Partyflock
 
Nieuws · september 2012
Hardstyle in Almere met M-beats
zondag 30 september 2012
Op 16 november is het weer tijd voor hardstyle & hardcore. Nadat er een tijdje geen hardstyle feesten meer zijn geweest komt M-beats nu met meteen een knallende headliner; Crypsis!! En natuurlijk is er voor de liefhebbers ook een hardcore zaal waar je van 23:00 tot 02:00 uur los kunt gaan. M-Beats - The Best of Hard! Almere heeft er een nieuw, hard feestje bij dat georganiseert word door Amp events en Xevents. Met de beste (raw)Hardstyle in de grote zaal en in zaal 2
Beat Palace
zondag 30 september 2012
Urban Stylistix presenteert de elektronische muziek clubervaring Beat Palace in Club Canvas Amsterdam op 6 oktober 2012. Met bekende djs Mike Ravelli, Lisa Kay & Cenk Unis en Alex Thomson .
De tweede editie van het Oddstream Multimedia Festival vindt plaats op 26, 27 en 28 oktober in het Valkhofpark en de Lindenberg in Nijmegen. Oddstream presenteert een programma bestaande uit interactieve kunst, muziek, lezingen en multimediale performances van artiesten uit de hele wereld.
Dirty Dutch Exodus zal Zaterdag 8 december de O2 Academy Brixton in London aandoen. Dat maakten organisatoren Dirty Dutch, ID&T en Lock 'n Load gisteren bekend.
Sander van Doorn gaat los in Escape
vrijdag 28 september 2012
Met Sander van Doorn @ Escape brengt onze dance-grootheid op woensdag 17 oktober een spetterend vervolg op zijn jarenlange uitverkochte clubavonden. Hier presenteerde hij steevast de nieuwste muziek op en rond zijn label Doorn Records, excursies makend langs de meest uiteenlopende stijlen, van house tot techno, altijd een frisse blik werpend op de hedendaagse EDM.
Laatste info Flirterz & Sexed Up
donderdag 27 september 2012
Het is bijna zover! De twee meest besproken evenementen van het land Sexed Up & Flirterz presents de kick-of van 'The Ultimate Ladies Night Out' in [The Sand Amsterdam! Sexed Up & Flirterz zaterdag 29 september 2012 together at one place!
Latin Lovers
donderdag 27 september 2012
Yes, leuk nieuws! Want op zaterdag 24 november komt Latin Lovers opnieuw naar Eindhoven! Het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland heeft haar stukje in de uberdikke club Bermuda inmiddels feilloos gevonden en gaat na het succes van haar eerdere edities vrolijk verder!
Dat B.I.T.C.H populair is kun je nu wel weer merken. Alle online tickets waren gisteren al uitverkocht. Dus via internet zijn de kaarten niet meer te krijgen, maar er zijn nog kaarten bij de bekende voorverkoopwinkels. In dit bericht een lijst met de bekende voorverkoopwinkels door heel Nederland. Bel ze, want de kaarten liggen klaar voor jullie!
TikTak New Years Eve
woensdag 26 september 2012
Voor het uiteinde van een bewogen 2012 komen organisatoren E&A Events en Enter Dexter in samenwerking met ID&T en AIR met een weergaloze show, ongekend voor de eclectische club scene. Uiteraard zal er om 00.00 uur geproost worden op alle spannende dingen die er in 2013 gaan komen, waarna het feest kan losbarsten!
In navolging van de vlammende show van The Darkraver, enkele maanden geleden in 22.24, haalt No Bass No Glory op vrijdag 28 september wederom twee hardcore-iconen naar dé club van Doetinchem: deejays Buzz Fuzz en DaY-már.
Na deze zomer twee uiterst succesvolle area's te hebben gehost op Ultrasonic- en een uitverkochte Summerlake Festival, is PT Events druk bezig met de voorbereidingen van het spectaculaire Grotesque Indoor Festival 2012. Op zaterdag 10 november gaat het gebeuren. Grotesque haalt met haar driejarig jubileum het festivalgevoel naar de Rotterdamse Maassilo.
Op vrijdag 28 september kan iedereen die van goede muziek en een feestje houdt terecht bij De De Druiventros in Berkel-Enschot. Good for People houdt daar een groot Love 80 & 90's feest. En, heel belangrijk, de opbrengsten van het feest gaan naar KWF kankerbestrijding.
Na het grote uitverkochte succes Nopeisdope XL 'Cause Size Does Matter' is nu Nopeisdope XL 'Bigger, Better, Bolder'. Dit keer nog grootser met niet drie, niet vier, maar vijf area's!
HEY! Birthday
vrijdag 21 september 2012
Na een zeer geslaagde dag en set op Boothstock is Michel de Hey op zaterdag 22 september terug achter de draaitafels in Rotterdam. Traditiegetrouw om zijn verjaardag groots te vieren.
Amsterdam wil ziekenhuisgegevens gebruiken bij de aanpak van geweld in het uitgaansleven. In Cardiff, de hoofdstad van Wales, leidde die aanpak tot een spectaculaire daling van slachtoffers door uitgaansgeweld.
De Lichtfabriek laat er geen gras over groeien en heeft een prachtig programma samengesteld. Feesten met een knipoog en een dosis humor, zo luidt het devies bij het vieren van het oktoberfest.
Op donderdag 4 oktober zal The Sand in Amsterdam in Braziliaanse sferen worden gehuld. Met als verrassing voor de bezoekers een aftershow met de toepasselijke naam 'RIO', een feestelijk latinhouse feest met bekende dj's.
Het Amsterdam Dance Event breidt dit jaar zijn activiteiten uit met ADE Playground. ADE Playground biedt de festivalbezoekers overdag een keur aan activiteiten, waarvan een belangrijk deel exclusief en gratis toegankelijk is voor houders van de ADE Card.
Als er iemand dit jaar niet mag ontbreken op het Amsterdam Dance Event, is het wel dj Hardwell. Neerlands snelst rijzende ster is inmiddels een waar dj-fenomeen, afgelopen zomer eeuwige roem scorend met gigs op de meest internationale podia en remixen voor een aantal van de grootste namen uit de wereldwijde muziekscene. Terwijl zijn Revealed labelavonden zich uitbreiden over talloze landen, krijgt het ADE eveneens een unieke editie voorgeschoteld -jawel, het gaat spoken, donderdag 18 oktob
Youngstars
donderdag 20 september 2012
Na een succesvolle eerste editie in Ludiek te Sneek organiseert FuturEventS een gloednieuwe editie van Youngstars. Deze editie zal op 27 oktober plaatsvinden in De De Weinstube in Harlingen en zal weer keihard knallen met dj's Praia del Sol, D-Stylez en RobV.
A Magical Night tijdens ADE
donderdag 20 september 2012
Een wolk van sprankelende sterren en zachte roze rook, magie in z'n zuiverste vorm en muziek die niets aan de verbeelding over laat. PaardenKracht en The Magician zullen het Amsterdam Dance Event van 2012 omtoveren tot een magisch hoogtepunt!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 19 september 2012
Een mop over een Italiaan en een Scandinavische schone, je ziet een hond die voedsel weigert en een viral voor een frisdrankje. Ook een filmpje van een ongeduldige vrouw en de oeps van deze week is bouwfoutje. Verder natuurlijk weer een antwoord van het Trimbos op een vraag over drugs(gebruik) en ook de andere bekende onderdelen!
Frontliner's Creative Community
woensdag 19 september 2012
Op 17 november zal er in de Factory 010 te Rotterdam een speciale nacht plaatsvinden. Een evenement gewijd aan een artiest die de laatste tijd enorm gegroeid is, op alle grote evenementen staat en niet meer weg te denken is uit de hardstyle scene: Frontliner. Op Frontliner's Creative Community zal hij met zijn favoriete collega's en vrienden tot in de kleine uurtjes de dikste beats ten gehore brengen. Een nacht waar je als hardstyle-liefhebber zeker bij moet zijn!
Oktober is altijd al een speciale maand geweest voor Latin Lovers en natuurlijk ook voor Club Vie. In deze maand bestaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland namelijk exact zeven jaar en daarom staat oktober geheel in het teken van de Latin Lovers 7 Year Anniversary! Maar er is meer...
Het was niet te filmen, zo vet, maar het is ze toch gelukt. De QULT Rave Bunker @ Mysteryland was aan. Je oma weet het ook. Check de aftermovie en kom over twee weken naar QULT #3. Op 29 september in de WesterUnie Amsterdam.
We Are E presenteert Ewan Pearson
zondag 16 september 2012
Om het einde van het festivalseizoen te markeren en de nieuwe serie club events goed te beginnen heeft We Are E een van haar favoriete artiesten uitgenodigd om op 5 oktober Studio 80 ondersteboven te spelen.
WLC Invites Dubfire op Woodstock
zaterdag 15 september 2012
Op zondag 16 september daalt een sterren line-up neer aan de kust van Bloemendaal. Een bijzonder verfijnd gezelschap draait dan aan de knoppen, de legendarische Dubfire die wordt aangevuld door Carlo Lio en MMOTHS. WLC Invites Dubfire.
Zes dagen lang ADE in Undercurrent
vrijdag 14 september 2012
Één keer per jaar stroomt Amsterdam vol met de crème de la crème uit de elektronische muzieksector. Één keer per jaar zijn alle liefhebbende ogen op aarde gericht op Amsterdam. Één keer per jaar kan iedereen het meemaken. Één keer per jaar is er het Amsterdam Dance Event. En één keer per jaar kun je daarvan genieten in de Undercurrent.
KLIKK 5 years
vrijdag 14 september 2012
Om het vijfjarig bestaan eens goed te vieren, heeft de organisatie een flinke rits topnamen op de plank liggen voor de KLIKK edities in het najaar van 2012. De aftrap is op zaterdag 22 september met de Chileense geweldenaar Francisco Allendes en de Nederlandse 'ones to watch' Jeff Moore & Jamie Lie A Kwie.
Na een rustgevende zomer keert ST8MENT op zaterdag 13 oktober snoeihard terug voor haar tweede editie in 2012. Niemand minder dan levende legende Zany, met klassiekers als 'Pure' en 'Maximum Force' achter zijn naam, voert samen met Vince, het prominent lid van Shadowlands Terrorists, de keiharde boventoon tijdens deze editie van ST8MENT.
et techno genre en haar subgenres zullen op passende wijze worden vertegenwoordigd op vrijdag 19 oktober 2012 in de fameuze Melkweg in Amsterdam, door een van de meest gezaghebbende techno pioniers wereldwijd: Dave Clarke.
Crazyland is coming! En hoe!
dinsdag 11 september 2012
Ditmaal vindt er een ware Crazyland Victoria Secrets edition met één en al mooie engelen en een spectaculair decor plaats in de Hemkade. Crazyland het feest om naar uit te kijken. Nooit eerder had de organisatie al zoveel kaarten in de voorverkoop verkocht als nu.
Laatste info Summerlake Outdoor
dinsdag 11 september 2012
Nog een paar dagen en het is zover! JE gaat een onvergetelijke zesde editie van het Summerlake Outdoor Festival tegemoet! Voordat de donkere en koude dagen komen nog één keer even in de zon lekker uit je dak. Samen dansen, drinken, lachen en genieten van de laatste zonnestralen van de zomer op het best bewaarde geheim van de nederlandse festival kalender!
Op woensdag 19 september is het zover: WTF Prom. Dit is de eerste winnaar van de 'Win je eigen Clubavond in AIR' campagne. WTF Prom kreeg in een spannende wedstrijd, met meer dan 250 deelnemers, de meeste stemmen en won daarmee de publieksprijs: een clubavond t.w.v. €5000.
Groningen prepare for danger! De aarde zal op zaterdag 3 november namelijk flink gaan trillen met als episch centrum Huize Maas. Na Duitsland, Italië, België en Friesland zal de Neophyte Records Trasher Tour het jaar 2012 gaan afsluiten in de hoofdstad van Noord-Nederland.
Parkzicht
maandag 10 september 2012
Zaterdag 24 november zal het Maasgebouw te Rotterdam opnieuw het spookachtige decor vormen voor enige echte Parkzicht reünie. Voor deze Ghost House editie is een duistere outfit gepast dus spit je kast even door en let the freak go out at night.
Incognito in Club Seven
zaterdag 8 september 2012
Na een aantal fijne maanden komt zomerseizoen aan zijn einde, de festivaltenten worden voor een jaar opgeborgen en iedereen maakt zich op voor weer een nieuwe periode, de koudere maanden met de indoorevenementen. Zo ook Incognito!
Bla Bla's start of the new season
zaterdag 8 september 2012
Het einde van de zomer en het festivalseizoen nadert alweer, maar wees niet getreurd. Na drie maanden festivals en afwezigheid van de reguliere Bla Bla avonden is het weer tijd voor het nieuwe clubseizoen in de Studio 80.
Omdat de kans aanwezig is dat op 14 september misschien de laatste keer is dat Pand 3 in het teken staat van Tickeltie Eigenwijs. Heeft het team van Tickeltie Eigenwijs samen met Neverland de koppen bij elkaar gestoken.
Lokomotiv
donderdag 6 september 2012
Lokomotiv zet op zaterdag 22 september haar party like there's no tomorrow missie voort! Na de knallende eerste editie met onder andere A Guy Called Gerald halen ze wederom kwalitatieve housemuziek met een tijdloos karakter naar Amsterdam.
Op 21 september zullen DVS1 en Peter Van Hoesen hun debuut gaan maken in Rotterdam. Deze twee heren zullen gaan neerstrijken in de beste underground locatie die Rotterdam te bieden heeft, namelijk Perron.
DJ Ruffneck presents Ravers Night
donderdag 6 september 2012
Het legendarische feest 'Ravers Night' is zaterdag 15 september 2012 helemaal terug! DJ Ruffneck heeft in samenwerking met NRG Events het concept terug gehaald en weer leven ingeblazen. Ravers Night betekent 100% pure early hardcore, artcore en early rave uit de gouden tijd van o.a. de Energiehal en Sporthallen Zuid.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 5 september 2012
Raad mee om 200 credits van Dance-Tunes te winnen, lees een mop over piemels, kijk naar een wonderbaarlijke 'eendenoversteek', kun je meedoen met ontdek je plekje en natuurlijk weer het nodige beeldmateriaal om om te lachen. Of niet.
Fuze Outdoor news update
woensdag 5 september 2012
Wanneer bijna alle scholen weer zijn begonnen en iedereen terug is van vakantie, zijn Fuze Outdoor, High Energy Events en DanceVilla Entertainment druk bezig met de laatste voorbereidingen voor een van de laatste festivals van het seizoen: Fuze Outdoor!
Aanstaande zaterdag is het weer tijd een helemaal uit je plaat te gaan in Harders Plaza! Met de uitverkochte vorige editie nog vers in het gehouden, zal ook deze editie weer een lekkere klapper worden. Het gaat namelijk niet zomaar een editie worden, nee dit maal gaat Restylerz 2.0 voor raw hardstyle! Check hier de trailer, het officiële anthem en de laatste info voor aanstaande zaterdag!
Output
dinsdag 4 september 2012
Over anderhalve week vindt de eerste editie plaats van Output – The Raw Society, op zaterdag 15 september 2012. In aanloop naar dit evenement hebben Yu'R - Events en Inner Vision een dj-contest georganiseerd.
I love Los 10 year anniversary
dinsdag 4 september 2012
Er is er één jarig hoera! Hoera! Dat kun je wel zien dat is. I Love Los! I Love Los bestaat op 29 september tien jaar en dat moet dik gevierd worden!
Op zaterdag 22 september dit jaar vindt de eerste editie van het NRG Festival plaats bij Beachclub Fuel te Bloemendaal aan Zee. Van 12:00 tot 00:00 kan jij als hardstyle liefhebber genieten van de rauwste beats. Alle hardstyle fans kunnen zich opmaken voor een behoorlijk ruwe line-up.
Dream Village festival 2012
maandag 3 september 2012
Op 15 september is het tijd voor Dream Village festival. Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op het leukste festival uit de regio, heeft de organisatie belangrijke informatie in dit bericht voor je opgesomd.
Op dinsdag 2 oktober (ja, je lees het goed, op een dinsdag) is inCasa in Leiden op de Lammermarkt jouw place to be met een heerlijke zomerse Latin Lovers avond.
30 september 2012
Hardstyle in Almere met M-beats
Beat Palace
29 september 2012
Oddstream festival maakt programma bekend en start voorverkoop
28 september 2012
Dirty Dutch Exodus naar de Brixton Academy in London
Sander van Doorn gaat los in Escape
27 september 2012
Laatste info Flirterz & Sexed Up
Latin Lovers
26 september 2012
Kaarten voor B.I.T.C.H alleen nog offline te krijgen
TikTak New Years Eve
No Bass No Glory doorbreekt barrières met Buzz Fuzz & DaY-már
25 september 2012
Spectacular Indoor Festival by Grotesque
Love 80's & 90's doneert opbrengst aan KWF
NopeisDope XL · Bigger, Better, Bolder
21 september 2012
HEY! Birthday
Uitgaansgeweld te lijf met behulp van ziekenhuisgegevens
Oktoberfestkoorts waait over naar Nederland
Gusttavo Lima concert en aftershow in Sand
ADE krijgt derde pijler: ADE Playground
Hardwell presents Revealed avond op Amsterdam Dance Event
20 september 2012
Youngstars
A Magical Night tijdens ADE
19 september 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Frontliner's Creative Community
18 september 2012
Latin Lovers viert zevenjarig bestaan en verjaardag Chris Rox
17 september 2012
QULT Rave Bunker @ Mysteryland aftermovie
16 september 2012
We Are E presenteert Ewan Pearson
15 september 2012
WLC Invites Dubfire op Woodstock
14 september 2012
Zes dagen lang ADE in Undercurrent
KLIKK 5 years
ST8MENT met Zany & Vince op 13 oktober in de Effenaar
12 september 2012
Dave Clarke keert terug naar ADE met Melkweg showcase
11 september 2012
Crazyland is coming! En hoe!
Laatste info Summerlake Outdoor
Eerste winnaar van 'Win je eigen Clubavond in AIR' op 19 september
10 september 2012
Laatste editie Neophyte Records Trasher Tour in 2012
Parkzicht
8 september 2012
Incognito in Club Seven
Bla Bla's start of the new season
7 september 2012
Tickeltie Eigenwijs pakt op 14 september uit
6 september 2012
Lokomotiv
DVS1 en Peter van Hoesen maken debuut in Cultuurpodium Perron
DJ Ruffneck presents Ravers Night
5 september 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Fuze Outdoor news update
Restylerz gaat voor raw hardstyle aanstaande zaterdag in HardersPlaza
4 september 2012
Output
I love Los 10 year anniversary
3 september 2012
De zomer raw afsluiten bij Beachclub Fuel?
Dream Village festival 2012
1 september 2012
Latin Lovers tijdens Leidens Onzet met toppers naar Leiden