Partyflock
 
Nieuws · maart 2011
Your WKND starts here
donderdag 31 maart 2011
Normaal gesproken ga je na je vijfdaagse werk- of schoolweek voldaan de kroeg in en doe je zonder moeite met de 'vrijmibo' mee, dit fenomeen is normaliter het startsein van een weekend vol met feest.
Finale beach dance dj contest
donderdag 31 maart 2011
Op zaterdag 9 april 2011 vindt de finale van de Beach Dance DJ Contest plaats in Eigentijds in Harlingen. Na twee zinderende voorrondes hebben de zeer talentvolle dj's Edward Roombah uit Den Haag, Padrino May uit Dokkum, Mrs.G-ezz uit Soest en het duo Ryan Fiësta & San Fella uit Hoorn zich geplaatst voor de finale.
De berichtgeving omtrent het rookvrij houden van de horeca is de laatste tijd zeer negatief. Steeds meer horeca-ondernemers geven het op en zetten de asbakken steeds vaker en steeds vroeger op de avond weer op tafel.
Nederland is festivalgek. Dat blijkt wel uit de vele succesvolle festivals die er komende zomer gehouden worden. Ook Matrixx heeft dat gemerkt. De eerste 1000 Early Bird kaarten voor het nieuwe festival Dreamfields zijn in een razend tempo uitverkocht nog voordat er maar één naam bekend is. Dreamfields is het nieuwste festival van Matrixx en wordt op zaterdag 9 juli van 12.00 tot 00.00 uur gehouden op recreatieplas Rhederlaag ten oosten van Arnhem.
Nog bijkomend van de dikke electroshow die Anthony Rother begin maart in de WesterUnie neerzette, presenteert Rockit nu alweer een verse indoor-editie. Op donderdag 21 april luidt Rockit namelijk een lang Paasweekend in met niemand minder dan het Britse multitalent Jamie Jones. Met verder sets van ondermeer Kabale und Liebe, Darko Esser en Olene Kadar mag het duidelijk zijn waar het eitjes zoeken dit weekend begint...
Framebusters in april
dinsdag 29 maart 2011
Dé wekelijkse clubavond van Amsterdam bestaat sinds afgelopen maand 6 jaar! Escape programmeur en Framebusters resident Raymundo zit daarnaast 20 jaar in het vak en dat wordt uiteraard groots gevierd met grote internationale gasten, zoals Rae (Defected) op 23 april.
Lunapark bezoekers opgelet, aanstaande zaterdag komt R&W Productions met een spetterende editie van Lunapark. Deze editie zal plaatsvinden in Maassilo te Rotterdam. Vanaf 22.30 uur kunnen alle Lunaparkers genieten van alleen de allerbeste dj's. Met maar liefst achttien artiesten, verdeeld over drie area's belooft ook deze editie weer een waar spektakel te worden.
Superstars
maandag 28 maart 2011
My mama told me when I was young, We're all born Superstars. Afgelopen februari beleefde Superstars haar kick off in Escape. This has not been unnoticed… Een magische locatie, prachtige decoratie, de beste artiesten en een uitzinnig publiek. Voortaan zal Escape iedere eerste vrijdag van de even maanden het decor vormen van Superstars.
Metz on Sunday
zondag 27 maart 2011
Op Zondag 17 april is er maar één plek waar je moet zijn! In het 'PrinsesTheater' in Rotterdam voor de Spring Edition van Metz on Sunday. Ondanks dat deze maandelijkse avond al 12 jaar bestaat, is het elke maand weer een happening en is deze avond niet meer weg te denken uit het Rotterdamse uitgaansleven. Elke maand ontvangt Metz on Sunday een zeer enthousiast publiek dat compleet los gaat op de allerbeste gevestigde en aanstormende dj-talenten, die gezamenlijk voor een 'Perfect Sunday' zorgen.
Programma Zeumerbeats bekend
zondag 27 maart 2011
Vrijdag 8 juli 2011 trapt het Zeumerfestival af met het onderdeel Zeumerbeats! Het beloofd een spetterend evenement te worden voor liefhebbers van house- en dancemuziek.
BC12's Oranjebal
zaterdag 26 maart 2011
Na het knallende succes van afgelopen jaar met om 22:00 al een uitverkocht dampende zaal, zal BC12 zich ook dit jaar weer in de Koninginnedag chaos mengen. Op de gezelligste dag van het jaar kan de gezelligste club van Amsterdam immers onmogelijk achterblijven en gooit zij dan ook vanaf 20:00 uur de deuren weer wagenwijd open!
Dit is geen grap: Op vrijdag 1 april laten de Midnight Freaks van zich horen. Dat neemt niet weg dat ze niks groots en uiterst serieus in petto hebben: de Duitse Martin Buttrich, Brother's Vibe uit de VS en natuurlijk een aantal bekende Amsterdammers zoals Limon, Makcim en de altijd charmante dames Lilith en Mirella Kroes.
Gouden Kabouter Awards
zaterdag 26 maart 2011
In een goedgevulde Paradiso was het dinsdag 22 maart weer zover: De jaarlijkse uitreiking van de Gouden Kabouter Awards, de awards voor en door de dance-industrie.
Sssst!
vrijdag 25 maart 2011
Eén van Amsterdams nieuwste aanwinsten zal aanstaande Zaterdag 26 maart eenmalig de samenwerking aangaan met de zaterdagavond Sugar Factory SSST! Avond: Luiz David!
Hardwell & Friends bij Reveal
vrijdag 25 maart 2011
Maart roert zijn staart! En dat mag zeker gezegd worden; REVEAL presenteert de hele maand maart de dikste artiesten, de gruwelijkste visuals, het meest freaky entertainment, de laagste bierprijs,de beste muziek, en het aller-leukste publiek van de donderdag avond in Amsterdam!
WiSH Outdoor bestaat vijf jaar en bij een vijfde verjaardag horen natuurlijk cadeautjes! Een van deze cadeautjes is een nieuwe area! Deze area, Insomnia, het spraakmakende concept van de Q-Base Drop your own area contest, zal gehost worden door The Magic Show, waarbij je alvast een kijkje kunt gaan nemen bij de hardstylehelden van de toekomst.
Controles agressie in de horeca
woensdag 23 maart 2011
1150 Horecabedrijven krijgen bezoek van inspecteurs die gaan kijken of de horecaondernemers genoeg doen tegen agresse en geweld in hun bedrijf. Het gaat om de Arbeidsinspectie en de nieuwe Voedsel en Waren Autoriteit. Ze bezoeken tot februari volgend jaar 1150 horecabedrijven.
Het resultaat hiervan is, dat de informatievoorziening aan consumenten op deze websites inmiddels aanzienlijk is verbeterd. Consumenten worden nu duidelijk geïnformeerd over het feit dat ze te maken hebben met een site die tickets doorverkoopt en welke mogelijke risico's hiermee verbonden zijn. In het onderzoekstraject zijn de 24 onderzochte websites gewezen op de benodigde aanpassingen. Aan negen websites die nalieten alle vereiste aanpassingen te doen heeft de Nederlandse Consumentenautoriteit sancties opgelegd om naleving af te dwingen.
De eerste lente-zonnestralen van het jaar zijn er weer, de lente is begonnen! Meteen begint het te kriebelen bij de organisatie van Beachrockers Festival! Op zaterdag 9 Juli zal de Ulesprong aan het Tjeukemeer in Sint Nicolaasga dienen als locatie voor de derde en meest spectaculaire editie van Beachrockers Festival tot nu toe! Speciaal voor de trouwe fans van Beachrockers Festival is de vroege-vogel actie van start gegaan. Bezoekers kunnen nu tegen een gereduceerd tarief hun vroege vogel kaartjes bestellen op de website van het festival.
De volledige Extrema Network-programmering voor Paaspop 2011 is bekend. Op zaterdag 23 en zondag 24 april is de organisator van Solar weekend en Extrema Outdoor in Nederland, België en Noorwegen voor het negende jaar op Paaspop aanwezig. In een stijlvol gedecoreerde circustent wordt het outdoor festivalseizoen afgetrapt.
Click
woensdag 23 maart 2011
Click blaast nog stoom af van het 4-jarige verjaardagsfeest in februari. Artiesten als The Advent, Technasia en Boris Werner zetten die nacht een dubbel en dwars uitverkochte WesterUnie op zijn kop. Tijd om adem te halen is er niet. Op zaterdag 9 april komt Click namelijk wederom een bijzondere editie.
Hardcore Resistance
dinsdag 22 maart 2011
Al jaren een begrip onder hardcore liefhebbers in en buiten de omgeving van Purmerend. Hardcore Resistance heeft de afgelopen jaren een stevige bijdrage geleverd aan het aanbod van kwaliteit op het gebied van de hardste muziekstijlen. Het verzet zet zich constant in voor de rechten en behoeften van hun aanhang. Dikke line-ups met grote namen en lokale helden, voor een stabiele lage prijs.
Timetable House of God bekend
maandag 21 maart 2011
Er is maanden op gewacht, maar bijna is het de 26e van maart. Al tijdens eerdere edities was Bibelot de gastheer, maar ook dit keer verwelkomt de oude Kerk het heilige House of God priesters. Er is meerdere malen om gevraagd, maar nu wordt het eindelijk bekend: de timetable is rond en wordt bij deze aangekondigd voor de (on)geduldige onder jullie.
De clubnacht Imprint van Sandrien is de maandelijkse technoavond in Trouw, en dat is altijd reden tot een feestje. Op zaterdag 26 maart is er tijdens Imprint nóg meer reden tot feest: dit is namelijk de avond waarop Sandrien haar verjaardag viert. Wie jarig is deelt uit, en Sandrien deelt op Imprint uit in de vorm van haar live debuut in Trouw.
Stichting Weertleeft organiseert op 18 juni 2011 voor de 2e keer het festival SpringBeats 2011. Dit jaar worden er verschillen de muziekstijlen verdeeld over 2 podia's.
Reset
vrijdag 18 maart 2011
Nog een ruime week en het gaat weer ongenadig los in de North Sea Venue in Zaandam. Er staat dan namelijk weer een editie van Reset op het programma! Art of Dance peilde de stemming bij Twilight Forces die je ook een mix aanbieden om alvast warm te draaien voor het evenement.
Terwijl aan de andere kant van de wereld de befaamde Miami Winter Conference losbarst, blijft Bla Bla lekker thuus om Amsterdam ook te kunnen geven wat haar toebehoort! Gewoon een lekkere, ordinaire en knotsgekke clubavond in Studio 80. Deze editie wordt een bijzondere want buiten het feit dat er een selectie van internationale bekendheden is geselecteerd, is het 'oer' Hollandse Noorden ook aanwezig en representeert het label Klopfgeist.
Winaars Fresh meat Competition
donderdag 17 maart 2011
Meer dan tachtig demo's hebben ze mogen ontvangen voor de fresh meat competition. Heel erg veel werk om doorheen te spitten, maar vooral heel tof om te zien dat er nog zoveel mensen zijn met een passie voor herrie. Omdat het te moeilijk was om maar vijf winnaars te kiezen hebben ze er maar acht gekozen. Zij zullen allen zaterdag as hun debuut maken in de Prspct Fresh Meat area.
Lentekriebels verhogen de drang naar dansen en sjansen, kijken, voelen en ervaren. Terwijl de winter langzaam plaats moet maken voor de lente brengt Click samen met Sugar Factory een nieuw concept tot leven. Sssst! zag in februari het levenslicht en op zaterdag 19 maart neemt Click voor het eerst onder die vlag de sikkel over en brengt een zwoel housegeluid vanuit het hart van de hoofdstad met Estroe, Wouter de Moor en Stefano Richetta.
Rotterdams succesvolle minifestival vindt op 26 maart voor de derde keer plaats. Meer dan acht organisaties in zeven area's, drieëndertig dj's, op 1500 m2 Westelijk Handelsterrein. Met zeven internationale acts zoals Roman Flügel, Mark Henning, Masomenos, Giles Smith en meer! En geen zin om zelf te koken? Tussen 18:00 en 21:00 serveren ze voor slechts €5 extra een heerlijk 'all you can eat' biologisch diner als start van de avond. En gedurende de hele nacht wordt er ook vers gemaakte sushi verkocht!
Op zaterdag 9 juli organiseert Matrixx op recreatieterrein Rhederlaag (bij Arnhem) het nieuwste dancefestival van Nederland. De hele zomer lang struikelen alle festivals over elkaar heen, maar op deze mooie datum is er nog geen enkele plek waar festivalgangers terecht kunnen. De Matrixx vult dit gat in jouw agenda met een festival waar al jouw dromen werkelijkheid worden: Dreamfields!
Aanstaande vrijdag 18 maart is het zover, de aftrap van de eerste officiële tourdatum van de release tour van DJ Mad Dog; 'A night of madness'. De meeste weten al dat deze editie gepland staat, maar voor diegenen die hier nog niet van op de hoogte zijn een korte introductie;
Elf maanden na het meest knusse Koninginnedagfeest van Amsterdam durft Pleinvrees eindelijk weer onder de mensen te komen. Naast een jaarlijks terugkerend Koninginnedagfeest – dit jaar is de locatie bovenop de Singel – is er nu eindelijk ook een clubeditie. Om dat te vieren gaat Pleinvrees op zaterdag 2 april een avondje deep housen in de kelder van Club Roses aan de Rozengracht.
De huidige samenleving ziet zich gekonfronteerd met een serieuze bedreiging voor de volksgezondheid, een dreiging waarvan Stichting TK07 het grote publiek bewust wil maken doormiddel van dit persbericht. Uit onderzoek blijkt dat 99% van de Nederlandse bevolking bloot is gesteld aan een nieuw virus, genaamd tieémefferrus-plopbasseritus ,in de volksmond beter bekend als 'laffe muziek'.
Youri Donatz, ROOG, Greg van Bueren en Timothy Watt produceren zich te pletter. Maar 25 maart komen ze uit hun studio's gekropen. Om middernacht transformeren ze in rasentertainers om het Deepheat publiek tot 05.00 uur te trakteren op hun nieuwste werk. Tweemaandelijks op de laatste vrijdag van de maand is Nachttheater Sugar Factory in Amsterdam de thuishaven van clubconcept Deepheat.
Wat was het een mooie tijd, in de jaren '90 beleefde men het hoogtepunt van de 'gabbertijd'. Gabbers unite, hardcore will never die. Op de beats van Pavo, Rotterdam Terror Corps en Paul Elstak stuiterde je het weekend door, hing je voor de buis bij TMF HAKKÛH, dronk je Thundertaste, las je Thunder Magazine en ga zo maar door.
L'Expérience Très Chique
dinsdag 15 maart 2011
Nog geen maand geleden waren de verwachtingen redelijk hoog gespannen. De inzet was hoog, enorm hoog. PT Events nam een risico om met het excellent ogende Très Chique de house scene te betreden. In de wetenschap dat de house scene reeds goed bezet is nam PT Events risico met haar concept en ging all-in
b2s presents Knock Out! Round 3
maandag 14 maart 2011
Zaterdag 9 april organiseert b2s de derde editie van Knock Out in de SilverDome Zoetermeer, die voor deze gelegenheid wordt omgebouwd tot een Hardstyle arena, waar een groep artiesten met elkaar de ultieme strijd aan gaan. Knock Out staat ook dit jaar in het teken van 'Battles'.
Het nieuws spreidt zich als een lopend vuurtje door de dance-scene. Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt BC Bloomingdale zich op voor een spraakmakende grand opening. Op zondag 20 maart wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardige XXL editie van te maken; het is weer tijd voor zon en (ro)zee aan het Bloemendaalse strand!
LatinVillage, het grootste Latin festival van Europa verwelkomt de lente op 19 maart in havenstad Rotterdam. Als officiële NL captain, zal D-Rashid deze avond vol authentieke Latin beats en funky house sounds in de Maassilo hosten.
Matinée
woensdag 9 maart 2011
Laat je door Matinée overspoelen met een golf van positieve en extravagante Ibiza party vibes. Een combinatie van exclusief entertainment, een adembenemende entourage en opzwepende house muziek die je gezamenlijk in vervoering brengen.
Bloomingdale XXL Grand opening
dinsdag 8 maart 2011
Het nieuws spreidt zich als een lopend vuurtje door de dance scene. Terwijl de zonnestralen langzaam maar zeker ons lage landje opwarmen, maakt BC Bloomingdale zich op voor een spraakmakende Grand Opening. Op zondag 20 maart wordt alles uit de spreekwoordelijke kast getrokken om er een waardige XXL editie van te maken.
Dance Valley's Solid Ground
dinsdag 8 maart 2011
Op zaterdag 6 augustus vindt de zeventiende editie van één van Nederlands oudste festivals - Dance Valley - plaats in recreatiegebied Spaarnwoude Park. Vandaag presenteert UDC het tweede gedeelte van de line-up van de Solid Ground.
Een grotere line-up, hardere beats en een nog beter feest! Aanstaande zaterdag is het zover. Dan zal Scantraxx alles waarmaken tijdens het eerste Scantraxx SWAT tour 2011 event. Dit feest zal zaterdagavond 12 maart gehouden worden op de locatie Outland Rotterdam en zal Scantraxx flink uitpakken om er een onvergetelijke avond van te maken. Speciaal voor deze avond haalt dit grote Hardstyle label met haar allerbeste artiesten alles uit de kast om de gloednieuwe SWAT tour in te luiden!
Zaterdag zal de officiële The Third Movement - 10 Years Of Music Tour de stad Groningen aandoen. Ruim een decennium geleden is het dan alweer dat Sebastian Hoff, beter bekend als DJ Promo, er voor zorgde dat hardcorelabel The Third Movement het daglicht zag.
I love los met Pasen
zaterdag 5 maart 2011
Voordat I love los de komende maanden naar het strand verkast om daar te zomer te vieren wordt het Paard eerst nog opgeschud met de welbekende paaseditie. Zaterdag 23 april wordt het Paasweekend gevierd met een hoogwaardige feestsfeer, voordat je de rest van het weekend zoet bent met paaseieren zoeken.
Evil Empire
vrijdag 4 maart 2011
Op carnavals zondag 6 Maart 2011 staat Todo weer in het teken van onvervalste hardcore. Voor diegene die wel van carnaval houden maar niet van carnavals muziek zorg Static Movement met Evil Empire voor een avond vol early rave & hardcore.
This is Everybody again
vrijdag 4 maart 2011
Menig liefhebber van progressive en tech-house muziek herinnert zich ongetwijfeld de legendarische 'Everybody' feesten nog.
Vie Monday gaat verder
woensdag 2 maart 2011
Op 7 maart staat er weer een nieuwe editie gepland met een spektakel van hoog niveau, partyminded publiek zal in grote getale afreizen naar Club Vie. Voor deze super speciale editie, wat dit gaat worden houdt Vie natuurlijk geheim! Club Vie vond het weer eens tijd worden om eens extra uit te pakken. Hoewel het feest nog moet komen durft Vie nu al te zeggen dat het een supersucces zal zijn.
We are golden
dinsdag 1 maart 2011
Op vrijdag 4 maart vindt er eindelijk een exclusief house event plaats in Amsterdam. Een exclusieve nacht bedoeld voor diegene die alleen tevreden zijn met het beste van het beste, kortom: diegene die altijd voor goud gaat. We are Golden is een evenement waar een vrouwvriendelijke sfeer hangt, met prachtige aankleding en oogverblindende entertainment.
31 maart 2011
Your WKND starts here
Finale beach dance dj contest
Fight cancer beloont rookvrije horeca
30 maart 2011
Matrixx maakt eerste namen Dreamfields bekend
Rockit viert Pasen met Brits multitalent
29 maart 2011
Framebusters in april
Lunapark maakt timetable aanstaande zaterdag bekend
28 maart 2011
Superstars
27 maart 2011
Metz on Sunday
Programma Zeumerbeats bekend
26 maart 2011
BC12's Oranjebal
Brothers' Vibe nodigt Martin Buttrich uit op vrijdag 1 april bij Midnight Freaks in AIR.
Gouden Kabouter Awards
25 maart 2011
Sssst!
Hardwell & Friends bij Reveal
WiSH Outdoor presenteert nieuwe area
23 maart 2011
Controles agressie in de horeca
Internationale aanpak doorverkoop online tickets loont
Beachrockers luidt de lente in met vroege vogel actie en clubtour
Extrema presenteert programma Paaspop 2011
Click
22 maart 2011
Hardcore Resistance
21 maart 2011
Timetable House of God bekend
18 maart 2011
Sandrien viert haar verjaardag in Trouw met Jonas Kopp en Dimi Angélis
Spring Beats 2011 krijgt vervolg met twee area's
Reset
17 maart 2011
Bla Bla stays at home zaterdag 26 maart
Winaars Fresh meat Competition
Sssst Lentekriebels verhogen de drang
Pakhuis Festival, zeven area's met veertig artiesten
16 maart 2011
Matrixx presenteert nieuw festival Dreamfields
Mad Dog: A night of madness laatste info en timetable
Pleinvrees brengt house terug in voormalige Club More
15 maart 2011
Konfrontatie biedt slachtofferhulp
Deepheat's studiomonsters in de Sugar
DDC presents: Hakkûh en strakstaan
L'Expérience Très Chique
14 maart 2011
b2s presents Knock Out! Round 3
12 maart 2011
Line-up grand opening Bloomingdale XXL
11 maart 2011
D-Rashid laat de lente vroeg beginnen
9 maart 2011
Matinée
8 maart 2011
Bloomingdale XXL Grand opening
Dance Valley's Solid Ground
7 maart 2011
Scantraxx presenteert de time-table van Scantraxx SWAT on tour
6 maart 2011
The Third Movement viert zaterdag haar 10-jarig bestaan in Groningen
5 maart 2011
I love los met Pasen
4 maart 2011
Evil Empire
This is Everybody again
2 maart 2011
Vie Monday gaat verder
1 maart 2011
We are golden