Partyflock
 

Café d'Anvers deelt 1600 registratiecodes uit voor Tomorrowland

gepubliceerd door , op
Café Café d'Anvers, vaste waarde in het Antwerpse en Belgische nachtleven, deelt over de volgende vier zaterdagen 1600 registratiecodes uit voor Tomorrowland. Mensen die geen kaartje konden bemachtigen voor het reeds uitverkochte dancefestival kunnen zo misschien alsnog een ticket bestellen. Elke bezoeker van Café Café d'Anvers die voor een van volgende vier zaterdagen een voorverkoopticket koopt, maakt kans.

Tomorrowland viert dit jaar zijn tiende verjaardag en dat zullen we geweten hebben. De 180.000 tickets vlogen zowel nationaal als internationaal als zoete broodjes over de toonbank. Toch blijkt er ook in nog veel vraag te zijn naar tickets. Daarom biedt Café Café d'Anvers nu haar klanten exclusief registratiecodes aan waarmee ze alsnog een kaartje kunnen kopen.

Verdeeld over de volgende vier zaterdagen zal Café Café d'Anvers maar liefst 1600 registratiecodes verloten onder alle bezoekers die via een voorverkoopkaartje de avond zelf aanwezig zijn in Café Café d'Anvers. Deze kaartjes zijn te koop in de online ticketshop op www.cafedanvers.com. Het is voldoende om met een dergelijk voorverkoopticket af te zakken naar de club. Ter plekke worden de winnaars geloot die vervolgens meteen hun kaartje voor Tomorrowland kunnen bestellen.

Er zijn kaarten beschikbaar voor alle dagen en alle weekends van Tomorrowland en dit aan normale voorverkooptarieven. Het programma van de 'Tomorrowland zaterdags at Café Café d'Anvers' ziet er als volgt uit:

Zaterdag 1 maart
Tomorrowland zaterdag 1 / Hermanez invites Coyu & Tapesh

S.o.t.u. room
Coyu (Spain / Suara – Cocoon – 2020vision – Noir Music)
Tapesh (Germany / Suara – Mobilee – Off Recordings)
Hermanez (Aella – Memoria – Café Café d'Anvers)

Balcony
2Winz & friends

Zaterdag 8 maart
Tomorrowland zaterdag 2 / Saved 100 Tour

S.o.t.u. room
Nic Fanciulli (London / Saved 100 tour – Souvenir - Rejected)
Robert Dietz (Germany / Saved 100 tour - Cadenza - Cécille)
Tofke (Labyrinth)

Balcony
2Winz & friends

Zaterdag 15 maart
[b]Tomorrowland zaterdag 3
S.o.t.u. room

Joachim (Café Café d'AnversSound Architecture)
Bollen & Fichtner (Café Café d'Anvers – Labyrinth)
Matts Brouns (Café Café d'Anvers – Lucid)
DJ PRINZ (PIA – Café Café d'Anvers Legend)

Balcony
2Winz & friends

Zaterdag 22 maart
Tomorrowland zaterdag 4
Mainroom

Delbaen vs Calvache (Café Café d'AnversSound Architecture)
Flo Ris (Café Café d'Anvers – Lucid)
Michael Thoelen (Café Café d'Anvers – Sweettrade)

Balcony
2Winz & friends

4 opmerkingen

ja, daar zou je al eens voor naar café d'anvers gaan. Eerst een ticket kopen om dan kans te hebben om een ticket te mogen kopen voor tomorrowland :) loooooool
Nou ja, als je in de buurt woont en je gaat naar een paar van de feesten is de kans best groot dat je uitgeloot wordt. De capaciteit is maar 630 per nacht en ze zullen echt niet uitverkopen in de voorverkoop. Het is alleen de vraag of je het ervoor over hebt. :lol:
 
Uitspraak van flipperke op zondag 2 maart 2014 om 13:41:
ja, daar zou je al eens voor naar café d'anvers gaan. Eerst een ticket kopen om dan kans te hebben om een ticket te mogen kopen voor tomorrowland :) loooooool


hehe inderdaad kansloze actie!!
Ingewikkelde actie, toch?