Partyflock
 

Hardshore Beach Festival laatste informatie

gepubliceerd door , op
Hardshore
13 juni 2013
Nog heel even en dan is het tijd voor de eerste editie van Hardshore! Voordat het zo ver is, geven ze jullie de laatste informatie.

Bekijk de timetable op hardshore.nl

Tickets
Er zijn nog tickets beschikbaar voor Hardshore. In de voorverkoop via www.hardshore.nl/tickets zijn de tickets tot zaterdag 12.00 uur voor 20 euro verkrijgbaar. Er zijn na 12:00 uur tickets aan de deur te koop voor 25 euro.

Tijden
Hardshore vind plaats op 15 juni van 12:00 tot 23:00 uur.

Openbaar vervoer
Station Elst is met de trein binnen 10 minuten bereikbaar vanaf CS Arnhem en CS Nijmegen. Vanaf station Elst rijden er gratis pendelbussen van en naar het festivalterrein. Voor actuele reisinformatie kun je terecht op: http://9292.nl/. De opstaphalte voor de pendelbus is aan de kant van spoor 1.
Indien je gebruik wil maken van de pendelbus als Hardshore is afgelopen, hou er dan rekening mee dat het druk kan zijn bij de pendelbussen. Er rijden in de avond continue vier bussen tussen het terrein en het station maar indien je de laatste trein moet halen, ga dan iets eerder weg om er zeker van te zijn dat je op tijd bent. De opstaphalte voor de pendelbus is voor aan de weg bij het terrein, bij de bushalte.

Pinnen
Op Hardshore is het mogelijk om je munten bij de kassa te pinnen. Er wordt echter aangeraden om altijd voldoende cash geld mee te nemen.

Munten
Munten zijn voor €2,50 per stuk te verkrijgen op het festivalterrein. Je kan ook munten in de voorverkoop bestellen via www.hardshore.nl/tickets. Wie vooraf munten bestelt, ontvangt gratis Hardshore gadgets. Er is één soort munt voor eten en drinken.

Legitimatie
De minimumleeftijd is 18 jaar. Bij twijfel kan er aan de bezoeker gevraagd worden zich te legitimeren. Een rijbewijs, paspoort en Nederlandse identiteitskaart zijn geldige legitimatiebewijzen. Een kopie is niet geldig!

Toiletten
Er zijn ruim voldoende toiletten aanwezig op het terrein. Bij de toiletten is een toiletwinkel aanwezig. Hier zijn gratis verzorgingsproducten te gebruiken.

Lockers
Er zijn voldoende lockers aanwezig op het terrein. Deze kunnen gebruikt worden voor jassen, tassen en andere eigendommen. Wel zo makkelijk als je de hele dag op stap bent. Voor 5 euro kun je een locker bemachtigen. Daarnaast dien je ook 5 euro borg te betalen, dit geld krijg je terug als je de sleutel inlevert.

Parkeren
Voor 5 euro kun je de auto naast het festivalterrein parkeren. Volg hiervoor de borden 'Parkeren bezoekers'. Fietsen kunnen voor het festivalterrein worden gestald, dit is gratis. Let op de borden. Fietsen die niet op de juiste plek worden gestald worden op last van de brandweer verwijderd.

Eten en drinken
Het is niet toegestaan eigen eten en drinken mee naar binnen te nemen. Op het terrein zijn voldoende voorzieningen aanwezig om te eten en/of te drinken.

Sigaretten
Op het festivalterrein zijn sigaretten verkrijgbaar bij de Twinklerz merchandise stand.

Verzorgingsproducten
Deodorant en zonnebrand mogen alleen mee naar binnen als deze in originele afgesloten verpakking zitten. Spuitbussen onder druk en parfumflesjes mogen niet mee naar binnen. Deodorantrollers mogen wel naar binnen. Er zijn gratis verzorgingsproducten zoals deodorant, zonnebrand, haarlak en gel te gebruiken bij de toiletwinkel.

Drugsbeleid
De organisatie conformeert zich aan het beleid van de politie zoals dit door heel Nederland geldt. Dit is 'zero tolerance'. Pas op met wat je meeneemt; er wordt zorgvuldig gevisiteerd bij het betreden van het terrein.

Locatie
Het festivalterrein (Watergoed) bevindt zich op het strandpark Slijk-Ewijk. Het navigatieadres is: Valburgsestraat 45, Slijk-Ewijk.

Weer
De weersvoorspellingen zien er tot nu toe goed uit. Het kan 's avonds wel afkoelen dus neem iets warms mee voor de avond. Zorg dat je je overdag goed insmeert met zonnebrandcrème.

Merchandise
Er is een speciale Hardshore merchandise stand aanwezig op het terrein. Twinklerz is ook aanwezig met vette zonne- en spacebrillen!

Anthem
Het Anthem voor Hardshore is geproduceerd door DJ Thera. Check de preview:



Camera's
Iedereen mag zijn fototoestel, spiegelreflexcamera of videocamera mee naar binnen nemen. Maak vooral veel mooie foto's en filmpjes en vergeet ze niet te delen via social media! Professionele videoapparatuur is niet toegestaan zonder persaccreditatie.

Social Media
Volg Hardshore online op Facebook, Twitter en natuurlijk de website. Op beide dagen houdt de organisatie de volgers live op de hoogte van Hardshore 2013. En Twitter zelf mee via #Hardshore.

Tot slot
Zorg goed voor jezelf en elkaar, zowel tijdens de reis naar, als op het evenement.

4 opmerkingen

Zin in! kom maar op!