Partyflock
 

Hey! op het strand van Scheveningen

gepubliceerd door , op
Hey!
3 juni 2010
De eerste officiële 'Hey!' editie dit jaar op het strand van Scheveningen was geweldig. Een bijna uitverkochte Karavaan danste uitkijkend over de zee op de muziek van Eloy, David Wagemaker, Robert Babicz en natuurlijk Michel de Hey zelf. Het goed gevarieerde publiek zorgde voor een super sfeer; precies zoals een goede club/strand avond hoort te zijn.

Zaterdag de 24e staat er een live optreden van Gaiser op het programma. Gaiser wordt wereldwijd gezien als één van de grotere talenten uit de Clonk/Minus stal (Richie Hawtin, Marco Carola en velen anderen) en wint de laatste jaren flink aan populariteit in Nederland. Zijn live sets staan garant voor een flink portie trein techno, een prima afsluiter van de avond dus. De Amerikaan stal op uitverkochte avonden in onder andere de Poema RAW, de WesterUnie en Paradiso de show. Gaiser liet zien prima te snappen hoe hij het Nederlandse publiek onder handen moest nemen; stevig door rammen!

De avond zal worden geopend door Wouter de Moor. De jonge Amsterdamse dj wordt gezien als één van de grotere talenten uit het Nederlandse techno/tech-house gezelschap. Steeds meer goede producties (o.a op labels als BlaBla (incl Paco Osuna remix!) en Remote Area) verschijnen er van zijn hand. Dat Wouter de Moor de eerste drie uur voor zijn rekening neemt zal dan ook niemand tegenvallen.

Tussen Wouter de Moor en de afsluitende Gaiser zal gastheer Michel de Hey bijna drie uur lang voor de muziek zorgen. Na veel optredens op Ibiza kijkt ook hij er weer erg naar uit om in Nederland te draaien, vooral natuurlijk op zijn eigen Hey! avond.

Ben niet te laat, want de Karavaan zit met een capaciteit van rond de 700 man snel vol!
Hopelijk tot zaterdag de 24e!

Timetable:
21.00 - 00.00 Wouter de Moor
00.00 - 02.45 Michel de Hey
02.45 - 04.00 Gaiser (live)

Tickets:
Tickets kosten 13,00 euro in de voorverkoop en zijn verkrijgbaar via de volgende link https://micheldehey.timoco.eu/event/1221 Aan de deur kosten kaarten 15,00 euro

Weer:
Bij wat slechter weer zal er een grote doorzichtige tent geplaatst worden naast de Karavaan. Warm, droog maar toch het strand gevoel. De zon is uiteraard uitgenodigd!

Bereikbaarheid:
De Karavaan is het beste te bereiken met het openbaar vervoer. Neem de trein naar Den Haag HS en vanaf daar tram 1 of 9 richting het zwarte pad en stap bij de laatste halte uit. De Karavaan is vanaf hier 5 minuten lopen.

2 opmerkingen