Partyflock
 

Brutaal

gepubliceerd door , op
Brutaal hard losgaan op een compleet uitgepakte party samen met de beste DJ's van Nederland? Kom dan 4 april naar het brutaalste huisfeestje van Nederland in de Music Club Kampen!

Maar liefst 14 DJ's, een prachtige zaal en een adembenemende sfeer zullen garant staan voor een onvergetelijke avond. Op de mainstage staat niemand minder dan Vato Gonzalez samen met MC Tjen, één van Nederlands bekendste DJ-acts, die deze avond tot een hoogtepunt gaan brengen. De line-up wordt verder aangevuld met grote artiesten als Praia del Sol en Quintin, beiden winnaars van de ID&T/SLAM! DJ contest en krijgen support van de grootste DJ's in de wereld, zoals Tiësto, Hardwell en Afrojack. Naast deze grote en bekende artiesten zullen de lokale helden uit Kampen, Sebastian Diaz & Venus, ook een knallend setje komen draaien. JPackMC MC, Yade, Deluca, Dirty Orange en Spitfire maken de line-up van deze eerste editie in Music Club Kampen compleet. Brutaal heeft alle ingrediënten in huis om jou te voorzien van de beste entertainment en jou een topavond te bezorgen!

Zing jij liever jouw longen uit je lijf op de gezelligste feestmuziek? Dan is het Feestcafé XXL iets voor jou! De beste feest DJ's uit de omgeving, waaronder Team Madness, The Provic en DJ Grandezza, zullen er alles aan doen om jou compleet uit je dak te laten gaan met de bekendste feestcafé en apres ski hits.

Tickets zijn in de voorverkoop slechts €10, wees er snel bij!