Partyflock
 

Before.Now.After – The Series

gepubliceerd door , op
Before.Now.After – The Series
18 december 2014
Vanaf heden is de eerste aflevering van Before.Now.After – The Series te zien. Zie hoe Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks hun krachten bundelen in het DJ collectief BEFORE.NOW.AFTER. en volg hun weg naar het uitbrengen van hun eerste gezamenlijke track en het geven van hun eigen feesten rondom oud en nieuw.

BNA The Series - Ep.1 "The First Studio Session":



In zes korte afleveringen volgen we het viertal bij al hun activiteiten rondom Before.Now.After. Van het klooien tijdens de studiosessies, tot het fine tunen van hun track. Van het kopen van een broodje kroket tot het geven van een interview. Van flauwe Backstage grappen tot aan muzikale hoogtepuntjes op de dikste feesten. Van een bezoekje aan de eventlocatie tot hun B2B2B2B set met oud en nieuw in de Zuiveringshal en uiteindelijk... de release van hun eerste track

Het collectief
Eelke Kleijn, Miss Melera, Olivier Weiter en Arjuna Schiks stonden al regelmatig met elkaar achter de booth en de persoonlijke band die ze al jaren hebben is zowel vriendschappelijk als muzikaal diep geworteld. De artiesten van BEFORE.NOW.AFTER. delen een passie voor een specifieke sound: melodieuze techno, deephouse en tech house. Deze sound komt tot uiting in DJ sets en releases op erkende platenlabels, zowel bij de solo optredens als bij toekomstige optredens van het collectief.

SLAM FM zendt wekelijks een 'prime time' BEFORE.NOW.AFTER. radioshow uit op zaterdagavond van 01.00 tot 02.00 CET