Partyflock
 

Vingt-Cinq verwelkomt Benny Rodrigues op 29 november in de Lichtfabriek

gepubliceerd door , op
Na een succesvol zomers uitstapje op het Bloemendaalse strand is het nu weer tijd voor Vingt-Cinq om de vertrouwde Haarlemse Lichtfabriek op te zoeken voor de vierde editie van dit succesconcept. Het recept is inmiddels voor vele volwassen clubbers in Haarlem en omstreken bekend: een prachtige monumentale locatie, topdj's, house music, wijn- & champagnebar, oesters en het belangrijkste: een volwassen (25+) publiek.

Line-up
Na eerder al house legendes Erick E & ROOG te hebben mogen verwelkomen, mag de organisatie nu vol trots Benny Rodrigues aankondigen. Ondanks dat Benny al vele jaren meedraait is zijn populariteit nog steeds groeiende. Benny laat zich niet in een muzikaal hokje stoppen en waarschijnlijk is dat ook de reden voor zijn populariteit. House, deephouse, techno & techhouse, het komt allemaal voorbij in zijn sets. Hij stond afgelopen zomer niet voor niets op meer dan 40 festivals waar hij de bezoekers verwende met zijn groovende en uplifting sets en sublieme mixtechniek.

Het super aanstekelijke, energieke duo Brothers in the Booth komt net als op de editie in Bloemendaal ook dit keer weer langs om de bezoekers van Vingt-Cinq mee te nemen op een muzikale reis naar Ibiza.

De dj line-up wordt compleet gemaakt door Vingt-Cinq resident Alex Cruz en De La Montagne (voorheen bekend als Denniz).
Het live entertainment wordt verzorgd door saxofonist Melle Kuil en MC Haits.

Een superavond uit met kwaliteit op ieder gebied: Vingt-Cinq denkt aan de volwassen clubber!

Tickets
De eerste 100 early bird tickets kosten slechts €12 (ex presale fee) en zijn nu verkrijgbaar via koop tickets.De reguliere tickets kosten €16 (ex presale fee).