Partyflock
 
Nieuws · juni 2013
Na een intensieve periode van voorbereiding en druppelsgewijs informatie delen, kondigt BEAT IT! Events vol trots aan dat ze muzikaal rond is en alle ingrediënten bij elkaar heeft gebracht die voor een geweldig feest zullen zorgen! 'Samen opstaan tegen Kanker' is het motto en om dat te benadrukken zijn ook een paar zeer bijzondere back 2 back momenten ingepland.
Afgelopen week heeft EBS Events jullie gevraagd welke artiesten je graag wil zien op het Elektrolite Festival. De organisatie is druk bezig met het verwerken van de aanvragen en wil jullie laten weten dat ze alle tips erg waarderen. Ga vooral door met het doorgeven van jouw favoriete dj. Echter, het is tijd voor ander groot nieuws. Fase 1 van de line-up en informatie over de ticketsale!
Op 7 september zal de eerste Glorification Outdoor een feit zijn. RAAK! Events heeft een perfecte locatie gevonden in het dorp waar het allemaal begon. Direct langs de snelweg A58 ligt het Industrieterrein Noordland en hier zijn alle ingrediënten aanwezig voor een superleuk feest.
Amsterdamse uitgaanders waaieren steeds meer uit naar feesten buiten het gevestigde clubcircuit. Daar is alcohol minder duur en wordt minder streng op drugs gecontroleerd. Dat blijkt uit Antenne, het jaarlijks onderzoek van de UvA (Bonger Instituut) en Jellinek Preventie naar de ontwikkelingen op de Amsterdamse drugsmarkt.
Een hete zomer met ruim vijftig Totally Summer feesten in de populairste Europese badplaatsen, 65.000 feestende jongeren, 52 DJ's en 189 vluchten, staat op het punt te beginnen. Na deze grootste zomer tour aller tijden, is het tijd voor de grootste zomerreünie aller tijden!
Het eigenzinnige Bla Bla strijkt dit jaar niet één, maar drie dagen neer in Nijmegen tijdens de 4Daagse. Dit jaar heeft het Amsterdamse concept en platenlabel van Daniel Sanchez een eigen locatie aan de rand van het centrum: #BRUUT.
KNIP
woensdag 26 juni 2013
Kun je drugs gebruiken als je antibiotica slikt? Trimbos geeft je antwoord op deze vraag. De foto van de week is er eentje van, hoe kan het anders, Defqon. Natuurlijk ook weer een paar leuke filmpjes, anekdotes en de mop van de week.
Dance 2 Eden Outdoor aftermovie
woensdag 26 juni 2013
Bam! Dat was 'm dan! Als je op 1 juni getuige was van de geboorte van Dance 2 Eden Outdoor, dan weet je waar dit over gaat. Wat een feest! Wat een sfeer! Volgend jaar weer! Check de aftermovie en de foto's.
Overal waar ze neerstrijken zetten ze de tent op zijn kop en maken er een feestelijk spektakel van. Wie dan? Decisions natuurlijk! Al jarenlang de meest spraakmakende feesten op toplocaties waar iedereen naar uitkijkt. Na het overweldigende succes van de eerste @ the Beach editie vorig jaar wordt het nu hartje zomer tijd voor een tweede superfeest in Beachclub Vroeger.
Nu de zon langzaam ontwaakt uit zijn winterslaap en Sunrise festival dichterbij komt, ben je over minder dan vijf dagen getuige van iets spectaculairs! Er wordt op dit moment hard gewerkt aan de opbouw om voor jou en je vrienden een onvergetelijke ervaring te creëren. Check alvast de foto's van de opbouw.
De zevende editie van het Rauw jubeljaar staat al weer voor de deur. En ook deze keer wordt er weer uitgepakt. Alhoewel er al menige Belgische topper op Rauw is langs zijn geweest in de afgelopen tien jaar, is het voor het eerst dat Dr. Lektroluv komt draaien.
The Vizitor kan nauwelijks meer wachten, hij staat te popelen om Crystal Venue 29 juni compleet af te breken met zijn snoeiharde hardcore, terror en frenchcore. Maar liefst vijf uren solo met ondersteuning van zijn hardste collega dj's uit de scene. Dit wordt een nacht voor die-hards, een nacht om nooit te vergeten.
Suzanne en Kleurenblind slaan deze zaterdagnacht de handen in één. En dat beloofd wat, want niet alleen Suzanne staat bekend om haar uitverkochte huiskamerfeestjes, Kleurenblind verkocht dit jaar uit in maar liefst zes minuten!
Voor de vierde keer ever en voor het eerst dit jaar staat Crystal Venue op 13 juli in het teken van de ultieme 'sounds of past, present and future' bij The Ultimate classics Collection. Net voor je op vakantie gaat nog even goed de benen in de lucht en volop genieten van de dikste tracks die de jaren doorstaan hebben.
Het vandaag gereleasde album 'Hardwell presents Revealed volume 4' domineert nu al wereldwijd de iTunes charts. Het dance-album is vanmorgen op nummer 1 de iTunes charts binnen gekomen in Nederland, Japan, Italië en Portugal. In Amerika en Luxemburg staat het album op #2. Wereldwijd eist 'Hardwell presents Revealed volume 4' in maar liefst elf landen een plek op in de iTunes album top 5.
Het is nu toch echt officieel, want de zomer is begonnen! Natuurlijk schijnt bij Latin Lovers altijd de zon, maar op het strand is het toch wel even net iets lekkerder. Zo ook op zondag 28 juli, dan gaan we ervan uit dat er weer een heerlijke outdoor editie plaats kan vinden op het Bloemendaalse strand.
Op 21 juni organiseert de Amnesty International Studentgroup Amsterdam (AISA) een benefietfeest in Sugar Factory Amsterdam. De gehele opbrengst zal gaan naar het door Amnesty International ondersteunde Chicoco Radio. Onder het mom 'housing for housing' werken DJ's Bas Amro, Koen Lebens, Hubert Kirchner, No Reset en Anton Kuertz belangeloos mee.
Met techno-pioniers uit de beginjaren, headliners van nu en het geluid van de toekomst heeft de Britse Techno Baron voor deze alweer negende opeenvolgende ADE editie een line-up van wereldformaat samengesteld.
Na hun briljante optreden van februari op Hardclassics in The Sand, vond de organisatie Free2party dat Deepack zeker bij het vijfjarig jubileum van de strandeditie moest zijn. Dit jaar zullen zij de closing act zijn van Hardclassics on the beach 2013, dat zeker een afsluiter wordt zoals het hoort.
KNIP
woensdag 19 juni 2013
We hopen allemaal wel eens dat we live zouden kunnen photoshoppen....het is inmiddels gedaan bij een bushalte! Ook zien we Google Glasses zoals ze zouden werken met een Windows OS. En natuurlijk kun je weer meestrijden voor de eeuwige roem door te raden welke artiest schittert in de rubriek 'Who's the DJ'.
Pleasure Island komt er aan
woensdag 19 juni 2013
Pleasure Island is back. Steeds meer mensen komen er achter dat Pleasure Island weer terug is! Na zeven eerdere edities en meer dan 100.000 bezoekers in totaal is dit superleuke festival niet vergeten. Velen vinden het festival anders dan andere, omdat de sfeer er zo lekker is en de mensen elkaar in hun waarde laten.
Het is bijna vrijdag 5 juli, de dag dat er iets geks gaat gebeuren...Met 350 mensen kun je namelijk bevers spotten in de Biesbosch met de beste techno-sounds op de achtergrond! Ze hebben gezorgd voor een internationale technowaardige line-up! Een van de kapiteins is: Frank Kvitta! Er worden twee decks op de boot gevuld met de beste techno en hardtechno.
Nederland telt tienduizenden minderbedeelden op zoek naar hulp. In diverse opvangcentra wordt hulp geboden. Loveland werd in 1995 opgericht uit liefde voor muziek en vindt dat iedereen recht heeft op muziek in zijn of haar leven. Daarom richt Loveland stichting Music for Everybody op die dit werkelijkheid wil maken.
De Nederlandse DJ's/Producers Kevin Ramos en Albert Harvey van het duo GLOWINTHEDARK hebben een single opgenomen met succesproducer en de voormalige nummer één DJ van de wereld David Guetta. Het nummer 'Ain't A Party' wordt maandag 17 juni als dance/clubversie wereldwijd gelanceerd. Kenners voorspellen nu al dat het één van de grootste releases in de zomer van 2013 zal worden.
Alle acts zijn ingecheckt voor de vierde editie van Last World Festival op 13 juli. Meer dan 100 acts vertegenwoordigen op een mooi gedecoreerd terrein de harder styles in 8 verschillende area's. De gigantische windmolens en industriële skyline zorgen voor een futuristisch effect, wat er aan alle kanten vanaf zal spatten. Het kan niet anders dan dat je je op deze dag waant in een andere en met name laatste wereld.
De Summer Special zal de derde avond zijn van Karousel die plaatsvindt op zaterdag 20 juli. Na twee edities op een vrijdagavond, zal de Summer Special plaatsvinden op een zaterdag, in het midden van het festivalseizoen met vele festivals in en in de buurt van Amsterdam. Voor iedereen die die dag aan het feesten is, zal de Summer Special gelijk als een afterparty dienen!
Op zondag 30 juni wordt het Bloemendaalse strand in de Elegance watten gelegd met een grootse strand editie en strijkt het concept neer in de locatiewinnaar van de Nighlife Awards 2012: Beachclub Vroeger! Nip van de nachtelijke strandcultuur met een sparkling wine in je hand, geniet onbeschaamd van rauwe sets en leg elegantie onder een glimmende loep. Rijkelijk gesierd met een aankleding die de adem beneemt en met entertainment waar je eervol U tegen zegt, word jij vanaf 14:00 uur warm onthaald met alle facetten die bij Luxury Nightlife horen.
Iedereen heeft er weleens over nagedacht hoe het zou zijn om altijd jong te blijven. Geen grijze haren, kale plekken, uitzakkende borsten of moedervlekken meer die je nooit eerder hebt gezien. Elk jaar een enorm feest om te vieren dat je op jouw verjaardag wéér geen dagje ouder bent geworden, met muziek die je aan vroeger en nu doet denken. Muziek waarop je grijs geworden maten los staan te gaan naast je nieuwe vrienden, die er nog even mooi uit zien als jij....
Op deze avond zullen je de klassiekers van het label ten gehore gebracht worden alsmede de nieuwe en snellere plaatjes. Wie niet bekend is met Enzyme Records zal zich versteld doen staan aan de variëteit aan (industrial) hardcore, breaks, drum & bass en crossbreed die deze avond rijk is. Met grootmeesters die al heel lang meegaan en nieuw talent is hier ook een hoog diversiteitsgehalte. Met dj's waar Nederland trots op mag zijn, is de line-up geformeerd.
In de jaren '90 en '00 was België hot. Clubs als Versuz, Illusion, Atmoz en X stonden elke week stampvol met partygangers. Maar van drukte op de indoor dansvloer is in België al jaren steeds minder sprake en deze week bereikte ons dan ook het bericht dat ook de Cherry Moon de deuren als zelfstandige club zal sluiten. Vanaf 17 augustus is het een evenementenhal. Misschien kunnen we er dan nog wel eens een dansje wagen.....
Nog heel even en dan is het tijd voor de eerste editie van Hardshore! Er zijn nog tickets in de voorverkoop voor €20, de deurprijs zal €25 bedragen. Voordat het evenement van start gaat, krijgen jullie nog wat laatste informatie.
Overdag chillen in het zwembad, lui zijn op een strandbed, met blote voeten dansen op de beste zomerbeats, cocktail in de hand, zon op het ontblote lichaam.. en 's avonds verder flirten bij zonsondergang om daarna door te gaan op het ritme van de nacht: Brothers Beach House is de zomer van 2013 dag en nacht open!
Dat lees je goed ja! Na het lezen van dit bericht weet jij hoe je kans kan maken om samen met 9 vrienden in een luxueuze Limousine naar een top live-optreden van Shermanology kan gaan. Dat gebeurt op zaterdag 22 juni, wanneer Shermanology je er tijdens House in Motion – The Candy Edition nog even goed van langs geeft voor de zomer.
Op zaterdag 22 juni opent Beachclub Vroeger haar deuren voor Club Ibiza. De eerste editie van en super in- en outdoor beachparty voor echte danceliefhebbers en Ibiza-fans. Naast een waanzinnige (inter)nationale line-up met o.a Boy George 🇬🇧, Marc Vedo 🇬🇧, StoneBridge 🇸🇪, ROOG en Dennis van der Geest, trakteert LoveDeluxx je ook nog eens op te gekke VJ's, dansers, live entertainment en geweldige special effects.
Na vele grote acts op het waanzinnige podium van de Matrixx in Nijmegen de revue hebben te zien passeren, is het nu de beurt aan de R&B zanger Pleasure P. - 'Hotline'. De populaire R&B zanger uit Miami zal op zaterdag 6 juli 2013 een performance verzorgen van al zijn hits. Uiteraard zullen de hits die hij met zijn voormalige groep 'Pretty Ricky' had niet ontbreken.
Na vijf succesvolle jaren op de zevende verdieping van het Volkskrantgebouw in Amsterdam, sluit café/club expositieruimte Canvas eind juli haar deuren om te beginnen aan een grote verbouwing. Tijdens Canvas Apocalypse op zaterdag 22 juni worden deze afgelopen jaren gevierd met Edition Terranova (Kompakt FM, 🇩🇪) en Elias Mazian (Barre Tijden), en wordt de allerlaatste maand van Canvas stevig ingeluid.
De zomer van 2013 gaat bijna beginnen en Major League Drum 'n Bass is er klaar voor! Ook deze keer staat er weer een line-up om de vingers bij af te likken. Twee van Nederlands grootste talenten staan zij aan zij met zwaargewichten uit de UK, waaronder Aphrodite en Drumsound & Bassline Smith.
Sonus Festival Kroatië
dinsdag 11 juni 2013
Cosmopop lanceert in augustus het nieuwe meerdaagse festival 'Sonus' op het eiland Pag in Kroatië. Dezelfde organisatie die evenementen als Time Warp en Love Family Park organiseert maakt hiermee een spannend debuut aan de Mediterrane kust.
Terwijl de naderende zomer een explosie van groen veroorzaakt, bloeit en groeit er ook achter de schermen van Zodiak Commune weer iets moois; Tacnival 2013 staat weer voor de deur, net als voorgaande jaren een onderscheidend, maar vooral intiem alternatief voor de massale zomerfestivals. En dat gewoon in hartje Eindhoven, op zaterdag 13 juli 2013 in het Temporary Art Centre (TAC).
De jaren '90, toen kon je voor tien gulden (€4,53) nog een rondje halen, tien Railrunners kopen, of je hele schoolklas trakteren op yogho-yogho ijs. Nu kan je er niet eens meer een kaartje voor een leuke avond uit meer voor krijgen.
Na het succes van de eerste editie zal op zaterdag 22 juni Bax Digital Playground II plaatsvinden. Een dag speciaal voor DJ's, producers en muzikanten die muziek maken via de digitale techniek.

Toegang is gratis!
De eerste Andere Koek zal op vrijdag 21 juni worden gebakken! De Wunderbar zal op z'n kop worden gezet, uitgeklopt en uitgewrongen. De vreemdste voorwerpen zullen je zinnen doen prikkelen met zowaar een heuse koekjesbakkerij voor de zoete lekkerbekjes.
Met nog maar tien weken te gaan tot Castle of Love festival 2013 zijn de voorbereidingen in volle gang. Op 26 juli vindt echter eerst nog een preparty plaats in Heerlen. Daarnaast vinden ook Fool Moon en Famous Festival plaats in het zuiden des lands!
Chain Reaction, Atmozfears en E-Force zijn drie hardstyle helden die aanstaande zaterdag stuk voor stuk een gruwelijke set gaan weggeven in Harders Plaza op een nieuwe editie van Restylerz 2.0. Restylerz is een succesvol hardstyle concept wat voor de echte muziekliefhebbers is echte 'must' is om bij te wonen.
Into the Woods maakt het muzikale programma van de vierde editie bekend die plaatsvindt op 14 september 2013. Het decor is ook dit jaar weer het sprookjesachtige bos nabij het Openluchttheater Amersfoort. Into the Woods wordt dit jaar uitgebreid met een extra podium zodat er meer ruimte is voor verschillende geluiden binnen de elektronische muziek.
Dikke, snoeiharde, maar loepzuiver stampende raw hardstyle, dat is wat de klok slaat aanstaande zondag bij Hard at Heart in the hardest temple in het midden van Nederland, Crystal Venue. Dit allereerste feest van Hard at Heart zet het gas er meteen flink op met een klinkende line-up die je niet snel samen zal zien buiten de big festivals om.
Na een jaar van zware voorrondes waren het de vier beste kandidaten die streden om de titel TWSTd winnaar 2012 - 2013. Bas Dobbelaer uit Venhuizen, NTRS DNS uit Hillegom, Jhon Spark uit Amsterdam en het Belgische duo DuplicaT uit Gent hadden zich voorbereid om de perfecte set te draaien.
Steam Music Network presenteert de elektronische muziek nacht Beat Palace Club in Canvas Amsterdam, op 8 juni 2013. Alwaar optreden de lokale Amsterdamse helden Mirella Kroes (Meanwhile) en Lisa Kay & Cenk Unis (Elevator Passion). Naast de stuwende techno sets, zal resident VJ SpyFly, light-painting kunstenaar Tim van Vliet en urban artist Revolt77 het feest omtoveren in een interactieve ervaring.
Next to the 'overall line-up', Dance Valley is very proud to have so many great and thrilling djs to represent the harder styles... Just check it out and make up your own mind. They'll make sure all hard styles will be grouped together in their own 'Hard Valley'. A fantastic spot for all lovers of hardstyle, hardcore and new hardstyle raw talents. Now go insane! If you jump often enough it becomes dancing!
30 juni 2013
BEAT IT! Dance Event maakt de complete line-up bekend
28 juni 2013
Grote namen op nieuw indoor trancefestival Elektrolite
Glorification Outdoor · het knusse festival op 7 september in Heinkenszand
Amsterdams uitgaanspubliek feest wilder en illegaler
27 juni 2013
Grootste zomerreünie van Nederland dit jaar nog groter
Bla Bla 3Daagse tijdens 4Daagse Nijmegen in #Bruut
26 juni 2013
KNIP
Dance 2 Eden Outdoor aftermovie
25 juni 2013
Zomerspektakel Decisions at the Beach 17 augustus met afterparty
Sunrise Festival timetable bekend & live stream
23 juni 2013
Zevende editie Rauw in jubileumjaar in aantocht
21 juni 2013
The Vizitor Solo in Crystal Venue
Kleurenblind gaat morgen op bezoek bij Suzanne
Belgian revolution op The Ultimate Classics Collection
Hardwell binnen dag met nieuw album wereldwijd in topcharts iTunes
Latin Lovers naar Bloemendaalse strand
Amnesty International Studentgroup Amsterdam organiseert benefietfeest voor Chicoco Radio
Dave Clarke voor de negende keer in Melkweg tijdens ADE
HardClassics On The Beach interviewt Deepack
19 juni 2013
KNIP
Pleasure Island komt er aan
Bevers spotten en schranzen op het water tijdens Technocruise
Loveland richt stichting Music for Everybody op
18 juni 2013
Nederlands DJ-duo produceert zomerkraker met David Guetta
Pak je koffers en reis mee naar Last World Festival
Karousel in juli met Summer Special
17 juni 2013
Aanstaande zondag Elegance in Beachclub Vroeger Bloemendaal
16 juni 2013
Inner Vision presents Happy & Hard
14 juni 2013
Enzyme Records A Gathering of Styles tour doet Club Rodenburg aan tijdens Hardcore Label Nights
Aantal discotheken Belgie door sluiting Cherrymoon verder uitgedund
Hardshore Beach Festival laatste informatie
13 juni 2013
Brothers Beach House opent deze zomer dag en nacht
Ga jij per limousine naar Shermanology?
Boy George headliner Club Ibiza op 22 juni
12 juni 2013
Pleasure P. laatste R&B ster van Pure Pressure in de Matrixx
11 juni 2013
Canvas op de 7e luidt haar laatste maand in met Terranova
Major League zomereditie 26 juli in de Melkweg
Sonus Festival Kroatië
10 juni 2013
Zodiak Communes Tacnival 2013 laat haar wortels zien
90'S NOW in de Matrixx voor maar 10 ouderwetse Guldens
Zaterdag 22 juni: nieuwe editie Bax Digital Playground
9 juni 2013
Andere Koek naar Wunderbar Nijmegen
8 juni 2013
Limburg voorzien van aantal mooie festivals
7 juni 2013
Aanstaande zaterdag Restylerz 2.0
Into the Woods Festival maakt zich op voor vierde editie
6 juni 2013
Timetable Hard at Heart raw edition
5 juni 2013
Eerste Belgische winnaars TWSTd DJ Contest ooit
Beat Palace Club perfecte symbiose tussen techno en visual arts
4 juni 2013
Hard Valley at Dance Valley. Bam!