Partyflock
 
Nieuws · juli 2010
Back in the days
donderdag 29 juli 2010
We go back in the days in club Rain op zaterdag 14 augustus! Deze back in the days editie is extra speciaal. Met trots presenteert de organisatie de beste classics DJ's die Nederland rijk is. Verwacht hier weer de lekkerste pop, hip-hop, rock, R&B classics en een snufje swingbeats voor de liefhebber! Wat jij kan verwachten vind je hieronder, Lets get ready to party!
Flying Lotus
donderdag 29 juli 2010
Op donderdag 21 oktober staat Steven Ellison, beter bekend als Flying Lotus, tijdens het Amsterdam Dance Event in de Melkweg. Flying Lotus zal de Melkweg aan doen met een live show. De voorverkoop start zaterdag 31 juli via Ticketservice Nederland.
Op zaterdag 30 oktober 2010 vindt Thrillogy plaats in de Brabanthallen te Den Bosch. Hierbij vertegenwoordigen drie toonaangevende acts in hun eigen genre middels een eigen area de hedendaagse hardere stijlen in dance muziek. Na lang wachten is het tijd de namen bekend te maken voor de vierde editie van Thrillogy.
Madhouse
woensdag 28 juli 2010
Madhouse Proudly Presents Pink Pride Pre-Party! Vrijdag 6 augustus is de dag voor de fameuze Gay Pride dus dat betekend een on-officiele pre party tijdens Madhouse. Zoals al eerder is gebleken met de memorabele IT Reunions van Madhouse, sluit deze pre-party hier natuurlijk goed bij aan. Bij Madhouse mag en kan alles!
Raver Baby
woensdag 28 juli 2010
Zaterdag 18 september zal 't Packhuys te Vlaardingen de locatie zijn voor een nieuw concept in een oud jasje. 'Raver Baby' zal je tussen 23.00 en 05.00 mee terug in de tijd nemen wanneer alle ongekende klassiekers weer uit de speakers zullen knallen. Van Oldschool naar Early Rave tot Happy Hardcore, iedereen die liefhebber is van de oudere stijlen binnen de hardcore scene zal hier ongetwijfeld goed aan zijn trekken komen.
Rauw
dinsdag 27 juli 2010
Rauw doet naast festivals als Mysteryland, Solar, Extrema Outdoor en natuurlijk Valtifest, ook gewoon de club edities deze zomer. Het tweede weekend van augustus is het weer zo ver; een spetterende, ijzersterke line up met onder andere Brodinski, Bruce en rauwopperhoofd Joost van Bellen.
Op 26 december 2009 werd Smeerboel op grootse wijze ten grave gedragen in de Winkel van Sinkel. Een compleet afgeladen tent vol ravers, technoliefhebbers, top dj's en ander tuig nam met een lach en een traan afscheid van een geweldig concept: Nederlands beste dj's helden, een smerige locatie en een nog viezer publiek! Hoe zat het ook alweer? Het Symposium verloor zijn recht als feestlocatie en “Smeerboel de laatste” in het Noorderlicht werd door de gemeente tegengehouden.
Switch
zaterdag 24 juli 2010
Het overvolle festivalseizoen is in volle gang! Elk weekend zijn er zeker twee of drie festivals waar Nederlandse ravers de zuigende beats van techno kunnen opzoeken. Om de intieme clubsfeer niet te uit het oog te verliezen deze zomer organiseert Switch Music Events op zaterdag 14 augustus Switch in poptempel Paradiso.
Na de uitverkochte editie van Crazy Piano's in juli, staat op vrijdag 13 augustus het vervolg op het programma in Panama met een geheel nieuw zomers repertoire van de Crazy pianisten. Door de lovende reacties van de afgelopen edities is de hype rondom dit live spektakel in Panama een feit. De hoge verwachtingen voorafgaand aan deze avond worden keer op keer meer dan waargemaakt door de fenomenale artiesten & de feestende bezoekers. Voor een impressie van de avond kunt u terecht op deze link
We all love 80's & 90's
vrijdag 23 juli 2010
Op zaterdag 14 augustus presenteert radio Veronica de tweede We All Love 80's & 90's beach edition in strandtent Bloomingdale in Bloemendaal! Waan jezelf terug in de tijd met de meest geweldige hits en beelden uit de jaren 80 en 90 in het hippe Bloomingdale op het mooiste strand van Nederland.
Fiesta Summersounds
vrijdag 23 juli 2010
Op de dag na het grootste dancefestival van Nederland, Mystery Land, organiseert Veronica Magazine in nauwe samenwerking met Ford op het Bloemendaalse strand bij BLM9 het evenement Fiesta Summersounds. Een mooie gelegenheid voor danceliefhebbers om de zomer op een prettige en relaxte manier af te sluiten. De organisatie heeft voor het evenement tal van bekende dj's vastgelegd, waaronder Erick E, ROOG, Gregor Salto en Funkerman.
Inmiddels is het een vaste waarde tijdens het Amsterdam Dance Event. De Evotions- weekender van MINUS en Cocoon. Drie jaar terug was de aftrap met Richie Hawtins legendarische Contakt-show en sindsdien is dit weekend vol technogeweld en natuurlijk Sven Väth en Richie Hawtin zelf onlosmakelijk verbonden aan het ADE. Dit jaar wordt er wederom groots uitgepakt in de The Power Zone. Meemaken is erbij zijn. Vrijdag 22 en zaterdag 23 oktober.
Studio 80 Resident night
donderdag 22 juli 2010
Op zaterdag 24 juli host Studio 80 de officiële afterparty van het A day at the Park festival tijdens haar eigen Resident night A day at the park festival after. De organisatie heeft Karotte (Cocoon) weten te strikken om voor de tweede keer dit jaar Studio 80 te komen rocken. Samen met de Nederlandse residents Unders, Naald & Draad en Eva Maria belooft deze zaterdag weer een prachtige editie van de Resident night A day at the park festival after te worden.
Onder de bezielende leiding van Girlesque zal de Boom Chicago op 7 augustus haar deuren openen voor alle gays en girls die zin hebben in een lekker feest…
De beuk gaat erin. The Last World, het gloednieuwe festival voor de hardere stijlen op de grens van België en Nederland, heeft zijn line-up bekend gemaakt. Verwacht de heersers van de laatste wereld, meer dan zeventig artiesten verspreid over zeven area's, samengebracht op een verlaten industrieel terrein omringt voor windmolens in Lommel.
Thunderdome @ Nature One
woensdag 21 juli 2010
Over een paar weken barst het geweld los bij onze oosterburen op Nature One. Uiteraard host Thunderdome weer een tent waar je de gruwelijkste hardcore, early en industrial voor je kiezen krijgt. Op vrijdag opent het festival om 20.00 uur haar deuren tot 06.00 uur. Tijdens deze nacht staat de Thunderdome tent in het thema van industrial. Na een paar uur rust knal je op zaterdag vrolijk verder van 18.00 uur tot 09.00 uur met early en hardcore.
Nog maar een paar nachtjes slapen en dan worden de drie zalen van de Paradiso te Amsterdam omgetoverd tot een verjaardagsfeest van jewelste. Electronation bestaat 8 jaar en heeft i.s.m. Fightcancer een line up weten te presenteren met de crème de la creme van de vaderlandse dancescene. Naast al deze nationale toppers zal ook Anthony Rother zijn opwachting komen maken en rechtstreeks vanuit de Loveparade onze kant opkomen voor een electronisch geladen optreden.
Het is zover, organisatie First2Dance heeft vandaag met de lancering van haar nieuwe website www.summerlake.nl?utm_source=2xpr&utm_medium=partyflock&utm_content=news_teaser%3A17386 de volledige programmering van de vierde editie van het Summerlake Outdoor Festival bekend gemaakt. Voor de 4e editie pakt organisator First2Dance extra groots uit met internationale en nationale topartiesten uit uiteenlopende dance-genres. Een verrassende en gevarieerde line-up, een unieke nieuwe locatie gecombineerd met een breed scala aan betaalbaar eten, drinken, gratis toiletten, entertainment, feestelijke mensen en lekker nazomers weer maken het dé perfecte afsluiter van het festivalseizoen van 2010.
Op dit moment heeft Partyflock ruim 127.000 feesten in de agenda staan. Uiteraard is een groot deel van deze feestjes reeds gevierd en staan ze in ons archief zodat jij in de toekomst nog eens terug kan kijken waar je geweest bent en kunt herbeleven hoe leuk (of misschien verschrikkelijk) het was. Iedere dag worden tientallen events toegevoegd. Vervelend gevolg hiervan is dat het overzicht van de agenda een waslijst aan evenementen bevat we begrijpen dat je soms door de vele evenementen niet meer weet waar je moet kijken om hèt feestje te vinden! Lang niet alle events zijn voor een ieder interessant. En daarom hebben we een mogelijkheid gemaakt tot filteren van de agenda. Op die manier kun je de hoeveelheid informatie beperken tot een overzicht dat voor jou waardevol is.
Electronation @ klinch
dinsdag 20 juli 2010
Steve Lawler is een goede bekende van het klinch-publiek. Op zaterdag 21 augustus is hij weer in de Melkweg te bewonderen. De voorlaatste keer was tijdens een editie van Electronation vorig jaar, omdat zijn geplande optreden in april dankzij de aswolk niet door kon gaan. Deze maand maakt Lawler het goed met een extra lange dj-set. Support komt van Electronation-resident Terry Toner.
Op zaterdag 16 oktober opent 't Plein in Udenhout haar deuren voor weer een nieuwe editie van Twisted. Door de vele positieve reacties na de eerste “Udenhout-editie” van Twisted was het voor Nul4Elf-Events meteen duidelijk dat dit een vervolg moest krijgen. 16 Oktober zullen de grootste opkomende maar ook gevestigde namen het dak bij 't Plein eraf laten gaan. De line-up bestaat uit: Frontliner, Ran-D, Avio: live, Frequencerz, Kevin Kaos, en Artiest. Deze topacts gecombineerd met de gemoedelijke sfeer en het enthousiaste trouwe publiek zullen er voor gaan zorgen dat het wederom een topavond gaat worden.
Hysteria Outdoor
dinsdag 20 juli 2010
Terwijl menig evenement in de regio Rotterdam wordt geannuleerd, kreeg Digital Attack Events het voor elkaar een evenementenvergunning te strikken voor Hysteria Outdoor. Dat deze vergunning veel voeten in politieke aarde had, spreekt voor zich. Een outdoor hardstyle evenement in de regio Rotterdam mag tegenwoordig bijzonder genoemd worden. De organisatie is erg blij dat groen licht is gegeven voor Hysteria Outdoor. Noteer 18 september in je agenda, want dan is het zover.
The House of God
maandag 19 juli 2010
Halleluja! Daar gaan ze weer! Op zaterdag 4 september dit jaar wordt Bibelot weer omgetoverd naar wat het van oorsprong was. Je raadt het al: 'The House of God' zal wederom in deze voormalige oude Kerk een nieuwe ‘goddelijke editie' presenteren!
Matrixx at the Park timetable
maandag 19 juli 2010
Afgelopen zaterdag 17 juli zijn de zomerfeesten rondom de Nijmeegse 4Daagse weer van start gegaan. Net als elk jaar is het Hunnerpark het domein van de populairste club van Nijmegen. Matrixx at the Park biedt zeven dagen lang de beste house, trance, 90's, classics, techhouse en techno.
Hellbound
maandag 19 juli 2010
Op 24 juni 1995 vond de eerste editie van Hellbound plaats in de dan al bijna legendarische Hemkade in Zaandam, waar dit luidruchtige concept ruim acht jaar lang als een beest huisgehouden heeft. Op 27 november 2010, ruim vijftien jaar na de eerste editie, keert het concept weer terug naar haar roots aan de Hemkade met ‘Hellbound – The Empire Strikes Back'. Een beestachtig feest waar alle facetten van de hardcore van toen tot nu aan bod komen.
Line-up Soenda Indoor bekend
maandag 19 juli 2010
De zomer is nog in volle gang en vele festivals moeten nog bezocht worden. Het lijkt nog ver weg, maar zodra de zomer voorbij is moet er doorgefeest kunnen worden! Voor Elevation Events een reden om alle technoliefhebbers vast gerust te stellen door de line-up te presenteren van een nieuwe Soenda Indoor.
Het leukste strandfeest van het jaar en voor het derde jaar op rij: Touch @ the Sea, The feel-good Beachparty of the Year, komt op zaterdag 24 juli weer naar Beachclub Vroeger in Bloemendaal. Dit keer op veler verzoek op zaterdag, zodat iedereen er een lekker strandweekend van kan maken. Touch @ the Sea is een zeer populair jaarlijks terugkerend Beach Event. Uit alle hoeken van Nederland, België en Duitsland komen er bezoekers uit verschillende stromingen op dit feest af vanwege de sfeer, de muziek en het opvallend leuke en mooie mensen gehalte. En voor wie de Touchfeesten nog niet kent: Touch @ the Sea is in 2007 verkozen tot meest vernieuwend concept van het jaar en blijft zich ook weer steeds vernieuwen. Touch @ the Sea 2010 is een spetterend feest met golven van ritmische beats met veel grote namen om van te smullen.
Donderdag 22 juli wordt van 20.00 tot 00.00 uur in Club AIR de lancering van de nieuwe Glamsterdam gevierd! 'Art' is het thema van zowel het feest als van deze derde editie van het blad. De gratis stadsglossy staat vol prikkelende achtergrondverhalen, meeslepende fotografie en vermakelijke columns, vanuit Amsterdams perspectief. Dit alles wordt tijdens het feest creatief tot leven gebracht. Met achter de draaitafels niemand minder dan Housequake (ROOG & Erick E), Marcella en Claire & Sheila Hill.
Bijzondere editie van Bang!
zaterdag 17 juli 2010
Haagse volksheld en technolegende Remy strijkt met zijn clubavond BANG! neer bij de Staat, het nieuwste strandpaviljoen van Den Haag.
De eerste officiële 'Hey!!' editie dit jaar op het strand van Scheveningen was geweldig. Een bijna uitverkochte Karavaan danste uitkijkend over de zee op de muziek van Eloy, David Wagemaker, Robert Babicz en natuurlijk Michel de Hey zelf. Het goed gevarieerde publiek zorgde voor een super sfeer; precies zoals een goede club/strand avond hoort te zijn.
Beatloverz
vrijdag 16 juli 2010
Op zaterdag 13 november barst in Rotterdam de 'Larger than life' editie van het dance-event Beatloverz los. Onder aanvoering van onder anderen Steve Aoki, Alain Clark, Benny Rodrigues, Hardwell, Hardsoul en Gregor Salto wordt Ahoy omgetoverd tot twee gigantische muzikale area's.
Rebellion
vrijdag 16 juli 2010
Calling all Rebels! Zaterdag de 17e barst Studio 80 weer los met de zomer editie van Rebellion. Na de trip naar de Gentse Make-up Club 🇧🇪 en de Rebellion in Wonderland area op Obsession Outdoor festival is het tijd voor de terugkeer naar de thuisbasis Studio 80.
Marbert rocel op Naturel
vrijdag 16 juli 2010
Zondag 25 juli aanstaande heeft ‘Naturel' te Scheveningen de band Marbert Rocel uitgenodigd het strand te overspoelen met hun frisse beats en prachtige voices. De 4 bandleden van Marbert Rocel, afkomstig uit Duitsland gaven hun debuutalbum in 2007 uit op Compost Records. Inmiddels is hun tweede album ‘Catch a bird' een feit. Ook hun tweede album speelt met stijlen, maar is toch meer een dansalbum dan het debuut. Je kunt duidelijk horen dat Marcel Aue, Robert Krause en zangeres Antje 'Spunkie' Seifarth, on the road zijn geweest.
Ome Ko in AIR
donderdag 15 juli 2010
Ome Ko, de familie en vrienden vullen het zwarte gat op na het WK met een supergezellige knalfuif aanstaande vrijdag in de AIR met airco. Er is een lekkere line up gefixt voor al jullie feestneuzen:
Teknixx en Heart for Hard special
donderdag 15 juli 2010
Aankomende Zaterdag gaat Stuivezand weer helemaal los! Het is alweer tijd voor een vijfde editie van Teknixx. Na het 1 jarig bestaan gevierd te hebben is het weer tijd voor een nieuwe ronde! In Zundert zullen de jump en tek beats weer de vloer doen trillen!
Zondag 18 juli Vier @ Walk On
donderdag 15 juli 2010
Nijmegen bruist, danst, lacht, huilt en wandelt aankomende week tijdens de vierdaagse welke bekend staat om haar gezellige zomerfeesten. Nijmeegse organisatie Drift organiseert voor het tweede jaar een zevendaags evenement onder de naam Walk On. Zondag 18 juli neemt Vier de schoenveters in handen en organiseert een vette editie tijdens de Walk On-week.
Grootmeester John Digweed, vaandeldrager van de progressive house, is na ruim een jaar eindelijk terug om Amsterdam weer eens flink in de watten te leggen. Digweed (de man die al jaren mee gaat, maar nooit en te nimmer stilstaat) is een garantie voor het nieuwe geluid met de klassieke vibe. De nieuwe club AIR in Amsterdam biedt 17 juli een podium voor deze levende legende.
Op zaterdag 30 oktober 2010 presenteert UDC het nieuwe en grootschalige techno event in Ahoy Rotterdam: Concept.
Tweede editie Colors
woensdag 14 juli 2010
24 juli is het tijd voor een tweede Colors in Trouw. Na de eerste succesvolle editie in De Verdieping met Roska en Untold als headliners, komt Colors nu met een nog dikker programma. Niemand minder dan London's ‘Hyph Mngo' wonder boy Joy Orbison, die vanwege zijn angst voor vliegen speciaal met de trein door Europa zal touren, komt naar Trouw. Maar hij komt gelukkig niet alleen want ook Glasgow's all rounder Jackmaster geeft acte de presence tijdens Colors.
Non Night @ klinch
woensdag 14 juli 2010
Vrijdag 23 juli 2010 vindt de tweede Non Night plaats. Na het succes van de eerste editie (met o.a. Zombie Nation) betreden twee Non artiesten het podium. Aangevuld met twee internationaal bekende artiesten belooft het een gevarieerde avond te worden. Het Amsterdamse label NON Records houdt zich bezig met een breed spectrum aan muziek, maar de popinslag blijft immer overeind.
Zaterdag 17 juli aanstaande is het weer zover. In navolging tot het grote succes van de Harder Styles dag vorig jaar heeft Art of Dance wederom een dag vol harde beats geprogrammeerd die de liefhebber zeker zal bekoren. Hardstyle, Hardcore en Early komen allemaal ruimschoots aan bod.
Ondanks alle inspanningen is het Oranje niet gelukt om de Spanjaarden het hoofd te bieden.
Latin Lovers
zondag 11 juli 2010
Opnieuw goed nieuws voor alle trouwe Latin Lovers die van cocktails houden tijdens een zwoele zomer. Op zaterdag 24 juli is de 2nd Cocktail Edition van Latin Lovers in Club Monza tussen de authentieke en gezellige grachten van Utrecht. Na het super succes en alle lovende woorden over de exclusieve Latin Lovers cocktail die alleen in Club Monza te verkrijgen is, zullen opnieuw alle eerste 100 dames deze cocktail gratis mogen proeven. Maar naast cocktails drinken mag er ook gedanst worden. Bij Latin Lovers is er altijd nét een beetje meer en dat zul je ook terug zien in het fantastische zomerse decor. In ieder geval staan Gregor Salto, Bingo Players, Chris Rox, Jasper Clash & Zawdi MC MC voor je klaar om net dat beetje extra te brengen!
Het leven is het vieren waard. Dat geldt zeker voor een leven dat zo passievol, intens en belangeloos is geleefd als dat van Roy Avni, de oprichter van ElectroNation. Na een dapper gevecht met kanker is hij in de nacht van 13 juni overleden.
Aphex Twin fans opgelet
dinsdag 6 juli 2010
Ben je fan van Aphex Twin en Rephlex Records, dan zit je goed op dit feest, want na de 'Aphex Twin Bootleg Party', doen ze het komende vrijdag officieel!
Airbass special op Heart for Hard
Nog even en Highstreet word omgetoverd tot een ware luchtbasis! Donderdag 8 Juli, zal de eerste editie van Airbass losbarsten in de Belgische discotheek: "Highstreet"! Van 22:00 tot 06:00 losgaan op Jump, Tek, Hardstyle en Hardcore beats.
Op 9 oktober 2010 maakt hardcore minded Nederland kennis met een perfecte combinatie. Op deze dag organiseert Cyndium namelijk de 10e editie van Pandemonium in de Sporthallen Zuid! Na 9 geweldige edities, met in het bijzonder het succes van het 5 jarige jubileum in december 2009, is dit hét moment om het roemrijke concept naar een hoger niveau te tillen.
De laatste voorbereidingen worden getroffen. Nog heel even is het gebied van recreanten en dieren maar over enkele uren nemen jij en je zielsverwanten bezit van Area Busloo. Vanaf morgen om 21.00 uur ga je los met 20.000 partypeople, los met 30 graden overdag en 18 graden 's nachts. Om je alvast een idee te geven van wat je te wachten staat hebben we een sfeer-impressie laten maken door onze partyreporter ter plekke, toen alles nog rustig was…… See you all tomorrow!
Club Stalker
donderdag 1 juli 2010
Zaterdag 17 juli staat er een knaller van een avond op het programma. Na een super editie op kerstavond keert De Man Zonder Schaduw terug op zijn oude honk. Dat de voorman van GZG Amsterdam als geen ander lange sets kan draaien is inmiddels wel bekend. De closing winter sessie van Sunday Spirit is een recent voorbeeld van het feit dat De Man Zonder Schaduw een echte cult held is. Energieke grooves, pompende techno, gevoelige melodieën en progressive weet De Man Zonder Schaduw te combineren tot één fascinerend geheel. Een schat aan club ervaring, een koffer vol met vette platen en een status als underground icoon zullen ervoor zorgen dat de 17e van juli weer regelrecht in de boeken zal verdwijnen.
Het is een gevestigde naam in het land van drum n bass en dubstep, waar wereldsterren als Pendulum, Chase & Status, Skream, LTJ Bukem, Andy C en Aphrodite graag langskomen. Spektrum XL, traditiegetrouw in de grote zaal van het Haarlemse Patronaat, vergeet echter niet dat er binnen onze landsgrenzen ook veel te ontdekken valt in deze genres. Zaterdag 24 juli vind er daarom een puur Hollandse editie plaats, en wordt het predicaat XL even omgeruild voor NL.
29 juli 2010
Back in the days
Flying Lotus
b2s maakt namen Thrillogy 2010 bekend
28 juli 2010
Madhouse
Raver Baby
27 juli 2010
Rauw
Smeerboel uit zijn graf herrezen
24 juli 2010
Switch
23 juli 2010
Wederom crazy piano's in Amsterdam
We all love 80's & 90's
Fiesta Summersounds
Evotions ADE-weekender met Cocoon en MINUS
22 juli 2010
Studio 80 Resident night
Groot gemengd Gay Pride feest op het Leidseplein
21 juli 2010
Last World Festival presenteert line-up
Thunderdome @ Nature One
Electronation 8 Year Anniversary @ Paradiso
20 juli 2010
Complete line up Summerlake Outdoor 2010 bekend
Agenda-overzicht met persoonlijk filter
Electronation @ klinch
Cause Twisted is a kind of way we always will be
Hysteria Outdoor
19 juli 2010
The House of God
Matrixx at the Park timetable
Hellbound
Line-up Soenda Indoor bekend
18 juli 2010
Bikini's en zwembroeken tellen bij Touch @ the Sea 2010
17 juli 2010
Glamsterdam art party in club air
Bijzondere editie van Bang!
Hey! op het strand van Scheveningen
16 juli 2010
Beatloverz
Rebellion
Marbert rocel op Naturel
15 juli 2010
Ome Ko in AIR
Teknixx en Heart for Hard special
Zondag 18 juli Vier @ Walk On
John Digweed zet zaterdag AIR op z'n kop
14 juli 2010
Concept: groot techno event in Ahoy' Rotterdam op 30 oktober 2010
Tweede editie Colors
Non Night @ klinch
13 juli 2010
Free Festival the harder styles
11 juli 2010
Spanje verslaat Oranje in zenuwslopend duel om het wereldkampioenschap
Latin Lovers
7 juli 2010
Electronation 8 Year Anniversary
6 juli 2010
Aphex Twin fans opgelet
Airbass special op Heart for Hard
2 juli 2010
Pandemonium The Chains of Babylon
Ground Zero Festival wordt bruut
1 juli 2010
Club Stalker
Haarlems drum n bass concept Spektrum gaat NL