Partyflock
 
Nieuws · oktober 2014
Vernieuwend, uitdagend en grenzeloos. Click dendert in volle vaart vrolijk door. Na een sublieme ADE 2014 editie is er geen gelegenheid om tot adem te komen. Op zaterdag 29 november wordt namelijk in thuisbasis WesterUnie het clubseizoen officieel geopend met de Melodia Marathon. Een 17 uur lang strekkend festijn met de kampioenen van Click Records. Donatello, Einmusik, Jonas Saalbach en My Favorite Robot vormen daarvan slechts het topje van Melodia's wonder-iisberg.
Na de overweldigende successen van 2012 en 2013, is Secret Affair NYE terug; met een nog dikkere line-up en in een nog mooiere locatie! Plaatsdelict voor deze nu al onvergetelijke NYE is Taets Event Park op de grens van Amsterdam en Zaanstad. Niemand minder dan Shermanology zullen het eerste uur van 2015 uit de speakers knallen. Naast deze headliner zullen de meer dan populaire Vato Gonzalez en MC Tjen voor het eerst on stage verschijnen op Secret Affair NYE; onmogelijk om tijdens deze set stil te staan! Andere dj's die ervoor zullen zorgen dat jouw 2015 met de beste sound start zijn: Baggi Begovic, Benny Rodrigues, Leroy Styles, Genairo Nvilla, Mitchell Niemeyer, Delivio, Issy en Brothers in the Booth. Host of the night is MC Roga en naast hem zullen ook enkele live-muzikanten het podium bestijgen.
We hebben de eerste herfststormen overleefd en maken ons op om Koning Winter het hoofd te bieden. Dat kan je natuurlijk doen door jezelf van top tot teen lekker warm aan te kleden, in bed te blijven óf door helemaal los te gaan bij het warmste winterfeest van de wereld: Winterkriebels op zaterdag 31 januari in Central Studios Utrecht!
We All Love 80's 90's 00's presenteert haar Amsterdamse New Year's Eve special op woensdag 31 december. Na alle succesvolle maandelijkse edities is het tijd om het jaar 2014 in stijl af te sluiten. Geniet van mooie dranken, heerlijke champagne en prachtig vuurwerk terwijl je jezelf terug in de tijd waant met de lekkerste hits en visuals uit de 80, 90 & 00's!
Q-dance lanceert line-up Qlimax
donderdag 30 oktober 2014
Op zaterdag 22 november 2014 vormt het GelreDome het toneel voor de nieuwe editie van Qlimax. Het event was binnen no-time uitverkocht en de fans wachtten ongeduldig op de line-up. Afgelopen zondag kwam het anthem 'The Source Code of Creation' geproduceerd door Noisecontrollers al online. Q-dance hield iedereen nog even in spanning en gisteren was het dan zo ver: de release van de website en line-up.
Crazyland 1 november wordt een speciaal feest. Het is alweer enige tijd uitverkocht en voor deze editie gaan ze ook echt letten of iedereen wel zijn best gedaan heeft op het thema. Benieuwd naar de timetable? Je vindt hem in dit bericht. En daarnaast ook vast de aankondiging van een ander populair event dat haat tienjarig jubileum viert: Booming Sexy New Years Vibe!
See Tickets verder als Eventim
maandag 27 oktober 2014
See Tickets zal per direct onder de naam Eventim Nederland verdergaan. De komende maanden zullen steeds meer evenementen onder de Eventim-vlag in de verkoop gaan, terwijl het aanbod bij See Tickets geleidelijk zal worden afgebouwd. Eventim Nederland positioneert zich met deze stap als grootste ticketer van Nederland, met naar eigen zeggen het breedste entertainmentaanbod.
Here We F*ckin Go!
vrijdag 24 oktober 2014
Daar waar alle bekende artiesten voornamelijk naar het buitenland toe vertrekken, staan de clubs in Nederland met betrekking tot 'Electronic Dance Music' nog in de kinderschoenen. De aankomende editie zal met een internationale EDM programmering voor de liefhebbers een veelbelovende editie worden.
Het Haagse District25 keert na een uitverkochte 'Crave Fest' terug op zaterdag 15 november met een hoogstaande editie. Het affiche is de mooiste uit de historie tot nu toe, van de organisatie die slechts 8 maanden geleden werd opgericht. Zo zijn Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik de headliners. De line-up wordt aangevuld met een sterke delegatie aan opkomende nationale acts.
MTV Nederland heeft gistervanavond in Odeon, Amsterdam bekend gemaakt dat Kensington de winnaar is van de Best Dutch Act op de MTV Nederland EMA 2014. Andere genomineerden waren Chef'Special, Martin Garrix en Hardwell.
Voor een kleine impressie van de rode loper verwijzen we je naar onze galerij.
Marcel Mingers, eigenaar van Extrema Network richtte 10 jaar geleden het maandelijkse populaire feestje Gelikt in de Mezzo op. Gelikt komt terug met een bizar concept. Een extravagant luxe diner met aansluitend een sensationeel feest voor volwassen publiek om de sleur van de zondag te doorbreken. Op zondag 2 november vindt de eerste editie plaats in de recent geopende Club Xi op Stratumseind in Eindhoven.
Vanaf 30 oktober opent Magistrat. De nieuwste club in het centrum van Den Haag. In het prachtige Rococoachtige pand (1912) aan de Kettingstraat 12b, waar vroeger clubs als de Tijd en Le Paris waren gevestigd. De Kettingstraat is de laatste jaren opgepimpt tot een on-Nederlands gezellig straatje vol leuke restaurants en lunchrooms. Daar past Magistrat perfect tussen.
Crazy Sexy Cool, Halloween Edition, vindt plaats in Maassilo in Rotterdam. Het Halloweenfeest van het jaar knalt op 25 oktober met Shermanology, Billy the Kit, Apster, Benny Rodrigues, D-wayne, Delivio, Roul and Doors, Irwan, BIGGI, MC Ambush, MC Mitch Crown and many many more! Ben jij helemaal voorbereid? Hier vind je alle info om helemaal startklaar te zijn!
Weet je nog?! Toen hardstyle nog gewoon hardstyle was en je niet hoefde te kiezen tussen raw en euforisch? De tijd van Partyflockmeetings linksvoor, wegwerpcamera's en na elke editie van Defqon.1 het zand van Almeerderstrand weer in je onderbroek vinden. Wat was het mooi hè? Dat gevoel van saamhorigheid, leven voor de muziek en de feesten. Elk weekend weer op pad met je vrienden om je favoriete dj's te zien. Zou je dat niet nog één keer mee willen maken?!
Zaterdag 22 november is het zover! Addicted in Eclipse Rotterdam zal voor een unieke opbouw van stylen zorgen, van raw hardstyle tot uptempo hardcore van zeer bekende namen uit de scene. Ook zullen er veel opkomende talenten draaien die zeker niet onder doen aan de ervaren DJ's in het vak: Maxi-G, PulpDJ, Jason Payne, Spitnoise, Delete, Deetox, Chain Reaction.
Waar Rudi a.k.a. Dr. Rude zich mentaal voorbereid door keihard te chillen in de USA, is Bass-D dag en nacht in zijn studio waar hij werkt aan nieuwe producties en al druk bezig is met zijn keiharde tracklist. Beide heren maken zich namelijk op voor 'The Battle of the Glory!' die op 15 november 2014 gaat plaatsvinden in de Hedon Zwolle! Ben jij een echte #hardcore en/of #freestyle liefhebber? Dan mag jij deze 4-uur durende battle écht niet missen!
Rotterdamse Rave UK Special
dinsdag 21 oktober 2014
Op vrijdag 24 oktober vindt de Rotterdamse Rave UK Special plaats. De Rotterdamse Rave zal ditmaal groter uitpakken dan ooit. Met deze editie verhuist het evenement van de Factory 010 naar een grotere locatie: de Maassilo. Dit betekent: grotere artiesten, meer show en ruimte voor maar liefst 5000 ravers!
Het Vondelpark Openluchttheater staat vanaf 30 oktober zes weken lang in het teken van het Scheckter's Sunrise Project. De beste DJ's uit Amsterdam reizen iedere donderdagochtend voor dag en dauw af naar het Vondelpark Openluchttheater om tijdens zonsopgang een opzwepende set weg te geven. Niet voor een nieuw festival, maar voor de ultieme workout!
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, organiseert voor het eerst een extra editie op vrijdag 31 oktober. Tijdens deze Extra Ordinair kan je los op de allereerste Haarlemse Horrornacht tijdens een mega Halloween feest!
Dancefestival Extrema Outdoor werd gisteren tijdens de ADE Green conferentie op het Amsterdam Dance Event beloond voor haar duurzame festivaltoepassingen. De prijs werd uitgereikt door 'a Greener Festival', een Engelse organisatie die wereldwijd festivals toetst op hun groene prestaties.
Na grote vraag is het eindelijk zover! Soixante Neuf komt naar Tilburg en wel op zaterdag 1 november in club Epic. Tilburg maak je dus klaar voor de eerste editie van Soixante Neuf in Tilburg op zaterdag 1 november!
NYE Alkmaar
woensdag 15 oktober 2014
Alkmaar, are you ready for 2015? Er is geen ontkomen aan: jouw nieuwe jaar gaat ongeremd knallend van start tijdens NYE Alkmaar. Bereid je voor op keihard muzikaal vuurwerk tot in de aller vroegste uurtjes en vier Oud & Nieuw met een dikke show vol grootse namen: The Partysquad, FeestDJRuud, Vato Gonzalez & MC Tjen, The Flexican & Sef, Dirtcaps en Girls Love DJs.
Estroe, één van Nederlands meest prominente dj's, is een eigen label gestart. Rosedale Records slaat een brug tussen Estroe's eigen producties, gerenommeerde producers en de talentvolle artiesten die zij via haar Estroe Electronic Music Advice agency en platenlabel EevoNext heeft leren kennen. Verwacht geen standaard houseplaatjes, maar een dieper, gelaagd geluid waarmee de Rotterdamse dj bewust de spannende randjes van de dansvloer gaat verkennen.
Café d'Anvers pakt dit weekend groots uit met haar 25ste verjaardag. Zowel op vrijdag als zaterdag viert de club dit jubileum met een hoogstaande muzikale invulling, maar ook met extra acts, op maat gemaakt decor en de onthulling van een heus kunstwerk door Antwerpse kunstenares Charlotte De Cock.
Negenmaal hoera, want Latin Lovers bestaat namelijk negen jaar! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland zal, zoals iedereen dit inmiddels gewend is, dit natuurlijk groter dan grootst vieren en wel op zaterdag 29 november. Latin Lovers sluit dan haar '9 Year Anniversary Tour' af in de stad waar het allemaal is begonnen en komt met een verrassende locatie uit de hoge hoed waar iedereen meteen enthousiast over is: WTC Rotterdam!?
J'Adore Monday Vaganza
woensdag 15 oktober 2014
Anders dan anderen en beter dan de rest.. Stijl, kwaliteit en diversiteit samengevoegd met het leukste publiek, de beste sfeer en exclusieve tracks van een spetterende deejay line-up. Tijdens jouw J'Adore MondayVaganza wordt er strikt gelet op de dresscode en er is altijd een strenge doorbitch aanwezig die dit nauwlettend in de gaten houdt: 21 jaar is de minimum age en de dresscode is classy & chique!
Op zaterdag 20 december organiseert High Energy Events de tweede editie van MegaWatt Festival in de IJsselhallen Zwolle. Voor deze tweede editie gaat de organisatie letterlijk het roer omgooien. Zo krijgt het Indoor Festival een compleet nieuwe indeling, gaat Housteria als main-area fungeren en wordt het groter opgezet als vorig jaar. Zorg dus dat jij deze editie niet mist en scoor je tickets vandaag nog op www.megawattfestival.com?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A28359!
Timetable Noisekicks Terrordrang
dinsdag 14 oktober 2014
Zaterdag is het tijd voor het hardste terror feest van het jaar. Deze avond zal je alleen onvervalste snoeihard terror van het hoogste niveau voorgeschoteld krijgen door artiesten die er verstand van hebben. terror zoals het bedoelt is en niks minder. Denk je dat je het niet aan kan? Blijf dan lekker thuis of ga naar een ander feest, dit is een feest voor echte liefhebbers.
Hij is inmiddels een flinke naam in het Nederlandse nachtleven. Producer Arjuna Schiks betovert de laatste jaren zowel kleine clubs als grote massa's met een hypnotiserend, volstrekt uniek geluid. Dit wordt vrijdag 31 oktober onderstreept met ARJUNA, een solo-avond in de Chicago Social Club, waar Arjuna Schiks zes uur lang centraal staat. Een beter moment om deze eigenzinnige producer te ervaren is er niet.
Soundcloud, de Berlijnse dienst die het mogelijk maakt om muziek en andere audiobestanden te delen, draait steeds meer verlies. Soundcloud ziet verlies fors toenemen. De omzet gaat gestaag omhoog, maar de verliezen stijgen nog veel sneller, zo blijkt uit jaarcijfers die zijn ingezien door Techcrunch.
Ben jij er klaar voor om lekker te gaan feesten tijdens het Amsterdam Dance Event? Of staat er een ander spetterend concert, feest, festival of een optreden van je favoriete band op de planning? Met het unieke limited edition Alpine Dance Pakket ben je er helemaal klaar voor! Speciaal voor ADE Festival heeft Alpine een exclusief gehoorbescherming festivalpakket samengesteld. Het Alpine Alpine Dance Pakket bestaat uit zilvergrijze of zwarte PartyPlug oordoppen, een klein opbergtasje en een handig koordje. Het Alpine Dance Pakket is voor slechts € 12,95 tot en met 19 oktober verkrijgbaar.
Voor het eerst in de geschiedenis van ADE is er nu een gratis pendelbus, aangeboden door New World Punx. Spring op de bus tijdens het Amsterdam Dance Event en rij met de New World Punx mee naar je favoriete club! De gratis tourbus rijdt de gehele nacht door heel Amsterdam en stopt bij de dertien populairste locaties. De New World Punks (Ferry Corsten en Markus Schulz) rijden zelf ook mee op de bus naar hun dikke show op donderdag 16 oktober in de legendarische Panama club.
Sound Architecture ADE Showcase 2014
zaterdag 11 oktober 2014
Tijdens het Amsterdam Dance Event zal de van origine Rotterdamse organisatie Sound Architecture met een keur aan artiesten van het label neerstrijken in Club 8.
Terwijl iedereen zich nog het megafeest vorig jaar herinnert maakt 7th Heaven Events zich op voor haar 9e verjaardag op zaterdag 25 oktober. Om dat samen met jullie te vieren nodigt de crew iedereen uit om (tot 23:30 uur) gratis naar 7th Heaven Events te komen. Zowel de dames als de heren zijn tot half twaalf gratis welkom. Is dat geen mooi cadeau voor alle bezoekers? Maar het kan nog mooier, want tijdens het feest gaat de klok een uur terug en wordt de nacht een uur langer! Dubbelop feest waar je geen nee tegen kan zeggen dus. Ben jij er ook weer bij?
Sunnery James en Ryan Marciano zijn toe aan een nieuwe uitdaging. De twee beginnen een barbecuerestaurant annex] cocktaillounge in een voormalige coffeeshop aan de Warmoesstraat in Amsterdam.
Armin van Buuren heeft gisteravond in zijn gelijknamige radioshow A State of Trance Festival aangekondigd. In 2015 zal er voor het eerst in de historie van A State of Trance, geen celebration tour, maar een celebration weekend plaatsvinden. Vervolgens zal A State Of Trance Festival de komende drie jaar een aantal vaste bestemmingen in de wereld aandoen, waar festivals met meerdere podia worden georganiseerd.
Dit jaar stond op 30 mei Walhalla in Deventer voor het eerst in het teken van Hard Reminder. En dit was zeker een avond die door de bezoekers niet snel word vergeten. Het was weer een ouderwets gezellige avond. Met een hoge opkomst, gezelligheid, en knallende dj sets van de artiesten van die avond.
Zaterdag 18 oktober staat het nieuwe Simplon in Groningen in het teken van Electronication; een internationale sound met trance, tech, progressive en edm. Electronication brengt met een line-up van formaat met o.a. de #1 DJ van Australië MaRLo en de #1 Trance Dj van Brazilië Klauss Goulart. Aangevuld met toonaangevend talent van het moment Willem de Roo, Adam Szabo, DiVasco en de host van de avond zelf, Kay Wilder.
De nominaties voor de European Festival Awards 2014 zijn bekendgemaakt. Dit jaar zijn er 22 Nederlandse festivals en één Nederlandse band in de running voor een prijs. De European Festival Awards worden sinds 2010 uitgereikt. Er zijn prijzen in dertien categorieën, in negen daarvan wordt door het publiek (mede)bepaald wie er wint.
Na een succesvol zomers uitstapje op het Bloemendaalse strand is het nu weer tijd voor Vingt-Cinq om de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek op te zoeken voor de vierde editie van dit succesconcept. Het recept is inmiddels voor vele volwassen clubbers in Haarlem en omstreken bekend: een prachtige monumentale locatie, topdj's, house music, wijn- & champagnebar, oesters en het belangrijkste: een volwassen (25+) publiek.
Hij is er! De aftermovie van Ground Zero dat in de nacht van 30 augustus plaatsvond op Bussloo! Check hem hier! De volgende editie van GZ is inmiddels ook al aangekondigd: zet 29 augustus 2015 maar vast op 'blocked' in je agenda! Dan viert Ground Zero haar tiende editie! Meer gedetailleerde informatie lees je over een tijdje!
Vanaf vrijdag 10 oktober 2014 zal Eric van Kleef met zijn bekende (dance) radioshow Clubbin te horen zijn op Radio Decibel. Clubbin komt in de plaats van Ministry of Beats dat daarmee stopt.
Inmiddels is de indoor editie, van het succesvolle concept Atmoz classics, op tweede Kerstdag in de Effenaar een traditie. Voor het derde jaar achter elkaar organiseert Minority Events op 26 december Atmoz classics.
Call of Duty: Advanced Warfare zal een grote rol spelen tijdens het concert van Afrojack in Ziggo Dome. De game is zowel onderdeel van de show als van de afterparty.
Een van de meest langst lopende concepten van Nederland (en met name in Rotterdam) keert op zaterdag 8 november terug in de Havenstad: Lunapark! Dit roemruchte event zal op deze datum haar debuut maken in de mooiste club langs de Maasboulevard: Club Vie!
Na hun Nachtfestival samen met VBX op ADE'13 is Cartel terug op 's werelds grootste muziek wereld! Wederom hebben de heren een ongewone locatie weten te strikken om een feestje te geven! De Stadsschouwburg/Stanislavski was het doelwit en de heren hebben deze zo ver gekregen haar deuren te open voor een flink house-feestje.
Zaterdag 11 oktober is het weer tijd voor History of House, voor het eerst in TivoliVredenburg! Speciale gast voor deze editie is househeld Lucien Foort, een van de meest geboekte dj's in Nederland en een begrip in de house-wereld.
Je kent het wel, zakelijke bijeenkomsten, bedrijfsborrels, trouwerijen, familie diners en uhmm, jawel, opeens stond daar een vrolijke organisator met een brede grijns op zijn gezicht voor de deur. Grandcafé De Horlogerie in Culemborg zal vrijdag avond 17 oktober het podium gaan worden van het tweejarig jubileum van een techno-concept van eigen bodem.
Tieum Solo · final info
woensdag 1 oktober 2014
Nog een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk tijd voor Tieum zijn eerste solo feest in Nederland. Deze 'up-tempo' koning uit Frankrijk zal in club Rodenburg een speciale 7 uur durende set presenteren en wordt hier gelukkig in bijgestaan door vele bevriende collega's uit het vak. BKJN Events events presenteert dan ook met trots de draaitijden voor het hardste feest wat je aanstaande zaterdag kunt vinden in de Nederlandse party agenda.
Meanwhile Showcase
woensdag 1 oktober 2014
Voor het derde jaar op rij organiseert Amsterdams boekingskantoor Meanwhile een showcase tijdens het Amsterdam Dance Event. In de klassieke setting van de Stadsschouwburg brengt Meanwhile al haar toppers samen.
31 oktober 2014
Click organiseert zeventien uur durende marathon
Secret Affair NYE met waanzinnige line-up in unieke locatie
30 oktober 2014
Warm en voordelig de winter door met Winterkriebels
We all love 80's 90's 00's presenteert haar Amsterdamse New Year's Eve special
Q-dance lanceert line-up Qlimax
29 oktober 2014
Laatste belangrijke info uitverkocht Crazyland 1 november
27 oktober 2014
See Tickets verder als Eventim
24 oktober 2014
Here We F*ckin Go!
23 oktober 2014
The Crave strikt Cari Lekebusch, James Ruskin en Pär Grindvik
Kensington wint MTV EMA Best Dutch Act
Extravagant feest Gelikt na tien jaar terug in Eindhoven
Nieuwe house en technoclub Magistrat opent in Den Haag
Laatste info en timetable Crazy Sexy Cool · Halloween Edition
22 oktober 2014
De Tijdmachine Weekender met Bioweapon
Addicted komt naar Club Eclipse Rotterdam met grote namen zoals Chain Reaction, Deetox, Delete, Jason Payne & Spitnoise
21 oktober 2014
Bass-D en Dr. Rude gaan met elkaar op de vuist
Rotterdamse Rave UK Special
19 oktober 2014
Ultieme workout in Vondelpark met Silent DJs
18 oktober 2014
Haarlem Ordinair presenteert op vrijdag 31 oktober Halloween
16 oktober 2014
Extrema Outdoor wint A Greener Festival award
Epic Tilburg maakt zich op voor Soixante Neuf
15 oktober 2014
NYE Alkmaar
Estroe start veelbelovend nieuw label
Antwerpse club Café d'Anvers viert dit weekend haar 25e verjaardag
Latin Lovers start vandaag earlybird actie voor 9 Years Anniversary in Rotterdam
J'Adore Monday Vaganza
14 oktober 2014
Line-up release MegaWatt Festival 2014
Timetable Noisekicks Terrordrang
Arjuna Schiks doet allereerste solo-avond
Soundcloud ziet verlies fors toenemen
13 oktober 2014
Alpine gehoorbescherming introduceert in het kader van ADE speciaal dancepakket
New World Punx presenteren de gratis ADE pendelbus
11 oktober 2014
Sound Architecture ADE Showcase 2014
7th Heaven viert 9-jarig jubileum met gratis entree voor iedereen tot 23:30 uur
10 oktober 2014
Sunnery James en Ryan Marciano openen barbecuerestaurant annex cocktaillounge
A State Of Trance kondigt nieuw concept aan
9 oktober 2014
Hard Reminder krijgt op 17 oktober een knallend vervolg
8 oktober 2014
Electronication haalt trance-zwaargewicht MaRLo naar Simplon Groningen
Er kan weer gestemd worden: European Festival Awards
Vingt-Cinq verwelkomt Benny Rodrigues op 29 november in de Lichtfabriek
7 oktober 2014
Ground Zero aftermovie en aankondiging volgende editie
Eric van Kleef vanaf vrijdag met Clubbin op Radio Decibel
5 oktober 2014
De Atmoz family viert kerstmis in de Effenaar
4 oktober 2014
Samenwerking Afrojack en Call Of Duty voor concert in Ziggo Dome
2 oktober 2014
Lunapark is terug op zaterdag 8 november in Club Vie
Tot in de vroege uurtjes housen in de Stadsschouwburg
History of House voor het eerst in TivoliVredenburg
1 oktober 2014
De Horlogerie podium van tweejarig bestaan Culemborgs techno-concept
Tieum Solo · final info
Meanwhile Showcase