Partyflock
 

Maak je klaar voor dravende dubstepbeats op Circus Takeover te Oostende

gepubliceerd door , op
Na de meer dan geslaagde wintereditie van Circus Takeover te ArtCube Gent wordt het tijd om op 2 november 2012 de koningin van de badsteden, Oostende, onveilig te maken met een overrompeling van dubstepbeats gebracht door zeven headliners en twee MC's om u tegen te zeggen!

Circus staat bekend als het grootste dubsteplabel opgericht door Flux Pavilion, Earl Falconer, dj Swan-E en Doctor P., waarbij deze deejays zich elk in de hardste vorm van dubstep, ook wel gekend onder de noemer brostep, specialiseren. De line-up wordt dan ook aangevoerd door de populairste namen uit het genre, namelijk Doctor P., FuntCase, Cookie Monsta, Roksonix en Brown & Gammon uit de UK. Deze grootheden worden vergezeld door twee lokale talenten die zich over de jaren heen hebben kunnen opwerken naar de top, Point.Blank en Requake. Daarenboven zullen tot slot Krafty MC MC en MC Messenjah met de microfoon in hun hand de zaal volledig op stelten zetten.

Circus Takeover vindt plaats op vrijdag 2 november 2012 van 22:00 tot 6:00 in Hangar 1. Tickets kosten 15 EUR (excl. fee) in VVK en zijn te koop in de Fnac, Free Record Shop en online op de website www.circustakeover.be. In beperkte mate zullen deze tickets ook ADD te verkrijgen zijn aan de prijs van 20 EUR. Daarentegen kunnen de Oostendse jongeren, dankzij de samenwerking met de jeugddienst van Oostende, op vertoon van een adresbewijs hun ADD-ticket kopen aan de VVK-prijs van 15 EUR.

Line-up
Doctor P.
Cookie Monsta
FuntCase
Roksonix
Brown & Gammon
Requake
Point.Blank
Krafty MCMC
MC Messenjah