Partyflock
 

Sunnery James & Ryan Marciano maken 21 augustus hun debuut in AIR

gepubliceerd door , op
On AIR
18 augustus 2010
Het gaat vreselijk goed met de carrière van de twee headliners. Je kunt ze de laatste tijd overal ter wereld zien en horen, maar zaterdag 21 augustus staan ze gewoon weer in Amsterdam, in AIR welteverstaan. Vergezeld door dj Madskillz en Randy Vicious zullen de heren een avond met house in de breedste zin van het woord neerzetten.

Behalve veelgevraagde dj's zijn de heren ook steeds meer succesvol in het produceren van ijzersterke dansvloervullers. Zo hebben ze pas nog een knaller van een plaat uitgebracht op het Size label van Steve Angello, een van de vele muzikale vrienden die de boys de afgelopen jaren op hun zegetocht over de wereld hebben gemaakt.

De vaste zaterdag in AIR, die in samenwerking met het radioprogramma Dance Department wordt georganiseerd, is ook wekelijks vanaf 1 uur 's nachts live te horen op radio 538. Er zijn natuurlijk weinig goede excuses om er op 21 augustus niet bij te zijn, maar wie om wat voor reden dan ook toch afhaakt, kan 's nachts altijd nog de radio aanzetten om Sunnery en Ryan's debuut in AIR te beluisteren.