Partyflock
 

Latin Lovers celebrates 4 year anniversary

gepubliceerd door , op
Latin Lovers celebrates 4 year anniversary
29 september 2009
FeestLatin Lovers · 4 Year Anniversary
Datumvrijdag 2 oktober 2009
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatieVie Site
FeestLatin Lovers · 4 Year Anniversary
Datumzaterdag 3 oktober 2009
WinactieLatin Lovers actiegesloten
LocatiePanama Site
Vier maal een keiharde hoera voor Latin Lovers. Al vier jaar lang spant Latin Lovers de gouden kroon wanneer het gaat om sexy, spontane, energievolle en knallende vrouwvriendelijke feesten door heel Nederland. Latin Lovers bestaat het eerste weekend van oktober gelukkig vier jaar en dat gaat natuurlijk een supergroot feest worden. De verjaardag wordt gevierd op twee locaties in Nederland zodat alle Latin Lovertjes van alle uithoeken in Nederland deze fenomenale nacht mee kunnen maken. Op vrijdag 2 oktober barst het feest los in Club Vie Rotterdam en op zaterdag 3 oktober wordt de taart aangesneden in Panama Amsterdam. De artiesten voor beide locaties zijn exact hetzelfde, een unieke happening. Latin Lovers 4 Years Anniversary weekend is nu al legendarisch en wordt een snoeiharde extravaganza met ROOG, Sunnery James & Ryan Marciano, Chris Rox, Jasper Clash, MC Gee, MC Mitch Crown en natuurlijk...met jou.

Al vier jaar lang rocked Latin Lovers op vele locaties door heel Nederland de dansvloeren en schieten de trommels en conga's uit de geluidssystemen. Met een arsenaal aan toplocaties zoals Escape, Lichtfabriek, Le Paris, Het Paard, Thalia, Brunotti, Jamm Beach, Monza en sinds afgelopen zomer zelfs op Starbeach in Kreta wordt het vier jarig bestaan gevierd op vrijdag en op zaterdag in Club Vie en Panama. Een unieke happening dus, waar je zeker weten bij wilt zijn. Zoals iedereen van Latin Lovers gewend is, zal er vooral tijdens het vier jarig bestaan extra dik uitgepakt worden. Een speciaal decor, nog meer live entertainment en special effects zodat deze verjaardag nooit meer vergeten zal worden.

Met een dijk van een line up zal Latin Lovers beide edities in Rotterdam én Amsterdam groots aanpakken en wel met op beide locaties met dezelfde artiesten. ROOG is al vanaf Latin Lovers nummer een aanwezig achter de dj booth en met zijn ervaring tilt hij de avond naar een nog hoger niveau. Zijn extreme gevoel voor tribal gaat dwars door het geluid en iedereen is blij dat mister Hardsoul erbij is beide dagen. Sunnery James & Ryan Marciano hebben nu alle clubs in Nederland al vaak omver geblazen en hebben alle festivals afgelopen zomer soldaat gemaakt, maar altijd zijn ze Latin Lovers trouw gebleven. Altijd een unieke trommel set en de jongens zitten weer compleet in hun element, net als hun fans op de dansvloer. De diesel motor en de kerosine van het concept wordt gesmolten en bijeen gebracht door de vaste resident Chris Rox. Onvermoeibaar en niet te stuiten knalt hij alle planken uit elkaar en nog nooit een editie gemist: Latin Lovers 4 Year Anniversary is dus ook gewoon de verjaardag van Chris. De altijd vrolijke en uitbundige Jasper Clash zal de dikste latin serveren aan het publiek zoals hij dat al met heel veel liefde en passie deed de afgelopen drie jaar. Latin Lovers is trots op deze lange die altijd met de nieuwste platen de billen laat schudden! De vocalen zullen door de microfoons gieren uit de gouden stembanden en de longen zo groot als olietankers door "koning" MC Gee en "kapitein" MC Mitch Crown. Toch wel de beste MC's en vocalisten van Nederland op dit moment en nog steeds niet te stoppen.

Latin Lovers nodigt jou dus uit om het 4 jarig bestaan keihard mee te komen vieren. Op vrijdag 2 oktober voor een groots extravaganza in Club Vie Rotterdam en de volgende dag, op zaterdag 3 oktober in Panama Amsterdam, voor een super manifesto. Iedereen in heel Nederland zal weten dat Latin Lovers vier jaar bestaat en we vieren het nog groter, beter, sneller en harder. Met nog meer live acts, nog meer full body entertainment, natuurlijk met de beste deejays en artiesten en het meest belangrijke van alles...Met jou.