Partyflock
 
Nieuws · augustus 2012
De organisatie krijgt veel mailtjes binnen, waar mensen nog VIP kaarten kunnen kopen of mailtjes dat ze balen dat ze er niet meer zijn. Er zijn echt nog VIP kaarten te koop voor B.I.T.C.H. Alleen niet meer online.
Na het succes van de eerste Danz Summer Drink is het de hoogste tijd om door te knallen met de tweede editie van dit vernieuwende event! Op vrijdag 7 september zal Strandclub Danz opnieuw het prachtige decor zijn van deze exclusieve vrijdagborrel.
Je clubbingseizoen begint bij Escape
woensdag 29 augustus 2012
De zomer is weer voorbij, tijd om weer de droge en warme clubs in te duiken! En waar kan je je weekend beter beginnen dan bij Escape, één van de bekendste en oudste clubs van ons land?
Aan alle goede dingen komt een eind,dus ook aan de zomer van 2012 en NopeisDope zal dit in Beachclub Vroeger volledig in stijl afsluiten. Dat NopeisDope dit serieus neemt kun je gelijk al aan de line-up zien.
Al het goede komt in drieën: Star Wars, trio's en je favoriete clubavond met een combinatie van techno, electro en harddance in de WesterUnie. Na een overvolle festivalzomer brengen QULT en Q-dance de fuck hokjes-sound op zaterdag 29 september terug naar Amsterdam: QULT is back!
Humanoid... Earth calling Mars..
maandag 27 augustus 2012
Na afloop van de festivals vindt aanstaande zaterdag (1 september), op een steenworp afstand van het populaire Valtifest, 'Humanoid... Earth calling Mars..' plaats.
A Nightmare in Germany
maandag 27 augustus 2012
Vorig jaar werd het legendarische 'A Nightmare in Germany' opnieuw tot leven gewekt. Na een geweldige editie heeft A.L.E.X. Events besloten om nog een stap verder te gaan. Op 14 september 2012 zal Freddy terugkeren naar zijn geboorteplaats, The Event Center in Bochum.
De Betoncentrale
zaterdag 25 augustus 2012
Terwijl de kranen en beton silo's op volle toeren door draaien klinkt er aan de zijkant van het terrein een ander geluid. Plak is afgedaald naar het rauwe zijterrein en heeft plaats gemaakt voor haar allereerste openluchtfeest; de BetonCentrale.
Sluit je zomer af bij Thirties
vrijdag 24 augustus 2012
Exclusief nazomer feest voor dertigers op zaterdag 8 september bij de Uitkijk in Bloemendaal met DJ Dennis van der Geest, cocktails & Spaans diner.
Mysterious weer naar Beachclub Vroeger
donderdag 23 augustus 2012
Op zondag 9 september 2012 vindt de nieuwe editie plaats van Mysterious bij Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Het wordt een ware invasie van alle mysterieuze mensen in Nederland!
Aftellen tot Angels Night
donderdag 23 augustus 2012
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het weer tijd om te hakken op heerlijke early en happy beats. Niet een paar nummertjes maar een hele avond lang geweldige oude knallers.
Na de meer dan geslaagde wintereditie van Circus Takeover te ArtCube Gent wordt het tijd om op 2 november 2012 de koningin van de badsteden, Oostende, onveilig te maken met een overrompeling van dubstepbeats gebracht door zeven headliners en twee MC's om u tegen te zeggen!
Let op: Mysteryland stopt niet om 23:00u in de Haarlemmermeer! Nee, het uitverkochte festival gaat door in hartje Amsterdam, met een officiële afterparty in AIR.
Wie nog niet bekomen is van MuSick XL, mag alvast ook al zaterdag 6 oktober 2012 in zijn agenda aankruisen voor een nieuwe topeditie van MuSick Mutation te ArtCube Gent.
Afrojack geeft op woensdag 17 oktober het startschot voor zijn Amsterdam Dance Event 2012 met Jacked in Paradiso.
Press Play talentnight tijdens ADE
dinsdag 21 augustus 2012
Bezig met je dj-carrière? Altijd al op het Amsterdam Dance Event willen draaien? Dit is je kans! Studentensociëteit De Lax presenteert ook dit jaar een talentenavond tijdens het Amsterdam Dance Event.
Van 29 augustus t/m 1 september vindt dit jaar de 53e editie plaats van de Visserijdagen in Harlingen. Op de Grote Bredeplaats zal er weer een spetterend dancepodium worden neergezet onder de naam 'Free Summer Vibes'.
Deep opent danceseizoen in Hedon
vrijdag 17 augustus 2012
Zaterdag 25 augustus opent Hedon haar deuren en dansvloer voor de eerste editie van Deep in een gloednieuw seizoen.
Op vrijdag 24 augustus vind de vijfde editie plaats van BACKxBACK. Het concept waarbij talentvolle Amsterdamse artiesten een set draaien met hun muzikale held.
Studio 80 start met DJ workshops
woensdag 15 augustus 2012
Altijd al willen dj'en? Of ben je al een tijdje bezig en wil je de kneepjes van het vak leren? Dan is nu je kans! Vanaf 1 september start Studio 80 met maandelijkse dj workshops.
Het einde van de zomer wordt over de hele wereld gevierd met oogstfeesten. In Nederland doen we het net wat hipper, namelijk met Herfstkriebels. De dagen worden langer en het is minder lang licht. Moet dat gevierd worden? Jazeker! Wil je die herfstdip voorkomen dan is Herfstkriebels namelijk the place to be!
Junction invites KrancK
woensdag 15 augustus 2012
Om het einde van de zomer in stijl te vieren hebben de liefhebbers van Junction weer een prachtige editie in elkaar getimmerd, dit keer met Utrechts trots KrancK!
Donderdag 6 december staat de Canadese electronica-act Crystal Castles in de Melkweg te Amsterdam. Aanleiding voor dit optreden is het nieuwe album dat in september dit jaar uitkomt. De voorverkoop voor het concert startte op maandag 13 augustus.
De formule is ongewijzigd: wanneer je naar Optima Forma gaat, hoef je niet na te denken over wat je moet gaan dragen; bij Optima Forma kom je voor de muziek en bepaal jij zelf wat je daarvoor aantrekt. Bij Optima Forma mag je dj's verwachten die een zaal op zijn kop zetten met niets minder dan draaitafels, cd-spelers en een mengpaneel!
Metro54 Festival
maandag 13 augustus 2012
Metro54 Festival is terug van weggeweest. Op 1 september vindt de tweede en twee keer zo goed gevulde editie van het mash-up festival plaats in het Amsterdamse ArenA Boulevard. In 2012 haalt Metro54 nieuwe sounds en beeldende kunst uit jongerencultuur naar Amsterdam.
Subway komt terug naar Maassilo
maandag 13 augustus 2012
13 Oktober keert Subway na twee afgeladen edities voor de 3e keer terug naar de Maassilo in Rotterdam voor Subway XL3: The Next Level. Dubstepminnend Nederland kan zich weer gaan opmaken voor een epische nacht waarin meer dan 20 artiesten in een stomende Maassilo de dikste beats door de speakers gaan pompen.
Luisteraars van de populaire radioshow 'A State Of Trance' van Armin van Buuren kunnen op vrijdag 28 september een bijzondere uitzending bijwonen. Speciaal voor de twintigstee verjaardag van Disneyland Paris, verhuist de 538 studio éénmalig naar het Walt Disney Studios Park in de Franse hoofdstad.
Voel de spanning van een nieuw en onbekend feest, de ontlading van gevestigde dj's en de vonk van nieuwe muzikale talenten. Ervaar de gewaagde mix van muziek, publiek en live optredens. Soulheaven vindt plaats op zaterdag 18 augustus in strandpaviljoen De Staat in Den Haag.
108 Moombahton
donderdag 9 augustus 2012
Voor de eerste editie van het nieuwe seizoen pakt 108 Moombahton flink uit met een compleet Nederlandse line-up!
Kiesgrube maakt het goed
donderdag 9 augustus 2012
Ze verstaan er de kunst van een degelijk openluchtfeestje. De leute van Kiesgrube, ongeveer het meest spontane zondagmiddag event in Duitsland, weten hoe ze een open air technofeest moeten neerzetten.
Q-dance stelt ook dit jaar weer ammo bunkers beschikbaar voor de Drop Your Own Area Contest. Geinteresseerden konden hun plan opstellen en uit alle inzendingen koos Q-dance een aantal genomineerden. Ze stellen deze aan je voor...
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 8 augustus 2012
Deze week check je ultieme Russische fails, zie je hoe je fout vlees, goed braadt en de mop is weer sexistisch zoals moppen dat vaak zijn. Ook check je waar onze fotografen aanwezig zijn, welke cd's we recenseerden en maak je weer kans op downloadcredits van Dance Tunes. Check de kersverse KNIP snel! Oh en een 18+ warning wegens pornografisch geluidsfragment
Bij vele trance liefhebbers staat zondag 12 augustus al omcirkeld in de (digitale) agenda want dan komt Neerlands trots Ferry Corsten voor een exclusieve vier uur set naar het Bloemendaalse strand.
STRP Festival wordt biënnale
dinsdag 7 augustus 2012
STRP, het grootste indoor Music, Art & Technology festival van Europa, heeft zichzelf heruitgevonden voor de toekomst. Het festival verschuift van een jaarlijks evenement naar een biënnale (tweejaarlijkse) structuur waarbij het festival in de oneven jaren zal plaatsvinden.
Panama invites Dave Seaman
dinsdag 7 augustus 2012
De Panama invites avonden staan altijd garant voor de beste internationale DJ's, En de overweldigende set van Dave Seaman tijdens zijn laatste bezoek aan Panama heeft bij vele fans een onvergetelijke indruk achter gelaten. En dat laten ze ons weten ook.. Dus op veler verzoek Panama invites Dave Seaman!
Na geweldige reacties betreffende Dance for Love volgt een toegift voor fans van trancemuziek! Op zondag 19 augustus wordt iedereen van harte uitgenodigd voor Classix on the Beach.
Dat de wortels van Onkruid diep reiken hoef je de vaste snoeiers en schoffelaars niet te vertellen. Dat de wortels van Onkruid tijdens zijn nesteling andere levensaderen passeren van gewassen ver buiten de Europese akkers is misschien iets nieuws. Voor deze - zeer speciale - editie van Onkruid verwelkomen ze goede vrienden en bekenden uit het buitenland.
Ga jij de muzikale uitdaging aan? Op Loveland Festival 11 augustus zal er weer veel lawaai uit de Pepsi Remix Machine komen rollen. In deze container vol met trommels, consoles en andere machinerie krijg jij de controle over de muziek. Samen met je vrienden kan je een remix plus video produceren op 'All The Time' van Boemklatsch ft. Aloe Blacc. Het team met de beste track wint kaarten voor Loveland tijdens het Amsterdam Dance Event.
Dedicated gaat maar om 1 ding, de volle overgave voor hardstyle! Na twee dikke indoor edities en de stage op Riverdance Festival keert Dedicated terug in de Studio A12 bij Utrecht. Benieuwd? Vandaag is de trailer van Dedicated gepubliceerd.
Helemaal weg van Latin? Fan van Gloria Estefan, PitBull of Jennifer Lopez? Dan is I Like Latin iets voor jou! Op zaterdag 25 augustus organiseert Stichting TO DO het eerste echte Latin feest in Gebouw-T.
Gelazer!, de meest roemruchte partybende van Nederland, houdt aanstaande zondag 5 augustus open huis bij het Chasséveld in Breda. Voor het tweede achtereenvolgende weekend zetten Shagspeare en Lady Bee het tot huiskamer omgevormde dj-decor van Sneakerz in de Stad neer in Brabant.
Dancing with Children 2012
zaterdag 4 augustus 2012
Op zondag 2 september wordt er voor de derde keer in Nederland een uniek familie dance event 'Dancing with Children' georganiseerd bij Beachclub Gotcha in Kijkduin. Dit feest is alleen toegankelijk voor kinderen van 0 tot 18 met ouders of begeleiders.
De Nunu Club in Tongeren heeft niemand minder dan Sebastian Ingrosso kunnen strikken, één van de dj's van het wereldberoemde dj trio Swedish House Mafia. Sebastian Ingrosso heeft een ijzersterke reputatie als dj en producer en op zaterdag 11 augustus komt hij naar Nunu Club voor een exclusieve dj set.
Park Hilaria
zaterdag 4 augustus 2012
Van 3 tot en met 12 augustus staat Eindhoven weer geheel in het teken van Park Hilaria. Met een eigen dance area en iedere dag een ander thema zal er ook qua muziek voor ieder wat wils zijn. Muziekstijlen verschillend van house tot hardstyle en van trance tot happy hardcore. De beste dj's komen langs om 10 dagen lang Park Hilaria om te toveren tot de meest dansbare kermis van Nederland.
Ibiza Expressions summer sessions
vrijdag 3 augustus 2012
Ibiza Expressions Y Summer Sessions 2012: Deze laatste zomer editie van Ibiza Expressions vindt plaats op vrijdag 17 augustus in de leukste designer bar van Amsterdam: The House of Rising.
12inchCity nieuwsupdate
donderdag 2 augustus 2012
Nog maar een paar dagen te gaan en dan is het zover! Float rocks de Boat op zaterdag 4 augustus. En wat voor boot; De De Ameland. Zie jezelf op deze voormalige veerboot heerlijk in het zonnetje dansen op een te dikke line-up?
Haarlem Ordinair 2012
donderdag 2 augustus 2012
Haarlem Ordinair, het jaarlijks festijn van de wansmaak in het Haarlemse Patronaat, komt er weer aan! Op vrijdag 3 augustus kan je jezelf onderdompelen in een schaamteloze avond vol vuigheid, vertier en vermaak.
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 1 augustus 2012
Deze week een Olympische special! Filmpje, de viral, oeps, mop van de week.....allemaal een Olympisch tintje! Verder natuurlijk ook de gebruikelijke onderdelen!
Groene Helden in Studio 80
woensdag 1 augustus 2012
UMEF, Monkey Business en LiveBuild slaan vrijdag 17 augustus de handen ineen om te raven voor het goede doel.
Diynamic Showcase bij Naturel
woensdag 1 augustus 2012
Zaterdag 11 augustus is het dan weer zover! Het succesvolle Duitse team Diynamic Music komt terug naar Beachclub Naturel te Scheveningen.
30 augustus 2012
B.I.T.C.H fysieke VIP-kaarten nog gewoon verkrijgbaar
29 augustus 2012
Tweede exclusieve vrijdagborrel bij Strandclub Danz
Je clubbingseizoen begint bij Escape
NopeisDope 'Summer Season Knock Out' in Beachclub Vroeger
28 augustus 2012
Return of the QULT 29 september WesterUnie Amsterdam
27 augustus 2012
Humanoid... Earth calling Mars..
A Nightmare in Germany
25 augustus 2012
De Betoncentrale
24 augustus 2012
Sluit je zomer af bij Thirties
23 augustus 2012
Mysterious weer naar Beachclub Vroeger
Aftellen tot Angels Night
Maak je klaar voor dravende dubstepbeats op Circus Takeover te Oostende
22 augustus 2012
Tiga te gast op officiële after van Mysteryland in AIR
Maddog, D-Passion en The Outside Agency op MuSick Mutation
Afrojack opent ADE met Jacked in Paradiso
21 augustus 2012
Press Play talentnight tijdens ADE
20 augustus 2012
De leukste dj's en live acts tijdens de Visserijdagen Harlingen
17 augustus 2012
Deep opent danceseizoen in Hedon
16 augustus 2012
Vijfde editie van BACKxBACK brengt Lilith en Dennis Ferrer samen in Toffler
15 augustus 2012
Studio 80 start met DJ workshops
Maximale Kriebels met Shermanology, Bassjackers en Kabale und Liebe
Junction invites KrancK
14 augustus 2012
Crystal Castles in de Melkweg met nieuw album
13 augustus 2012
It's been a long time but now...Optima Forma is back
Metro54 Festival
Subway komt terug naar Maassilo
10 augustus 2012
Radio 538 luisteraars gratis naar Armin van Buuren in Disneyland Paris
Nieuwe energie in Haagse gay scene met Soulheaven
9 augustus 2012
108 Moombahton
Kiesgrube maakt het goed
8 augustus 2012
Genomineerden Q-BASE Drop Your Own Area contest
Kort nieuws van de KNIP-dienst
7 augustus 2012
Laatste info Ferry Corsten on the beach
STRP Festival wordt biënnale
Panama invites Dave Seaman
Classix at the Beach in Club Longbeach
Onkruid presents Chameleon Label Night
6 augustus 2012
Loveland Festival gangers worden danceproducers in de Pepsi Remix Machine
De volle overgave voor hardstyle: Dedicated
Latin-sferen in Gebouw T met Def Rhymz
4 augustus 2012
Timetable en laatste info Sneakerz in de Stad Breda
Dancing with Children 2012
Sebastian Ingrosso geeft exclusieve set in NuNu Club te Tongeren
Park Hilaria
3 augustus 2012
Ibiza Expressions summer sessions
2 augustus 2012
12inchCity nieuwsupdate
Haarlem Ordinair 2012
1 augustus 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Groene Helden in Studio 80
Diynamic Showcase bij Naturel