Partyflock
 
Nieuws · november 2015
Nieuwe releases van vandaag
maandag 30 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Thunderdome – Die Hard
maandag 30 november 2015
Thunderdome is na het legendarische Final Exam van 2012 niet meer. Toch leeft over de hele wereld het Thunderdome-gevoel onverminderd voort onder hardcore liefhebbers. Vanwege de grote vraag naar een bijeenkomst voor de volgelingen van de 'wizard' komen alle die hards op 5 december nog één keer samen op de Thunderdome Die Hard Day. De Melkweg zal worden omgetoverd tot een echt gabberdomein waar alle Thunderdome-fans aan hun trekken komen. Bij zo'n bijzondere reünie hoort natuurlijk ook een speciale en exclusieve release. Een release in de vorm van vier CD's, samengesteld door een aantal artiesten die Thunderdome gemaakt hebben tot het meest succesvolle concept in de geschiedenis van de hardcore. De Die Hard Day is daarom niet alleen een reünie voor alle liefhebbers, maar ook meteen de release party van dit bijzondere album.
Zaterdag 12 maart keert SFEER met haar unieke concept terug naar Club 2 Venue. Naast de residents Midix, Maus en Renji staan ook Cor Forman, Brasco, MC Choral en de immens populaire dj en producer La Fuente op het programma. Maar dat is niet het enige. Je kent SFEER als een organisatie die steeds met nieuwe, leuke, originele en ludieke ideeën de bezoeker weet te verrassen. Dit keer hebben zij wel een hele bijzondere aanbieding.
00s Danceweekend op Fresh FM
zaterdag 28 november 2015
Van vrijdag 27 tot en met zondag 29 november draait Fresh FM alleen nummers uit de 00's. DJ Jurgen, DJ Jean, Lucien Foort, Michel de Hey en Peter van Leeuwen dragen hun steentje bij tijdens deze eerste editie.
Na alle vorige succesvolle Booming edities is de tijd rijp om het wederom eens groots aan te pakken. Het meest knallende trance, techhouse, club en house feest, exclusief gehouden in club 2 Venue, gaat een muzikaal spektakelstuk neerzetten op 19 december waar geen ander feest tegenop kan.
Nieuwe releases van vandaag
donderdag 26 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Lakedance maakt data voor 2016 bekend
donderdag 26 november 2015
Met jaarlijks twee edities, meer dan dertig artiesten en in totaal 40.000 bezoekers is Lakedance inmiddels uitgegroeid tot één van de toonaangevende dance festivals van Brabant. De organisatie heeft inmiddels beide festival data voor 2016 bekend gemaakt.
De legendarische discodino heeft het geflikt: dertig jaar achter het stuur van de dj-booth en nog steeds alive and kicking. Daarom presenteert RAUW, overlopend van trots, een soloset van Joost van Bellen die acht uur duurt.
Nieuwe releases van vandaag
woensdag 25 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
19 December is het dan zover. Dj Yves, de grondlegger van de legendarische Club-X viert zijn 25-jarig jubileum en nodigt jullie allemaal uit om het samen met jullie te vieren. De muziek, de artiesten, de clubs, de sfeer, de lifestyle maar voornamelijk jullie, de trouwe bezoekers maakten die periode legendarisch.
Raad dan de 10 tracks die je in de video hoort. Vul de tracks in op www.loseyourmind.nl/de-tijdmachine?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A30080 en maak kans op twee backstage passes, twee De Tijdmachine truien, een meet & greet met een artiest naar keuze en een handvol munten. Uit de juiste inzendingen wordt op vrijdag 27 november een winnaar gekozen.
Zaterdag 13 februari staat het 2 jarig bestaan van KLEAR op de kalender. Net als vorig jaar wordt het in De De Marktkantine gevierd. De line-up bestaat uit een combinatie van vernieuwende internationale acts als Maribou State, Gravez, Sam Tiba en Oshi: en Amsterdam all time heroes The Flexican, FS Green, Full Crate, Jarreau Vandal, Vic Crezée en Siroj.
Voor wie hard nog niet hard genoeg is, kan zijn hart ophalen bij een nieuwe editie van Hardcore4life in de Maassilo Rotterdam. Van hardcore tot terror, van frenchcore tot industrial: het wordt zaterdag 27 februari 2016 een nacht vol beukgeweld van de bovenste plank. Traditiegetrouw is deze monumentale graansilo het decor voor dit evenement. Vanwege de industriële, donkere uitstraling sluit deze locatie naadloos aan op het thema van Hardcore4life.
WeTransfer, waar maandelijks 85 miljoen mensen gebruik van maken, zal woensdag plannen voor een nieuwe muziekstreamingdienst bekendmaken. Dit maakte marketing manager Maarten Kadiks bekend. Prince, Big Gram en Disclosure hebben al nummers en video's uitgebracht via WeTransfer en het bedrijf hoopt op meer exclusief materiaal door een aparte dienst op te zetten.
Het uitzonderlijke en harde transport 'Convoi Exceptionnel' maakt zijn opwachting om alweer voor de zesde keer zijn vracht te lossen in de befaamde Groningse club Paradigm. De club is klaar voor een nieuwe lading (inter)nationale artiesten die de top van de industrial hardcore bekleden.
Sinds augustus 2011 is Drugsenuitgaan.nl op Partyflock aanwezig om jullie vragen te beantwoorden. Inmiddels hebben we er al heel veel beantwoord en deze zijn verzameld in het forum. Dit blijven ze in principe doen, maar we hebben ook besloten tot een wat andere samenwerking. Met enige regelmatigheid krijgen ze van ons de ruimte om bepaalde onderwerpen iets dieper uitlichten. Ditmaal willen ze graag aandacht voor het volgende: 'Waarom is een site als pillreports niet zo betrouwbaar?'
Armin van Buuren gaat muziek maken in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. De dj heeft zijn naam verbonden aan de Muziekids Studio in het ziekenhuis.
Martin Garrix was gisteren te gast in televisieshow 'DINO' op RTL5. Naast dat Martin schoorvoetend toegeeft dat hij 'misschien' wel een vriendinnetje heeft en dat hij aantoont lenig te zijn, kondigt hij ook aan dat hij een eigen label zal beginnen. Details zijn er verder niet vrijgegeven, behalve dat de dj zelf aangeeft dat zijn interesse breder is dan alleen EDM en hij dus wellicht ook wel bands, rappers en zangers zal opnemen.
Vandaag ontvingen Hardwell en Armin van Buuren de eerste exemplaren van hun eigen action figures. Nederlandse stand-up comedian (en vriend van Hardwell) Guido Weijers overhandigde de eerste poppen aan de artiesten. De twee mannen zijn wereldwijd de eerste dj's die hun eigen action figures te hebben ontvangen.
Tijd om weer aan de zomer te denken. Je kunt vanaf 28 november weer uitkijken naar de fijnste tijd van het jaar, het festivalseizoen. Want dan begint de kaartverkoop van Emporium in de traditionele actieweek. Op zaterdag 28 mei 2016 keert Emporium voor de 12e keer weer terug op Recreatiegebied De Berendonck in Wijchen met een compleet uitgewerkt thema, dikke show en diverse line-up. Vanaf zaterdag 28 november kun jij al verzekerd zijn van jouw ticket en €10,- verdienen.
21 November 2015 zal van 11.00 tot 05.00 maar liefst achttien uur lang echte trance muziek in de Panama te horen zijn. Deze dag en nacht party sluit aan op de uitverkochte Trance Cruise Weekender van vijftien jaar Goodgreef. Honderden trance fanatics zullen om 11.00 van het passagiersschip vanuit de UK afstappen en verder feesten in de Panama te Amsterdam.
Tien jaar T.N.T met oud en nieuw
woensdag 18 november 2015
Yes! De allerleukste avond van het jaar komt er aan...NY Eve en dat kan Terug Naar Toen natuurlijk niet aan zich voorbij laten gaan, daarom hebben ze alle smurfen aan het werk gezet om een weer fantastische locatie te vinden om deze jaarwisseling echt groots te vieren!
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 17 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Parallel
dinsdag 17 november 2015
En daar zijn ze weer. Terug van weggeweest en wat staat er weer een heerlijke editie voor de deur! Deze keer hebben is een topduo uit de hoge hoed getoverd, en ze komen deze keer uit Amsterdam. Met trots meldt de organisatie jullie dat de heren van Beesmunt Soundsystem jullie, zo vlak voor kerst, een stomende avond gaan bezorgen!
Vorige maand maakte Idir van Blasterjaxx bekend dat hij zich terugtrekt uit de live optredens van het duo vanwege stress en paniekaanvallen. Hij blijkt niet de enige artiest te zijn die toegeeft dat het leven aan de top van de dance scene niet altijd even gemakkelijk is. Nicky Romero is afgelopen zondag ook met een statement gekomen. Hij kreeg steeds meer kritiek te verduren dat hij geen nieuwe releases uitbracht en voelde de noodzaak zich te verantwoorden.
Leo's Red Carpet
dinsdag 17 november 2015
'Leo's', hét high-class event van Rotterdam. Dit exclusieve feest staat bekend om zijn charmes en gevoel voor klasse. Vrijdag 27 november vindt alweer de tiende editie plaats in Villa Thalia. Dit keer staat de avond in het teken van glitter en glamour, Leo's Red Carpet Edition belooft weer een spetterde avond te worden.
Duitsland krijgt in 2017 maar liefst twee musea die gewijd zijn aan electronische dance muziek. e eerste is MOMEN . Dit museum is gesubsidieerd door de gemeente Frankfurt en zal dan ook openen in die stad op een uur of vier rijden vanaf Utrecht. De oprichter van Tresor, Dimitri Hegemann, is ook van plan een museum te openen, maar dan in Berlijn.
Na een uitverkochte editie in de Maassilo, reist Loudness in 2016 traditiegetrouw door naar de volgende underground locatie van Nederland. Het Klokgebouw in Eindhoven wordt op zaterdag 5 maart omgetoverd tot beukpaleis voor de echte liefhebbers van raw hardstyle. De voormalige fabriekshallen van het Klokgebouw passen door hun rauwe uitstraling perfect bij Loudness. Benieuwd naar de line-up? Die kun je hieronder checken.
Nieuwe releases van vandaag
vrijdag 13 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Nieuwe releases van vandaag
donderdag 12 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
DGTL Festival, het jaarlijkse pronkstuk van evenementenorganisatie DGTL, heeft zojuist de eerste details omtrent hun vierde editie bekendgemaakt. Wederom zal het welbekende Amsterdamse festival plaatsvinden tijdens het Paasweekend (26 + 27 maart, 2016). Voor de internationale bezoekers-community die de afgelopen drie edities is opgebouwd, zal ook deze keer weer een uitmuntende line-up gepresenteerd worden.
Geen vergunning voor dancefestivals waar bezoekers eenvoudig drugs kunnen gebruiken. Dat is de missie van ChristenUnie-SGP. De Brabantse fractie dient vrijdag een motie in waarin ze de provincie uitdrukkelijk verzoekt om festivals waar pillen geslikt worden geen (financiële) steun meer te geven.
Nieuwe releases van vandaag
dinsdag 10 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Er wortd met man en macht gewerkt aan een super show voor deze Grand Opening van White Moon in The Box. Een zeer mooi decor dat eigenlijk thuis hoort bij één van de grotere feesten in de grote arena's. Je zal The Box betreden langs grote indrukwekkende zuilen van 9 meter hoog wat een zeer mooi bezienswaardig effect geeft. De dansvloer is overdekt met een bewegend plafond waardoor jij je als Alice in Wonderland zult voelen in een groot ijspaleis of als in een alien ruimteschip. Buiten de mooi verlichte Gaudy fontijnen, de waanzinnige artiesten van Cirque du Soleil en het bewegend Led zal Full Moon deze editie in het teken staan van bewegende grote oppervlakken die naar je toe zullen komen.
Zaterdag zal The BOX (voorheen The Sand) in Amsterdam het domein zijn van Beatz of Pleasure XXXL de laatste Freestyle Maniacs Showcase van dit jaar. Het belooft een hete en vooral harde nacht met een dosis entertainment en beukend oorgasme aan bassen te worden. Alle nodige info inclusief de timetable vind je hieronder.
Martin Garrix, de wereldberoemde dj uit Amstelveen, sleept zijn voormalige manager en producent Eelko van Kooten van Spinnin' Records voor de rechter.
Voor vele hardcore-liefhebbers is het dé start van het nieuwe party seizoen, voor anderen simpelweg het beste feest van het jaar. Eén ding is zeker: BKJN Events vs Partyraiser is een legendarische hardcore beleving die je als echte liefhebber niet kunt missen. 23 januari wordt de North Sea Venue aan de Hemkade dan ook weer het episch centrum van de dikste beats, gebracht door, hoe kan het ook anders, de koning van de hardcore: Dj Partyraiser en zijn 6 uur durende marathon set.
Het festival 'Down Under' is dé opening van het festivalseizoen in Eindhoven. In 2016 vindt dit plaats op zaterdag 23 april op Strandbad de De IJzeren Man. Eén van de hoofdacts is Fox Stevenson. Een Engelse DJ die de afgelopen jaren bekendheid kreeg met hits als Sweets (Soda Pop) en Hoohah. Andere bekende DJ's zijn La Fuente, Billy the Kit, Tony Junior en Jorn van Deynhoven.
Op zaterdag 27 februari zal Belgiës grootste indoor event van de harder styles opnieuw plaatsvinden in het Sportpaleis en Lotto Arena te Antwerpen. Bass Events presenteert met trots de elfde editie van Reverze als thema 'Deception'.
Misleiding en optische illusies zullen de rode draad zijn doorheen een showspektakel waarmee Reverze ieder jaar weer bewijst tot de absolute wereldtop te horen.
Trance Nation - Together as One, dat op 6 februari 2016 zal plaatsvinden in de Heineken Music Hall, maakt met gepaste trots het eerste deel van de line-up bekend. Trance-farao's Aly & Fila zullen anderhalf uur de decks en die hard fans in de Heineken Music Hall rocken. Ook presenteert Trance Nation een pionier van de dance en de eerste trance ambassadeur van de UK en Ibiza: de legendarische DJ Paul Oakenfold. Daarnaast zullen de gevestigde namen Sean Tyas, Alex M.O.R.P.H., Chris Schweizer, Simon O'Shine en natuurlijk Trance Nation head honcho Chris Cortez pure trance ten gehore brengen. Nu al een programmering van de bovenste plank en dit is nog niet eens alles!
ST8MENT · Synth & Beat 2.0
vrijdag 6 november 2015
Het heerlijk avondje gaat weer komen! Op zaterdag 5 december 2015 is de Effenaar in Eindhoven het podium voor de intocht van de enige echte Synth & Beat. Gestoken in een nieuwe 2.0 mantel neemt de goedheiligman van 22:00 tot 04:00 uur weer de beste en hardste cadeautjes mee tijdens een gloednieuwe editie van ST8MENT presents Synth & Beat 2.0. Onder andere Coone, Crypsis en Act of Rage pakken deze avond weer flink uit en zullen samen met de enige echte Synth & Beat iedereen trakteren op een overdosis aan harde tracks.
Sinds vier jaar staat op oudejaarsavond één ding vast: om in stijl en op de beste tunes het nieuwe jaar te verwelkomen dien je op Secret Affair te zijn. Na de eerdere successen in Taets Art and Event Park en The Sand tovert Secret Affair komende jaarwisseling The BOX om als plaatsdelict voor deze ultieme Rendez-Vous. Een 'Secret Affair' waar je geen excuses of alibi voor nodig hebt.
Tony junior maakt zijn debuut met zijn eigen show aankomend weekend. De eerste editie van IMMRTL vindt 7 november plaats in de Maassilo in Rotterdam.
Na bijna zes jaar is het weer zover, SRB's Birthday Bash in de Pompgebouwen te Brunssum (Bij gebrek aan een Peppermill)! Het gezelligste, mafste en raarste feest van Limburg is weer terug en dat moet knetterhard gevierd worden. Van Der Valk heeft trouwens extra security ingehuurd en is klaar voor de lawaai-orkaan uit het westen.
Nieuwe releases van vandaag
woensdag 4 november 2015
De mailbox regelmatig nieuwsbrieven met updates over muziek. De leukste, beste, interessantste releases zetten we voor je op een rij!
Het jaar 2016 kan niet beginnen zonder de verjaardag van 'the man himself' op de agenda! Op zaterdag 16 januari brengt The Godfather of Hardcore: Paul Elstak een ode aan zijn carrière tot nu toe en viert hij traditioneel zijn verjaardag samen met jou! Deze editie is extra speciaal, want Paul Elstak viert zijn 50e verjaardag en dit heeft hem ook doen besluiten om deze nog een keer, maar dan wel extra groots te vieren.
Tijdens een speciale editie van Friday Sessions zal niemand minder dan Todd Terry de Escape overnemen! Deze house legende neemt diverse Hollandse helden mee: Lucien Foort, Gabriel & Castellon, Beauriche en ROOG. Kaartverkoop is nu gestart via www.escape.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A30159. Je kan ook combitickets kopen waar je diner bij Escape Caffe bij in zit!
Ben jij een muzikant, producer, dj, engineer of music creative? Zoek jij naar nieuwe inspiratie bronnen? Wil je in contact komen met andere muzikanten om samen muziek te maken? Luisteren naar industry professionals om je alles bij te brengen over de hedendaagse music bizz, publishing en muziek recht? Of wil je verdwalen op een beursvloer van 3000 vierkante meter vol muziek instrumenten, software en zakelijke dienstverleners? Pak dan nu je agenda en blok hét tweedaagse event voor music makers!
Euphoria · latest info
maandag 2 november 2015
Aanstaande zaterdag is Euphoria eindelijk terug van weggeweest! Het succesvolle hardstyle concept bestaat alweer tien jaar en wordt daarom knallend gevierd in een volledig vernieuwde 013 (die nu tot 05.00 uur geopend is). Er wordt tijdens deze avond een ode gebracht aan tien jaar Euphoria door top DJ's en talenten. Er zijn nog wel een aantal praktische zaken die je vooraf dient te weten. Je leest deze belangrijke informatie, inclusief de timetable, in dit bericht.
Vrijdag 6 november verzamelen alle Haarlemse dertigers weer in de grote zaal van het Patronaat voor een avond vol ouderwetse gezelligheid, herinneringen, muziek uit hun jeugd en vele, vele vrienden en leeftijdsgenoten!
30 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Thunderdome – Die Hard
SFEER komt weer met wat nieuws: speciale 'All Inclusive Sleepover' tickets
28 november 2015
00s Danceweekend op Fresh FM
De laatste van dit jaar...en wat voor één
26 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Lakedance maakt data voor 2016 bekend
Rauw presents 30 jaar Joost van Bellen in RADION
25 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Superstar Deejays presents 25 years of Yves
24 november 2015
Ben jij de grootste De Tijdmachine kenner?
23 november 2015
Maribou State, Sam Tiba, Gravez en Amsterdam all time heroes op tweejarig bestaan KLEAR
Hardcore4life meets Darkness4life in Maassilo Rotterdam
WeTransfer start muziekstreamingdienst
21 november 2015
Convoi Exceptionnel · Uitzonderlijk hard
Drugsenuitgaan.nl longread: Waarom is een site als pillreports niet zo betrouwbaar?
20 november 2015
Armin van Buuren verbindt naam aan Muziekids Studio in Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie
Martin Garrix kondigt aan eigen label op te richten
19 november 2015
Armin van Buuren en Hardwell onthullen eigen 'action figure'
18 november 2015
Emporium start kaartverkoop met €10,- korting in actieweek op 28 november
Dit weekend achttien uur lang trance in de Panama
Tien jaar T.N.T met oud en nieuw
17 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Parallel
Nicky Romero verklaart waarom hij minder muziek uitbracht
Leo's Red Carpet
16 november 2015
Duitsland krijgt nieuwe musea die in het teken van electronische muziek staan
Klokgebouw Eindhoven opnieuw decor voor Loudness
13 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
12 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Eerste details en data DGTL festival 2016 bekendgemaakt
11 november 2015
ChristenUnie-SGP wil vergunningen 'drugsfestivals' aan banden leggen
10 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Laatste 500 kaarten voor Grand Opening van White Moon
Timetable en final info Freestyle Maniacs showcase Beatz of Pleasure XXXL
Martin Garrix eist via de rechter teruggave nuziekrechten
9 november 2015
BKJN vs Partyraiser presale start & first info
8 november 2015
Engelse DJ Fox Stevenson op Down Under
7 november 2015
Reverze 'Deception' · Pre-registratie van start
6 november 2015
Trance Nation - Together as One maakt eerste deel line-up bekend
ST8MENT · Synth & Beat 2.0
Secret Affair NYE in de nieuwste hotspot van Amsterdam
5 november 2015
Tony Junior neemt zaterdag Maassilo over met IMMRTL
Sound of Madness · Peppermill Rave Reunion & SRB Birthday party
4 november 2015
Nieuwe releases van vandaag
Paul Elstak: The Godfather of Hardcore
3 november 2015
Todd Terry en andere house helden bij Escape in Amsterdam deze maand
Dancefair viert haar vijfjarig bestaan en breidt uit voor muzikanten
2 november 2015
Euphoria · latest info
Duizend Haarlemse 25plussers herbeleven vrijdag 6 november weer hun jeugd