Partyflock
 

Latin Lovers viert zevenjarig bestaan en verjaardag Chris Rox

gepubliceerd door , op
Latin Lovers
20 september 2012
FeestLatin Lovers · Chris Rox Birthday Bash
Datumzaterdag 6 oktober 2012
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieVie Site
FeestLatin Lovers · 7 Years anniversary
Datumzaterdag 13 oktober 2012
WinactieLatin Lovers actiegesloten
Oktober is altijd al een speciale maand geweest voor Latin Lovers en natuurlijk ook voor Club Vie. In deze maand bestaat het meest vrouwvriendelijke concept van Nederland namelijk exact zeven jaar en daarom staat oktober geheel in het teken van de Latin Lovers 7 Year Anniversary! Maar er is meer...

In oktober gaat Latin Lovers iedereen heerlijk verrassen met wat spectaculaire avondjes. Het wordt gewoon weer ouderwets briljant! Zoals al eerder genoemd, zal de hele maand oktober speciaal in het teken staan van het zevenjarig bestaan van Latin Lovers. Samen met Club Vie slaan zij de handen ineen en combineren zij al het goede en juiste voor legendarische zaterdag avonden. Want stappen is leuk en jij hoort bij Latin Lovers thuis! Iedere week speciaal voor de 7 Year Anniversary nog meer entertainment, nog meer specials, nog meer goodies en nog meer special effects en nog meer verrassende acts in de DJ booth. Ben jij er klaar voor?

6 Oktober: Chris Rox Birthday Bash!
Tijdens de 7 Year Anniversary maand in oktober begint Latin Lovers op zaterdag 6 oktober meteen met een heerlijke special, namelijk de verjaardag van de trouwste resident, Chris Rox! Zoals ieder jaar wordt dit opnieuw een legendarische nacht vol verrassingen. Chris zal al zijn DJ vrienden uitnodigen voor het muzikale plaatje en natuurlijk ben jok ook uitgenodigd! Nu al zin in!

13 Oktober: Official Latin Lovers 7 Year Anniversary!
Iedere week staat Club Vie in oktober in het teken van het zevenjarig bestaan van Latin Lovers, maar op zaterdag 13 oktober viert Latin Lovers het officieel! Deze avond zal bomvol in het teken staan van specials, zowel in, op en voor de DJ booth. Deze avond zal ook volledig om jou draaien, want wie jarig is trakteert! Houdt de social media nauwlettend in de gaten voor de laatste updates want het gaat een knaller worden!

Ladytickets
Natuurlijk ook tijdens de 7 Year Anniversary: Ladytickets! De Ladytickets zijn alleen voor dames en 1 ladyticket geeft toegang aan 2 dames. Ze zijn exclusief te bestellen via www.clubvie.com/tickets en kosten 15 euro per stuk. Er zijn maar 100 ladytickets verkrijgbaar voor iedere Clubnight dus wees er snel bij!

Normale tickets
Normale kaarten zijn uiteraard ook te koop in de voorverkoop voor 10 euro. Je kunt je kaartje bestellen via www.clubvie.com/tickets of bij een Free Record Shop bij jou in de buurt. Let op, de deuren van Club Vie zijn geopend vanaf 22.30 uur.