Partyflock
 
Nieuws · maart 2014
Het leukste feest van het jaar en voor het zevendee keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 19 april 2014 weer naar Club Rodenburg in Beesd. Touch at the Sea Indoor ppre summer edition is een zeer populair jaarlijks terugkerend event, maar dit keer indoor.
De temperatuur stijgt, de zon komt tevoorschijn; het festivalseizoen komt er aan! Natuurlijk is Pussy lounge vaste prik in je festival agenda, want op zaterdag 14 juni gaat het enige echte rondreizende Freestyle circus weer outdoor! Pussy lounge at the Park vindt dan voor de vierde keer plaats op het recreatieterrein aan de Asterplas in Breda. Deze locatie ligt pal aan het water met een gezellig strandje & veel groen; een perfecte setting voor de enige echte zomereditie.
Onze eerste Koningsdag staat voor de deur op zaterdag 26 april. Bij het verjaardagsfeest van onze koning hoort uiteraard ook een goed clubfeest en overdag begin je al! Meestal is de stad rond 18:00 uur al uitgestorven maar niet dit jaar, want om 17:30 uur beginnen ze in de Stairway to Heaven met een knallende Exclusive, the Kingsday edition.
Op zaterdag 5 april organiseert Outsiders voor het eerst een clubavond in Studio 80. De organisatie, die van origine de focus legde op underground feesten, wil met haar events de nadruk leggen op muzikale kwaliteit en niet op de opsmuk daarom heen. Decoratie en schmink kom je bij Outsiders niet snel tegen, onontdekte muzikale pareltjes wel.
Zaterdag 5 april 2014 verwelkomt ST8MENT de melodieuze elite van de hardstyle scene tijdens een nieuwe ST8MENT presents Music is Melody in de Effenaar Eindhoven. Voor het eerst staat ST8MENT volledig in het teken van de vele melodieën die het hardstyle genre rijk is. De ongekend verse en knallende hardstyle sounds worden tussen 22:00 en 04:00 uur gepresenteerd door de crème de la crème uit eigen land. Music = Melody!
Op zaterdag 3 mei 2014 gaan de deuren open naar The Maze, een cryptisch labyrint in één van de uniekste locaties van Amsterdam, De A'DAM Toren. Immortal Sound Productions (ISP) en Strength of Unity laten je hier één nacht lang ronddolen in een bizarre wereld waarin de beste oldschool, early hardcore en early terror gebundeld wordt met psychedelische visuele effecten die je telkens weer op het verkeerde been zetten.
Tijdens het EDM weekend van 27,28 en 29 maart in Eindhoven introduceert Yu'R - Events een nieuwe sound in Eindhoven. Het is zo fris dat het nog geen echte naam heeft, maar in de volksmond wordt het 'subground' genoemd. Vernoemd naar het label waar deze muziekstroming zijn oorsprong vindt.
Na de grandioze en sold out Grand Opening trekt Beachclub Bloomingdale weer alles uit de kast op zondag 20 april tijdens de Bloomingdale Xxl 'Easter Edition'. De Bloomingdale Grand Opening heeft iedereen weer uit zijn winterdip gehaald en zorgt voor een goede opwarming van het nieuwe strandseizoen.
Our House en Jongens van de Wereld gaan de samenwerking aan. 19 April lanceren zij Basics, een clubavond zonder poespas. Basics gaat terug naar de basis, waarbij kwalitatief hoogstaande muziek centraal staat. Basics vindt eens per twee maanden plaats in de Chicago Social Club.
Op vrijdag 25 april 2014 wordt de allereerste Koningsnacht gevierd. Een mooi excuus om de aloude Koninginnenacht en -dag traditie van Multigroove in ere te herstellen en lekker ongeremd de beest uit te hangen. En welke locatie leent zich hier beter voor dan het oude en vertrouwde Roothaanhuis aan de Rozengracht in Amsterdam?
Solid Soundz Events haalt het ultieme Italiaanse gevoel van harde dance muziek naar Nederland!!
Solid Soundz Events is erin geslaagd om 3 Italiaanse helden naar Nederland te halen om het ultieme Italian hardstyle en hardcore gevoel naar het beste dance publiek van de wereld over te brengen! Deze 3 helden komen speciaal over vliegen vanuit Italië om hun kunsten te tonen in de muziektempel van Hengelo!
This Saturday hardcore fanatics from all over the globe will travel to the Brabanthallen in Den Bosch for the yearly highlight on the hardcore indoor calendar. Six imperial areas lead by the most supreme hardcore rulers will deliver once again. Raging sound systems, light shows, lasers, pyro technics and more than 20.000 dedicated fans will create a true sonic masterpiece. Be prepared for the biggest Masters of Hardcore in history!
Noisia nodigt internationaal gerespecteerde en bevriende acts uit voor een avond drum 'n bass, trap en electro van de bovenste plank. De eerste acts zijn bevestigd en er volgen nog meer namen!
NRG VIBE presenteert jullie Synthetic 2.0! Wie er vorig jaar op Synthetic 1.0 bij was, weet wat voor een gekkenhuis het was in de Patronaat. Met deze opvallende line-ups gaat er voor Haarlem eindelijk een nieuwe hardcore-periode tegemoet van buitengewone klasse! De line-up is rond.
Loudness, een must-go-to event voor alle raw hardstyle fans! Op zaterdag 19 april vindt er een nieuwe editie plaats in de beukfabriek van het Zuiden: Klokgebouw Eindhoven. b2s heeft opnieuw een grote delegatie aan raw hardstyle helden en talenten opgetrommeld om van 22.00 tot 07.00 100% te knallen! Loudness staat voor hardstyle in zijn rauwste vorm en kent vele liefhebbers. De populariteit van dit genre is de afgelopen jaren flink toegenomen in zowel binnen- als buitenland.
Op zaterdag 17 mei trapt Pacha Festival enthousiast het festivalseizoen af, op het Java Eiland in hartje Amsterdam. De beroemde glimmende rode kersen strijken voor het derde opeenvolgende jaar neer op deze unieke locatie aan het Amsterdamse IJ, om de magie vanuit het balearische 'White Island' over te brengen naar onze hoofdstad. Hoogste tijd om de hele line-up en area-indeling wereldkundig te maken!
Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan in the Star House komt The Orb voor een unieke show naar P60. De Britse act rondom meesterbrein Alex Paterson, bekend om de live act, staat op 5 april in het poppodium van Amstelveen. Fans worden getrakteerd op een presentatie van het beste van 25 jaar The Orb tijdens de '25th Anniversary Show'. Dit is tevens het enige concert in Nederland.
Na het grote succes van 2013, keren deze Eindhovense helden van weleer, wederom terug naar hun Home-town; Eindhoven. Op zaterdag 24 mei 2014 kun je de heren weer bewonderen aan het water van Natuurbad de De IJzeren Man.
Buiten Westen, hét festival voor vrije geesten en geluiden vindt dit jaar voor de derde keer op rij plaats in het Westerpark, ditmaal op zaterdag 19 juli. Binnen een mum van tijd heeft het festival zich geprofileerd als een vrijzinnig en eigentijds evenement en na twee uitverkochte edities ligt de lat dit jaar weer hoger.
Zodiak Commune – Acid Orange
donderdag 20 maart 2014
Vorig jaar verhuisde het jaarlijkse Oranje defilé van Zodiak Commune al naar een nieuwe locatie op Strijp-S, kwam er een tweede podium bij en kreeg het festival een nieuwe naam; Acid Orange. Dit jaar laat Acid Orange de hoogtijdagen van het Lichtplein herleven door een derde podium in de vroegere 'Verboden Stad' te laten verrijzen. Met Zodiak Commune, Zinloos Geluid en Global Aura knalt tijdens Acid Orange de beproefde combinatie van Acid, Tekno en Goa weer uit de speakers.
Welcome Home Festival geeft op 29, 30 en 31 mei 2014 een nieuwe dimensie aan het E3-strand in Eersel. Met een knallende techno line-up, het baas op eigen camping concept en een super scherpe entreeprijs gaat WHF direct voor een succesvolle geboorte van een nieuw camping festival. De line-up, trailer en tickets staan vanaf vandaag online en zijn te vinden op de officiële website.
Op de Pettelaarse Schans in Den Bosch vindt zaterdag 26 april (13.00 uur tot 23.00 uur) de eerste editie van het Flex met Lex festival van de organisatie van Trix in the Mix plaats. Trix in the Mix bestond sinds 2000, maar nu de troonswisseling plaats heeft gevonden moest er een nieuwe naam komen. De troonswisseling en naamsverandering gaan gevierd worden met een knallende eerste editie van het Flex met Lex Festival.
Op 5 juli a.s. zal de eerste editie van een episch en spraakmakend dance evenement plaatsvinden op het water van de rivier de Maas in Rotterdam. Onder de naam DanceFloat wordt in de haven van Rotterdam een complete dance experience gepresenteerd, die zowel op het water (Offshore), als op de kades langs de rivier in de binnenstad (Onshore) zal plaatsvinden.
De Bredase dj Robbert van de Corput alias Hardwell is de eerste Nederlander die een YouTube Award ontvangen heeft. Dit voor zijn videokanaal met ruim een miljoen leden. Hardwell kreeg de prijs uit handen van Raymond van Vliet, directeur van de platenfirma Cloud 9 Music, waar Hardwell onder contract staat.
Op zaterdag 12 april vindt de 3e editie van Tribe plaats in Amsterdam. Na succesvolle edities in de Amsterdamse SkyLounge Amsterdam en Supperclub, komt het label nu naar Arena om uit te pakken op haar zesde verjaardag. DJ Djeff en Rancido zijn special guests deze avond.
Op zaterdag 10 mei 2014 is het weer tijd voor 90's No Limits! Dit evenement is in drie jaar tijd uitgegroeid tot het grootste jaren 90 event van Zuidwest-Nederland. En dit jaar doet Focus Events er een schepje bovenop. Get Ready For This! Deze editie komen niemand minder dan 2 Unlimited naar Bergen op Zoom! En op veler verzoek komt niemand minder dan DJ Paul Elstak terug om het feest in stijl af te sluiten.
Na de succesvolle en compleet uitverkochte elfde editie van No Bass No Glory in 22.24, is het tijd voor een nieuwe weg. Met de grootste zorg is er gesleuteld aan de line- up en met recht kan worden gezegd; een verrassend hard resultaat. Op vrijdag 21 maart verbindt No Bass No Glory het heden en verleden met een van dé grondleggers binnen de hardcore scène; dj Neophyte.
Zaterdag 19 april zal Studio76 in Etten Leur in het teken staan van The Ultimatum met lekkerste early rave, happy hardcore, freestyle en classics. Met een tijdreis door de hardere dance-stijlen van het verleden met mooie herinneringen en belevingen. De organisatie vond het dan ook een topidee om deze oude helden eens bij elkaar te brengen!
Martin Garrix heeft de Buma Award International gewonnen. 'Fucking vet', reageerde de 17-jarige dj, die eigenlijk Martijn Garritsen heet, dinsdagochtend op 3FM.
Vanavond zullen de onderscheidingen in Studio 21 in Hilversum feestelijk worden uitgereikt.
Nog iets minder dan drie weken te gaan en dan mag early-lievend Nederland weer beestachtig los in Poppodium Duycker! Dikke early en oldschool klappers en ouderwetse rave classics, die Hoofddorp op zijn grondvesten zullen doen schudden! Bereid je voor en waarschuw Hoofddorp en omgeving, want van 22:00 tot 05:00 is de Duycker weer helemaal klaar om heel veel oldstyle-klappers door de speakers te pompen en knal je een nacht terug naar de onvergetelijke jaren '90.
De in Bloemendaal gevestigde strandtent staat vooral bekend om haar dance-events. De Scheveningse variant gaat verder dan dat. Op vrijdag 25 april vindt een groots publieksfeest plaats om de nieuwe aanwinst te vieren. De Grand Opening op Koningsnacht zet 'BLISS' meteen op de kaart.
Stefanio Lima On Air
maandag 17 maart 2014
Are you ready for this? Vrijdag 21 maart 2014 lanceert En2rage een nieuw raket genaamd 'On Air'. Met een set van maar liefst 3 uur lang zal deejay Stefanio Lima zijn carrière muzikaal voor de liefhebbers samenvatten. De gentleman dat zich breed heeft georiënteerd in de club scene is een trensetter dat zowel nationaal als internationaal de harten verovert. Zijn creatieve sets onderscheid hem en maakt hem een heuse eclectische knaller.Natuurlijk biedt de avond meer. Met de Ultra Purple Lounge is er gekozen voor een locatie met allure. Wil je van een gepassioneerde cocktail genieten, een gok wagen op de jackpot en tegelijkertijd genieten van Stefanio Lima On Air dan is Holland Casino Rotterdam de gelegenheid waar dit allemaal kan.
Op zaterdag 5 april is het tijd voor de volgende editie van We all love '80's '90's 00's in de Winkel van Sinkel te Utrecht. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de 80's, 90s & 00's in een stijlvol aangeklede Winkel van Sinkel!
Horizon
donderdag 13 maart 2014
Na drie fantastische edities in Doka, waarvan twee geheel uitverkocht, heeft Horizon twee veelbelovende nachten in MC Theater gepland staan. Te beginnen met 21 maart. Dan komt meester producer, koning der remixers en bovenal onnavolgbare dj, Ewan Pearson langs voor een dj-set. Hij wordt vergezeld door Brussels fijnste Mugwump.
Op 21 juni aanstaande strijkt Minority Events met Atmoz Classics Outdoor voor de derde maal neer op de De IJzeren Man in Eindhoven. Dit festival heeft haar plaats op de overvolle festival kalender, in slechts twee jaar tijd, moeiteloos weten in te nemen.
Zaterdag 22 maart is het precies een jaar geleden dat de eerste editie van 7th Heaven in club Rodenburg in Beesd plaatsvond. In nog geen jaar tijd is 7th Heaven in Rodenburg uitgegroeid van een topfeest tot een werkelijk waanzinnig feest! Een mijlpaal die natuurlijk niet ongemerkt voorbij mag gaan. Daarom heeft de organisatie besloten om ook hier aan alle '7th Heaven vrienden' gratis entree te verlenen tot 23:30 uur. Dat geldt dus voor zowel de dames als de heren.
Bass Academy final info
woensdag 12 maart 2014
Na de Masterclasses van afgelopen december is het zaterdag eindelijk tijd voor een nieuwe editie van Bass Academy. Als voorbereiding op het 15 uur durende festival van 14 juni a.s. staan dit weekend de nodige lichamelijke opvoedingslessen op het programma en de schoolleiding acht deze cursus van groot belang om de geplande Bootcamp met succes te kunnen voltooien.
Boris Werner en lange sets: het zijn twee handen op één buik. Afgelopen jaren wist hij iedereen te verbazen met zijn marathonsets van 10, 11 en maar liefst 15,5 uur. Op 15 maart is Boris vastbesloten om zijn record, dat stamt uit 2013, aan diggelen te draaien.
Inmiddels vaste prik ieder jaar, want Pasen vier je natuurlijk met Metz! Net als de voorgaande twee jaren komt The Real House Event naar het strand van Rockanje namelijk op de Paaszondag van 20 april. In een heerlijk verwarmde (als het nodig is) en met dik geluid en decor uitgedoste Strandclub View, opent Metz haar deuren voor een speciale Easter Sunday met een sterkere line-up dan ooit tevoren.
100%55 Pitched Invites Doka
woensdag 12 maart 2014
Techno is terug, gelukkig maar. Of was het nooit weg? De meningen verschillen, maar 100%55 houdt ervan. Met Pitched Invites laten ze je graag alle diepe hoeken van dit genre zien. gratis en voor niets, want echt goede techno deelt Perron 55 graag met iedereen.
Armin van Buuren krijgt een wassen beeld in Madame Tussauds. De onthulling staat gepland in augustus. Dat bevestigt Madame Tussauds tegenover NU.nl. 'Ik heb binnenkort een gig bij Madame Tussauds', schrijft de dj op Instagram. Van Buuren plaatste ook een foto waarop hij lachend naar zijn evenbeeld kijkt.
Na de prachtige editie van vorig jaar komt Daydream festival dit jaar met een knaller van een line-up. Door het enorme succes van vorig jaar wordt het tweedaagse festival in Lommel naar een hoger niveau getild. Met meer dan 180 nationale en internationale artiesten, verdeeld over 11 stages, opent Daydream Festival op 11 en 12 april haar poorten naar de meest dromerige plek op aarde.
Een koning in plaats van een koningin dit jaar én een nieuwe datum, maar nog steeds bij uitstek de dag waarop samenhorigheid en gezelligheid de boventoon voeren. Op 26 april aanstaande, de dag waarop Nederland haar eerste Koningsdag in de geschiedenis zal vieren, zal de Oranjekoorts in Nederland ongetwijfeld weer tot ongekende hoogte stijgen.
De afgelopen maand richtte 3voor12 haar pijlen op het rijke clubcircuit van Nederland, met de verkiezing voor Het Beste Poppodium van Nederland en een uitgebreide reeks interviews met prominenten. Het publiek heeft gekozen en gisteravond werd bekend dat Paradiso tot 'Beste Poppodium van Nederland' is uitverkozen. Het Tilburgse 013 finishte als runner-up en Tivoli, Utrecht werd derde.
Zaterdag 24 mei vindt de achtste editie plaats van het Bassrulers Outdoor Festival. Wederom zal organisator 2K Music de Werkhaven aan het Schelde-Rijnkanaal van Nieuw-Vossemeer omturnen tot een festivalterrein waar alle hardere dancestijlen aan bod komen. Verdeeld over drie podia maken dit jaar dertig artiesten hun opwachting.
Lakeside Festival is het dit jaar wederom gelukt om een geweldige line-up neer te zetten. In de afgelopen zes jaar heeft het festival naam gemaakt door hun visie en keuzes van DJ's en artiesten. Met een mix van upcoming, talentvolle en bekende DJ's is de organisatie zeer verheugd en trots om de volgende line-up bekend te maken.
Nog een paar dagen en het is feest in Almere! Na lang wachten is het dan eindelijk zover: Miss Melody & Friends zal plaatsvinden in Eindelijk Weer. De 100 Early Bird kaarten zijn al uitverkocht maar er zijn nog kaarten beschikbaar. De laatste puntjes worden op de 'i' gezet en uit de reacties blijkt dat iedereen er geweldig veel zin in heeft en dat geldt zeker ook voor de diva herself, Miss Melody!
#Aokify is de allereerste keer dat Aoki een eigen avond in Nederland heeft. De #8 uit de DJMag Top100 is een drukbezet man. Hij is eigenaar van enkele restaurants, heeft een eigen stichting, waarmee hij geld inzamelt voor goede doelen, een eigen kledinglijn en een eigen uitgeverij. Maar boven alles is hij een artiest met liefde voor zijn muziek en zijn fans.
Café Café d'Anvers, vaste waarde in het Antwerpse en Belgische nachtleven, deelt over de volgende vier zaterdagen 1600 registratiecodes uit voor Tomorrowland. Mensen die geen kaartje konden bemachtigen voor het reeds uitverkochte dancefestival kunnen zo misschien alsnog een ticket bestellen.
Escape knalt de lente in
zaterdag 1 maart 2014
Ook deze maand staan er weer interessante artiesten geboekt in Escape Club. Zoals HedKandi's Mike van Loon en Roul and Doors van het bekende houselabel Defected. Laat de lente maar beginnen, bij Escape Club schijnt altijd de zon met de heetste house!
31 maart 2014
Touch at the Sea 2014 met indoor editie in Rodenburg
Pussy lounge gaat weer naar buiten
Exclusive Kingsday 2014 in Stairway to Heaven
28 maart 2014
Outsiders' eerste clubavond in Studio 80 met Trevino en Tasker
Timetable, promomix en final info ST8MENT
27 maart 2014
The Maze · ISP invites Ouwe Stijl Is Botergeil
26 maart 2014
Eindhoven is een nieuwe muziekstroming rijker
Bloomingdale XXL · Easter Edition
Basics nieuwe clubavond in Chicago Sociaal Club
Multigroove keert terug naar Roothaanhuis
25 maart 2014
Solid Soundz Events goes Italian Style
Masters of Hardcore · Empire of Eternity timetable & final info
24 maart 2014
TC en UZ op Noisia Invites in De Oosterpoort
Destructive Tendencies, Mad Dog en Javi Boss breken de tent af
Loudness · Raw hardstyle in de beukfabriek van het Zuiden
23 maart 2014
Pacha Festival 2014 maakt complete line-up bekend
21 maart 2014
Het beste van 25 jaar The Orb in P60
Marco V en Marcel Woods keren terug in Eindhoven met Home-Town Festival
Festival Buiten Westen 19 juli in Westerpark Amsterdam
20 maart 2014
Zodiak Commune – Acid Orange
Welcome Home festival line-up, website & tickets
Eerste editie Flex met Lex Festival in Den Bosch
Rotterdam presenteert nieuw episch dance festival op het water
19 maart 2014
Hardwell krijgt als eerste Nederlandse artiest YouTube Award
Zesjarig bestaan label Tribe wordt gevierd in Hotel Arena
90's No Limits 2014 strikt 2 Unlimited & Paul Elstak
18 maart 2014
No Bass No Glory heeft primeur met Neophyte in Club 22-24
Ultimatum met de beste early rave, happy hardcore, freestyle en classics
Martin Garrix wint Buma Award International
17 maart 2014
Hoofddorp knalt een uur langer door met oldstyle rave classics
Bloomingdale opent Beachclub BLISS
Stefanio Lima On Air
14 maart 2014
We all love '80's '90's 00's in de Winkel van Sinkel te Utrecht
13 maart 2014
Horizon
Atmoz Classics Outdoor start op zaterdag 15 maart voorverkoop
7th Heaven viert 22 maart éénjarige samenwerking met Club Rodenburg
12 maart 2014
Bass Academy final info
Boris 'WipWap' Werner gaat zaterdag alle records breken in Studio 80
Metz on the Beach viert Pasen met dikke line up in Rockanje
100%55 Pitched Invites Doka
11 maart 2014
Armin van Buuren krijgt wassen beeld in Madame Tussauds
10 maart 2014
Daydream Festival presenteert een knaller van een line-up
7 maart 2014
Line-up Kingsland festival 2014 bekend
3voor12 roept Paradiso uit tot 'Beste Poppodium van Nederland'
6 maart 2014
Bassrulers Outdoor kondigt line-up aan
Lakeside Festival voegt Bassjackers, Dyna, Lady Bee & Dirtcaps toe aan line-up
4 maart 2014
Aanstaande zaterdag Miss Melody and Friends
3 maart 2014
Steve Aoki met eigen avond in HMH Amsterdam
2 maart 2014
Café d'Anvers deelt 1600 registratiecodes uit voor Tomorrowland
1 maart 2014
Escape knalt de lente in