Partyflock
 
Nieuws · mei 2012
MuSick Events organiseert op 29 juni 2012 voor de tweede maal MuSick XL in de ArtCube te Gent. Een waaier aan muziekgenres zoals drum & bass, tekno, darkstep, french-, hard- en breakcore worden gepresenteerd in drie verschillende zalen, namelijk de KickSick, DrumSick en FrenchSick Room.
Free Festival · The Original
donderdag 31 mei 2012
Een jarenlange traditie in festivalland wordt ook dit jaar voortgezet op het Atlantisstrand in Almere. Op zondag 8 juli kun je hier van 12:00 tot 23:00 terecht voor de 13e editie van Free Festival. Let's get this free party started!
Ook op Day 2 vormt het concept Fusion – The Harder Styles de outdoor mainstage van Intents Festival. Hier tref je steengoede hardstyle acts en unieke combinaties waar ook de liefhebbers van het wat rauwere werk aan hun trekken komen. Zo draaien o.a. Psyko Punkz vs Alpha², Zany vs Jack of Sound, Deepack vs Stereotuners, Thera vs Adaro en vele anderen!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 30 mei 2012
Het was een komkommerweek met dat mooie weer. Heel het internet lag stil....nou ja, niet echt, maar het was wel lastig vulling te vinden voor de KNIP deze week. Desalniettemin hebben we weer alle standaard-onderdelen zodat jullie weer kunnen raden en lachen!
Deze zomer hoef je niet naar Ibiza voor de ware house experience, elk weekend beleef je die gewoon in hartje Amsterdam bij Escape Club! Ook voor heerlijk eten kan je hier terecht: zowel bij Escape Caffe als de nieuwste hotspot Van Rijn die de eerste week van juli opent aan het Rembrandtplein.
Public Enemy viert dit jaar zijn 25-jarig bestaan en geeft speciaal ter ere daarvan een jubileumoptreden op festival Boogiedown. De organisatie van het hiphopevenement bracht vandaag de naam van de wereldberoemde rapgroep uit Long Island - New York naar buiten als headliner van de komende festivaleditie.
Nadat Harmony of Hardcore vorig jaar zeer succesvol debuteerde met een compilatie-cd, kon een vervolg niet uitblijven. Organisator Par-T en label Be Yourself Music bundelen opnieuw de krachten voor deze veelzijdige dubbel-cd, die in al haar poriën Harmony of Hardcore 2012 uitademt.
Hardstyle Identity
donderdag 24 mei 2012
Een jaar ouder, een jaar wijzer. Of toch niet? Nog een maand en dan is het zover, Deamer wordt weer een jaartje ouder en dat moet natuurlijk gevierd worden met een knalfeest.
Nu de lente definitief is doorgebroken presenteert A day at the park haar enige echte trailer. Geen reguliere video om simpelweg de festivalkriebels aan te wakkeren, maar een klassiek geschoten clip waarin de historie van het festival in één soepele flow voorbij komt. Gemaakt door voormalig MTV-producers Arne van Terphoven en Maurice Hickendorff laten de heren zo het verjaardagsgevoel welig tieren!
TechnoClub vol. 39 Releasenight
donderdag 24 mei 2012
Opnieuw is het tijd voor een vette editie van Technoclub in Club Monza want de release van de, inmiddels al 39ste Technoclub compilatie CD staat gepland. Een pareltje voor elke trance en Technoclub fans. Dit keer heeft Talla 2XLC een internationale ster als mixpartner uitgenodigd: Bolier. Dat wordt dus een lange nacht in het hart van Frankfurt am Main, waar op de mainfloor trance en progressive beats gerockt wordt, vindt je in de Be:Lectric Lounge de beste deep- en techhouse.
Icon · Dr. Peacock
donderdag 24 mei 2012
Na op 11 februari wederom een spectaculaire en vooral zeer geslaagde avond te hebben meegemaakt, zal op 7 juli de bouwtechnische constructie van de P60 in Amstelveen weer eens flink getest gaan worden tijdens een nieuwe editie van Icon.
Emporium 2012 last info
woensdag 23 mei 2012
Zaterdag is het zover. Het eerste echte grote festival van het seizoen gaat van start, Emporium- de Gouden Eeuw. Door het lekkere weer loopt de opbouw van de prachtige stages als Paleis op de Dam en de Vliegende Hollander voorspoedig. De weersvooruitzichting voor zaterdag zijn top. Zonnetje, onbewolkt en 23 graden. Beter kan haast niet. Hieronder een opsomming met laatste info:
Nocturnal Festival
woensdag 23 mei 2012
Te midden van het huidige festivalaanbod presenteert Cyndium jullie met trots op 4 augustus een uniek evenement. Aan het water, op het strand, hartje Amsterdam: 'Nocturnal Festival · The Illumination Of Darkness'. Dit zal het eerste Cyndium festival ooit worden en het belooft een dag te worden vol zon, zand en rammende hardcore!
55.000 Sterren op Nature One
maandag 21 mei 2012
'You.Are.Star.' – Jij bent de ster. Onder dit motto wordt van 3 tot 5 augustus op de raketbasis van Pydna in Rijnland-Palts een heel weekend lang gefeest op Nature One, het grootste festival voor elektronische muziek in Duitsland.
Eindelijk breekt de zon door en verjaagt deze de regenwolken boven het Nederlandse kustgebied. Hoogste tijd voor Riche om de deuren weer open te gooien. Bovendien een uitgelezen mogelijkheid om in de totale partymood te komen en in dit kader zal er na het Luminosity Beach Festival een officiële afterparty georganiseerd worden.
Qua genres zijn er voor Berlin Festival geen grenzen: mainstream meets subculture op Flughafen Tempelhof en Arena Berlin. Van pop tot hip hop, dubstep, psychedelic en tech house, van indie, noise, post-punk tot avant-garde.
De organisatie van het Zwarte Cross festival verwelkomt dit jaar op de reggaeweide deze bekende bands die sinds lange tijd weer de bühne op gaan. Met de bevestiging van Beef en Postmen is het programma van de reggaeweide compleet.
Nacht van De Wereld
vrijdag 18 mei 2012
Op vrijdag 25 mei tijdens de Luilaknacht organiseert Vereniging De Wereld in samenwerking met Straathoekwerk Oostzaan 'Nacht van de Wereld'! Dit grote openingsfeest is daarbij ook de lancering van een nieuw platform voor en door jongeren.
Hiep-hoi, het strandseizoen is geopend. Na een natte herfst en een frisse winter is Girls Love DJs op 20 mei terug op het zonnige strand van Bloomingdale Beach. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, dus met een zonnebril op je neus naar Girls Love DJs en wel gauw.
Hemelvaren met Karotte
woensdag 16 mei 2012
Voordat ons aller geliefde feestbeest Karotte het zomerseizoen induikt, maakt hij deze week nog een rondje Nederland voor een tweetal intieme gigs. Mis het niet, al was het maar om Hemelvaart dit jaar eens goed te vieren!
Binnen enkele dagen was Decibel outdoor festival compleet uitverkocht. Ook de weekend arrangementen vliegen de deur uit. Gelukkig zijn er voor de echte diehards nog een beperkt aantal kampeerplaatsen met 3 dagen Decibel beschikbaar. Wil jij samen met je vrienden maximaal genieten? Reserveer dan nu je plek op de camping want dit is de laatste mogelijkheid om erbij te zijn!
Op vrijdag 1 juni een grote showcase van het Londense label TFA. Het label heeft een flink aantal dikke dubstepproducers onder haar naam en op deze voorzomerse nacht wordt dan ook behoorlijk uitgepakt.
Op 12 t/m 14 juli vindt in de Melkweg te Amsterdam de eerste editie plaats van het Amsterdam Bass Festival, het eerste meerdaagse festival van Nederland voor dubstep en aanverwante stijlen.
Festivaart
maandag 14 mei 2012
Dit jaar is de show nog dikker, de productie nog grootser en blijft het unieke, uitbundige karakter van Festivaart bewaard. Ook het inmiddels landelijk bekende 'melkuurtje van Festivaart' gaat deze editie van Festivaart een andere wending geven met veel gekkigheid en verrassingen op het festival! Voor het zover is zijn er nog een aantal zaken die als bezoeker belangrijk zijn om te weten...
Five Years Touch at the Sea
zondag 13 mei 2012
Het leukste strandfeest van het jaar en voor de vijfde keer op rij. Dit hoog aangeschreven dance-concept komt op zaterdag 26 mei 2012 weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Touch at the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event.
Wie vindt Barcelona nou niet leuk?! Bomb Diggy presenteert een special editie in de Amsterdamse OT301. De nationale Barcelona Bounce! tour strijkt neer op de Overtoom met twee acts uit de Catalaanse hoofdstad die hun debuut maken in onze eigen hoofdstad.
Op vrijdag 18 mei vindt in Ahoy Rotterdam de eerste editie van Party Lab plaats. Met optredens van de populaire band Memphis Maniacs, DJ Jeroen Post van SLAM!FM on Tour en FeestDJRuud belooft Party Lab één grote happening te worden.
ROD is HOT! Dat kun je, na diverse succesvolle festival optredens op Lowlands en STRP en club gigs in Trouw en Melkweg (Dekmantel en Speedy J's befaamde Electric Deluxe), wel stellen.
Na 5 maanden keihard werken staat Drift in de startblokken voor een grandioze festivaldag. De kaartverkoop loopt als een trein op alle gebieden is er een tandje bovenop gedaan en niets staat een mega succesvolle derde editie in de weg. Met nog drie dagen te gaan is het nu de hoogste tijd voor een aller laatste nieuwsupdate.
Vandaag maakte Jera On Air het volledige programma van het DJ-podium bekend. Met zowel nationaal als internationaal talent, maar ook gevestigde namen in de dance wereld. Onder de naam Monster Energy DJ-Stage zal het podium weer een flinke upgrade krijgen. Verwacht de allerhardste dubstep, de lekkerste electro en de beste drumnbass op hemelvaartsdag 17 mei.
Nederlands bekendste Latin House producer Gregor Salto werd door Pitbull's team gevraagd een nieuwe zomertrack voor hem te maken.
De nieuwe track van Armin van Buuren, 'We Are Here To Make Some Noise', is het officiële strijdlied in de EK campagne van 538. De single komt vandaag uit op platenlabel Armada Music en zal in alle uitingen van 538 worden opgenomen.
his year over 200,000 music lovers from just about every EDM sub-genre made the pilgrimage to this epic music festival in Miami, and UMF Poland has every intention of making the Warsaw experience every bit as memorable with mind-bending music, surprise guests, great pre- and after club parties, star-studded allure and two nonstop days of dancing!
Rust Roest Producties en Plak bedrijven voor de vierde keer de liefde op het strand. Na drie knallers van edities is het weer hoog tijd om dit prachtduo samen te laten komen.
Na de zinderende Birthday Special van Mr. Speak, kunnen de Boss bezoekers zich weer klaar maken voor de volgende editie op 25 mei 2012 in Paradiso te Amsterdam.
Na een succesvolle en uitverkochte eerste editie in 2011 vindt dit jaar op vrijdag 6 en zaterdag 7 juli in Cultuurpark Westergasfabriek de tweede editie van Pitch plaats.
Euphoria Central Studios
maandag 7 mei 2012
Aanstaande zaterdag 12 mei 2012 vindt Euphoria plaats in Central Studios Utrecht. Ook deze tweede keer dat Euphoria in het teken staat van 'Double or Nothing', bestaat de gehele line-up uit allemaal duo's! Dus dubbel zo hard knallen!
Bassrulers Outdoor Festival
maandag 7 mei 2012
Met nog twee weken voor de boeg komt Bassrulers Outdoor steeds dichterbij. Ruim dertig dj's verdeeld over de hardstyle, hardcore en freestyle area zijn er klaar voor. Bij deze kondigt 2K Music dan ook alvast de timetable aan, zodat de bezoeker ruim de tijd heeft een persoonlijke planning te maken.
Ladies.. please pay attention. LadyKillers, bij uitstek het exclusieve vrouwen concept komt op Woensdag 16 mei weer terug naar Amsterdam voor een heuse Hemelvaartsdag special.
Wat is er nou mooier dan je zondag doorbrengen op één groot feest met al je favoriete dj's erbij en dan nog een paar meer? En dan natuurlijk wel al je favoriete dj's, want op Ruben Vitalis Birthday Bash zullen ze er allemaal zijn.
Het is al een hele tijd rustig in en rondom Houten, geen oorverdovende herrie meer en dat zullen de inwoners geweldig vinden. Helaas is dit niet van lange duur meer. Een nieuwe organisatie is opgestaan om de nachtrust in Houten eens flink te verstoren.
Zaterdag 21 juli, op het hoogtepunt van de zomer wordt er in Middelburg het City of Dance festival gehouden. Vandaag presenteert COD de line up van haar twaalfde editie.
Al jarenlang staat Hemelvaartsdag bekend als de sufste feestdag van het jaar. Dit heeft er toe geleid dat er in het gevallen kabinet Rutte 1 en de oppositie vragen zijn gesteld over het afschaffen van deze vrije dag. Crystal Venue heeft hier een stokje voor gestoken door te komen met een knalhard en gratis hardcore feest: Bloody Thursday.
Wooferland Pre-Party
donderdag 3 mei 2012
Een seizoen zonder Wooferland is een seizoen niet gefeest! Daarom heeft Wooferland een Pre-Party ingelast in mei. Een 'spring edition' dus. En springen mag, want voor trouwe Woofers hebben ze bovenop dit mooie nieuws ook nog eens een niet te versmaden aanbieding:
Maandprogramma Melkweg
donderdag 3 mei 2012
Vrijdag 4 mei vindt de eerste editie plaats van de nieuwe driemaandelijkse clubnacht Hoax. Met Hoax staat de Melkweg in het teken van de nieuwere sounds die hun roots vinden in de dubstep, hiphop en beats: diepe, meeslepende bassen, dubby geluiden, rauwe rave synths, mooie melodiën en percussie waar je onmogelijk stil op kunt staan.
Met vijf labels, een agency met bijna dertig artiesten, label nights door heel Europa en de legendarische Prspct XL events is het niet onterecht om te zeggen dat Prspct het harde elektronische muzieklandschap voorgoed heeft veranderd!
Ondanks de betiteling van beste trance-event 2011 blijft Luminosity Events kritisch, wat betreft de locatie, line-up, services, en alle andere dingen die belangrijk zijn. Maar ze willen ook graag weten wat juist jij belangrijk vindt tijdens een feest.
Op Bevrijdingsdag vindt QULT voor de tweede keer plaats in de WesterUnie. Op deze avond gaat QULT wederom de grenzen tussen harddance, techno en electro opzoeken en er vervolgens keihard overheen. Bekijk hier de laatste Tiny Teaser (electro) in de serie van drie.
Is het gebruik van magic truffles slecht voor je? Trimbos geeft je antwoord. Verder een reclame-viral die oma zes keer laat sterven, we geven je een overzicht van deze week geplaatste interviews, virtuele tours en recensies.
Met een gevarieerde, innovatieve en muzikale programmering, een exclusieve visual dome voor het eerst in Nederland, een lage ticketprijs en vriendelijkheid alom belooft Symphonica Elektronica een festivalseizoen opener te worden om net als je eerste vriendin op die camping in Frankrijk verliefd op te worden.
31 mei 2012
Tweede editie MuSick XL op 29 juni te Gent
Free Festival · The Original
Ben jij klaar voor Intents Festival?
30 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Escape presenteert een hete zomer
29 mei 2012
Public Enemy, Big K.R.I.T. en Fresku completeren line-up Boogiedown
25 mei 2012
Harmony of Hardcore Festival 2012 · De Compilatie
24 mei 2012
Hardstyle Identity
A Day at the Park presenteert haar jubileum trailer met trots
TechnoClub vol. 39 Releasenight
Icon · Dr. Peacock
23 mei 2012
Emporium 2012 last info
Nocturnal Festival
21 mei 2012
55.000 Sterren op Nature One
Luminosity Beach Festival afterparty
20 mei 2012
Line up Berlin Festival en info clubnacht
18 mei 2012
Reünies Beef en Postmen op Zwarte Cross 2012
Nacht van De Wereld
17 mei 2012
GirlsLoveDJs & BNN presenteren Bloomingdale Beach
16 mei 2012
Hemelvaren met Karotte
Decibel 2012 · The weekend update
15 mei 2012
Vette dubstep tijdens TFA Labelshowcase
14 mei 2012
Amsterdam Bass festival maakt complete line-up bekend
Festivaart
13 mei 2012
Five Years Touch at the Sea
Bomb Diggy presenteert Barcelona Bounce
Party Lab met onder andere Memphis Maniacs
12 mei 2012
Benny Rodrigues presents RODnacht
11 mei 2012
Drift in startblokken voor grandioze festivaldag
10 mei 2012
Jera on Air komt met volledige line-up
Gregor Salto maakt track met Pitbull voor Pepsi commercial
Armin van Buuren staat Nederlands elftal bij tijdens EK
9 mei 2012
UMF makes it's European debut
Cartel meets PLAK in Woodstock '69
8 mei 2012
Vierde editie Boss all about good music
Programma Pitch verder uitgebreid
7 mei 2012
Euphoria Central Studios
Bassrulers Outdoor Festival
4 mei 2012
LadyKillers Hemelvaartspecial
Ruben Vitalis viert feest, en goed ook
The Return of Highway to the Core
City of Dance Festival presenteert de line-up
Bloody Thursday laat de grond schudden op Hemelvaartsdag
3 mei 2012
Wooferland Pre-Party
Maandprogramma Melkweg
Prspct XL 15 · The indoor festival
Invasie internationaal trancepubliek in Zandvoort
QULT #2 aanstaande zaterdag in WesterUnie
2 mei 2012
Kort nieuws van de KNIP-dienst
1 mei 2012
Timetable en laatste info Symphonica Elektronica festival 2012