Partyflock
 
Nieuws · augustus 2010
Aanstaande zaterdag is het eindelijk zover! Twee van de grootste iconen van het grofste hardcore geschut binden de strijd aan tijdens hun ultieme solo confrontatie. In twee area's brengen Partyraiser en Noisekick je een oorverdovende nacht in de North Sea Venue van Zaandam. Hierbij de timetable voor Partyraiser vs. Noisekick – The Ultimate Solo Conflict.
Audio Active XXL
dinsdag 31 augustus 2010
Nog maar een paar dagen en dan is het zo ver: alle rauwe en harde elektronische muziekstijlen komen samen op Audio Active XXL. Aanstaande vrijdag komen de breaks en vette beats je tegemoet in de grote zaal van een toko waar acts als U2 en Prince ooit hebben opgetreden: het Paard te Den Haag.
Hey!
dinsdag 31 augustus 2010
Wie: Jij
Wat: Een verjaardagsfeestje, de rest lees je verder op.
Waar: Factory 010
Wanneer: Zaterdag 18 september
Hoelaat: Je wordt voor 12en verwacht.
Einde: laat, en helaas je wordt niet thuis gebracht!

Ps; neem je dansschoenen mee!
Dance Valley 2010 afterfilm online
maandag 30 augustus 2010
De officiële afterfilm van Dance Valley Festival 2010 is online! In vijf minuten tijd beleef je de hele dag opnieuw. Van het ontdekken van de vallei met al haar hoekjes, verrassingen en lekkernijen tot de geweldige sfeer, de enthousiaste party people en natuurlijk de meesterlijke optredens.
Zirkus 8Bahn Festival
maandag 30 augustus 2010
De weersvoorspelling is verrukkelijk, het park ligt er mooi bij en de voorverkoop loopt als een hogesnelheidstrein. Kortom, slechts enkele dagen en het Zirkus 8Bahn Festival is een feit. Middels dit laatste bericht update de organisatie jou met de belangrijkste informatie vooraf. Vervoer, laatste kaarten, afterparty, timetable en gewenste outfit. Het komt allemaal voorbij.
Thrillogy 2010
maandag 30 augustus 2010
Op 30 oktober vind de 2010 editie van Thrillogy plaats in de Brabanthallen Den Bosch. Niemand minder dan Noisecontrollers, Isaac en Nosferatu zullen tijdens deze bijzondere avond in de schijnwerpers staan. Zoals bekend hosten zij ieder een eigen area waar ze de volledige vrijheid hebben bij het invullen van hun avond. Iedere host heeft zorgvuldig een aantal support acts geselecteerd.
Absolutely Lucky
zondag 29 augustus 2010
Na een heftig outdoor seizoen, dat begon met ruim vijftienduizend bezoekers op Absolutely Queensnight en eindigde met een overweldigende editie van Freshtival, is Absolutely Fresh weer helemaal klaar voor het indoor seizoen. Voor het eerst hoste Absolutely Lucky afgelopen zomer een eigen area op Freshtival en gezegd mag worden dat het succes overdonderend was. Onder een grote witte parachute ging het publiek volledig uit haar dak. Deze geweldige dag zal vrijdag 3 september nog eens dunnetjes over worden gedaan in Lucky te Rijssen.
I Love Housemusic
zondag 29 augustus 2010
Op Zaterdag 18 september strijkt het beruchte concept I Love Housemusic neer in Zoetermeer. Trek op deze avond je sneakers uit je kast, doe je mooiste outfit aan en kom op deze dag naar Hipp. Het concept dat bekend staat om de real housemusic heeft op deze zaterdag weer een heerlijke editie voor jullie in petto. Vanaf 23:00 uur gaan de deuren open en komt de top van de Nederlands dj-scene langs om hun liefde voor de housemuziek samen met jullie tot 04:00 uur in de nacht te delen!
Yours Truly
zaterdag 28 augustus 2010
In de wandelgangen hebben de meeste clubgangers al van het fenomeen gehoord. The People of Treetz gaan een Yours Truly hosten op zaterdag 11 September in de 013 Tilburg. Yours Truly, het solo concept van The Flexican weet al een aantal maanden een vaste crowd te trekken in de Jimmy Woo in Amsterdam.
Het Foute Feest
vrijdag 27 augustus 2010
Op zaterdag 18 september wordt het wachten van alle liefhebbers eindelijk beloond met de volgende Utrechtse editie van Het Foute Feest in de Winkel van Sinkel! Foute decors, foute mensen in foute outfits en foute dj's die foute muziek draaien zorgen voor een ontzettend foute sfeer. In een zes uur durend spektakel zullen de meest foute hits van vroeger en nu de revue passeren. Ben jij fout? Heb je foute vrienden? En hou je van foute muziek? Dan mag je dit niet missen...
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 25 augustus 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Het is nog zomer maar helaas merken we af en toe al aan het weer dat de herfst eraan komt. Pleister op de wonde is het feit dat over ruim zes weken de deuren van de technotempel eindelijk weer opengaan! Aan de kaartverkoop is te merken dat iedereen na een afwezigheid van in ieder geval zes maanden weer staat te trappelen om de Gashouder weer eens onveilig te maken. Monumental productions is alweer een tijdje druk bezig met de voorbereidingen van wederom een waar visueel en muzikaal Awakeningsspektakel.
Men is het inmiddels van ze gewend: ze komen niet vaak, maar als ze komen, dan komen ze hard! Zaterdag 4 september wordt een belevenis. Eerst vier je de vijfde verjaardag van Lief op recreatiegebied Strijkviertel om daarna ook nog eens de Poema RAW ondersteboven te keren! Subculture brengt line-ups die zelfs het hart van de meest doorgezomerde topsporter (zie ook: sleutels, enveloppen, natte vingers en afdronk) sneller doet kloppen. Hiermee claimen ze wederom de overwinning aan het einde van het festivalseizoen en vieren het kampioenschap met jullie; de geliefde technodieren!
Click on the Beach Closing
dinsdag 24 augustus 2010
Knallend de nazomer in! Bereid je voor op een magisch strandfeest... onder de palmen, in het zand, zon...zee... Click on The Beach sluit de zomerfeesten af met een fantastische Click Closing.
010 Classics in Factory010
maandag 23 augustus 2010
Zaterdag 16 oktober is het weer tijd voor 010 classics en dit keer in een nieuwe locatie, namelijk Factory 010. De organisatie is razend enthousiast over deze locatie omdat het industriële karakter, de entourage en de sfeer volledig aansluiten bij het ouderwetse oldschoolgevoel en 010 classics. Zoals je gewend bent is er weer een breed assortiment aan oldschool, classics en club classics die je deze avond in hogere sferen gaat brengen en oude tijden doet herleven.
Hard Energy Festival gaat niet door
maandag 23 augustus 2010
Vandaag heeft High Energy Events bekend gemaakt dat Hard Energy Festival op 4 september aan de Wijthmenerplas te Zwolle niet doorgaat. De reden hiervan is dat er veel te weinig kaarten zijn verkocht in dit stadium van de voorverkoop. Het lijkt erop dat er op dit moment niet genoeg animo voor is, zo aan het einde van het festival seizoen. 'Dit is voor ons een hele zure beslissing en wij willen als organisatie onze serieuze excuses maken aan iedereen die wel van plan was om op 4 september een dik feest met ons te bouwen', aldus de organisatie.
Sunset Edition
donderdag 19 augustus 2010
Zoals beloofd houdt DPG Events jullie op de hoogte van de wetenswaardigheden rondom hun eerste editie van Sunset Edition, welk bejubelend strandfeest nu al zeer hoog aangeschreven staat. De weersvoorspellingen liegen er niet om; het ziet er positief uit! Het belooft een heel mooi evenement te worden.
Latin Lovers serveert in Panama
donderdag 19 augustus 2010
Men neemt een toplocatie in Amsterdam, een tropisch decor, mooie mensen, liefde en warmte, stopt dit in een mixer en men serveert de heerlijkste Latin Lovers cocktail die er bestaat. Genieten van de bovenste plank kan weer op 4 september in Panama. Vaste ingrediënten zullen er voor zorgen dat dit een nacht wordt om te smullen! Gregor Salto, René Amesz, Chris Rox & Jasper Clash en MC Haits, zullen je doen vragen om meer!
Het is dan eindelijk bijna zover! Nog twee nachtjes slapen en dan barst het muzikale geweld los op Outdoor Stereo 2010. De weergoden lijken gunstig gezind en als onze vriend Piet gelijk heeft, staan we met een stralende zon te dansen! Wat een feest gaat het worden!
Sasha @ Manifest
donderdag 19 augustus 2010
Vanaf september 2010 slaan Labyrinth Productions, drijvende kracht achter befaamde concepten als Circoloco, Peoples en Cocoon in Café d'Anvers, en Pioneer DJ, de grootste speler op het vlak van DJ-materiaal, de handen in elkaar. Het nieuwe, ingenieuze concept kreeg de naam Manifest mee en staat garant voor een complete ervaring bestaande uit intensieve workshops gecombineerd met een grandioze party voorzien van ‘s werelds beste dj's.
Boem! Vlak voor de zomer ging plotseling de Crystal Venue open en daarmee startte een nieuw tijdperk van dancefeesten in het midden van het land. Al was het nog niet bij iedereen doorgedrongen dat er weer gefeest kan worden in deze superlocatie, over één ding was iedereen het eens: 'Het is een geweldig mooie club geworden!' Ga jij 4 september gratis naar binnen? Lees snel!
Kort nieuws van de KNIP-dienst
woensdag 18 augustus 2010
Jouw wekelijkse Partyflock-minimagazine met een overzicht van de laatste interviews, columns en recensies. Daarnaast lees je anekdotes vanuit de medewerkers, nieuwsberichten uit de scene en elke week staat een van onze leden in de spotlight! En wat dacht je van een lekkere danceklapper uit de oude doos? En doe ook mee aan de 'ontdekje plekje quiz' en win respect en eeuwige roem!
Ondanks de berichtgevingen van de media, gaat het feest Ministry of Beats presented by Radio Decibel gewoon door. Na overleg met gemeente en andere instanties blijkt er geen bezwaar te zijn tegen het feest. Het feest heeft dan ook een heel ander karakter dan het feest dat vorig jaar uit de hand liep in Hoek van Holland.
Het gaat vreselijk goed met de carrière van de twee headliners. Je kunt ze de laatste tijd overal ter wereld zien en horen, maar zaterdag 21 augustus staan ze gewoon weer in Amsterdam, in AIR welteverstaan. Vergezeld door dj Madskillz en Randy Vicious zullen de heren een avond met house in de breedste zin van het woord neerzetten.
Geweldig nieuws voor alle vaste Latin Lovers fans en de trouwe Club Vie aanhang. Na de heropening van een compleet verbouwde Club Vie, zal de meest exclusieve club van Rotterdam het concept Latin Lovers hosten. Verwacht alle ervaring van 5 jaar Latin Lovers en een 2 jaar sterke partnerschap tussen Latin Lovers en Club Vie, gestopt in 1 bruisende avond met een nog uitgebreider decor, meer beleving en echt entertainment ondersteund met de vlijmscherpe visuals op een nog nooit eerder vertoonde manier.
Je hebt nog maar drie weken de tijd om je early bird ticket te kopen voor het vliegveldfeest, wat zomaar het feest van 2010 kan worden! Nog nooit is een feest op zo'n unieke locatie in Nederland gehouden. Maar liefst vier area's met de allerbeste dj's en als klap op de vuurpijl komt ook nog eens één van Nederlands snelst groeiende headliners draaien: Vato Gonzalez! Hij zal deze week aan de agenda op Partyflock worden toegevoegd.
Einde discotheek Zino
dinsdag 17 augustus 2010
Na meer dan elf jaar komt er een einde aan voor Discotheek en Afterclub Zino. Wat destijds begon als een kleine discotheek, zowel van naam als locatie, was binnen de kortste keren één van Nederlands en België bekendste uitgaans gelegenheid. De Zino had een uniek concept wat betreft “afteren”. Iedereen die na 6 uur s'morgens nog niet moe genoeg was om zijn bed op te zoeken, kon bij de Zino nog even doorgaan tot aan het begin van de middag.
Het Duitse duo Booka Shade staat op donderdag 30 september in de Melkweg. De groep kon het geplande optreden op Dance Valley helaas niet door laten gaan in verband met de weersomstandigheden. Dit wordt nu goedgemaakt met een show in de Melkweg en een speciale korting op de eerste 400 kaarten voor de gedupeerde fans. De organisatie van Dance Valley betreurt de gang van zaken en is blij erin geslaagd te zijn om in samenwerking met de artiesten en de Melkweg dit vervangende optreden neer te zetten.
The Official Reunion
dinsdag 17 augustus 2010
Dat Nederland een rijke historie heeft voor wat betreft roemruchte feestjes en fantastische locaties is alom bekend. Twee daarvan worden nu gecombineerd in een geweldig feest dat je niet mag gaan missen! De legendarische naam HappydayZZ roept bij iedereen wel een herinnering op. Vele organisaties hebben hier feesten gegeven die het verdienden om in de boeken bij geschreven te worden en die nu nog steeds een grote glimlach op je gezicht toveren! De sexy feesten van Erotic Vibe & Unique SexyCity horen zeker tot de betere!
Officiele afterparty van de Bavaria City Race met 33,3% van de Swedish House Mafia!
Zondag 22 augustus brengen Bavaria en Club Vie jullie één van de grootste sterren van de House scene van dit moment. Sebastian Ingrosso, lid van de beruchte Swedish House Mafia, zal de verbouwde Club Vie compleet uit zijn voegen trekken. Dit is de allereerste keer dat de superster naar Club Vie komt, een welverdiend debuut.
Op 4 september krijg je voor € 24,50 euro drie area's met de beste hardstyle, early rave, hardcore en harddance. De dj's worden per helikopter ingevlogen en landen achter de stages. Wil je meevliegen met je favoriete dj? Stuur dan een mail naar <helikopter@highenergyevents.nl> en geef aan met welke dj je wilt meevliegen én waarom. De beste inzending mag in de heli met zijn favoriete dj naar Hard Energy Festival.
Fly BerMuDa
zaterdag 14 augustus 2010
Tussen 3 en 6 november 2010 is het weer tijd voor Bermuda. Bermuda staat voor: Berlin Music Days. Vorig jaar was dit nieuwe concept een ongelofelijk succes. Het wordt dus weer tijd voor een nieuwe editie! De clubs verwelkomden vorig jaar meer dan 30.000 liefhebbers van elektronische muziek. De beste clubs uit de stad doen mee (o.a.Weekend, Watergate, Tresor, Berghain, WMF, Arena Club, RAW en Club Maria). Ook dit jaar kan men weer genieten van de meer dan 100 DJ's en live-acts.
Op 4 september a.s. is weer zover! Dan zal alweer de 9de editie van het grootste gratis festival van de Kop van Noord-Holland plaatsvinden namelijk het ‘Last Minute Summer Event'.
Hell & Dunkel maakt het verschil
vrijdag 13 augustus 2010
Steeds meer Nederlandse partygangers ontdekken de Duitse festivals. Ondertussen zijn dit niet alleen de grote evenementen, ook kleine intiemere feesten zijn geliefd, zeker als deze vlak over de grens plaatsvinden. Het vorig jaar gestarte festival Hell & Dunkel is zo eentje; 10 km vanaf Venlo, gesitueerd op een luxueus recreatiegebied met veel eigenzinnige muziek en deco. Zaterdag 28 augustus beleeft Hell & Dunkel haar tweede editie, ditmaal met optredens van ondermeer Reboot, Lauhaus en David Labeij.
Het is al weer drie jaar geleden dat de Eindhovense Acid en Techno organisatie Zodiak Commune de dialoog voor het laatst aanging in Tilburg. Ondergronds zijn de gemeenschappelijke ‘roots' echter al die tijd stevig verstrengeld gebleven. Op zaterdag 11 september 2010 worden dan eindelijk de diepgewortelde verlangens naar eerdere feesten in 013 weer blootgelegd als Zodiak Commune terugkeert met de volgende editie van Analog Dialogue.
Dancetour Eindhoven
donderdag 12 augustus 2010
Zondag 15 augustus komt Dancetour weer naar Eindhoven. Dit jaar niet op het Lichtplein, maar het 18 Septemberplein staat decor voor dit gratis dance evenement. Van 13.00 uur tot 22.00 uur draaien de DJ's Marco V, Chuckie, Funkerman, Quintino, Kriss-One en de Dancetour DJ knock Out winnaar, Bart Clercx.
Sugar Factory at the beach - part II
woensdag 11 augustus 2010
Zaterdag 14 augustus staat Sugar Factory in Timboektoe met Kwijt, Que Pasa? en Rubbadub, 3 succesvolle feesten die in de Sugar Factory plaatsvinden. Verwacht een muzikaal en creatief mini festival bij Timboektoe. Denk aan een strakke blauwe lucht, een heerlijk uitgestrekt strand in een super chille setting met de beste muziek. Want dat vormt het decor van het tweede weekend van augustus. See you at Timboektoe!
L'excellent
dinsdag 10 augustus 2010
Op zaterdag 28 augustus van 22.00 tot 05.00 uur zal de eerste editie plaatsvinden van L'excellent. Een stijlvol feest met een heerlijke Trance, Tribal, Electro, Techhouse en andere ritmische houseklanken waarbij je met het uur naar een hoger niveau word gebracht.
Het is hartje zomer maar toch alweer tijd voor de laatste episode van de Evotions ´Here comes the sun´ feesten bij Woodstock op het Bloemendaalse strand. Met Karotte´s Kitchen on the beach komt er een meer dan waardige afsluiter van de reeks die op 30 mei begon. Hoogtepunt tot nu toe was natuurlijk de Cocoon on the Beach editie op 18 juli met Dubfire, Sis, Secret Cinema en Frenk Wiersma. Een heerlijke zomeravond met een geweldige sfeer, leuke mensen en goede muziek. Meer heeft een beachparty niet nodig!
De Poema blijft open
maandag 9 augustus 2010
Jawel, je leest het goed, het dreigde even de verkeerde kant op te gaan in Utrecht maar gelukkig blijft de Poema RAW bestaan! En ze starten het nieuwe seizoen goed. Ditmaal met de verjaardag van Wouter?, beter bekend als Wouter S., die meteen een nieuw concept het Utrechtse in slingert.
Ook dit seizoen zal de award voor ‘Nederlands hottest Beachclub' vast en zeker weer naar BC Vroeger gaan. Vele duizenden bezoekers beleefden alweer hun ultieme Taste of Summer bij de hotspot aan het Bloemendaalse strand Maar om niets aan het toeval over te laten pakken ze nog maar eens groots uit. De altijd gezellige en relaxte sfeer maakt Beachclub Vroeger tot een bijzondere locatie waar je als bezoeker graag weer terug komt.
BLM9 grotendeels verwoest door brand
zaterdag 7 augustus 2010
BLM9, een beachclub in Bloemendaal aan Zee (gemeente Bloemendaal), is zaterdagochtend vroeg grotendeels verwoest door een brand. Dat maakte de brandweer bekend.
De brand zou zijn begonnen in een opslagruimte. Door het vuur ging het inbraakalarm af, waarna gealarmeerde agenten de brandweer waarschuwden.
Een nabijgelegen standtent werd aanvankelijk ook bedreigd door de brand, maar brandweerlieden wisten te voorkomen dat het vuur oversloeg. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.
Laatste update Dance Valley
vrijdag 6 augustus 2010
og maar één nachtje slapen en dan is het alweer zover, ‘The Mother of all Festivals' Dance Valley vindt plaats en dit jaar met wel een hele bijzondere Hard Dance stage: Showtek presents Dutch Master Works!
Het eerste weekend van oktober wordt met de jubileum party van GrotesQue al direct één van de highlights van het nieuwe seizoen. Exact een jaar nadat PT Events de dance scene bestormde met GrotesQue staat het eenjarig bestaan op de agenda. De afgelopen zes edities in ogenschouw nemend behoeft het paradepaardje van PT vrijwel geen uitleg meer. Met die toevoeging dat het jubileum natuurlijk op grootse wijze gevierd gaat worden. Maak je klaar voor de overtreffende trap van ‘feest' en beleef PT's high quality standard, wanneer de Factory 010 op zaterdag 2 oktober volledig uit zijn voegen zal barsten.
Van woensdag 25 augustus tot en met zaterdag 28 augustus vindt dit jaar de 51e editie plaats van de Visserijdagen in Harlingen. Deze dagen zal het centrum van Harlingen weer compleet op zijn kop staan met bezoekers uit het hele land. Na de eerste editie van vorig jaar zal er ook dit jaar weer een dancepodium op de Grote Bredeplaats zijn onder de naam “Free summer vibes”. Vanwege het grote succes van vorig jaar zal het feest dit jaar niet 3 maar 4 dagen achtereen plaats vinden.
Matrixx presenteert najaarsprogramma
woensdag 4 augustus 2010
Terwijl iedereen nog heerlijk geniet van zijn vakantie en de buitenfestivals, maakt Matrixx zich al weer op voor een prachtig najaars-clubseizoen.
3HOOG
woensdag 4 augustus 2010
Duren de nachten bij jou ook steeds langer?! Een fenomeen overgewaaid uit de jaren '80 maakt nu definitief zijn revival. Precies de reden dat 3HOOG hier ook graag aan meedoet. Het nieuwe thema van de maand augustus is dan ook
3HOOG zakt door!
Luna Beach Festival is regenproof
dinsdag 3 augustus 2010
Zaterdag 4 september is het tijd voor de vijfde editie van het Luna Beach Dance Festival. Het dancefestival vindt plaats in recreatiegebied Park van Luna ( Ring Alkmaar-Noord / Heerhugowaard-Zuid) aan het Strand van Luna. Na eerdere succesvolle edities, gaat Luna Beach ook dit jaar weer voor intimiteit, kwaliteit en sfeer. Dit vijfde jubileumjaar met maar liefst vier area's wat een grote diversiteit aan muziek betekent. Na een aantal verregende edities, wordt er dit jaar een grote feesttent geplaatst op het Strand van Luna, zodat zelfs bij NW-12 doorgefeest kan worden!
31 augustus 2010
Partyraiser & Noisekick's ultimate solo conflict
Audio Active XXL
Hey!
30 augustus 2010
Dance Valley 2010 afterfilm online
Zirkus 8Bahn Festival
Thrillogy 2010
29 augustus 2010
Absolutely Lucky
I Love Housemusic
28 augustus 2010
Yours Truly
27 augustus 2010
Het Foute Feest
25 augustus 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Awakenings start indoorseizoen in Gashouder
Subculture op Lief Festival en after in Poema
24 augustus 2010
Click on the Beach Closing
23 augustus 2010
010 Classics in Factory010
Hard Energy Festival gaat niet door
19 augustus 2010
Sunset Edition
Latin Lovers serveert in Panama
Timetable en laatste info Outdoor Stereo 2010
Sasha @ Manifest
Gloednieuw Culemborg weer ouderwets gezellig
18 augustus 2010
Kort nieuws van de KNIP-dienst
Ministry of Beats in Hoek van Holland gaat aankomende zondag gewoon door
Sunnery James & Ryan Marciano maken 21 augustus hun debuut in AIR
Latin Lovers krijgt een eigen club op zaterdagavond
17 augustus 2010
Nog maar twee weken een early bird aktie voor Flight 69 op 't vliegveld
Einde discotheek Zino
Booka Shade maakt het goed in de Melkweg
The Official Reunion
Swedish House Mafia ster Sebastian Ingrosso @ Club Vie
16 augustus 2010
Dj’s per helikopter ingevlogen op Hard Energy Festival
14 augustus 2010
Fly BerMuDa
13 augustus 2010
Last Minute summer event in Den Helder
Hell & Dunkel maakt het verschil
Zodiak Commune terug in 013 met Analog Dialogue
12 augustus 2010
Dancetour Eindhoven
11 augustus 2010
Sugar Factory at the beach - part II
10 augustus 2010
L'excellent
Karotte's Kitchen gaat naar het strand op 15 augustus
9 augustus 2010
De Poema blijft open
7 augustus 2010
Beachclub Vroeger barst uit zijn voegen met Beats & Bites
BLM9 grotendeels verwoest door brand
6 augustus 2010
Laatste update Dance Valley
5 augustus 2010
Eénjarig jubileum GrotesQue op grootse wijze gevierd
Opnieuw Free summer vibes tijdens de visserijdagen in Harlingen
4 augustus 2010
Matrixx presenteert najaarsprogramma
3HOOG
3 augustus 2010
Luna Beach Festival is regenproof