Partyflock
 

Extrema presenteert programma Paaspop 2011

gepubliceerd door , op
Paaspop 2011
10 december 2010
De volledige Extrema Network-programmering voor Paaspop 2011 is bekend. Op zaterdag 23 en zondag 24 april is de organisator van Solar weekend en Extrema Outdoor in Nederland, België en Noorwegen voor het negende jaar op Paaspop aanwezig. In een stijlvol gedecoreerde circustent wordt het outdoor festivalseizoen afgetrapt. De programmering is zoals traditioneel voor Extrema Network op Paaspop: een brede mix van stijlen en artiesten. Met o.a. dj-sets van Adam Beyer, Len Faki, Dr. Lektroluv, Egbert, Secret Cinema en Tiga. Liveoptredens worden gebracht door onder meer GOOSE, De Jeugd van Tegenwoordig en Zwart Licht!

Voor de zaterdag kiest Extrema Network een programma waarin zowel liveoptredens als dj-sets ruim vertegenwoordigd zijn. De dag opent met vette beats van stijlversnipperaar Tom Trago, opgevolgd door de soepele housy technosounds van mannen als Egbert, Secret Cinema, Abe Duque en Lützenkirchen.

De De Jeugd van Tegenwoordig zal de dag doen losbarsten met een ongetwijfeld knettergekke liveshow. Vervolgens schroeft de Zweedse technoheld Adam Beyer het tempo lekker op als perfecte aanloop naar het diepere werk van Len Faki van de befaamde Berlijnse club Berghain.

Op zondag zijn de hiphopbeats van dj Abstract de eersten die de tent doen trillen. Miss Wannabeastar zal vervolgens haar kenmerkende loopje nemen met alle mogelijke stijlbarrières, later gevolgd door Rauw-boegbeeld en muziekstijlenblender Joost van Bellen. Het Boemklatsch-collectief probeert zoals vanouds nóg harder te feesten dan het publiek dat voor ze staat en zwart licht xl betreedt het podium mét band, om hun hiphop grootser dan groots te brengen.

De zondagavond leidt vervolgens gegarandeerd naar een kolkend hoogtepunt. Want: ook naar Nederland gehaald door Extrema Network op deze zondige zondag is niemand minder dan mr. Sunglasses at Night; Tiga! Plus Dr. Lektroluv en GOOSE (live) willen Paaspop nog eens laten zien hoe ze het over de zuidelijke grens doen; hard, rauw en vól overtuiging.

9 opmerkingen

 
Goede kanshebber om eens een eitje te tikken ;)
jaja, we hebben er weer zin in hooor!
geen remy, maar wel otto orgel :respect:
Goose en Tiga! Snel kaartje halen, nice! :)
Paaspop altijd genieten :respect: Hopen op beter weer als afgelopen jaar, maar dat zal wel goed komen!
 
Heerlijk (Y)
heerlijk festival weer.. nu vier weken later dan vorig jaar.. dus met het weer komt het goed :-) ZIN ZIN