Partyflock
 

GirlsLoveDJs & BNN presenteren Bloomingdale Beach

gepubliceerd door , op
GirlsLoveDJs
17 april 2012
Hiep-hoi, het strandseizoen is geopend. Na een natte herfst en een frisse winter is Girls Love DJs op 20 mei terug op het zonnige strand van Bloomingdale Beach. Het zonnetje schijnt, de lucht is blauw, dus met een zonnebril op je neus naar Girls Love DJs en wel gauw.

Wereldberoemd in Nederland en net terug van een US tour: The Partysquad. Hun tracks op de Mad Decent/Hollertronix EP zorgen voor explosies op de dansvloer. Luister ieder willekeurige Diplo en/of Major Lazor set van de afgelopen maanden en je snapt wat er wordt bedoeld met 'explosies'. De mannen van The Partysquad zijn energiek en combineren electronische knallers met verschillende stijlen.

Wie nog meer dan? FeestDJRuud. Deze wandelende mash-up tussen goed en fout maakt zijn naam waar en laat overal een spoor van confetti achter. Met het eerste officiële stadionoptreden in Dubai achter de rug, complimenten van Tony Braxton op zak en een arsenaal aan releases, gaan Dirtcaps Bloomingdale Beach afbreken. Guerilla Speakerz, Phalerieau, Jaziah, Kenneth G, Les Deuxx en Sem Vox toppen de programmering af.

Line up: The Partysquad, FeestDJRuud, Phalerieau, Dirtcaps, Jaziah, Kenneth G, Les Deuxx, Mr. Simpson, Youri Alexander, Sem Vox, Martin Garrix