Partyflock
 
Nieuws · september 2009
Studio 80 last extra feest in
woensdag 30 september 2009
Voor alle duidelijkheid: het volgende bericht is echt helemaal kut! Door een verkeerd begrijpen van de nieuwe, aangescherpte regels rond de horecasluitingstijden en het zogenaamde ‘afkoeluurtje’ in Amsterdam, is Studio 80 in mei op een doordeweeksedag twintig minuten langer open geweest dan was toegestaan. Daar wordt onze club aan het Rembrandtplein nu zwaar voor gestraft. Deze hele week, van woensdag 30 september tot en met zondag 4 oktober, moeten we - op last van de gemeente Amsterdam/Stadsdeel Centrum - een uur eerder sluiten.
Zaterdag aanstaande is het dan eindelijk weer zover. XXlerator in Matrixx! Hoogste tijd om weer eens helemaal uit je plaat te gaan in de nieuwe Matrixx met oa Donkey Rollers (live), Tatanka en Headhunterz. Een avond met veel entertainment en dikke lasershows… En dat voor maar een tientje entree.
New York kende gedurende de jaren '90 een zeer vruchtbare house-scene toen legendes zoals Blaze, DJ Pierre, Todd Terry en Joe Claussell classic op classic afleverde via labels zoals Strictly Rhythm, Defected en MAW. Na een radiostilte van een klein decennium ziet men het bewijs dat muziekstromingen dikwijls in cyclussen bewegen aangezien er eindelijk weer een buitengewoon fris geluid klinkt wat de stad die actuele muzikale waarde geeft waar het er zo lang aan ontbroken heeft. Het betreft het geluid rondom het bolwerk dat Underground Quality heet. Van artiesten zoals Levon Vincent, DJ QU, Fred P. Aangevoerd door labelbaas - en enthousiast aanjager - Jus-Ed.
Haal alle toeters en bellen maar weer uit de kast want de tweede editie van Nightlife Circus dient zich aan! Op oudejaarsavond nemen we in de Central Studios (Utrecht) weer op uitbundige wijze afscheid van 2009, om het magische jaar 2010 in te luiden.Dus speur je zolder weer af op zoek naar knotsgekke kostuums. Maak het meer dan bont want samen met de acrobaten, jongleurs, steltlopers, de beste artiesten, dj’s en natuurlijk alle andere feestneuzen vorm jij het ideale decor van Nightlife Circus waarbij niets, maar dan ook niets te gek is.
Vier maal een keiharde hoera voor Latin Lovers. Al vier jaar lang spant Latin Lovers de gouden kroon wanneer het gaat om sexy, spontane, energievolle en knallende vrouwvriendelijke feesten door heel Nederland. Latin Lovers bestaat het eerste weekend van oktober gelukkig vier jaar en dat gaat natuurlijk een supergroot feest worden. De verjaardag wordt gevierd op twee locaties in Nederland zodat alle Latin Lovertjes van alle uithoeken in Nederland deze fenomenale nacht mee kunnen maken.
Na de succesvolle editie van het Zomerkriebels Festival is het na de wisseling van de seizoenen de perfecte gelegenheid voor een nieuwe editie van Kriebels. Op zondag 18 oktober vanaf 20u zal in Central Studios Utrecht Herfstkriebels losbarsten. Met twee area`s welke bol staan van live acts, modeshows, interactive art en natuurlijk de beste DJ`s .
Fusion; the harder styles
maandag 28 september 2009
Na het daverende succes van de voorgaande twee edities, vindt op zaterdag 14 november 2009 opnieuw Fusion: The Harder Styles plaats in Oisterwijk. Het evenement is deze keer nóg groter opgezet en heeft een perfecte line-up.
Vrijdag 16 oktober Bar Weinig
maandag 28 september 2009
Terwijl buiten de gure wind het laatste loof van de bomen waait, beleven ze binnen bij klinch weer een aantal stomende herfstmaanden. Op vrijdag 16 oktober zet Bar Weinig weer haar beste beentje voor met een vooruitstrevende line-up van allure. Naast Deense deephouse sensatie Lulu Rouge en Britse noisetechnomeester Luke Abbott sieren Grote Prijs winnaar Applescal en Estroe dit veelbelovend affiche.
Bick
zondag 27 september 2009
Den Haag is een nieuw evenement rijker in het Paard. Bick staat voor kwaliteit en luxe plezier. Op 10 oktober is de kick off van dit evenement en de organisatie van Voulez-Vous zorgt ervoor dat de succesvolle lijn wordt doorgezet, waarmee deze zomer met de drukke Voulez-Vous events in de Whoosah Beachclub, Scheveningen, is begonnen.
DMtv strijkt neer in het zuiden
zaterdag 26 september 2009
Zaterdag 17 oktober strijkt de crew van DMtv weer neer in Tilburg. Na de succesvolle opening van de tour heeft Carpe DM het ensemble dit jaar andermaal kunnen strikken voor een waanzinnige Unplugged editie. De organisatie haalt met deze rijk gevulde line-up ruim 75 jaar aan ervaren dj’s binnen.
In het begin van 2009 vierde Absolutely Fresh haar vijf-jarig bestaan in de nieuwste locatie van Enschede genaamd Poppodium Atak. Deze editie ging meteen de boeken in want nog nooit ging Absolutely Fresh zo snel uitverkocht. Enschede was weer toe aan een dikke clubavond en Atak is daar de beste lokatie voor. Voor het komende seizoen gaan Absolutely Fresh en Atak een samenwerking aan die ervoor zal zorgen dat er meerdere spectaculaire evenementen zullen gaan plaatsvinden in Enschede, zaterdag 3 oktober is daar de officiële kick-off van.
Morgen gaat het los bij Bla Bla
vrijdag 25 september 2009
De wolkbreuken van de afgelopen weken hebben waarschijnlijk velen van jullie getroffen en de intrede van een best wel vervroegde herfst bevestigd! Dit betekend dat het weer tijd is voor de warme, gezellige en intieme indoor feestjes. Binnen deze categorie feesten mag de steevaste, maandelijkse Bla Bla avond natuurlijk niet ontbreken.
In de maanden oktober en november zullen twee beruchte hardcore concepten uit het verleden hun weg vinden naar Sans Souci in Berlikum. Waar één van deze concepten staat voor de hardcore van nu, staat de andere garant voor de klappers uit de early hardcore periode. Beginnen er al wat belletjes te rinkelen? Not to worry, we stellen ze allebei even aan je voor...
De aller aller aller laatste Snotapen
donderdag 24 september 2009
Allerliefste trouwe Snotaapjes,

Na bijna 1,5 jaar Utrecht elke maand te voorzien van de nodige house en techno deuntjes, hebben we besloten hier een punt achter te zetten. Wat ooit begon als grap, toerde niet veel later door heel Nederland om het snotvirus te verspreiden. Dit leidde tot meer dan 25 edities in heel Nederland.
De Time Out in Gemert vormt al voor een flink aantal de thuisbasis voor Try before you die. Try before you die, beter als TBYD bekent, staat voor garante dikke line-ups, duizenden uitzinnige partygangers en een bijna als uniek te omschrijven sfeer. Van jong tot oud, man of vrouw, uitzinnig of ingetogen, TBYD is er voor iedereen die er trek in heeft.
House the 90s
woensdag 23 september 2009
Na de succesvolle aftrap op 5 Juni jl met 3 uur lang Forze DJ Team is het deze keer tijd voor 2 Haagse helden. Op 2 oktober is Club Noa tijdens House the 90s 4 uur lang het domein van Gizmo & The Darkraver.
Over een paar dagen zal het heetste feest los gaan barsten in de vernieuwde Lexion: The Real Sexy Festival Vibe - Black & Classy op zaterdag 3 oktober. Dit is alweer de 4e editie van Sexy Festival Vibe in de Lexion. De vorige edities waren een groot succes, vier zalen met verschillende stijlen muziek, sexy entertainment, candygirls, glamorous stands, zwoele paaldanseressen, vuurspuwers, vette lasers, een mini bioscoop en noem maar op. Uiteraard gaan ze het dit jaar heel dik overtreffen met een bijzonder decor en gekke sexy acts!
Hardstyle NRG
woensdag 23 september 2009
Aanstaande zaterdag 26 september zal er een nieuwe editie van het evenement HardStyle NRG zijn in een, voor dit concept, nieuwe locatie, Zalinaz! Iedereen die weer eens lekker los wil gaan op de beukende beatz van hardstyle is van harte welkom bij Hardstyle NRG op aanstaande zaterdag 26 september! Deze avond richten ze zich op echte harstyle classics, early hardstyle, harddance en hardstyle. Hiervoor heeft de organisatie een aantal hardstyle dj’s uitgekozen om deze stijlen te gaan draaien deze avond.
Lineup Nightmare bekend
dinsdag 22 september 2009
Na de geslaagde viering van haar vijftienjarig bestaan in 2008 en de legendarische outdoor editie van 2009 keert Nightmare op 5 december terug naar de basis: snoeiharde hardcore op een oude vertrouwde locatie: Ahoy, Rotterdam! Organisatoren UDC en Mid-Town hebben flink zitten zwoegen maar hebben nu de juiste combinatie van gevestigde en verassende hardcore namen voor een line-up die Nightmare waardig is.
Mardi Grass
dinsdag 22 september 2009
Komende zaterdag staat de tweede Mardi Grass editie in de planning. Dit keer zal The Sand omgetoverd worden naar een echt indoorstrand, compleet met een zandstrand, kleedkamers om je zwemkleding aan te trekken en natuurlijk de zwembaden om met je zwemkleding in te duiken. Uiteraard onder het toeziend oog van echte 'BabeWatch' strandwachten.
Eind oktober staat al jaren in het teken van het Amsterdam Dance Event (ADE) wat onze hoofdstad weer voorziet in al onze muzikale behoeftes wat betreft elektronische muziek. Het conferentie programma overdag is al zeer de moeite waard, maar het festival programma spreekt natuurlijk het meest tot de verbeelding met een enorm aanbod van de grootste en beste internationale artiesten, labels en speciale optredens en collaboraties, speciaal voor het ADE.
Kapsones™ viert makeover Club Vie
maandag 21 september 2009
Het gebeurt niet iedere dag dat je, al dansend of leunend aan de bar met een lekker glas wijn of stevige whisky, kunt genieten van een geweldige makeover. Club Vie, de meest sexy uitgaansgelegenheid van Rotterdam met internationale allure, krijgt een kosmopolitische uitstraling.
Confused Events invites
maandag 21 september 2009
Het is al weer enige tijd opvallend stil rond de Zeeuwse organisatie Confused Events. Op 24 augustus vond de laatste editie van het wekelijkse zomerse concept Monday Madnezz plaats in discotheek de Hooizolder in Westkapelle en het lijkt al weer een eeuwigheid geleden dat er voor het laatst alleen maar hardcore uit de speakers van deze discotheek knalde. Dat het een tijdje rustig is geweest is niet zonder reden…
De Azijnfabriek ziet de winter weer tegemoet. Na de zomerstop wordt het weer tijd voor de rauwere, duistere en hardere muziekstijlen in de Azijnfabriek. Translated Visions zal na een geslaagde vorige warme paas editie nu de winter een handje op weg helpen met wederom weer een verfrissende en variërende line-up met artiesten uit binnen- én buitenland voorschotelen.
Op 3 oktober is het weer zover, tijd voor een nieuwe editie van: Revolution. Hardcore, Hardstyle, Early Rave, het komt weer allemaal voorbij in discotheek de De Bühne in Volendam! Na een jaar stilte heeft de organisatie de eigenaars van de discotheek bereid gevonden om de deuren speciaal voor dit feest weer eens te openen! Als garantie moest er dan wel een knallende line-up geregeld zijn.
Anticlub pakt uit
vrijdag 18 september 2009
Zoals de naam Anticlub misschien niet doet vermoeden voelt deze organisatie zich prima thuis in het club circuit, niet dat ze weglopen voor een leuk festival..
Euroknaller in Oirschot
vrijdag 18 september 2009
U leest het goed. Voor de prijs van een euro kunt u nu genieten van deze speciale prijsknaller. Op 26 september zal de euroknaller bestaan uit een Cheeseburger, belegd met twee plakjes rauwe elektro.
Eigenlijk is het in megadisco Zak, net over de Duitse grens, elke zaterdag knallen! Sinds P-productions een jaar geleden aan het roer kwam van deze roemruchte discotheek heeft menig, zeg maar gerust bijna elke topdj een of meerder keren zijn opwachting mogen maken! Toch presenteren ze met trots de volgende acht feesten. Lees snel verder voor meer info.
Dub infusions
dinsdag 15 september 2009
Het zomergevoel vasthouden, dat doe je op deze avond van Dub infusions. Want wat was het een heerlijke zomer op dubstep gebied. Bijna alle grote dance festivals besteedden aandacht aan de stroming en ze deden dat comfortabel in de breedte.
Nog een kleine week en de derde editie van Summerlake Outdoor Festival 2009 gaat van start! Het aftellen kan nu dus echt beginnen! First2Dance (F2D) heeft zojuist de volledige time-table van haar dancefestival bekend gemaakt! Het festival dat gezien wordt als dé afsluiting van het Nederlandse festival seizoen vindt plaats op zaterdag 19 september op het voormalige Defensie-Eiland in het oude stadshart van Woerden. Het Summerlake Outdoor Festival dat zich kenmerkt door intimiteit programmeert van 12:00 tot 23:00u een groot aantal nationale headliners binnen de muziekstromen electro, groove, house, progressive, techhouse en trance.
Tranceliefhebbers opgelet
maandag 14 september 2009
Vrijdag 25 september vind de eerste editie van Sound of Energy plaats in de WRZV hallen in Zwolle. Sound of Energy is het trance/hardtrance concept van High Energy Events. Welkom in de wereld van de trance, stevige energieke beats, melodieuze sounds of te wel Sound of Energy!
Over ruim 2 weken is het dan eindelijk weer zover; ‘It’s Decisions Time!’ Nu het festivalseizoen ten einde loopt pakt deze populaire organisatie wederom uit met een topklasse feest in de mooiste en gezelligste club van Nederland. Decisions bestaat inmiddels 4 jaar, en evenals de voorgaande jubilea zal ook deze groots gevierd gaan worden!
Het is al weer twee een jaar geleden dat Tommy vond dat het er in de Randstad aan ontbrak dat er geen tent was waar maandelijks je goed terug kon in de tijd op de beats van toen. Acid, techno trance en rave uit de jaren dat de house werd afgedaan tot een eendagsvlieg die wel snel voorbij zou vliegen. Integendeel de house is één van de grootste export producten geworden van ons land en heeft de wereld veroverd in de meer dan 20 jaar.
September maakt een einde aan het zomerseizoen, maar dat betekent niet dat je slippers en zonnebrillen al terug in de kast hoeven. Want voordat iedereen weer massaal de clubs induikt, kunnen de feestgangers zich vast opmaken voor een laatste climax op Boemendaal. Op zondag 27 september sluit beachclub BLM9 de zomer stijlvol af met een exclusieve soloset van één van Nederlands populairste house-iconen: DJ ROOG. Maar liefst vijf uur lang zal hij zijn meest favoriete platen tot een muzikaal kloppend verhaal aan elkaar lijmen, voorafgegaan door een aantal toonaangevende support acts. De Closing Party BLM9 at the beach with Roog begint om drie uur ’s middags en komt om klokslag middernacht tot een einde.
Ex Porn Star Army Zak
zaterdag 12 september 2009
Nadat de Ex Porn Star legerbasis al eerder was gestationeerd in Noord-Holland, Gronigen en in Limburg, is het nu de beurt aan zi Germans! Zaterdag 7 november zal de slag om ZAK plaatsvinden. Door zijn strategische ligging, op een steenworp afstand van de grens, is Zak de uitgelezen locatie voor deze historische veldslag. Alarmfase 1 is aangekondigd, dit betekent dat alle militairen klaar zijn voor onmiddellijke gevechtshandelingen. Ex Porn Starbundeld zijn krachten en gaat op oorlogspad, de vraag is: durf jij mee te gaan?
Touch @ the Sea exclusive
vrijdag 11 september 2009
De zomer nadert zijn einde en na twee geweldige strandfeesten (In Touch with Children en Touch @ the Sea bij Beachclub Vroeger), staat het Touchcircus aanstaande zaterdag 12 september 2009 op de Pier in Scheveningen. De organisatie is klaar voor het 2-jarig jubileum met een feest wat zijn weerga niet kent. Het Touchteam richt zijn speren op een geweldige avond en keert weer terug naar de plek waar het touchconcept voor het eerst werd neergezet. Waar beter kan dit plaatsvinden dan in de knusse, intieme en warme locatie: Pier in Scheveningen. Op 6 dagen na is het exact 2 jaar geleden dat Touch @ the sea exclusive op deze locatie ons eerste feest neerzetten en het was gelijk raak.
Thunderdome 2009
vrijdag 11 september 2009
Aanstaande zaterdag (12 september) start om 10.00 uur de ticketverkoop via Ticketonline.nl en Free Records Shop. Voor €45,- ben je verzekerd van een flinke dosis hardcore-geweld. Als je de trotse eigenaar bent van een Thunderdome tattoo ben je sowieso veilig.

Naast de gewijzigde set up van hallen kan Thunderdome ook met trots melden dat het anthem dit jaar in handen ligt bij de hardste combinatie van hardcore-pioniers Neophyte & Drokz.
Roger Sanchez’ Release Yourself
vrijdag 11 september 2009
Zaterdag 3 oktober is het zover: Roger Sanchez komt met Release Yourself naar Amsterdam! De WesterUnie zal het toneel worden van een 6 uur durend feest waarbij de S-Man van begin tot eind de zaal gaat rocken. Maar dat is niet alles: de andere zaal, de WesterLiefde, zal gehost worden door Stealth Live!, het internationaal succesvolle event van Roger Sanchez’ label Stealth Records. Dit belooft DE Ibiza reünie van dit jaar te worden
Op vrijdag 25 september vindt er in Watt Rotterdam een spectaculaire techno-avond plaats. In de main room viert het bekende Berlijnse platenlabel BPitch Control haar 10 jarige bestaan en in de basement presenteert Duitse Technoheld Gregor Tresher zijn nieuwe album The Life Wire. Een mooie samenloop van omstandigheden maakt deze avond voor de echte techno liefhebber er eentje om niet te mogen missen.
Ego in club Home
donderdag 10 september 2009
“Waarom zo egoïstisch? Ik wil, Ik heb, Ik weet, Ik ben en Ik kan werkelijk alles, zeg hallo tegen mijn Ego.”
Shake & Pop!
maandag 7 september 2009
Zaterdag 12 september Zal het nieuwe Shake & Pop! van start gaan in de vertrouwde club Monza. De nieuwe edities van Shake & Pop! zullen voortaan op zaterdag plaatsvinden en zullen daarom nog uitbundiger gevierd worden dan voorheen. De eerste editie kent dan ook een geweldige line up met niemand minder dan onder andere Benny Rodrigues, Sunnery & Ryan en Oliver Twizt.
Reistips Intoxicated
vrijdag 4 september 2009
Intoxicated 19 september, Sporthallen Zuid te Amsterdam: een evenement waarvoor inmiddels geen introductie meer nodig is. Nog zo’n twee weken te gaan voordat er een nieuw hoofdstuk wordt geschreven in de rijke geschiedenis van de Sporthallen Zuid.
Zaterdag, 5 september, wordt vanaf 22.00 uur het hardste verjaardagsfeest van Nederland gevierd tijdens 'Neophyte Records - A Decade Of Great Success' in de Outland, Rotterdam. Hieronder vind je alle belangrijke informatie die je nodig hebt.
Het tweedaagse festival Lunabeach en sterren van hollandia wat komend weekend zal losbarsten op het benedenplein van de Waerdse Tempel wordt aangepast. Na overleg met diverse partijen en advies van Meteo Consult is besloten het buitenprogramma te verplaatsen naar de grote zaal van de Waerdse Tempel.
WKND
vrijdag 4 september 2009
WKND is het afgelopen jaar uitgegroeid tot een van de beste clubnachten van Amsterdam. De wekelijkse donderdag in Studio 80 is niet voor niets het moment dat het weekend in volle hevigheid losbarst. En dat gebeurt met een programma van kwaliteitshouse van de bovenste plank, met alle kopstukken van de jonge en bruisende nieuwe house-scene.
Op vrijdag 18 september 2009 wordt door Studio TaS de vierde editie van Onlytechno georganiseerd. Hét technofeest van Zwolle vindt wederom plaats in de imposante Broerenkerk in het centrum van Zwolle. Wederom is Studio TaS er in geslaagd een imposante line-up neer te zetten met onder andere 2000 and One, Warren Fellow en Solid Decay.
De traditie van een ode aan de moeder aller gayparties werd in september 2007 geboren en is inmiddels een vast item in de partyagenda van tout gay en gayminded Nederland: Villa Achterdeur op de laatste zondag van september.
Oldschool Gangsters timetable
woensdag 2 september 2009
Zaterdag 5 september 2009 opent Club Doxx (voorheen club Kathedraal) te Vlaardingen opnieuw de deuren, nadat de club een totale metamorfose heeft ondergaan. Hoe is de nieuwe opening nou beter te vieren dan met een gezellig concept. Oldschool Gangsters is gekozen om deze vette locatie te heropenen en voor deze sensationele opening komen een aantal van de beste OG dj’s hun skillz vertonen.
Elementz Festival 2009
woensdag 2 september 2009
Nog drie dagen totdat Emmen echt bekend wordt gemaakt met de 'harder styles'. Jullie gaan de rest van Nederland laten zien dat ze in Emmen ook los kunnen gaan!
Aftermovie Zomerkriebels Festival
dinsdag 1 september 2009
Zomerkriebels wil langs deze weg alle bezoekers van het Zomerkriebels Festival 2009 hartelijk bedanken. Dankzij jullie is het een geweldig feest geworden.
30 september 2009
Studio 80 last extra feest in
XXlerator…om vast in de stemming te komen
NY house kopstuk Jus-Ed te gast bij Dekmantel
Early bird verkoop Nightlife Circus start donderdag 1 oktober
Latin Lovers celebrates 4 year anniversary
29 september 2009
Herfstkriebels… It’s time for a new season
28 september 2009
Fusion; the harder styles
Vrijdag 16 oktober Bar Weinig
27 september 2009
Bick
26 september 2009
DMtv strijkt neer in het zuiden
25 september 2009
Absolutely Fresh 3 oktober in Atak met Don Diablo
Morgen gaat het los bij Bla Bla
Overstuurd & 7 Gates to hell terug van weggeweest!
24 september 2009
De aller aller aller laatste Snotapen
Aanstaande vrijdag Try before you Die in Time Out Gemert
23 september 2009
House the 90s
Deze zaterdag 3 oktober The Real Sexy Festival Vibe
Hardstyle NRG
22 september 2009
Lineup Nightmare bekend
Mardi Grass
21 september 2009
Electronation op het Amsterdam Dance Event
Kapsones™ viert makeover Club Vie
Confused Events invites
20 september 2009
Translated Visions komt weer met internationaal debuut naar Roermond
Hardcore legendes op bezoek in Volendam
18 september 2009
Anticlub pakt uit
Euroknaller in Oirschot
17 september 2009
Megadisco Zak knalt het jaar in & uit met acht dikke feesten
15 september 2009
Dub infusions
Volledige time-table Summerlake Outdoor Festival bekend
14 september 2009
Tranceliefhebbers opgelet
Decisions’ 4 years anniversary op 26 september
13 september 2009
2 jaar dikke oldschool op de Sluizen door best oldskool events
Closing Party BLM9 op verkenning in de muzikale wereld van dj Roog
12 september 2009
Ex Porn Star Army Zak
11 september 2009
Touch @ the Sea exclusive
Thunderdome 2009
Roger Sanchez’ Release Yourself
10 september 2009
Watt programmeert hoogstaande techno-avond
Ego in club Home
7 september 2009
Shake & Pop!
4 september 2009
Reistips Intoxicated
Neophyte records, a decade of great success
Lunabeach verplaatst van buiten naar binnen
WKND
3 september 2009
Onlytechno met 2000 and One en Warren Fellow
2 september 2009
Villa Achterdeur - The Betty Ford Memorial
Oldschool Gangsters timetable
Elementz Festival 2009
1 september 2009
Aftermovie Zomerkriebels Festival