editie op 13 februari haalt Techno Noir ook dit keer een heerlijke groovy Zuid-Europese techno sound naar Amsterdam! Dit gecombineerd met (paal)danseressen en entertainment zorgt voor een unieke techno clubnacht! D-Unity 🇨🇦 staat voor het eerst in Amsterdam als headliner van Techno Noir.
Aanstaande zaterdag is Sportpaleis Ahoy het toneel voor Knock Out! 'The Ultimate Battle Night'. Voor het derde jaar op rij haalt een delegatie hedendaagse Hardstyle helden hun strijdbijl onder het stof vandaan om het tegen elkaar op te nemen tijdens acht zinderende battles. Verwacht messcherpe edits, legendarische remixen en heroïsche overwinningen in een bruut decor van vuur, lasers en licht. Voordat je zaterdag naar de battle arena reist, zijn er nog wel een aantal belangrijke praktische zaken die je vooraf dient te weten. Je leest deze laatste informatie, inclusief de time table, in dit bericht.
Na een succesvol en goed ontvangen HYTE x LET editie, afgelopen vrijdag in Warehouse Warehouse Elementenstraat, strijkt LET voor hun volgende feest op zaterdag 21 maart neer in Closure. Met Luke Slater, Viktor Palmer en JP Enfant wordt een van de nieuwste locaties in het Amsterdamse nachtleven de volgende stop voor de drie organisatoren van Les Enfants Terribles.
Natuurlijk, wie niet? Iedereen is wel eens Naughty, maar een feest zonder vrouwen en goede muziek, da's natuurlijk geen feest! Daarom draait alles zaterdag 21 maart, de start van de lente, om jullie dames! Jullie zullen eens in het zonnetje worden gezet en gaan van top tot teen verwend worden. Dat verwennen begint al bij de ingang van club Eindelijk Weer, want komen jullie voor 23:30 uur dan zijn jullie gratis binnen!
Zaterdag 21 maart van 22:00 tot 04:00 is de Effenaar in Eindhoven wederom het decor voor een gloednieuwe editie van ST8MENT presents Three Years. Met de perfecte mix tussen de krachtige melodieën van Noisecontrollers en de harde beats van onder andere Jack of Sound en Deetox, belooft deze speciale Three Years editie een echte klapper te worden.
Tinnitus is geen feestje! Je kunt jezelf beschermen tegen een permanente piep of ruis door een investering in je oren te doen. Dat kan bijvoorbeeld door de PRO17 van ACS. Deze oordoppen dempen gemiddeld 17dB en de 'veilig horen' periode wordt met meer dan 5 keer verlengd. De oorstukjes worden op maat gemaakt zodat ze speciaal voor jou de beste bescherming bieden, maar uiteraard is de beleving van de muziek niet slechter! En om jou tegemoet te komen, mag Partyflock je 10% korting geven! Lees snel meer!
Een verbazingwekkend geluidssysteem, de hedendaagse top van de hardcore scene en geen geluidslimiet! Op zaterdag 11 april is de Kdanz in Schagen het toneel voor de nieuwe editie van World of Hardcore. World of Hardcore staat al een aantal jaar gegarandeerd voor een nacht lang beuken. Met hoog tempo zullen de zware basslijnen door je lichaam trillen en de melodieën door de speakers knallen. Hieraan toegevoegd komt er speciaal voor de World of Hardcore editie op 11 april een extra lichtshow. Het belooft een memorabele avond te worden!
Op zaterdag 11 juli vindt de eerste editie van festivalnieuwkomer Contrast vlakbij Utrecht plaats. Dit is een nieuw evenement van Kleiner dan drie, bekend van Kleurenblind Festival en zomeravondconcerten Pur Sang. Contrast is kleinschalig met drie stages, voor de Camouflage Techno Stage zijn Inigo Kennedy, Mark Broom, Jonas Kopp en Pär Grindvik al bevestigd.
Eens in de zoveel tijd ontstaat er een feest waarover je jaren later en vele edities verder graag had willen zeggen: "Ik was nog bij de eerste editie!". Sommige feesten waren meteen de eerste editie al een zekerheidje andere feesten bleken pas na een aantal edities een legendarisch concept te zijn. Maar hoe dan ook was er altijd een 'eerste editie'. Aankomende zaterdag, op 14 maart, heb je dan ook de enige kans om bij de allereerste editie van Hardcore Alliance aanwezig te zijn!
Meer dan veertig vooraanstaande artiesten zijn toegevoegd aan de line-up van Sonus Festival 2015. Âme, Jackmaster, Jamie Jones, Marco Carola, Monika Kruse, Rødhåd, Seth Troxler, Ten Walls live en The Martinez Brothers zijn slechts een kleine greep uit de tweede reeks artiesten die zopas werden vrijgegeven.
Brutaal
vrijdag 6 maart 2015
Brutaal hard losgaan op een compleet uitgepakte party samen met de beste DJ's van Nederland? Kom dan 4 april naar het brutaalste huisfeestje van Nederland in de Music Club Kampen!
Je kan er maar beter bij zijn...
donderdag 5 maart 2015
De hele winter knaagde het aan je, slapen ging al helemaal niet, voortdurend keek je op je smartphone naar de datum. Tergend langzaam kropen de dagen voorbij. Wachten, alsmaar wachten... Maar nu, nu komt het einde van je lijdensweg in zicht! Je planner geeft al aan dat de datum nu echt dichterbij komt. Je bloeddruk begint te stijgen, de smile keert langzaam weer terug op je gezicht. Het wordt de hoogste tijd om je kledingkast binnenste buiten te keren. Over een kleine maand, op Paaszondag 5 april, is het al zover! Eindelijk: Booming!
Straf_werk presenteert vandaag het eerste deel van de line-up. Na twee onvergetelijke uitverkochte edities, keert Straf_werk festival ook deze zomer terug. De derde editie van Straf_werk Festival zal op zaterdag 22 augustus plaatsvinden. Voor deze editie heeft Straf_werk o.a. Jamie Jones, Huxley & Henrik Schwarz (live) uitgenodigd.
Rotterdam Outdoor was het meest spraakmakende festival van Rotterdam vorig jaar. De unieke ambiance werd met open armen ontvangen door de bezoekers en de loftrompet schalde nog lang na dato voort. Dit jaar is Rotterdam Outdoor dus met stipt hét festival waar iedereen naar uitkijkt. Uiteraard heeft de organisatie nog meer in petto dan vorig jaar, véél meer. Naast het heerlijke eten en de coole Rotterdamse decoratie is de muziek natuurlijk het belangrijkste element van het festival. Dit jaar wordt Rotterdam Outdoor onverdeeld in 5 stages...
Het is dan eindelijk zover! De line-up release van Rave the City 2015 is een feit! Zoals jullie van Rave the City gewend zijn komen ze wederom met een spectaculaire line-up van nationale en internationale topartiesten verdeeld over twee zalen waarbij de wensen van de bezoekers op de eerste plaats heeft gestaan.
Superleuk, het is weer tijd om te dansen op de allermooiste manier die er is. Waar dan? Nou, varend op de Rotterdamse Maas met het concept We All Love 80's 90's 00's op zaterdag 4 april 2015! Want na het succes van de NYE editie dit jaar kon de organisatie er natuurlijk niet omheen om nog een vervolg in te plannen!
Precies tien jaar geleden, in 2005, streek Pleasure Island neer op het Java Eiland in Amsterdam. Een nieuw soort festival en dat hebben de mensen goed opgepakt. Meteen de eerste keer was het uitverkocht. Pleasure Island is dit jaar terug! Pleasure Island eindfeest Ibiza style 19 september! Dus kom als een echte Ibiza-fan of als hippie.
Mysteryland, het langstlopende dance festival van de wereld, presenteert vandaag het eerste deel van de programma aan de fans. Op zaterdag 29 en zondag 30 augustus kunnen bezoekers een heel weekend op avontuur in een wereld van elektronische muziek, kunst en cultuur. Zoals ieder jaar is het programma een mix van grote internationale namen en opkomend talent. Een absolute publiekslieveling is Martin Garrix, die deze zomer alleen Mysteryland als Nederlands festival aandoet.
30 maart 2015
Obsessionz on the Beach · Are you ready for your ultimate beach experience?
SP start Meldpunt Kaart te Duur
b2s presents Remember – latest info
Dream Village 2015 – Early Bird, stages en Dream hotel
29 maart 2015
s'Oranje festival op Koningsdag in Rotterdam
28 maart 2015
Zenker Brothers met daverende set naar Toffler
7th Sunday Festival presenteert line-up 2015
27 maart 2015
Bloemendaal aan Zee niet blij met hardere stijlen?
Kensington, Hardwell, DI-RECT en Fedde Le Grand eerste namen 538Koningsdag
Hardwell wint vijf IDMA's
26 maart 2015
Funkadelic terug naar de stad waar zij begon
DGTL als podium voor duurzame initiatieven
Programma Extrema Outdoor 2015 bekend
Win een exclusieve Beat the Bridge scooter
Harder Faster Louder · Pasen was nog nooit zo hard
Rave the City gaat VIP en voegt nog meer artiesten toe aan line-up
25 maart 2015
Verknipt Festival line-up mix van oude bekenden, aanstormend talent en internationale headliners
Laatste dancefeest in de loods van Amsterdam Roest
DOTF Reunion 2015 gaat wederom keihard knallen
Saturday March 28 is dominated by urban at Secret Saturday
24 maart 2015
Free Festival · The Original · Line-up
23 maart 2015
Dreamfields 2015 lanceert complete line-up
Nieuwe namen Indian Summer 2015 maken line-up compleet
22 maart 2015
Off The Record Festival presenteert volledige line-up en start reguliere kaartverkoop
21 maart 2015
Headliner Entertainment breidt artiestenplatform uit
20 maart 2015
Beachclub Fuel & To The Point Management presenteren The Classics of Trance
19 maart 2015
Beachclub BLISS opent seizoen tijdens Koningsnacht
18 maart 2015
Facebook schoont page likes op, óók van DJ's
Timetable Paaspop online
17 maart 2015
Vrij Spel Festival kleurt Bevrijdingsdag in Utrecht
STRP Dance Night 21 maart in Klokgebouw Eindhoven
Sugarfactory viert tienjarig bestaan met speciale jubileumprogrammering
16 maart 2015
Techno Noir haalt D-Unity naar Amsterdam
Knock Out! 'The Ultimate Battle Night' latest info
14 maart 2015
LET haalt Luke Slater naar Amsterdam op zaterdag 21 maart
Hou jij van een lekker feestje en ben jij ook wel eens stout?
12 maart 2015
ST8MENT Three Years final info en timetable
Speciaal voor Partyflockers: 10% korting op ACS gehoorbescherming!
11 maart 2015
World of Hardcore 11 april weer in KDanz
10 maart 2015
Debuterend Utrechts festival Contrast gaat voor kwaliteit en intimiteit
All you need to know to join the Hardcore Alliance
9 maart 2015
Meer dan veertig vooraanstaande artiesten toegevoegd aan line-up Sonus Festival
6 maart 2015
Brutaal
5 maart 2015
Je kan er maar beter bij zijn...
4 maart 2015
Eerste artiesten Straf_Werk Festival 2015 bekend
Rotterdam Outdoor zaterdag 12 september: hostingpartners bekend
3 maart 2015
Rave the City komt met spectaculaire line-up
De We All Love Cruise vaart op 4 april uit in Rotterdam
Pleasure Island maakt datum bekend voor 2015: 19 september
2 maart 2015
Mysteryland maakt eerste deel programma bekend