Partyflock
 
Nieuws · december 2014
Hardcore en early rave liefhebbers zijn jullie paraat? Aanstaande zaterdag 3 januari is het zover! Free2party in samenwerking met Decade Events & Strength of Unity presenteren jou 'Hardcore classics 1992-2004'. Het eerste early Hardcore Indoor festival van 2015.
Nog maar één week en dan is het eindelijk zover: Coone & The Gang – Escape on NYE! Check hier de timetable en lees alle laatste, belangrijke informatie over betalen, kluisjes, food stands en gratis openbaar vervoer naar de locatie!
Zondag 28 december sluit Epic het jaar af in de Escape Club met een knallende line-up! Verwacht headliners, maar ook alle residents van Juice en Eclectic Mansion, de andere succesconcepten van de organisatie van Epic. Het is dus niet alleen het eindejaarsfeest van Epic, maar ook die van Juice en Eclectic Mansion!
Trance Nation zal zich op 23 mei tijdens de 16e editie afspelen in de legendarische Heineken Music Hall. Ook voor deze editie van Trance Nation is weer alles op alles gezet om een line-up te realiseren die vakkundig en naadloos is volgeramd met het beste wat de trance scene te bieden heeft. Dit alles om de Trance Nation Global Family op hun wenken te bedienen.
Enter The Dome final info
maandag 22 december 2014
De donkere dagen voor kerst hebben zich weer aangekondigd en op het industrieterrein aan de Keileweg te Rotterdam wordt hard gewerkt om een grote silo om te toveren tot de prachtige evenementen locatie: Ferro Dome. Het belooft dan ook een historische Hardcore nacht te worden volgende week zaterdag en BKJN Events Events presenteert hierbij alle informatie van: Enter the Dome - The beginning of a new hardcore era.
Met alweer vier edities achter zijn naam maakt de man waar het deze nacht allemaal om draait zich weer klaar voor zijn unieke zes uur durende marathon set. Traditiegetrouw programmeert BKJN Events hier een aantal zalen omheen wat resulteert in een van de dikste line-up's van het jaar! ze hopen dan ook dat iedereen weer klaar is voor het hardste indoor event dat er bestaat, want 24 januari staat North Sea Venue volledig op zijn kop als Partyraiser het startsein geeft van het nieuwe hardcore jaar!
Salsa Fort by Salsa Breeze
zaterdag 20 december 2014
Na een reeks van succesvolle Salsa Breeze edities wordt dit jaar, 2014, afgesloten met het traditionele kerst en nieuwjaarsgala: Salsa Fort- The Red Carpet Edition! De naam zegt eigenlijk al genoeg: ze gaan tijdens de feestdagen extra uitpakken in samenwerking met de Arjan van Dijk Groep!
De eerste artiesten voor de Dance Night van de STRP Biënnale op zaterdag 21 maart 2015 zijn bekend. Onder meer beatmaker Kaytranada en de energieke dj / producer The The Gaslamp Killer spelen in het Klokgebouw in Eindhoven. Clark, die al enkele jaren hoge ogen gooit met zijn releases op het prestigieuze Warp label, is eveneens aan de line-up toegevoegd.
Before.Now.After – The Series
vrijdag 19 december 2014
Vanaf heden is de eerste aflevering van Before.Now.After – The Series te zien. Zie hoe Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks hun krachten bundelen in het DJ collectief BEFORE.NOW.AFTER. en volg hun weg naar het uitbrengen van hun eerste gezamenlijke track en het geven van hun eigen feesten rondom oud en nieuw.
Het is zover! De hostings voor de zaterdag van Intents Festival 2015 mogen worden aangekondigd. Met veel trots kondigt de organisatie niet alleen een aantal nieuwe area's aan, maar natuurlijk ook een aantal oude vertrouwde beuk area's zoals de gigantische mainstage, de Indoor Mainstage (raw) en Outrageous!
LatinVillage presents EastVille
donderdag 18 december 2014
Vanaf mei 2015 is Nederland weer een festival rijker! Team LatinVillage komt met een nieuw concept; EastVille festival. Op zondag 31 mei zoeken ze in recreatiegebied 't 't Twiske met dit festival de intimiteit van kleinschaligheid weer op. In het recreatiegebied zullen ze richten op drie essentiële festivalaspecten: de omgeving, de muziek en het gezelschap.
TIKTAK NYE in de Heineken Music Hall in Amsterdam is uitverkocht op enkele VIP tickets en VIP tables na. Voor de editie in Zoetermeer zijn nog kaarten beschikbaar. Met het vroegtijdig uitverkopen van de Heineken Music Hall, is de rush op kaarten voor de SilverDome nog groter geworden. Haal dus snel je tickets!
Pre-feestdagen weekend in Magistrat
woensdag 17 december 2014
Voor de feestdagen erin knallen houdt Magistrat niet in met zijn line-ups. Het op één na laatste weekend van het jaar zal het weer groot feest zijn in de club die Den Haag weer op de kaart aan het zetten is. Voor de mensen die wat geld willen besparen voor kado's houden ze ook rekening. Beide dagen is het entree tot 01.00 uur gratis.
Tijdens het Valhalla Festival kan er alleen maar betaald worden met 'virtual credits', die op de festivallocatie kunnen worden aangeschaft. Bezoekers krijgen een elektronische armband waarop de virtual credits kunnen worden opgeslagen. Afrekenen gebeurt door de armband tegen een Scanner te houden. Na afloop van het festival kan het bedrag van de niet gebruikte credits online worden teruggestort.
De organisatie van de Nachtburgemeester Hengelo is tamelijk trots op de kandidaten voor Nachtburgemeester Hengelo. De campagnes zijn inmiddels in volle gang en hopelijk raken die kiezers net als de organisatie onder de indruk van hun enthousiasme en de kwaliteit die ze te bieden hebben. Op koopzondag 21 december 2014 (om 15.00 uur) vindt de verkiezing plaats in Brasserie So Nice, Rabotheater Hengelo. Om een stem uit te brengen moet je daar aanwezig zijn.
Eén van de langstlopende en grootste promotors van Nederland viert zijn 20-jarig bestaan. Om de verjaardag te vieren lanceert Loveland een nieuw concept genaamd Loveland Live op 1 januari 2015 in de nieuwe locatie Mediahaven. Op het verjaardagsfeest wordt tevens nieuw leven geblazen in het eigen muzieklabel Loveland Recordings en een online muziekspeler.
De kick-off van het festival seizoen vier je komend jaar wederom op Rebirth Festival! Op zaterdag 11 en zondag 12 april staat de zevende editie van Rebirth in het teken van 'Rise of the Legions'. Op Rebirth Day 1 kun je genieten van vier verschillende stijlen, elk vertegenwoordigd door hun eigen legioen van top dj's. Op Day 2 van Rebirth Festival sluit je de opener van het festivalseizoen in stijl af met dit jaar hostings van niemand minder dan Crypsis en Puinhoop Kollektiv.
Het nieuwe jaar 2015 meteen goed beginnen? Dat kan natuurlijk! Terug in de tijd met een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's in de Winkel van Sinkel. Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80, 90 & 00's in hartje Utrecht en dat op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar: zaterdag 3 januari 2015!
Voor de early hardcore lief hebbers staat er binnen kort de leukste hardcore-reünie van het jaar op het programma. Deze reünie op 3 januari vanuit de Amsterdam Studio's belooft er nu al één voor in de boeken te worden. Ben jij er nog niet van overtuigd dat je hiervoor je energy en hak-skills moet besparen de aankomende feestdagen? Check dan de trailer van Hardcore classics- Celebrate the new year with a hardcore reunion 2015
Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dat betekent dat het de hoogste tijd is om de agenda van de eerst helft (en iets verder) van 2015 bekend te maken. Dus pak je pen en noteer de data, zodat jij ook volgend jaar niets hoeft te missen!
Gofun is al bijna tien jaar de specialist in jongerenreizen. Wil je voordelig op vakantie, nieuwe vrienden ontmoeten, zonnen en vooral heel veel willen feesten, dan kun je bij GoFun terecht voor de vakantie van je leven. Niets is te gek tijdens jouw vakantie, je bent tenslotte maar één keer jong en daar moet je van genieten! Boek nu en profiteer van het beste aanbod!
Ook dit jaar wordt in Rotterdam het Nieuwjaar weer officieel ingeluid met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug, ook wel de Nationale Nieuwjaarnacht genoemd. Het vuurwerk in Rotterdam kan onder andere worden aanschouwd vanaf de Boompjeskade bij Social Underground Rotterdam (S.U.R.) waar je een mooi uniek uitzicht hebt op dit spektakel. Maar in principe alle Rotterdamse kades met de moderne architectuur vormen het decor voor het grootste vuurwerk van Nederland! Aftellen naar Oud en Nieuw begint al om 23:00. Toch altijd weer heel spannend en speciaal!
Woensdag 31 december 2014 wordt het jaar weer volledig in stijl afgesloten met inmiddels al de vijfde editie van Masquerade Midnight. Het all-inclusive feest vol diversiteit en een intieme sfeer staat ook dit jaar aan de vooravond van een nieuw jaar met mooie herinneringen en nieuwe mogelijkheden. De drank is inbegrepen, hapjes zijn aanwezig in de vorm van een buffet en een grote vuurwerkshow is het hoogtepunt tijdens de jaarwisseling.
Na succesvolle edities begin dit jaar en in 2013 gaat het sensationele dance-evenement Crazy Town voor de derde keer op avontuur. Niemand minder dan The Partysquad, Thomas Newson, Alvaro & MC KC Jones, The The Darkraver, La Fuente, Dirtcaps, Lady Bee, PLN-B en Mitch The Kiss komen op zaterdag 24 januari 2015 naar Manege De De Molenheide in Schijndel.
Na twintig jaar op de Jonge Roelensteeg 21 gaat de Supperclub een gedwongen verhuizing tegemoet. Het huurcontract van de club loopt oktober volgend jaar af en wordt niet verlengd. Wáár de club aan het nieuwe hoofdstuk zal beginnen is nog onbekend. Ze zijn op zoek naar een 'spannende nieuwe locatie met hetzelfde DNA' waar ze eind volgend jaar neer kunnen strijken. Tips mogen gemaild worden.
Soundcloud $1,2 miljard waard?
woensdag 10 december 2014
Soundcloud voert naar verluidt gesprekken met investeerders in de hoop 150 miljoen dollar op te halen, met een waardering van ruim 1,2 miljard dollar (ongeveer 970 miljoen euro). Dat meldt de Wall Street Journal dinsdag op basis van twee ingewijden. De investeringsronde zou bedoeld zijn om Soundcloud te helpen bij het vastleggen van licentieovereenkomsten met grote platenmaatschappijen.
Bij de echte Hardcore liefhebbers staat Project Hardcore 2014 natuurlijk al lang in de agenda, en aanstaande zaterdag is het eindelijk zo ver! Je kunt dan namelijk de hele avond & nacht genieten van het allerbeste dat Hardcore je op dit moment te bieden heeft, verdeeld over twee area's. Voordat je naar Eindhoven afreist, zijn er nog wel een aantal praktische zaken die je als bezoeker vooraf dient te weten. Je vindt ze, inclusief de time table, in dit bericht. Ben jij er zaterdag bij om samen met b2s Hardcore te knallen?
Het aftellen is begonnen, nog even en dan ontmoeten we elkaar op Secret Affair NYE, 31 december 2014 in het bijzondere Taets Event Park, Zaandam. Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie!
Op zondag 21 december 2014 wordt voor de vijfde keer in Nederland een uniek familie-dance-event 'Dancing with Children indoor winterfestival' georganiseerd. De locatie waar dit plaatsvindt is 'Fabulous Food & Fun Company' Condor City in Den Haag. Dit kindvriendelijke event is alleen toegankelijk voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 15 jaar met hun ouders of begeleiders.
Met de spetterende 'Cirque du Freax' editie nog in de benen, kondigt Speedfreax haar volgende evenement aan. Op 31 december maakt het concept na ruim 15 jaar weer zijn opwachting in Amsterdam. De De Marktkantine zal het podium zijn waar Speedfreax speciaal voor Oud en Nieuw eenmalig terug gaat naar haar basis en komt met een all classic line-up.
Contra houdt op vrijdag 26 december het allereerste dance-evenement in Ferro Dome! Deze jonge Rotterdamse techno-partij onder leiding van DJ's Nino & Frankie vertrok in mei dit jaar uit de vaste clubs met de belofte om terug te komen op unieke locaties in de stad. Als belangrijkste ingrediënten bieden ze hun bezoekers vernieuwing en avontuur.
N8vlinders is weer terug in Rotterdam en wel in de 'tunnel' van Rotterdam, namelijk in Toffler! Deze nieuwe fuif staat garant voor de lekkerste deep -en techhouse door de helden uit de huidige Nederlandse scène oftewel 'the best of both worlds'. N8vlinders haalt op zondag 21 december voor haar tweede editie niemand minder dan ROOG voor een regelrechte underground set. Creatief, drijvend en rollend op zondag het weekend afsluiten!
Op zaterdag 17 januari 2015 organiseert Pulse Events de eerste editie van het hardstyle event TimeLapse in het City Theater in Schijndel. Een perfecte locatie om 15 jaar nadat de eerste hardstyle platen op de draaitafels lagen, terug in de tijd te gaan! Vanaf 21.00 uur tikt de klok door de hele hardstyle revolutie van early hardstyle naar mainstream tot extra rauwe hardstyle.
De Nederlandse dj Tiësto maakt kans op een Grammy Award. Zijn remix van het nummer All Of Me van John Legend is genomineerd in de categorie Best Remixed Recording, Non-Classical. De nominaties werden vrijdagavond via sociale media bekendgemaakt.
Kingdance in Zwolle wordt in 2015 groter dan ooit! Waar vorig jaar ruim 20.000 dance liefhebbers het parkeerterrein van de IJsselhallen wisten te vinden, gaat High Energy Events in 2015 voor een compleet uitverkocht huis. Met een nóg dikkere line-up en een cheap-ass Early Bird ticketprijs van slechts €5,- (ex. fee) zet de organisatie Kingdance ook in 2015 weer keihard op de kaart!
En dan is het jaar ineens bijna voorbij! Maar voor het zover is heeft 7th Heaven Events voor jullie nog een heel leuk feest bij de Pre-Xmas edition op 20 december in Rodenburg. Compleet met televisieopnames voor een nieuw programma op RTL 7, een grote techno area en een heuse arreslee. Maar uiteraard gaat het vooral om een heerlijk avondje dansen en feesten met je beste vrienden op een geweldig feest met goede dj's en een supersfeer. Perfect om jouw jaar hemels mee af te sluiten.
Zaterdag 3 januari keert Resist terug op de plek waar het 2,5 jaar geleden begon; het Klokgebouw in Eindhoven. Na twee edities in Amsterdam gaat Resist weer naar zijn basis en komt het met de grootste line-up tot nu toe. Volledige line-up: Sigma, Wilkinson, Metrik, Alix Perez, Must Die, p0gman, Gomes en Karimooo.
Het moet makkelijker worden om festivals te organiseren in Amsterdam, vinden VVD en D66. Daartoe willen de partijen een einde maken aan de verschillen tussen stadsdelen bij de vergunningverlening. Organisatoren die al jaren hun best doen om in samenspraak met de buurt een festival te organiseren verdienen dat. Ook moeten organisatoren die het er al een paar jaar goed vanaf brengen, makkelijker een meerjarige vergunning kunnen krijgen.
De nacht van zaterdag 20 december wordt een speciale nacht want dan zal Kings of Core een meer dan waardig afscheid nemen van de geliefde thuisbasis Huize Maas. Naast een dikke line-up met o.a. Ophidian, Noize Suppressor, Miss K8 en Dyprax, gaat er ook veel aandacht uit naar de show. Dit wordt een ongekend feest voor Huize Maas begrippen.
Op zaterdag 20 december 2014 is het zover! Dan vindt alweer de derde editie van Madness plaats in de Maassilo. Deze editie is een samenwerking tussen de Maassilo en Third Floor, ook bekend van het enorm populair feest Mysterious. Met deze samenwerking garanderen ze een dikke internationale line-up, enorme shows en een volle Maassilo.
Het grootste hardstyle event tijdens Koningsdag bestaat dit jaar alweer vijf jaar en pakt daarom groots uit! Beat the Bridge 2015 is 'all about the music,' dus een hele dikke line-up en topgeluid zijn ook dit jaar weer gegarandeerd! Vanaf 5 december krijgen jullie 5 euro korting vanwege het vijfjarig bestaan. In december zijn deze speciale tickets verkrijgbaar, Kingdsday tickets kosten dan €17,50 en Kingsnight tickets kosten €10. Wees er op tijd bij, want er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar voor deze prijs.
DGTL Festival is terug op de NDSM-Werf. Tijdens het paasweekend vertegenwoordigen meer dan 80 artiesten van over de hele wereld de beste innovatieve elektronische muziek van dit moment. Van populaire acts als Jamie Jones, Maceo Plex, Dixon en Ten Walls tot underground-grootmeesters zoals Michael Mayer, Move D en John Talabot. Tel daar een uitgebreid kunstprogramma en het milieuprogramma 'DGTL Revolution' bij op en je hebt de perfecte opening van het festivalseizoen.
Sinterklaas vier je dit jaar met Supersized samen, waarbij de line-up is gevuld met alleen maar dikke namen. Het is bijna zaterdag, het heerlijk avondje dat je tijdens de Freestyle Special feesten mag. Er zijn nog een aantal dingen die je vooraf dient te weten, zodat je geen niets kunt vergeten. Dus reis je zaterdag af naar het Zuiden van het land, lees dan de laatste informatie in dit bericht goed door zodat je niet bij het verkeerde feestje belandt.
Hiernaast zijn er in 013 een aantal cadeaus te vinden, waarmee jij het Sinterklaas-gevoel nog meer zult ondervinden!
's Ochtends vroeg wanneer de vogeltjes beginnen te fluiten en de deuren van Club Fifties open gaan, zullen de eerste mainstream beats door de speakers knallen. Vervolgens zullen deze beats worden opgevolgd door de snelle bpms van de uptempo hardcore. Want op zondag 14 december organiseert Warriors of the Core een nieuwe editie van Slapen Is Voor Mietjes.
In 2015 start Luke met een heuse Super You&Me-council en hiervoor is hij op zoek naar zijn grootste fans. Council-leden krijgen vele voordelen zoals gratis toegang tot alle Super You&Me events in 2015 samen met 2 vrienden.
Organisator UDC maakt zojuist bekend dat 5.000 fans hebben geprofiteerd van de speciale Dance Valley 2015 actie. Scherp geprijsde Fantickets werden vlak voor de feestdagen aangeboden en in korte tijd aan de man gebracht. Het bord 'Fantickets uitverkocht' betekent, in tegenstelling tot voorgaande jaren, dat de reguliere ticket verkoop van Dance Valley Flextickets is gestart.
De presale tickets voor 06/12/2014 Mysterious '3 Year Anniversary' in de Maassilo, Rotterdam zijn totaal uitverkocht! In overleg met de Maassilo is besloten om ook de tickets die gereserveerd waren voor de deurverkoop per direct in de voorverkoop te doen om de doorstroom bij de deur zo spoedig mogelijk te laten verlopen i.v.m de drukte die wordt verwacht. Let op: dit zijn maar een beperkt aantal tickets!
29 december 2014
Hardcore Classics: indoor, early hardcore festival met millenium, oldschool, early hardcore en terror
24 december 2014
Coone & the Gang timetable en laatste informatie
Epic sluit jaar af met knallende line-up in Escape
Trance Nation presenteert line-up 2015
22 december 2014
Enter The Dome final info
BKJN vs Partyraiser V.I.P. line-up release
20 december 2014
Salsa Fort by Salsa Breeze
19 december 2014
STRP Biënnale 2015 met Kaytranada, Karenn en The Gaslamp Killer
Before.Now.After – The Series
Intents Festival zaterdag · Stijlen, hostings & concepten
18 december 2014
LatinVillage presents EastVille
TIKTAK NYE Amsterdam uitverkocht · Voor Silverdome nog kaarten beschikbaar
17 december 2014
Pre-feestdagen weekend in Magistrat
Alleen electronisch betalen met polsbandje op Valhalla festival
Hengelo op zoek naar nieuwe nachtburgemeester
16 december 2014
Loveland viert 20-jarig bestaan met nieuw concept en muzieklabel
Rebirth Festival presenteert line-up voor 'Rise of the Legions'
Het nieuwe jaar 2015 meteen goed beginnen met een gloednieuwe editie van We All Love 80's 90's 00's
15 december 2014
Trailer Hardcore Classics · Celebrate the new year with a hardcore reunion 2015
Pak je pen en agenda, want b2s maakt de evenementen tot en met de zomer van 2015 bekend
Ready for party and sun? Boek dan nu je zomervakantie bij GoFun
12 december 2014
Oud en nieuw in Rotterdam @ Early & Harder
Masquerade Midnight line up & tickets
11 december 2014
Derde editie Crazy Town opnieuw met vette namen
10 december 2014
Supperclub moet na twintig jaar verhuizen
Soundcloud $1,2 miljard waard?
9 december 2014
Project Hardcore 2014 · latest info
Secret Affair NYE; when we meet we create fireworks…
Dancing with Children indoor winterfestival
8 december 2014
Speedfreax na vijftien jaar terug in Amsterdam voor legendarisch Oud en Nieuw
7 december 2014
Rotterdamse clubnacht Contra trapt af in de Ferro Dome
Beleef Roog op een andere manier tijdens N8vlinders in Toffler
6 december 2014
TimeLapse · Early to raw in Citytheater Schijndel
Tiësto genomineerd voor Grammy Award
5 december 2014
Eerste namen Kingdance 2015 ·Early bird tickets slechts €5
De Pre-Xmas edition van 7th Heaven: het gezelligste feestje vlak voor de feestdagen
Resist 3 januari terug in het Klokgebouw
4 december 2014
VVD en D66 willen makkelijker vergunningen verlenen voor festivals
Kings of Core zegt met 'final ode' Huize Maas 20 december vaarwel
It's gonna be a big Madness in de Maassilo
3 december 2014
Beat the Bridge viert vijfjarig bestaan met decemberactie
Jamie Jones, Maceo Plex en Dixon op DGTL Festival 2015
Supersized Freestyle Special · laatste informatie
2 december 2014
Warriors of the Core presents Slapen is voor Mietjes
Laidback Luke is op zoek naar jou voor zijn exclusieve Super You&Me-council
1 december 2014
Fantickets Dance Valley 2015 uitverkocht
Deurverkoop tickets Mysterious deels vast in de voorverkoop